Nosferatu Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Φοβάμαι πως το Σαβ/κο είναι νεκρή περίοδος για να έχουμε νέα. Λογικά μέσα στη βδομάδα θα μάθουμε περισσότερα! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Φοβάμαι πως το Σαβ/κο είναι νεκρή περίοδος για να έχουμε νέα. Λογικά μέσα στη βδομάδα θα μάθουμε περισσότερα! Μέρες λέει... Τώρα να δούμε... Και στο net εκτός από εμάς δεν υπάρχει καμιά πληροφορία ούτε καν αναφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Ερώτηση: Αν αποφασίσουν να έχουν νέο πρόθεμα αυτό ποιό θα μπορούσε να είναι; Απ'οτι έχω παρατηρήσει οι αριθμοί 6xx έχουν να κάνουν με την χρονολογία που ιδρύθηκε η εταιρία. Πχ η ΤΙΜ έχει 693 και ιδρύθηκε το 1993, η Vodafone 694 και ιδρύθηκε το 1994. Βέβαια η Cosmote ξεκινά το 1998 και έχει πρόθεμα 697! Για την Q δεν γνωρίζω. Πιθανόν ο συλλογισμός μου να είναι λάθος, αλλά αν κάποιος ξέρει... ας με διαφωτίσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Ερώτηση: Αν αποφασίσουν να έχουν νέο πρόθεμα αυτό ποιό θα μπορούσε να είναι; Απ'οτι έχω παρατηρήσει οι αριθμοί 6xx έχουν να κάνουν με την χρονολογία που ιδρύθηκε η εταιρία. Πχ η ΤΙΜ έχει 693 και ιδρύθηκε το 1993, η Vodafone 694 και ιδρύθηκε το 1994. Βέβαια η Cosmote ξεκινά το 1998 και έχει πρόθεμα 697! Για την Q δεν γνωρίζω. Πιθανόν ο συλλογισμός μου να είναι λάθος, αλλά αν κάποιος ξέρει... ας με διαφωτίσει! Δεν νομίζω να πάρουν άλλο πρόθεμα. Κάτι τέτοιο απαιτεί άδειες από ΕΕΤΤ κλπ... Επίσης τα προθέματα δεν έχουν να κάνουν με τις χρονολογίες. Panafon και Telestet ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το καλοκαίρι του 1993 και οι δύο και τα προθέματά τους τότε ήταν 094 και 093 αντίστοιχα. Η Q ξεκίνησε το 2002 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Δεν νομίζω να πάρουν άλλο πρόθεμα. Κάτι τέτοιο απαιτεί άδειες από ΕΕΤΤ κλπ... Επίσης τα προθέματα δεν έχουν να κάνουν με τις χρονολογίες. Panafon και Telestet ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το καλοκαίρι του 1993 και οι δύο και τα προθέματά τους τότε ήταν 094 και 093 αντίστοιχα. Η Q ξεκίνησε το 2002 :) Αχα! Λάθος συλλογισμός λοιπόν. Αυτό το ρώτησα γιατί είχα την απορία... Όχι ότι πιστεύω ότι θα βγάλουν νέα προθέματα. Τώρα για την Panafon γιατί θυμάμαι ότι ξεκίνησε ένα χρόνο αργότερα; Τελος πάντων για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Αχα! Λάθος συλλογισμός λοιπόν. Αυτό το ρώτησα γιατί είχα την απορία... Όχι ότι πιστεύω ότι θα βγάλουν νέα προθέματα. Τώρα για την Panafon γιατί θυμάμαι ότι ξεκίνησε ένα χρόνο αργότερα; Τελος πάντων για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις! Για την ακρίβεια 1η Ιουλίου 1993. Ρίξε μια ματιά και εδώ ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Για την ακρίβεια 1η Ιουλίου 1993. Ρίξε μια ματιά και εδώ ;) Να έβλεπα και τι έγραφε... Anyway αυτό τι είναι; Το πρώτο site της Panafon; Έχουμε και Telestet/Cosmote;;;; Τέλειο, μ'αρέσει να τα βλέπω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Να έβλεπα και τι έγραφε... Anyway αυτό τι είναι; Το πρώτο site της Panafon; Έχουμε και Telestet/Cosmote;;;; Τέλειο, μ'αρέσει να τα βλέπω! Αν δεν βγαίνουν σωστά οι ελληνικοί χαρακτήρες, άλλαξε κωδικοποίηση στον browser σου ;) σου στέλνω ΡΜ γιατί έχουμε ξεφύγει από το θέμα ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 είδατε τη νέα διαφήμιση? τη φθηνότερη ομιλία, φθηνότερο SMS & MMS και κάρτες μόνο με 3 ευρώ!!!!!!! http://www.frogmobile.gr αν και δεν εμφανλιζει τίποτα... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 είδατε τη νέα διαφήμιση? τη φθηνότερη ομιλία, φθηνότερο SMS & MMS και κάρτες μόνο με 3 ευρώ!!!!!!! http://www.frogmobile.gr αν και δεν εμφανλιζει τίποτα... Ουφ το γλίτωσα το ξύλο... Το site πάντως δέν έχει δωθεί ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 ναι ακόμα... τώρα μας μένει να δούμε τις χρεώσεις... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Πάντως πρέπει να είναι το φθηνότερο απ'όλα. Με 5 ευρώ πακέτο και 3 ευρώ κάρτα... Για να δούμε τώρα. Πάντως δεν ανέφερε πουθενά κάτι για cosmote... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 όντως. Cosmote ούτε για δείγμα!!! ε μάλλον δεν θα έχει πακέτα μηνυμάτων και ομιλίας γιατί με 3 ευρώ τι να κάνεις... εκτός και αν τα έχει φθηνότερα!! :p :p αλλά θέλω να δω τα ψιλά γράμματα που θα έχει...αποκλείεται να είναι τόσο καλό για να είναι αληθινό! Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Είμαστε οι πρώτοι που το είδαμε ή μου φαίνεται; Βλέπεις εκλήματα ε;;;! Τρελός φαν! Τώρα οι κάρτες μπορεί να κυκλοφορήσουν και σε ακριβότερες "εκδόσεις"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 είμαστε οι μόνοι νομίζω...ε καλά αν κάνει η κάρτα 3 ή 5 ευρώ. τα ψιλά γράμματα είναι το θέμα. Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Σε ότι αφορά το site εύχομαι να μην το διαχειρίζονται οι Cosmotάδες! Γιατί σωθήκαμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 χα χα χα! πόσο καλές να είναι άραγε οι χρεώσεις? πάντος δεν πρέπει να έχει ελάχιστη χρέωση γιατί λεει από το πρώτο δευτερόλεπτο. Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) elpizw na yparxei frog portal me flat rate xrewsi! ! a kai 3GFrog!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Για μένα εκεί θα κριθεί αν θα έχει πραγματικό εμπορικό ενδιαφέρον η Frog. Αν δεν έχει ελάχιστη χρέωση ή όχι. Γιατί αν έχει ελάχιστη χρέωση, τότε ποιος ο λόγος να αφήσει κανείς τις υπόλοιπες καρτοκινητές ή να μην πάει στην Q; Σήμερα στην τηλεόραση είδα το διαφημιστικό που αναφέρεται στην νέα καρτοκινητή και λανσάρει το http://www.frogmobile.gr το οποίο όμως δεν είναι ακόμη ενεργό. Είδωμεν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Της Κοσμοτε ειναι. Τρεχουν στον ιδιο webserver (frogmobile.gr + cosmote.gr) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Το είδα και εγώ πριν λίγο στο ANT1!:p Όντως το site δεν λειτουργεί ακόμα...:( Πάντως λέει: "Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς από το πρώτο δευτερόλεπτο!":) Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει "χωρίς ελάχιστο χρόνο χρέωσης"...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisx_lariss Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Κοίτα και εγώ μιλώ σε σχέση με αυτά που περιμένω. Δεν έχω καμία απολύτως πληροφόρηση (ακόμη)! Πάντως το site frog.gr είναι πιασμένο... Άντε να δούμε τι site θα έχει... to site einai: http://www.frogmobile.gr alla den leitoyrgei akomi Παράθεση nokia 4ever :up: --------> 3310/3410i/3510i/3100/6101/6230i/6300/e65/6220 classic/3600/e66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cambas Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Thn eida kai egw thn diafimhsh...Pws eiste sigouroi pws einai ths Cosmote...? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik80 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Yπάρχει δελτιο τύπου της Cosmote στο site της! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_xara_ Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 παντως εστειλα και e-mail στην εξυπηρετηση πελατων της cosmote και μου εστειλαν οτι το προβλημα το εχει η συσκευη μου και οχι η καρτα μου!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts