alany Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Κάθε αρχή και δύσκολη. Σύμφωνα με φυλλάδιο της cosmote για το my view κανονικά θα έπρεπε να δουλεύει σχετική ιστοσελίδα στο internet για να κατεβάσει κάποιος την εφαρμογή. Η σελίδα αυτή, όπως αναφέρει το φυλλάδιο, είναι η http://www.messengerstokinito.gr . Ελπίζουμε να δουλέψει άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Κάθε αρχή και δύσκολη. Σύμφωνα με φυλλάδιο της cosmote για το my view κανονικά θα έπρεπε να δουλεύει σχετική ιστοσελίδα στο internet για να κατεβάσει κάποιος την εφαρμογή. Η σελίδα αυτή, όπως αναφέρει το φυλλάδιο, είναι η http://www.messengerstokinito.gr . Ελπίζουμε να δουλέψει άμεσα. Προς το παρόν δουλεύει αυτό http://windowslivemobile.msn.com/homepage.aspx?lang=el-gr Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Ενεργοποίησα σήμερα μία ciao . Πρώτη παρατήρηση , το υπόλοιπο μπορείς να το ακούσεις μόνο στα Αλβανικά και Ελληνικά , Μου φένετε εξαιρετικά περίεργο ότι δεν σου δίνουν την δυνατότητα να ακούς και Αγγλικά σε ένα πακέτο που έχει φτηνές κλήσεις στις Ηνωμένες πολιτείες Και γιατί όχι και στα Ιταλικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Πολύ απλό: Οι περισσότεροι Αλβανοί μετανάστες ζουν στην Ελλάδα και την Ιταλία και βέβαια οι ΗΠΑ είναι ο νο1 προορισμός για τους απανταχού μετανάστες... Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα περίπτερα στη γειτονιά μου (Αττική) έχουν γεμίσει με "καπέλα" ciao... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Πάντως στην Κέρκυρα κανένα περίπτερο δεν έχει φέρει Ciao Mobile!Όι μόνες καρτοκινητές που έχουν είναι:What's Up?,Cosmokarta,Vodafone Ala carte & Cu,Vodafone International,Q-Card,Frog,Wind F2G!Πουθενά η καρτοκινητή της Ciao Mobile!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Επιπλέον δεν έχω δει πουθενά ούτε μια διαφήμιση...Ούτε στην τηλεόραση,ούτε σε κάποιο έντυπο.Μα καλά,πως περιμένουν να την κάνουν γνωστή και να την προωθήσουν στον κόσμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris14 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Επιπλέον δεν έχω δει πουθενά ούτε μια διαφήμιση...Ούτε στην τηλεόραση,ούτε σε κάποιο έντυπο.Μα καλά,πως περιμένουν να την κάνουν γνωστή και να την προωθήσουν στον κόσμο; Ίσως είναι νωρίς ακόμη. Πάντως είναι αρκετά έξυπνη κίνηση από τη Cosmote αν υπολογίσει κανείς ότι σε λίγα χρόνια η μισή Ελλάδα θα είναι Αλβανοί μετανάστες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 διαφημιση εχει γινει μονο σε αλβανικη εφημεριδα.... σε κανενα διμηνο το πολυ θα ειναι διαθεσιμες παννελαδικα... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Κατεβείτε μια βόλτα στην Αχαρνών και θα δείτε τις διαφημίσεις στις στέγες όλων των περιπτέρων! Η διαφήμιση είναι στοχευμένη, όπως και θα έπρεπε να είναι... Μην ξεχνάτε ότι κάποιοι ελληνάρες μπορεί να ζοριστούν αν πάρουν χαμπάρι ότι η cosmote δίνει φθηνότερες τιμές στους μετανάστες... (Ήμαρτον, αλλά ναι υπάρχουν και τέτοιοι τύποι, και σύντομα πιστεύω θα κάνουν και κανένα σχολιάκι και εδώ...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΟΥΤΕ ΑΦΙΣΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ Ciao Mobile,ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!:(:mad:.ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ Ciao ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΠΑΡΧΕΙΑΣ;;;;;;:worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 παντα αργουνε υπομονη.σιγουα απο Οκτωβριο θα ειναι παντου διαθεσιμα... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. August 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2008 Παιδιά δεν ξέρω τί λέτε εσείς αλλά με το που το είπα σε δύο παιδιά που δουλεύουν στο μαγαζί για το ciao και για την φθηνή ομιλία προς Αλβανία αμέσως πήραν πακετάκι και μου είπαν μάλιστα ότι λόγω του ότι στην Αλβανία η AMC έχει βγάλει πακέτα για φθηνές κλήσεις μεταξύ AMC τους βολεύει αφάνταστα το πακέτο μιας και θα μιλάνε με όλη την οικογένεια εκεί. Φαίνεται ότι το ciao έχει στόχο να κρατήσει και την πελατεία της AMC στην Αλβανία. Καλή και έξυπνη κίνηση και θα ξαναπώ ότι δεν είναι τίποτα τυχαίο στο πακέτο αυτό. Μέχρι και τα χρώματα που χρησιμοποιεί έχουν τον σκοπό τους. Φανταστείτε να είσασταν στο εξωτερικό και να είχατε ένα πακέτο κινητής τηλεφωνίας με φθηνές κλήσεις προς Ελλάδα και να είχε και τα χρώματα της Ελλάδος. Δίνει μια ψυχολογική ώθηση από μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sthwicked Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 re seis mipos kserei kaneis poies siskeues sony ericsson ypostirizoun windowslive messenger??exw 3 kinita(k700i,w710i kai g900) .kai stis 3 suskeues i ploigisi sto cosmote view einai mia xara alla otan paw na katebasw to windowslive messenger mou leei oti den upostirizetai gia ti siskeuh mou..exoyn spasei ta neyra moU! kai kati akomi..mipos kserei kaneis an i ploigisi sto cosmote my view isxuei mono gia sindromites wats up??gt exw k kartosubolaio k tha ithela na mpainw apo keino to noumero... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 στα 3 κινητα που εχεις δεν υποστηριζεται ακομη. και απο το καρτοσυμβολαιο μπορεις να μπεις. παντως αν θες πολυ το messenger πηγαινε απο το κινητο σου mobile.msn.com Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sthwicked Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 paidia katafera na mpw sto internet me tis rythmiseis wap tou cosmote view alla einai eilikrina panakriba...panakriba....mesa se 10 lepta mou eixan fygei oles oi monades(eixa 16 eyrw!) den to ksana epeixirw!kai efoson to windows live messenger den mporw na to exw sto kinito mou..e tote kalutera na min xrisimopoiw k katholou to cosmote view!kleftes! στα 3 κινητα που εχεις δεν υποστηριζεται ακομη. και απο το καρτοσυμβολαιο μπορεις να μπεις. παντως αν θες πολυ το messenger πηγαινε απο το κινητο σου mobile.msn.com eyxaristw polu!!alla twra gia na mpw prepei na agorasw kainouria karta:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 paidia katafera na mpw sto internet me tis rythmiseis wap tou cosmote view alla einai eilikrina panakriba...panakriba....mesa se 10 lepta mou eixan fygei oles oi monades(eixa 16 eyrw!) den to ksana epeixirw!kai efoson to windows live messenger den mporw na to exw sto kinito mou..e tote kalutera na min xrisimopoiw k katholou to cosmote view!kleftes! μηπως ειχες μπει μεσω csd κλησης; γιατι η χρεωση κανονικα ειναι 0,49€ Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sthwicked Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 μηπως ειχες μπει μεσω csd κλησης; γιατι η χρεωση κανονικα ειναι 0,49€ βασικα δεν εχω ιδεα τι είναι αυτό που μου λες csd... αλλα δεν νομιζω...παντως στο site της cosmote λεει: Ανά είσοδο Η πλοήγηση στο COSMOTE my view χρεώνεται με 0,49€ ανά είσοδο (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.19%) και προσφέρει έως και 24 ώρες συνεχόμενης πλοήγησης, ενώ η πλοήγηση σε Internet και WAP sites της επιλογής σου χρεώνεται με 0,0119€/KB. Αν πλοηγηθείς σε sites με το σύμβολο του Internet (πλανήτης) στα οποία έχεις πρόσβαση μέσω του COSMOTE my view, ή σε Internet sites που θα βρεις μέσω της μηχανής αναζήτησης και στη συνέχεια επιστρέψεις στο COSMOTE my view, δε θα χρεωθείς νέα είσοδο. εγω βεβαια δεν μπορουσα να το εχω ανοιχτο συνεχεια,εστελνα κ κατι εφαρμογες με bluetooth και το σταματουσα και ξανα μπαινα...δλδ για να μην χρεωθεις νεα εισοδο πρεπει να το εχεις ανοιχτο το internet 24h/24? και ενταξει ας πουμε οτι το εχω ανοιχτο,οπου κ αν πλοηγηθω,σε οποιοδηποτε internet site και να μπω ...δεν χρεωνομαι??και αυτο που λεει για 0,0119 ευρω ανα kb? και κατι τελευταιο...αυτο το site Που μου εγραψες πριν (mobile.msn.com) μπορω να κατεβασω το messenger χωρις να υποστηριζεται απο τη συσκευη μου???ευχαριστω για ολα!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Παιδιά το COSMOTE MyView παρέχει το MSN Messenger που παρέχει και το i-mode και στις ίδιες χρεώσεις;;;;:worry::worry:. Ευχαριστώ προκαταβολικά!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 βασικα δεν εχω ιδεα τι είναι αυτό που μου λες csd... αλλα δεν νομιζω...παντως στο site της cosmote λεει: Ανά είσοδο Η πλοήγηση στο COSMOTE my view χρεώνεται με 0,49€ ανά είσοδο (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.19%) και προσφέρει έως και 24 ώρες συνεχόμενης πλοήγησης, ενώ η πλοήγηση σε Internet και WAP sites της επιλογής σου χρεώνεται με 0,0119€/KB. Αν πλοηγηθείς σε sites με το σύμβολο του Internet (πλανήτης) στα οποία έχεις πρόσβαση μέσω του COSMOTE my view, ή σε Internet sites που θα βρεις μέσω της μηχανής αναζήτησης και στη συνέχεια επιστρέψεις στο COSMOTE my view, δε θα χρεωθείς νέα είσοδο. εγω βεβαια δεν μπορουσα να το εχω ανοιχτο συνεχεια,εστελνα κ κατι εφαρμογες με bluetooth και το σταματουσα και ξανα μπαινα...δλδ για να μην χρεωθεις νεα εισοδο πρεπει να το εχεις ανοιχτο το internet 24h/24? και ενταξει ας πουμε οτι το εχω ανοιχτο,οπου κ αν πλοηγηθω,σε οποιοδηποτε internet site και να μπω ...δεν χρεωνομαι??και αυτο που λεει για 0,0119 ευρω ανα kb? και κατι τελευταιο...αυτο το site Που μου εγραψες πριν (mobile.msn.com) μπορω να κατεβασω το messenger χωρις να υποστηριζεται απο τη συσκευη μου???ευχαριστω για ολα!!!:) τα 0,49€ τα χρεωνεσαι καθε φορα που εισερχεσε στο cosmote my view και αν εισαι ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ μεσα στο μενου δεν χρεωνεσαι ξανα για τις επομενες 24 ωρες. Αν ομως μπεις και ξαναμπεις την ιδια μερα θα χρεωθεις 2 φορες. δηλαδη αν τερματιστει η συνδεση σου με το gprs δικτυο και ξαναμπεις θα ξαναχρεωθεις γι'αυτο προσεχε οι 24 ωρες ισχυουν μονο αν εισαι συνεχομενα μεσα!!!0,019kb ειναι χρεωση εαν περασεις τα 40MB που σου δινει η cosmote ως οριο.Για παραδειγμα αν μπεις στο mobile.msn.com δεν χρεωνεσαι μονο την εισοδο αλλα αν ξεπερασεις τα 40ΜΒ που σου δεινει η cosmote θα σε χρεωνει κανονικα, μονο ομως για site εκτος cosmote. τελος αν θυμαμαι καλα δεν κατεβαζεις την εφαρμογη αλλα ειναι αυτουσια σαν site. ελπιζω να βοηθησα...:rolleyes: Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Παιδιά το COSMOTE MyView παρέχει το MSN Messenger που παρέχει και το i-mode και στις ίδιες χρεώσεις;;;;:worry::worry:. Ευχαριστώ προκαταβολικά!:cool: το ιδιο ειναι αλλα για τις χρεωσεις δεν παιρνω ορκο γιατι ακομα δεν τις εχει ανακοινωσει αφου μεχρι 23/8 ειναι δωρεαν... Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 το ιδιο ειναι αλλα για τις χρεωσεις δεν παιρνω ορκο γιατι ακομα δεν τις εχει ανακοινωσει αφου μεχρι 23/8 ειναι δωρεαν... Ναι!.Άμα όμως αλλάξω το i-mode μου κινητό που έχω ''κατεβάσει'' το MSN Messenger και βάλω όμως διαφορετική κάρτα sim της COSMOTE σε ένα καινούργιο κινητό χωρίς i-mode και ''κατεβάσω'' πάλι το Messenger στο καινούργιο μου κινητό οι επαφές του Messenger που είχα περασμένες στο προηγούμενο θα μείνουν;;;;;;;:worry::worry: Παιδιά SOS!!!:D:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Ναι!.Άμα όμως αλλάξω το i-mode μου κινητό που έχω ''κατεβάσει'' το MSN Messenger και βάλω όμως διαφορετική κάρτα sim της COSMOTE σε ένα καινούργιο κινητό χωρίς i-mode και ''κατεβάσω'' πάλι το Messenger στο καινούργιο μου κινητό οι επαφές του Messenger που είχα περασμένες στο προηγούμενο θα μείνουν;;;;;;;:worry::worry: Παιδιά SOS!!!:D:cool: Αν το κινητό σου είναι συμβατό με το messenger τότε η υπηρεσία δουλεύει όπως και στο imode με την ίδια χρέωση 2.5 ευρώ το μήνα. Η μόνη διαφορά είναι ότι μέχρι στιγμής δεν υποστηρίζει την δυνατότητα να είσαι εκτός εφαρμογής και όταν μπει κάποιος να σου έρχεται μήνυμα για να μπεις στην εφαρμογή. Δηλαδή να φαίνεσαι online συνέχεια κάτι που έχει το imode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 κάπου διάβασα πως θα είναι 2,5€ τν μήνα μετά... για αυτό το πάνε μέχρι τις 28/8... για να πάρουν μετά για λίγες μέρες τα 2,5 €.... είναι κα8ολου α3ιοπιστο..? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boulbos Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Γεια χαρά σε όλους....Αρχικά, δεν ξέρω αν το θέμα ταιριάζει εδώ, αλλά αν όχι, ας κάνουν ένα κόπο οι moderators....! Λοιπόν, χρησιμοποιώ ένα Vodafone V720 και έχοντας ενεργοποιημένη την επιλογή "Πληροφορίες κυψέλης", κάτω ακριβώς απο το λογότυπο "GR COSMOTE" εμφανίζεται μία σειρά αριθμών....Κάτι σαν κωδικός....Υποπτεύομαι ότι οι αριθμοί αυτοί σχετίζονται με την κεραία που με καλύπτει.... Καμιά ιδέα??? Ευχαριστώ προκαταβολικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Θέλεις να μας πεις τον αριθμό που σου εμφανίζει? Μου φαίνεται περίεργο να είναι όντως ο κωδικός του cell. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts