Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ζητουσαν και καποια στοιχεια ταυτοτητας αλλα απο την στιγμη που ηταν ο αντρας σας φανταζομαι πως αν τηλεφωνουσε ο γιος σας και ειχε την ταυτοτητα του πατερα του μπροστα θα διναν κανονικα το PUK

Δεν ειναι απλα...Με τετοια θεματα ειναι πολυ σχολαστικοι και καλα κανουν.Μπορει να σου πει θελω αριθμο ταυτοτητας αφμ και υπαρχει κ μια στανταρ ερωτηση που την πατανε ολοι.Αν σε ακουσει δυσταχτικο στις απαντησεις ή "μισο λεπτο να το βρω,δε το θυμαμαι" κτλπ τοτε εχασες.τωρα η μεταβιση ειναι στα 18 ευρω γιατι αλλαζει ο κωδικος πελατη.Στην ουσια αλλα συμβολαια.

οντως τα λεπτομερη χαρακτηριστικα δεν οφειλει να τα ξερει και δεν πιστευω οτι καποιος που ξερει το προβλημα κωδικοποιησης των μηνυματων να ρωτησει τον υπαλληλο αυτο το ψαχνει μονος του! απο εκει και περα δεν μπορει να ειναι και ο υπαλληλος εντελως ασχετος με τα κινητα!επισης πρεπει να ειναι σε θεση να σου προτεινει και μοντελα ( ασχετα αν προτεινει καποια συγκεκριμενα που του δινουν ποσοστα (και καλα κανει)). αν οι υπαλληλοι δεν εχουν καμια γνωση των κινητων τοτε και οι εταιρειες δεν θα επρεπε να πουλαν κινητα παρα μονο τις υπηρεσειες τους. μην μου πεις οτι σου αρεσει αυτο που γινεται στον γερμανο που δεν ξερουν να δινουν ενα laptop παρα μονο κινητα!

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Σε απλες περιπτωσεις , δηλαδη αν εχεις εσυ την γραμμη και την παρει αλλος , την χρεωνει κανονικα με 17 ευρω περιπου.

Τωρα στην περιπτωση της κυριας που ηταν στο ονομα του συζυγου που απεβιωσε δεν ξερω τι θα ακολουθησει.

αν δεν είναι μεγάλη η προσφορά της επιδότησης,δε πιστέυω οτι αξίζει να μεταβιβάσει τον αριθμό..χώρια που οι εταιρίες για αιτήσεις φορητοτήτων και νέως συνδέσεων κανουν πολύ καλές προσφορές σε συσκευές επιδοτήσεις κλπ

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

με νεα συνδεση θα κερδισεις περισσοτερα. απο μεγαλυτερη επιδοτηση μεχρι και καποια δωρα σε καποια καταστηματα
[sIGPIC][/sIGPIC]

και εγώ αυτό πιστεύω :)

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Νομίζω ότι για μεταβίβαση σε άτομο πρώτου βαθμού συγγένειας, δεν υπάρχει χρέωση τελών μεταβίβασης, καθώς είναι ειδική περίπτωση.

Σε συνέχεια των παρακάτω θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ακόμα και όταν είμαι εκτός ζώνης δέν ακούγεται το μύνημα όμως οι χρεώσεις των κλήσεων είναι σαν να βρίσκομαι εντός ζώνης.

Αυτό επιβεβαιώθηκε ύστερα απο επικοινωνία με το CS της Cosmote όπου με ενημέρωσαν ότι να μήν οι ανήσυχώ και ότι οι χρεώσεις ανεξαρτήτως εάν ακούγεται το μήνυμα ζώνης ή όχι είναι ίδιες.

Μπράβο στην cosmote για αυτήν την πρωτοτυπία!! Μου θυμίζει την διαφήμιση κινητό .. σταθερό!!

Σε συνέχεια των παρακάτω θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ακόμα και όταν είμαι εκτός ζώνης δέν ακούγεται το μύνημα όμως οι χρεώσεις των κλήσεων είναι σαν να βρίσκομαι εντός ζώνης.

Αυτό επιβεβαιώθηκε ύστερα απο επικοινωνία με το CS της Cosmote όπου με ενημέρωσαν ότι να μήν οι ανήσυχώ και ότι οι χρεώσεις ανεξαρτήτως εάν ακούγεται το μήνυμα ζώνης ή όχι είναι ίδιες.

Μπράβο στην cosmote για αυτήν την πρωτοτυπία!! Μου θυμίζει την διαφήμιση κινητό .. σταθερό!!

Δηλαδη και οταν ειμαι εκτος ζωνης η χρεωση ειναι σαν σταθερο?

:)

Θα μας παλαβώσουν... :lol:

Πήγα πριν μερικές μέρες σε oteshop να ρωτήσω για At home για το εξοχικό μου και ο υπάλληλος δεν μου έδωσε καν πληροφορίες (με ψιλοξέρει από άλλες φορές), μου έλεγε "ασε, θα μπλέξεις, θα πληρώνεις εκτός ζώνης ενώ θα είσαι μέσα στο εξοχικό σου, θα πληρώνουν και εκείνοι που σε καλούν κλήση προς κινητό(!!!) ενώ θα σε καλούν στο σταθερό, -ρώτα το καφενείο δίπλα που έβαλε At home πώς έχει μπλέξει" και κάτι τέτοια :lol:. Γ@@ω τα γέλια μιλάμε! Τι να πω... :X

Αυτο που συμβαινει συνηθως σε περιοχες εκτος πολεων ειναι η γεωγραφικη ζωνη που δημιουργητε να ειναι μεγαλυτερη απο το σπιτι σου και σε πολλες περιπτωσεις να καλυπτεται ολο το χωριο ως εντος ζωνης !

Αυτό με τις περιοχές εκτός πόλεων το γνώριζα.

Φανταστείτε ομως ότι αυτό συμβαίνει στο κέντρο της Αθήνας, Αμπελόκηποι και Χαλάνδρι.

Αφήστε τις χρεώσεις που εάν έχει διαθέσιμο χρόνο ομιλίας μπορείς να τον καταναλώσεις όπου και εάν είσαι, δηλαδή και εντός και εκτός ζώνης.

• 4 weeks later...
Eπιτέλους μπορείς να τα βρείς όλες τις υπηρεσίες whatsup συγκεντρωμένες σε μια σελίδα.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Αυτά είναι :)

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Eπιτέλους μπορείς να τα βρείς όλες τις υπηρεσίες whatsup συγκεντρωμένες σε μια σελίδα.

:D

στο παλιο, εψαχνα να βρω ποιο νουμερο καλεις για τα 2 επιπλεον ευρω, κανενα τεταρτο!

θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ.

• 2 weeks later...
:whistle:Εκτροπή κλήσεων με απόκρυψη αριθμού! + να τους ''γειώνει'' με το αντίστοιχο μηνυματάκι: "Ο συνδρομητής δεν δέχεται τηλεφώνημα από αγνώστους."

:w00t::devil:

Συμφωνώ και επαυξάνω! :up: Με έχει σώσει η αντίστοιχη δυνατότητα στο 2play της ForthNet στο σπίτι. :D

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Υπηρεσία συνδιάσκεψης στα καρτοκινητά
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

να ξερουμε on line τι εχουμε χρεωθει μεχρι στιγμης η και με sms

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

"...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..."

Να μπορείς να βάζεις 1 πλαφόν στο λογαριασμό σου! Πχ φραγή ή ειδοποίηση με SMS μόλις περάσει τα ...100ευρω

Εγώ που έχω το μικρό πακέτο i έχω κανονικά προσφορά ακόμα τα 500mb το μήνα! Στο 1256 στέλεις ΕΥ και σου λέει τί ισχύει.

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned