Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το COSMOTE SMART PLAY είναι ένα οικονομικό σχήμα που συνδυάζει σε ένα κοινό λογαριασμό οικονομικά προγράμματα συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου, COSMOTE At Home & COSMOTE Internet On The Go προσφέροντας συνολική έκπτωση στο συνδρομητή.

Πιο συγκεκριμένα, στο COSMOTE SMART PLAY μπορούν να συμμετέχουν δύο (2) ή τρεις (3) συνδέσεις συμβολαίου από τις τρείς παρακάτω κατηγορίες Οικιακών Προγραμμάτων, με την προϋπόθεση ότι το κάθε πρόγραμμα ανήκει σε διαφορετική κατηγορία.

Οι τρείς κατηγορίες των Οικονομικών Προγραμμάτων είναι οι εξής :

Κατηγορία Α:

COSMOTE 120 έως και COSMOTE 1000 και τα αντίστοιχα Προνομιακά και ΠΑΛ., COSMOTE Απεριόριστα, COSMOTE MULTI MESSAGE MANIA, COSMOTE MULTI 26 έως και COSMOTE MULTI 100 & ΚαρτοΣυμβόλαιο 20, 25 και 35

Κατηγορία Β:

COSMOTE At Home 500 & 500+60

Κατηγορία Γ:

COSMOTE Internet On The Go 250 MB, 5GB, 10 GB + Laptop, Unlimited, Student

Το COSMOTE SMART PLAY παρέχει:

Έκπτωση 10% στα βασικά μηνιαία πάγια όλων των συνδέσεων που συμμετέχουν στο σχήμα.

* Κάθε συνδρομητής μπορεί να διαθέτει μόνο ένα (1) COSMOTE SMART PLAY. Επιπλέον δεν είναι δυνατόν να ενταχθεί μία σύνδεση στο Οικογενειακό Πακέτο COSMOTE και στο COSMOTE SMART PLAY ταυτόχρονα.

* Η έκπτωση επί των μηνιαίων παγίων αποδίδεται εφόσον το COSMOTE SMART PLAY παραμείνει ενεργό κατά την ημερομηνία της τιμολόγησης του.

Για κάθε νέα σύνδεση μέχρι τις 18/04 σε ένα από τα παραπάνω προγράμματα η έκπτωση είναι 20% σε κάθε πάγιο, ενώ για τις ήδη υπάρχουσες συνδέσεις ισχύει έκπτωση 10% στο πάγιο.

A, μάλιστα....και μόνο που είδα την διαφημιση που κανανε απογοητευτηκα (μπιρι-μπιρι κλικ κλικ...). Με απωθησε αμέσως, αχαχαχα.

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

δεν ξέρω για εσάς παιδιά αλλα έτυχε να κάνει η μητέρα μου σύνδεση χθες με την προσφορά τον 300 ευρώ και παίρνω σήμερα τηλ. στον γερμάνο να ρωτήσο αν ισχύει κ για το iphone και μου είπαν όποια συσκευή θέλω .οπότε και παράγγειλα το iphone 8g στα 200 ευρώ:)
Proud Owner: Playstation 1,2,3 ,nes,snes,megadrive,psp Slim&lite,xbox360 ,I-mate ultimate 9502 !:ninja:

εγώ χτύπησα το iphone 8gb στην εξωφρενική τιμή τον 199 ευρώ απο τον γερμανό στο χωρίο μου:) είχε γίνει χθες η αίτηση και πήρα σήμερα και ρώτησα αν μπορω να παρω το iphone και μου είπαν ναι γίνεται!:):):):):):)
Proud Owner: Playstation 1,2,3 ,nes,snes,megadrive,psp Slim&lite,xbox360 ,I-mate ultimate 9502 !:ninja:

Έχω τις αμφιβολίες μου (εφόσον ισχύσει) το κατα πόσο θα περιλαμβάνει και το iPhone στην προσφορά.

Δεδομένου ότι η Cosmote θα θέλει να "σπρώξει" συνδρομητές σε 18μηνη συνδρομή με τα 75 ευρώ/μήνα (απ' ότι φημολογείται).

Ευτυχώς βγήκα λάθος.

Αγόρασα σήμερα απο κατάστημα Γερμανός το iPhone 8Gb στο "απλό" πρόγραμμα 180 στα 147 EUR.

Τρέχει αντίστοιχη προσφορά απο τη Vodafone εδώ και κάποιες μέρες, γι'αυτό έβγαλε και η Cosmote. Απλά στη Vodafone ισχύει μόνο για φορητότητες και όχι νέες συνδέσεις.

Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί δεν διαφημίζουν αυτές τις προσφορές και τις βγάζουν έτσι σιωπηλά...

Ξέρεις περισσότερα για την προσφορά της vodafone? μέχρι πότε ισχύει?

Γιατι στο αντίστοιχο forum της vodafone κανείς δεν ενημέρωσε και γενικά "κοιμούνται"

Κι εγώ που ήθελα να αλλάξω την Voda σε καρτοκινητό Cosmote με φορητότητα, μου βγήκε μιά χαρά !!

Τσίμπησα το 5800 κι εγώ, στο πάγιο 180 το οποίο μετά απο 3 μήνες θα πάει στο βασικό. :D

Ενταξει παντως, οι ανθρωποι ειναι απαικτοι! Πηγαινω σε ενα καταστημα Οτεshop, η κοπελα εψαχνε επι ενα τεταρτο μεσα σε ενα χαρτομανι να δει ποσο θα μου βγει το iPhone 8Gb (το οποιο ηξερα ηδη, αλλα ηθελα να επιβεβαιωσω) στο i45. Στην αρχη μου λεει δωρεαν. "Τελειως; Εισαι σιγουρη;". Αγχωνεται και το ξαναβλεπει. Τελικα μου λεει ειναι 178€. Αφου την ξαναρωταω και μου λεει οτι ειναι βεβαιη, φευγω και πηγαινω σε γειτονικο Γερμανο.

Ισχυει η προσφορα μου λεει και σε καταστημα Γερμανο, αλλα οχι για το iPhone.

"Δεν νομιζω" της λεω.

"Ειμαι σιγουρη", μου απανταει.

"Μα πριν λιγο πηγα σε καταστημα ΟΤΕshop και η κοπελα το κοιτουσε σε κατι χαρτια και ελεγε ξεκαθαρα οτι ισχυει και για iPhone".

Αρχιζει να εχει αμφιβολιες. Δεν πειθεται ομως.

"Μπορεις μηπως απλα να μου κανεις τη χαρη και να το ξαναελεγξεις;"

Το ελεγχει, συγκλονιζεται, και μου λεει "Καλα στα 46€ βγαινει το iPhone 8Gb;" Και φωναζει τον συναδελφο της να του πει τη συγκλονιστικη προσφορα...ανακαλυψα!

Ας ελπισουμε ολα να πανε καλα, και να μην υπαρξει καποιο προβλημα τωρα που εστειλα τον υπευθυνο για την φορητοτητα, ωστε να μην εχει και συνεχεια η ιστορια.

Παντως το να εχανα τετοια προσφορα επειδη σε δυο καταστηματα δεν ξερουν τι τους γινεται, εμενα μου φαινεται τουλαχιστον ερασιτεχνικο (και για να ειμαι σαφης, θεωρω οτι καλιστα μπορει να φταιει και η ιδια η Cosmote που μπερδευει τους υπαλληλους με ατελειωτο χαρτομανι και πολλες αλλαγες στην πολιτικη της).

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Κι εγώ που ήθελα να αλλάξω την Voda σε καρτοκινητό Cosmote με φορητότητα, μου βγήκε μιά χαρά !!

Τσίμπησα το 5800 κι εγώ, στο πάγιο 180 το οποίο μετά απο 3 μήνες θα πάει στο βασικό. :D

κοίτα μόνο μην σου βγάλουν τίποτα ψιλά γράμματα και δεν σε αφήσουν να αλλάξεις προγραμμα στο τρίμηνο. Δεν έχω κάτι υπόψιν μου αλλά σκέψεις κάνω...

Για σας. Ψάχνω χάρτες για το HTC Touch HD μήπως γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει.

Του χάρτες που θέλω είναι για την Ελλάδα, και την Ιαπωνία.

Ευχαριστώ.

κι εγώ έκανα σήμερα αίτημα φορητότητας από vodafone

σας έδωσαν κάτι στο χέρι που να αποδεικνύει ότι κάνατε την αίτηση σήμερα που ισχύει αυτή η προσφορά?

με τα 300 (που μου είπε ο υπάλληλος στο γερμανό ότι μπορεί να γίνουν περισσότερα τελικά) σκέφτομαι ή το iphone ή το nokia 5800

ελπίζω μέχρι να γίνει δεκτή η προσφορά να έχω αποφασίσει! :p

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

Πρακτικά τι πιθανότητες θα δίνατε να ισχύει η προσφορά αυτή και αύριο;

Δυστυχώς δεν ισχύει για σήμερα.. Κι εγώ σκεφτόμουν για το iPhone.. Το σκεφτόμουν.. Το σκεφτόμουν.. Με τη σκέψη έμεινα :lol:

Παει τελιωσε δηλαδη???μονο η βονταφον δινει τωρα 300 για φορητοτητα ε?

Την Τετάρτη που έκανα αίτηση εγώ βόνταφον, μου είπαν ότι ίσχυε μέχρι εκείνη την ημέρα. Από την άλλη, έχω διαβάσει όμως σε ένα ποστ στο φόρουμ ότι ισχύει μέχρι τέλους της εβδομάδας.

ενας κολλητος μου δουλευει στο γερμανο και μου ειπε οτι η προσφορα τελειωσε χθες.για voda δεν γνωριζω

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

μηπως γνωριζεται αν ισχυε και για αλλαγη προγραμματος? π.χ. αν καποιος απο το cosmote 60 πηγαινε στο cosmote 180 θα ισχυε αυτη η προσφορα των 300€?

H νεα προσφορα ειναι 20% εκπτωση στα ακουστικα bluetooth μεχρι 31/3.

σε καταστηματα cosmote και γερμανος.

καλημέρα σε 'ολους ,τυχαία πήγα στον γερμανό να ρωτήσω για φορητότητα και μου είπαν οτι μπορώ να πάρω 'οποια συσκευή 'ηθελα δωρεάν μεχρι τα 400 ευρώ,βεβαια η επιδότηση ειχε σχεση και με το πάγιο.Έτσι πηρα το Ε66 της νοκια που έκανε 379 ευρώ,όμως τωρα που το σκεφτομαι νομιζω ότι θα έπρεπε να πάρω το 5800 λόγω της μεγαλης οθονης για το ιντερνετ.πάντως κάτι τέτοιες προσφορες καλοθεχουμενες πιο τακτικά.

σε τι πάγιο συνδέθηκες φίλε μου και σου έδωσαν 400 ευρώ ?

και πότε πήγες?

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

Παιδια εγω την προλαβα αυτην την προσφωρα.Οσο πιο

ακριβο ειναο το κινητο ανεβαινει παραπανω.Πειρα το HTC HD

στο cosmote 180 και μου βγηκε 280 ευρω.Δηλαφη γλιτωσα 420 ευρω

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned