Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φοβάμαι πως το Σαβ/κο είναι νεκρή περίοδος για να έχουμε νέα. Λογικά μέσα στη βδομάδα θα μάθουμε περισσότερα!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Φοβάμαι πως το Σαβ/κο είναι νεκρή περίοδος για να έχουμε νέα. Λογικά μέσα στη βδομάδα θα μάθουμε περισσότερα!

Μέρες λέει... Τώρα να δούμε...

Και στο net εκτός από εμάς δεν υπάρχει καμιά πληροφορία ούτε καν αναφορά...

Ερώτηση: Αν αποφασίσουν να έχουν νέο πρόθεμα αυτό ποιό θα μπορούσε να είναι; Απ'οτι έχω παρατηρήσει οι αριθμοί 6xx έχουν να κάνουν με την χρονολογία που ιδρύθηκε η εταιρία. Πχ η ΤΙΜ έχει 693 και ιδρύθηκε το 1993, η Vodafone 694 και ιδρύθηκε το 1994. Βέβαια η Cosmote ξεκινά το 1998 και έχει πρόθεμα 697! Για την Q δεν γνωρίζω. Πιθανόν ο συλλογισμός μου να είναι λάθος, αλλά αν κάποιος ξέρει... ας με διαφωτίσει!

Ερώτηση: Αν αποφασίσουν να έχουν νέο πρόθεμα αυτό ποιό θα μπορούσε να είναι; Απ'οτι έχω παρατηρήσει οι αριθμοί 6xx έχουν να κάνουν με την χρονολογία που ιδρύθηκε η εταιρία. Πχ η ΤΙΜ έχει 693 και ιδρύθηκε το 1993, η Vodafone 694 και ιδρύθηκε το 1994. Βέβαια η Cosmote ξεκινά το 1998 και έχει πρόθεμα 697! Για την Q δεν γνωρίζω. Πιθανόν ο συλλογισμός μου να είναι λάθος, αλλά αν κάποιος ξέρει... ας με διαφωτίσει!

Δεν νομίζω να πάρουν άλλο πρόθεμα. Κάτι τέτοιο απαιτεί άδειες από ΕΕΤΤ κλπ...

Επίσης τα προθέματα δεν έχουν να κάνουν με τις χρονολογίες. Panafon και Telestet ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το καλοκαίρι του 1993 και οι δύο και τα προθέματά τους τότε ήταν 094 και 093 αντίστοιχα. Η Q ξεκίνησε το 2002 :)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Δεν νομίζω να πάρουν άλλο πρόθεμα. Κάτι τέτοιο απαιτεί άδειες από ΕΕΤΤ κλπ...

Επίσης τα προθέματα δεν έχουν να κάνουν με τις χρονολογίες. Panafon και Telestet ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το καλοκαίρι του 1993 και οι δύο και τα προθέματά τους τότε ήταν 094 και 093 αντίστοιχα. Η Q ξεκίνησε το 2002 :)

Αχα! Λάθος συλλογισμός λοιπόν. Αυτό το ρώτησα γιατί είχα την απορία... Όχι ότι πιστεύω ότι θα βγάλουν νέα προθέματα.

Τώρα για την Panafon γιατί θυμάμαι ότι ξεκίνησε ένα χρόνο αργότερα; Τελος πάντων για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις!

Αχα! Λάθος συλλογισμός λοιπόν. Αυτό το ρώτησα γιατί είχα την απορία... Όχι ότι πιστεύω ότι θα βγάλουν νέα προθέματα.

Τώρα για την Panafon γιατί θυμάμαι ότι ξεκίνησε ένα χρόνο αργότερα; Τελος πάντων για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις!

Για την ακρίβεια 1η Ιουλίου 1993. Ρίξε μια ματιά και εδώ ;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Για την ακρίβεια 1η Ιουλίου 1993. Ρίξε μια ματιά και εδώ ;)

Να έβλεπα και τι έγραφε...

Anyway αυτό τι είναι; Το πρώτο site της Panafon; Έχουμε και Telestet/Cosmote;;;; Τέλειο, μ'αρέσει να τα βλέπω!

Να έβλεπα και τι έγραφε...

Anyway αυτό τι είναι; Το πρώτο site της Panafon; Έχουμε και Telestet/Cosmote;;;; Τέλειο, μ'αρέσει να τα βλέπω!

Αν δεν βγαίνουν σωστά οι ελληνικοί χαρακτήρες, άλλαξε κωδικοποίηση στον browser σου ;)

σου στέλνω ΡΜ γιατί έχουμε ξεφύγει από το θέμα ;)

είδατε τη νέα διαφήμιση? τη φθηνότερη ομιλία, φθηνότερο SMS & MMS και κάρτες μόνο με 3 ευρώ!!!!!!! http://www.frogmobile.gr αν και δεν εμφανλιζει τίποτα...

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

είδατε τη νέα διαφήμιση? τη φθηνότερη ομιλία, φθηνότερο SMS & MMS και κάρτες μόνο με 3 ευρώ!!!!!!! http://www.frogmobile.gr αν και δεν εμφανλιζει τίποτα...

Ουφ το γλίτωσα το ξύλο...

Το site πάντως δέν έχει δωθεί ακόμη

Πάντως πρέπει να είναι το φθηνότερο απ'όλα. Με 5 ευρώ πακέτο και 3 ευρώ κάρτα... Για να δούμε τώρα. Πάντως δεν ανέφερε πουθενά κάτι για cosmote...

όντως. Cosmote ούτε για δείγμα!!! ε μάλλον δεν θα έχει πακέτα μηνυμάτων και ομιλίας γιατί με 3 ευρώ τι να κάνεις... εκτός και αν τα έχει φθηνότερα!! :p :p αλλά θέλω να δω τα ψιλά γράμματα που θα έχει...αποκλείεται να είναι τόσο καλό για να είναι αληθινό!

Amanitou City

Είμαστε οι πρώτοι που το είδαμε ή μου φαίνεται; Βλέπεις εκλήματα ε;;;! Τρελός φαν!

Τώρα οι κάρτες μπορεί να κυκλοφορήσουν και σε ακριβότερες "εκδόσεις"!

είμαστε οι μόνοι νομίζω...ε καλά αν κάνει η κάρτα 3 ή 5 ευρώ. τα ψιλά γράμματα είναι το θέμα.

Amanitou City

χα χα χα! πόσο καλές να είναι άραγε οι χρεώσεις? πάντος δεν πρέπει να έχει ελάχιστη χρέωση γιατί λεει από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Amanitou City

Για μένα εκεί θα κριθεί αν θα έχει πραγματικό εμπορικό ενδιαφέρον η Frog.

Αν δεν έχει ελάχιστη χρέωση ή όχι. Γιατί αν έχει ελάχιστη χρέωση, τότε ποιος ο λόγος να αφήσει κανείς τις υπόλοιπες καρτοκινητές ή να μην πάει στην Q;

Σήμερα στην τηλεόραση είδα το διαφημιστικό που αναφέρεται στην νέα καρτοκινητή και λανσάρει το http://www.frogmobile.gr το οποίο όμως δεν είναι ακόμη ενεργό.

Είδωμεν...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Της Κοσμοτε ειναι. Τρεχουν στον ιδιο webserver (frogmobile.gr + cosmote.gr)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Το είδα και εγώ πριν λίγο στο ANT1!:p

Όντως το site δεν λειτουργεί ακόμα...:(

Πάντως λέει: "Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς από το πρώτο δευτερόλεπτο!":)

Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει "χωρίς ελάχιστο χρόνο χρέωσης"...:blink:

Κοίτα και εγώ μιλώ σε σχέση με αυτά που περιμένω. Δεν έχω καμία απολύτως πληροφόρηση (ακόμη)!

Πάντως το site frog.gr είναι πιασμένο... Άντε να δούμε τι site θα έχει...

to site einai: http://www.frogmobile.gr alla den leitoyrgei akomi

nokia 4ever :up: --------> 3310/3410i/3510i/3100/6101/6230i/6300/e65/6220 classic/3600/e66

παντως εστειλα και e-mail στην εξυπηρετηση πελατων της cosmote και μου εστειλαν οτι το προβλημα το εχει η συσκευη μου και οχι η καρτα μου!!!!!

• The title was changed to Περί... Cosmote γενικά
  • The title was changed to Πως θα ξεφορτωθώ το παρακάτω spam μήνυμα της Cosmote?
  • The topic was pinned