sideras1985 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Λέτε να δούμε την Frog Mobile και στα υπόλοιπα Βαλκάνια; Μάλλον είναι νωρίς να μιλάμε γι' αυτό... Πάντως είναι η φθηνότερη καρτοκινητή χωρίς καμία απολύτως σύγκριση. Όπως το περιμέναμε δηλαδή... ti na to kaneis ?elaxista ftinoteri apo tin Q..kai ama to sugkrineis me momad ysterei kata poly giati den eida paketa! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Επίσης δεν είδα WAP/GPRS. Η μεγαλύτερη απώλεια... Από αυτή την άποψη όντως βιάστηκε και η πρόκλησή της δεν νομίζω να μείνει αναπάντητη... Το εύχομαι δηλαδή μπας και δούμε άσπρη μέρα! Το site λειτουργεί έτσι, το προσέξατε... Φίλε plimper τις υπηρεσίες που αναφέρεις το πιθανότερο είναι να μην τις δώσει... Ούτως ή άλλως το προωθούν ως νέο brand name... Δεν θα μπορούσαν να δώσουν i-mode για παράδειγμα ούτε call them all... Θα ήταν παράλογο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) ti na to kaneis ?elaxista ftinoteri apo tin Q..kai ama to sugkrineis me momad ysterei kata poly giati den eida paketa! Καλα εσυ πανε αγορασε momad :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) ti na to kaneis ?elaxista ftinoteri apo tin Q..kai ama to sugkrineis me momad ysterei kata poly giati den eida paketa! Καλα εσυ πανε αγορασε momad :confused: egw oute momad agorazw oute frog dioti exw 3G kinito kai den prosferoun 3G ypiresies... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Άσε που τα πακέτα αυτά είναι μόνο για τους χρήστες αυτών των "MVNO" (μεταφορικά το λέω...) οι οποίοι στην αρχή θα είναι ελάχιστοι. Πάντως ο "απλός" κόσμος που δεν ψάχνεται και πολύ έχω την αίσθηση ότι θα πέσει σε πολλές παγίδες γιατί έχουν παρουσιαστεί πολλά πακέτα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Πακέτα μηνυμάτων λέτε να δούμε?Αν ναι το frog θα είναι η επόμενη επιλογή μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Άραγε στο όνομα δικτύου θα γράφει Cosmote ή Frog? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Άραγε στο όνομα δικτύου θα γράφει Cosmote ή Frog? Cosmote θα γραφει.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Προσέξατε χρεώσεις διεθνών κλήσεων; Οι κλήσεις προς όλα τα Βαλκάνια έχουν ακριβώς την ίδια χρέωση με τις εθνικές κλήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 και στο momad γιατί είναι διαφορετικό και στο frog θα γράφει Cosmote? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) 3G grafei sto site oti tha parexei sto mellon??an nai ginomai frogiman amesa! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Δεν ξέρω αν θα κάνουν αυτό που έκανε η tim στο momad,αλλά δεν μιλάμε για ένα MVNO πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Wirelessly posted (MOT-V1050/83.38.49. MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) 3G grafei sto site oti tha parexei sto mellon??an nai ginomai frogiman amesa! 3G χωρίς GPRS γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 einai epishs shmantiko to oti parexei idia timh gia sms sto e3wteriko me tou eswterikou.. kai den einai Q pou sunergazetai me mikro ari8mo 3enwn diktuwn.. auto pou den exoun pei ka8olou einai gia forhtothta... 8a mou peis, apo pou 8a pareis th nea sim, apo thn EBGA ths geitonias sou ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 ti allo 8a sou elegan :) to pio pi8ano einai na mhn katalaban kan peri teinos prokeitai... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 einai epishs shmantiko to oti parexei idia timh gia sms sto e3wteriko me tou eswterikou.. kai den einai Q pou sunergazetai me mikro ari8mo 3enwn diktuwn.. auto pou den exoun pei ka8olou einai gia forhtothta... 8a mou peis, apo pou 8a pareis th nea sim, apo thn EBGA ths geitonias sou ? :) Η φορητότητα σου βγαίνει πιο ακριβή από την αγορά πακέτου... Οπότε αν έχεις καρτοκινητό μπορείς να το κρατήσεις και παράλληλα να πάρεις και ένα Frog και μετά επιλέγεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 μας δουλευουν κανονικα.... 1)Απο εκει που δε θα το εβγαζε , μετα το ΜΟΜΑD , τσουπ το πεταει... 2)χρεωσεις σμς εσωτερικου / εξωτερικου ιδιες. Πραγμα που σημαινει οτι εχουν περιθωρια κερδους. Και γιατι κυριοι δε το κανετε και στα κανονικα σας καρτοκινητα και συμβολαια ? Πρεπει καποιος να αλλαξει αριθμο? Ουστ ... 3)Καρτες ανανεωσης 3 + 7 ευρω. Απο παλια που ειχαμε των 5 , τωρα στα υπολοιπα καρτοκινητα ειναι 9. Γιατι ? Καποιος που θελει 3 ευρω η 5 ?Στο πηγαδι κατουρησε ? Εσεις τα λεφτα σας δε θα τα παρετε ?? Γενικως ειμαι κατα ολης αυτης της φιλοσοφιας. Αν θελανε δραστικες κινησεις, ας εδιναν ολες αυτες τις παροχες στα ηδη υπαρχοντα πακετα Cosmocarta/ What's up. Ειλικρινα απορω και εχω την εντυπωση πως μας περνανε για τοσο μα τοσο βλαχους ωρες ωρες... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PUK Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 ontws, ti ofelos exei h comsote apo olo auto? giati na mhn enisxusei ta uparxronta kinhta kai na mhn kinduneuei na xasei tous uparxontes pelates ths? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως εγώ που το κινητό το θέλω αποκλειστικά για κλήσεις/sms/mms με αυτές τις χρεώσεις απο το απόγευμα θα είμαι βάτραχος! :X :wacko: Απο την cosmote είμαι αρκετά ευχαριστημένος (έχω what's up τώρα) και φυσικά το Wap που χρησιμοποιώ σπάνια, θα το έχω και πάλι με την ήδη υπάρχουσα what's up :cool: Frog και τα μυαλά στα κάγκελα!!! :O Υ.Γ. Μιλάμε για cosmote και όχι για Τ:X Μ για να πούμε οτι θα μας ρίξουν μετά, πχ να ανερέσουν την ίδια χρέωση sms/κλήσεων προς ξένα δίκτυα και επιπλέον οι υπηρεσίες που ΔΕΝ παρέχονται τώρα το αργότερο μέχρι τέλος καλοκαιριού θα είναι στα χέρια μας.....απόλυτα λογικό το βρίσκω.:p Η ειδοποίηση κλήσεων είναι απλά μια υπηρεσία που σε "καλομαθαίνει" χωρίς να την έχεις πραγματικά ανάγκη...αν κλείσεις το κινητό σου, σημαίνει οτι ΔΕΝ θέλεις να ξέρεις ποιος σε πήρε και γιατί, διαφορετικά θα το κρατούσες ανοιχτό. Αν και παλι επιμένω οτι σύντομα οι υπηρεσίες τις cosmote θα είναι διαθέσιμες:D Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cardinal13 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 2)χρεωσεις σμς εσωτερικου / εξωτερικου ιδιες. Πραγμα που σημαινει οτι εχουν περιθωρια κερδους. Και γιατι κυριοι δε το κανετε και στα κανονικα σας καρτοκινητα και συμβολαια ? Πρεπει καποιος να αλλαξει αριθμο? Ουστ ... ... Ειλικρινα απορω και εχω την εντυπωση πως μας περνανε για τοσο μα τοσο βλαχους ωρες ωρες... Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε! Ειδικά αν έχεις συμβόλαιο αισθάνεσαι πελάτης Β' κατηγορίας!!! Έχω πακέτο 120 sms στο πλάνο μου αλλά θα τα κόψω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Ξερει κανεις σιγουρα αν υπαρχει δυνατοτητα φορητοτητας ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Για όσους σκέφτονται να μεταβούν μέσω φορητότητας στο Frog, μετά από επικοινωνία με την Cosmote, μου είπαν ότι είναι εφικτό να μεταβεί κανείς με τις γνωστές διαδικασίες στο Frog, με κόστος €21 και χρόνο μετάβασης περίπου 2 εβδομάδες. Από τα υπόλοιπα δίκτυα καλώντας δωρεάν στο 13897. Έχω Q και το σκέφτομαι σοβαρά, γιατί είμαι απογοητευμένος από το δίκτυο της Vodafone. Αν και από ότι βλέπω σύντομα θα αλλάξει με της Tim. Είναι και τα €21 που δεν είναι και λίγα. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα μπορεί κάποιος από What's up?/Κοσμοκάρτα να κάνει αλλαγή σε Frog... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapoios Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Για όσους σκέφτονται να μεταβούν μέσω φορητότητας στο Frog, μετά από επικοινωνία με την Cosmote, μου είπαν ότι είναι εφικτό να μεταβεί κανείς με τις γνωστές διαδικασίες στο Frog, με κόστος €21 και χρόνο μετάβασης περίπου 2 εβδομάδες. Από τα υπόλοιπα δίκτυα καλώντας δωρεάν στο 13897. Έχω Q και το σκέφτομαι σοβαρά, γιατί είμαι απογοητευμένος από το δίκτυο της Vodafone. Αν και από ότι βλέπω σύντομα θα αλλάξει με της Tim. Είναι και τα €21 που δεν είναι και λίγα. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα μπορεί κάποιος από What's up?/Κοσμοκάρτα να κάνει αλλαγή σε Frog... Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 "Αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα μπορεί κάποιος από What's up?/Κοσμοκάρτα να κάνει αλλαγή σε Frog..." Γιατί να μην μπορεί; Το καλό θα ήταν να μπορούσε να μεταβεί χωρίς χρέωση το οποίο όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι εφικτό... Πάντως για μένα καλύτερα να αλλάξεις αριθμό δίνοντας 5 ευρώ παρά να δώσεις τα 4πλάσια για τον ίδιο αριθμό... Βέβαια εντάξει δεν αγνοώ ότι είναι χωρίς αμφισβήτηση το καλύτερο να κρατάς τον αριθμό σου αλλά οι χρεώσεις φορητότητας είναι σχεδόν απαγορευτικές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Και η αλλαγή αριθμού όμως, συνεπάγεται κόστος, γιατί θα πρέπει να ενημερώσεις ένα σωρό κόσμο. Άσχετο. Έχει κανείς αριθμό Frog? Όταν είναι απενεργοποιημένος ο αριθμός, οι φωνητικές αναγγελίες είναι ίδιες με της Cote ή έχουν κάτι διαφορετικό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts