Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου ηρθε και μενα το μηνυμα στις 20/12 καλη φαση ειναι.
Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Λοιπόν ετοιμαστείται να γελάσετε !!!

Οι @#!$#%#@%@# της Cosmote δεν μπορούν να βρού πουθενά Ε50 και μου είπαν να πάρω άλλο κινητό διότι δεν βγαίνει πιά .

Πείτε μου είναι Μα...ες .

Καινουριο κινητό και ΔΕΝ υπάρχει ΠΙΑ !!!!

Με δουλεύουν ???

Πήγα χτες και τα έκανα λαμπόγυαλο αλλά τίποτα !!

Μου έχουν σπάσει τα νεύρα

Τα δεδομένα όμως πηγαινοέρχονται με gprs(και η χρέωση ανα kb), ούτε αυτό το χρεωνόμαστε?

Μπορεί να είναι άκυρο αυτό που λέω αλλα ποτέ δεν ξέρεις

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Θα καθομαστε δηλαδη να σημειωνουμε ποτε καναμε ενεργοποιηση του πακετου?

ΕΛΕΟΣ αυτες οι Εταιριες.Ενα καλο πανε να κανουν και το κατστρεφουν...

Σημερα που ενεργοποιησα ενα πακετο μηνυματων δεν λεει παλι ποτε ληγει.

Ας ελπισουμε οτι ειναι κατι προσωρινο.

Παντως χθες δεν δουλευε καθολου η ενημερωση υπολοιπου SMS.

Μου ερχοταν μονο ενα κενο μηνυμα.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Τα δεδομένα όμως πηγαινοέρχονται με gprs(και η χρέωση ανα kb), ούτε αυτό το χρεωνόμαστε?

Μπορεί να είναι άκυρο αυτό που λέω αλλα ποτέ δεν ξέρεις

Δεν ισχυει κατι τετοιο.Μην ανησυχεις δεν χρωνομαστε.

Δειχνει καταναλωση δεδομενων αλλα φαινεται οτι ειναι MMS στα συστηματα τους.;)

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Τελικά την αλλαγή της κάρτας sim σε 3G την έκαναν 17,5 ευρώ?

Πρίν 3 μήνες ήταν στα 14 ευρώ.

Τους κλέφτες!!!!!!! :mad:

Λοιπόν ετοιμαστείται να γελάσετε !!!

Οι @#!$#%#@%@# της Cosmote δεν μπορούν να βρού πουθενά Ε50 και μου είπαν να πάρω άλλο κινητό διότι δεν βγαίνει πιά .

Πείτε μου είναι Μα...ες .

Καινουριο κινητό και ΔΕΝ υπάρχει ΠΙΑ !!!!

Με δουλεύουν ???

Πήγα χτες και τα έκανα λαμπόγυαλο αλλά τίποτα !!

Μου έχουν σπάσει τα νεύρα

Σου έγραψα και πιο πάνω ότι είναι δικαίωμά τους είναι να μην το έχουν και να μην το φέρουν ποτέ! Δηλαδή αν εσύ ήθελες sharp θα έπρεπε να σου το φέρουν; δεν σε κρατάνε με το ζόρι στο δίκτυό τους άλλωστε! Όπως επίσης να σου επαναλάβω ότι η cosmote σου πουλάει κατά βάση υπηρεσίες και όχι συσκευές...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Η αντικατάσταση κάρτας είναι 13,97€ με Φ.Π.Α. και μάλιστα έκανα εγώ αντικατάσταση σε 3G πριν λίγες μέρες!!!!!:D

Ο πελάτης δικαιούται δωρεάν αντικατάσταση με ανανέωση συμβολαίου!;)

Μην τρελλαθούμε, άμα δεν το έχουν σε ένα κατάστημα πας σε άλλο! Αν είναι δυνατόν: θεωρώ ότι ο άνθρωπος έπεσε σε λακαμά υπάλληλο από αυτούς που μπορείς να βρεις παντού... Μια βόλτα σε 2-3 καταστήματα θα λύσει το πρόβλημα. Αν δεν το έχουν, ρωτάς πότε θα το φέρουν... Το κινητό κυκλοφορεί κανονικά, δεν έχει βγει καν αντικαταστάτης του...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Κι εγώ γιατί πλήρωσα 17.50 έουρος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Α, μισό.... Μήπως σε καρτοκινητά είναι άλλη η ταρίφα;

Σε όλους τους συνδρομητές είναι 13,97!

Πριν ένα μήνα έκαναν 3 φίλοι μου (1 συμβολαίου + 2 καρτοκινητών) αντικατάσταση και εγώ (καρτοκινητό) :)

Όλοι είχαμε την ίδια χρέωση...

Πάντως σύντομα το 3G θα ανοίξει σε όλους χωρίς απαραίτητη αντικατάσταση! (ήδη γίνονται εργασίες, βέβαια αυτές τις μέρες πρέπει να έχουν διακοπεί λόγω εορτών)

Με εξαπάτησαν δηλαδή;;;;;;;;;; Ε ρε θα γίνει πανικ γιατί αυτούς τους ξέρω κιόλας. Και όχι για τα 4 έουρος αλλά έτσι γιατί μου την έδωσε...

Πάντα δηλαδή 14 έουρος ήταν; Σίγουρα ε μην εκτεθώ κιόλας! :p Γιατί η κάρτα που μου έδωσαν ήταν παλιά (με το παλιό λογότυπο και από τις πρώτες που είχαν βγει) -τους είχε μείνει stock αφού ήμουν ο πρώτος στην περιοχή που μυρίστικα το 3G και έτρεξα να το βάλω.

Με εξαπάτησαν δηλαδή;;;;;;;;;; Ε ρε θα γίνει πανικ γιατί αυτούς τους ξέρω κιόλας. Και όχι για τα 4 έουρος αλλά έτσι γιατί μου την έδωσε...

Πάντα δηλαδή 14 έουρος ήταν; Σίγουρα ε μην εκτεθώ κιόλας! :p Γιατί η κάρτα που μου έδωσαν ήταν παλιά (με το παλιό λογότυπο και από τις πρώτες που είχαν βγει) -τους είχε μείνει stock αφού ήμουν ο πρώτος στην περιοχή που μυρίστικα το 3G και έτρεξα να το βάλω.

Δεν ξέρω αν ίσχυε από παλιά... Πάντως τόσο ήταν πριν 1 με 1,5 μήνα και τόσο είναι και τώρα.

Καλά ας περιμένω να το επιβεβαιώσω πρώτα και μετά το κάνω και το πανικ!!! :p

Ευτυχώς έχω κρατημένη και την απόδειξη μέσα στον φάκελο και θα γίνει πιο εύκολα το πανικ!! :lol: :lol: :lol:

Σε όλους τους συνδρομητές είναι 13,97!

Πριν ένα μήνα έκαναν 3 φίλοι μου (1 συμβολαίου + 2 καρτοκινητών) αντικατάσταση και εγώ (καρτοκινητό) :)

Όλοι είχαμε την ίδια χρέωση...

Πάντως σύντομα το 3G θα ανοίξει σε όλους χωρίς απαραίτητη αντικατάσταση! (ήδη γίνονται εργασίες, βέβαια αυτές τις μέρες πρέπει να έχουν διακοπεί λόγω εορτών)

Τι εννοείς θα ανοίξει σε όλους, χωρίς αντικατάσταση ;

Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p

Τι εννοείς θα ανοίξει σε όλους, χωρίς αντικατάσταση ;

Εννοώ ότι όλοι οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση στο 3G δίκτυο χωρίς καμμία διαδικασία και η αντικατάσταση θα είναι προεραιτική.

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μου το είπε αυτό.

'Εχω σύνδεση Cosmote με ενεργοποιημένη την υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων μαζί με τηλεφωνητή και συσκευή Sonyericsson K610im (imode). 'Εχω παρατηρήσει οτι η υπηρεσία ειδοποίησης δεν δουλεύει πολύ σωστά. Πολλές φορές καθυστερεί στην αποστολή των ενημερωτικών μηνυμάτων και έχω την υποψία οτι μερικές φόρες ενώ με παίρνουν τηλ δεν δέχομαι τα μηνύματα. Μήπως το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος.

Αυτό ακριβώς από τότε που έχει αλλάξει η ειδοποίηση κλήσεων όταν ανοίγεις το κινητό αργούν να έρθουν τα μηνύματα ειδικά αν σε έχουν καλέσει πάνω από ένα άτομο!

δεν μπορούμε να απευθυνθούμε σε κανα ΙΝΚΑ ή ΕΕΤΤ??
Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Από ότι ξέρω όλα τα τηλ. 3G δουλεύουν και με τις παλαιότερες κάρτες Sim, ένα V800 SΕ 3G που είχα δούλευε κανονικα με 2G Sim απο Voda.

Σε επικοινωνία με Voda σήμερα μου είπαν ότι καινούργια κάρτα Sim ΑΠΛΉ -Η- 3G κάνει 17.5e σε όλα τα Voda/shops

Από ότι ξέρω όλα τα τηλ. 3G δουλεύουν και με τις παλαιότερες κάρτες Sim, ένα V800 SΕ 3G που είχα δούλευε κανονικα με 2G Sim απο Voda.

Σε επικοινωνία με Voda σήμερα μου είπαν ότι καινούργια κάρτα Sim ΑΠΛΉ -Η- 3G κάνει 17.5e σε όλα τα Voda/shops

Δεν είναι θέμα μοντέλου και συμβατότητας της κάρτας με αυτό αλλά θέμα δικτύου. Δηλαδή αν το δίκτυο επιτρέπει τη πρόσβαση σε 3G με απλή sim (όπως η Vodafone) ή αν δεν το επιτρέπει και απαιτεί Usim (όπως η Cosmote) όπου σε αυτή τη περίπτωση αν δεν έχεις αλλάξει τη κάρτα θα λειτουργεί το κινητό αλλά δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις 3G υπηρεσίες (π.χ βιντεοκλήση) αφού δεν θα έχεις 3G σήμα. Αυτό λέμε και εδώ, αν μελλοντικά η Cosmote θα παρέχει πρόσβαση στο δίκτυο 3G και χρήση αυτών των υπηρεσιών με απλή sim.

Ρε σεις

χαλαρωστε

Καθε εταιρια εχει δικο της τιμοκαταλογο

Στη Βοντα αλλαγη καρτας 3g η μη εχει 17.5 τελικη

Στη Κοσμοτε νομιζω εχει 14

:X

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned