billys_541 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Στελνεις απο το κινητο σου ενα μηνυμα με τη λεξη OPEN στο 5000. Σου ερχεται ο κωδικος, και μπορεις να συνδεθεις στο http://www.mycosmos.gr Billys_541 ειναι δωρεαν sms μεσω internet (http://www.mycosmos.gr) αρκει να εισαι πελατης της cosmote. Ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου.Έχω what's up. Να ρωτήσω και κάτι άλλο?Το μήνυμα στο 5000 χρεώνεται και αν ναι,πόσο? Και μπορουμε να στείλουμε μέχρι 10 sms καθημερινά,έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου.Έχω what's up. Να ρωτήσω και κάτι άλλο?Το μήνυμα στο 5000 χρεώνεται και αν ναι,πόσο? Και μπορουμε να στείλουμε μέχρι 10 sms καθημερινά,έτσι? Ειναι χωρίς χρεώση Ναι 10 κάθε μέρα! Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Πλάκα πλάκα είναι πολύ καλή φάση αυτό! Εγώ που έχω 6 νούμερα cosmote στην οικογένειά μου, έχω 60 SMS κάθε μέρα!!! Που θα τα στείλω εγώ όλα αυτα?? Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Ενώ στην Βόνταφον έχουν ήδη 3g πακέτα! Η οποία έχει αίσχος 3G κάλυψη εκτός Αττικής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Ειναι χωρίς χρεώση Ναι 10 κάθε μέρα! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μόλις λήξει το sms choice θα στείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Η οποία έχει αίσχος 3G κάλυψη εκτός Αττικής. Αυτή τη στιμγή έχει κάλυψη σε αρκετές περιοχές και μάλιστα σχεδόν όπου έχει και η cosmote και υπαρχει πληθυσμός δυνητκός χρήστης. οπότε και παρέχει 3g σε όλους και παρέχει πακέτα στους καρτοκινητούς το προωθεί τρελλά τόσο με συσευεές όσο και προσφορές. Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη επιλογή παρέχοντας καλή κάλυψη και ΟΧΙ αίσχος και πάνω από όλα παρέχοντας ταχύτητες 3g... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Συγγνωμη αλλα τι σχεση εχει το sms choice ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metkosas Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Μόλις πηρα την εξειπυρέτηση πελατών και ρώτησα για 3g πακετα και μου είπανε οτι εχουνε στα κεντρικά τους και να περάσω απο εκεί. Για να δούμε έβγαλε επειτέλους 3g πακέτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsioy Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Έχω μία εργασία για τη σχολή, στην οποία θα πρέπει να ψάξω να βρω το ποσοστό συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας στο σύνολο του πληθυσμού, καθώς και το ποσοστό που αντιστοιχεί σε κάθε πάροχο. Η πιο πρόσφατη αναφορά στο myphone.gr είναι από το 2003 (http://www.myphone.gr/library/article-16.html) και αναφέρεται μόνο στο ποσοστό των παρόχων. Ξέρετε πού μπορώ να βρω τις πληροφορίες αυτές; Αν όχι τουλάχιστον μόνο για την Cosmote μου αρκεί... Επίσης , ενδιαφέρομαι για την κίνηση του μέσου συνδρομητή σε Erlang. Συγνώμη για το offtopic :O αλλά έψαξα στο forum και δεν βρήκα κάπου καλύτερα να θέσω τα ερωτήματα αυτά... Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Ρίξε μια ματιά στα δύο παρακάτω θέματα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=149504 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=155949 Επίσης και ένα για τη vodafone: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=145912 Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2006 Συγγνωμη αλλα τι σχεση εχει το sms choice ; Έχω what's up και σήμερα έληξε το sms choice(100 μηνύματα με 5 ευρώ). Αύριο πρωί θα στείλω μνμ στο 5000.Από που πρέπει να μπώ για να στείλω τα δωρεάν sms?Από εκείνο το εικονίδιο που λέγεται "Ιστός"? Συγνώμη αν ακούγεται χαζή η ερώτηση αλλά δεν έχω ιδέα από τέτοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Απο τον υπολογιστη σου θα μπεις στο mail.mycosmos.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Α,εγώ νόμιζα οτι θα τα στέλνω από το κινητό. Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Γι'αυτό είχα αναφέρει το sms choice παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. November 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2006 Μπορείτε να μου πείτε ποιες είναι οι εντολές για να απενεργοποιήσω το πακέτο 120 μηνυμάτων που προσφέρεται στους συνδρομητές με συμβόλαιο από την Cosmote? Στην ιστοσελίδα της εταιρίας βρίσκω μόνο οδηγίες ενεργοποίησης.. ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trojy Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Η υπηρεσία αυτή χρειάζεται να ενεργοποιηθεί ή είναι αυτόματα ενεργή... Κοινώς, ως νέος συνδρομητής που είμαι, οι 2 ώρες που μίλησα σε σταθερό χθες, θα αφαιρεθούν απο το συγκεκριμένο πακέτο ή από τον δωρεάν χρόνο ομιλίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Η υπηρεσία αυτή χρειάζεται να ενεργοποιηθεί ή είναι αυτόματα ενεργή... Κοινώς, ως νέος συνδρομητής που είμαι, οι 2 ώρες που μίλησα σε σταθερό χθες, θα αφαιρεθούν απο το συγκεκριμένο πακέτο ή από τον δωρεάν χρόνο ομιλίας; Δεν θα μπορούσε να είναι αυτόματα ενεργή και να χρεώνει όλους τους συνδρομητές με εξτρά πάγιο... Πρόσεξε αυτό: Η υπηρεσία “COSMOTEΠΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΑ” παρέχει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δύο (2) πακέτων δωρεάν χρόνου ομιλίας, για κλήσεις προς Εθνικά Δίκτυα Σταθερής Τηλεφωνίας, και προσφέρεται με μηνιαίο πάγιο, ως ακολούθως: COSMOTEπρος ΣΤΑΘΕΡΑ 420 :Δωρεάν χρόνος 420 λεπτά ανά μήνα και μηνιαίο πάγιο 14€ COSMOTE προς ΣΤΑΘΕΡΑ 900 :Δωρεάν χρόνος 900 λεπτά ανά μήνα και μηνιαίο πάγιο 28€ Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Αν θυμάμαι καλά γιατί έχω βάλει το πακέτο εδώ κ ένα χρόνο κ έχω πετάξει τις οδηγίες, στέλνεις μήνυμα στο 1256 και γράφεις ΠΑΚΕΤΟ SMS CANCEL Αλλά ας το επιβεβαιώσει κ κάποιος άλλος πρώτα για να είμαστε σίγουροι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Γιατί δεν παίρνεις το cc να σου πούνε πως να το απενεργοποιήσεις? Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Η COsmote δίνει αριθμους 69700χχχχ; Μια γνωστή μου, μου έκανε αναπάντητη και μου φάνηκε περίεργο. :confused: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Η COsmote δίνει αριθμους 69700χχχχ; Μια γνωστή μου, μου έκανε αναπάντητη και μου φάνηκε περίεργο. :confused: Ο Αριθμός που γράφεις είναι 9ψήφιος? Εγώ έχω κάτι αντίστοιχο αλλά είναι της μορφής 697300χχχχ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Οχι 10ψηφιος. 6970080χχχ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Μου φαίνεται ότι είναι αριθμοί frog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Σωστα, frog ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Η COsmote δίνει αριθμους 69700χχχχ; Μια γνωστή μου, μου έκανε αναπάντητη και μου φάνηκε περίεργο. :confused: Υπάρχει. Έχω δει σε whats up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsl_wifi Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 6970XXXXXX exei to whats up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts