chaosm Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Θα ζητουσαν και καποια στοιχεια ταυτοτητας αλλα απο την στιγμη που ηταν ο αντρας σας φανταζομαι πως αν τηλεφωνουσε ο γιος σας και ειχε την ταυτοτητα του πατερα του μπροστα θα διναν κανονικα το PUK Δεν ειναι απλα...Με τετοια θεματα ειναι πολυ σχολαστικοι και καλα κανουν.Μπορει να σου πει θελω αριθμο ταυτοτητας αφμ και υπαρχει κ μια στανταρ ερωτηση που την πατανε ολοι.Αν σε ακουσει δυσταχτικο στις απαντησεις ή "μισο λεπτο να το βρω,δε το θυμαμαι" κτλπ τοτε εχασες.τωρα η μεταβιση ειναι στα 18 ευρω γιατι αλλαζει ο κωδικος πελατη.Στην ουσια αλλα συμβολαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 οντως τα λεπτομερη χαρακτηριστικα δεν οφειλει να τα ξερει και δεν πιστευω οτι καποιος που ξερει το προβλημα κωδικοποιησης των μηνυματων να ρωτησει τον υπαλληλο αυτο το ψαχνει μονος του! απο εκει και περα δεν μπορει να ειναι και ο υπαλληλος εντελως ασχετος με τα κινητα!επισης πρεπει να ειναι σε θεση να σου προτεινει και μοντελα ( ασχετα αν προτεινει καποια συγκεκριμενα που του δινουν ποσοστα (και καλα κανει)). αν οι υπαλληλοι δεν εχουν καμια γνωση των κινητων τοτε και οι εταιρειες δεν θα επρεπε να πουλαν κινητα παρα μονο τις υπηρεσειες τους. μην μου πεις οτι σου αρεσει αυτο που γινεται στον γερμανο που δεν ξερουν να δινουν ενα laptop παρα μονο κινητα! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qalamaree Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 συγγνώμη η cosmote χρεώνει τη μεταβίβαση?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vavasi Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Σε απλες περιπτωσεις , δηλαδη αν εχεις εσυ την γραμμη και την παρει αλλος , την χρεωνει κανονικα με 17 ευρω περιπου. Τωρα στην περιπτωση της κυριας που ηταν στο ονομα του συζυγου που απεβιωσε δεν ξερω τι θα ακολουθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 αν δεν είναι μεγάλη η προσφορά της επιδότησης,δε πιστέυω οτι αξίζει να μεταβιβάσει τον αριθμό..χώρια που οι εταιρίες για αιτήσεις φορητοτήτων και νέως συνδέσεων κανουν πολύ καλές προσφορές σε συσκευές επιδοτήσεις κλπ Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 με νεα συνδεση θα κερδισεις περισσοτερα. απο μεγαλυτερη επιδοτηση μεχρι και καποια δωρα σε καποια καταστηματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virginia285 Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 και εγώ αυτό πιστεύω :) Παράθεση Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Νομίζω ότι για μεταβίβαση σε άτομο πρώτου βαθμού συγγένειας, δεν υπάρχει χρέωση τελών μεταβίβασης, καθώς είναι ειδική περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
central_office Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Σε συνέχεια των παρακάτω θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ακόμα και όταν είμαι εκτός ζώνης δέν ακούγεται το μύνημα όμως οι χρεώσεις των κλήσεων είναι σαν να βρίσκομαι εντός ζώνης. Αυτό επιβεβαιώθηκε ύστερα απο επικοινωνία με το CS της Cosmote όπου με ενημέρωσαν ότι να μήν οι ανήσυχώ και ότι οι χρεώσεις ανεξαρτήτως εάν ακούγεται το μήνυμα ζώνης ή όχι είναι ίδιες. Μπράβο στην cosmote για αυτήν την πρωτοτυπία!! Μου θυμίζει την διαφήμιση κινητό .. σταθερό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Σε συνέχεια των παρακάτω θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ακόμα και όταν είμαι εκτός ζώνης δέν ακούγεται το μύνημα όμως οι χρεώσεις των κλήσεων είναι σαν να βρίσκομαι εντός ζώνης. Αυτό επιβεβαιώθηκε ύστερα απο επικοινωνία με το CS της Cosmote όπου με ενημέρωσαν ότι να μήν οι ανήσυχώ και ότι οι χρεώσεις ανεξαρτήτως εάν ακούγεται το μήνυμα ζώνης ή όχι είναι ίδιες. Μπράβο στην cosmote για αυτήν την πρωτοτυπία!! Μου θυμίζει την διαφήμιση κινητό .. σταθερό!! Δηλαδη και οταν ειμαι εκτος ζωνης η χρεωση ειναι σαν σταθερο? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Θα μας παλαβώσουν... :lol: Πήγα πριν μερικές μέρες σε oteshop να ρωτήσω για At home για το εξοχικό μου και ο υπάλληλος δεν μου έδωσε καν πληροφορίες (με ψιλοξέρει από άλλες φορές), μου έλεγε "ασε, θα μπλέξεις, θα πληρώνεις εκτός ζώνης ενώ θα είσαι μέσα στο εξοχικό σου, θα πληρώνουν και εκείνοι που σε καλούν κλήση προς κινητό(!!!) ενώ θα σε καλούν στο σταθερό, -ρώτα το καφενείο δίπλα που έβαλε At home πώς έχει μπλέξει" και κάτι τέτοια :lol:. Γ@@ω τα γέλια μιλάμε! Τι να πω... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vavasi Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Αυτο που συμβαινει συνηθως σε περιοχες εκτος πολεων ειναι η γεωγραφικη ζωνη που δημιουργητε να ειναι μεγαλυτερη απο το σπιτι σου και σε πολλες περιπτωσεις να καλυπτεται ολο το χωριο ως εντος ζωνης ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
central_office Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Αυτό με τις περιοχές εκτός πόλεων το γνώριζα. Φανταστείτε ομως ότι αυτό συμβαίνει στο κέντρο της Αθήνας, Αμπελόκηποι και Χαλάνδρι. Αφήστε τις χρεώσεις που εάν έχει διαθέσιμο χρόνο ομιλίας μπορείς να τον καταναλώσεις όπου και εάν είσαι, δηλαδή και εντός και εκτός ζώνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 Τον τιμοκατάλογο που μπορούμε να τον βρούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Eπιτέλους μπορείς να τα βρείς όλες τις υπηρεσίες whatsup συγκεντρωμένες σε μια σελίδα. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. October 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2009 Αυτά είναι :) Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis_the_fraud Δημ. October 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2009 Eπιτέλους μπορείς να τα βρείς όλες τις υπηρεσίες whatsup συγκεντρωμένες σε μια σελίδα. :D στο παλιο, εψαχνα να βρω ποιο νουμερο καλεις για τα 2 επιπλεον ευρω, κανενα τεταρτο! Παράθεση θα παρακαλούσα όσους γράφουν εντυπώσεις, να παραθέτουν και τα προηγούμενα κινητά τους για να έχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικόνα για τα οσα λεει ο καθένας. οσοι αναφέρονται σε SoT, να μας λένε και τις ρυθμίσεις που ειχαν, πχ ανοικτο 4g, wifi only, gps, gaming κλπ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 :whistle:Εκτροπή κλήσεων με απόκρυψη αριθμού! + να τους ''γειώνει'' με το αντίστοιχο μηνυματάκι: "Ο συνδρομητής δεν δέχεται τηλεφώνημα από αγνώστους." :w00t::devil:Συμφωνώ και επαυξάνω! :up: Με έχει σώσει η αντίστοιχη δυνατότητα στο 2play της ForthNet στο σπίτι. :D Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Υπηρεσία συνδιάσκεψης στα καρτοκινητά Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 Άμεση επανασύνδεση γραμμής (σε περίπτωση διακοπής) με κόστος που δεν θα ξεπερνάει τα 5 ευρώ.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. November 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2009 να ξερουμε on line τι εχουμε χρεωθει μεχρι στιγμης η και με sms Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Να μπορείς να βάζεις 1 πλαφόν στο λογαριασμό σου! Πχ φραγή ή ειδοποίηση με SMS μόλις περάσει τα ...100ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Εγώ που έχω το μικρό πακέτο i έχω κανονικά προσφορά ακόμα τα 500mb το μήνα! Στο 1256 στέλεις ΕΥ και σου λέει τί ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 Οταν λες μικρο, ποσο; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. November 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2009 To πρόγραμμα I-20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts