poseidon2004 Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Άντρας είμαι! Το δε "η κλήση σας προωθείται" είναι έτσι ΚΑΙ στις 3 μεγάλες (βόδα,ΤΙΜ,κοτέ) και προφανώς υπάρχει και δώ μια συμφωνία ακριβώς για να χρεώνεσαι. Είναι πολύ μαφιόζες τελικά αυτές οι εταιρείες! Προσπαθούν με περίτεχνους τρόπους και λεπτομέρειες να στα αρπάξουν!! οχ συγγνωμη φιλε μου :O :O :O αναρωτιεμαι η ΕΕΤΤ μπορει να κανει κατι γι αυτό ? Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmit Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 οχ συγγνωμη φιλε μου :O :O :O αναρωτιεμαι η ΕΕΤΤ μπορει να κανει κατι γι αυτό ? Η ΕΕΤΤ για να χτυπήσει ένα τραστ πρέπει να πάρει το οκ από την κυβέρνηση! Τόσο αυστηρή είναι! Πως είναι η Offcom; Ε, καμία σχέση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Κάτι πρέπει να συμβαίνει με την κοσμοτέ. Η ποιότητα ήχου έχει πέσει... Μετά από πολλές δοκιμές συμφωνώ με τους προλαλήσαντες... Αλλά είναι τώρα πρώτη και μας έχει χ...ς !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Αφήστε τα παιδιά της ΕΕΤΤ να κοιμηθούν, μην τους ξυπνάτε... Σε κανένα χρόνο θα βάλουν ένα συμβολικό πρόστιμο και θα έχει αποδοθεί δικαιοσύνη !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 εγω παντως απο Vodafone ειδα το φως το αληθινο σε σχεση με την Cosmote που τοσο καιρο μου τρυπουσε τα αυτια... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Παίζει να παρέχει δωραίαν internet μέσω OTEnet για PSTN γραμμή? Κάτι αντοίστιχο με αυτό που προσφέρει η vodafone με Panafonet. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 φιλε μου δυστηχως απ οτι ξερω αυτο γινοταν παλια και μονο απο την panafonet..δεν νομιζω να γινετε απο cosmote. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Θα μπορούσε μια και η otenet σχετίζεται άμεσα αλλά θα χάσουν χρήματα από την otenet και μάλλον δεν θέλουν... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phone Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει μήπως κανείς αν μπορώ να ζητήσω συγκεκριμένο αριθμό για μία νέα σύνδεση με cosmote? Αν γίνεται κάτι τέτοιο, έχει κάποιο extra κόστος σαν υπηρεσία. Thanx! ;) Παράθεση :elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Oxi den mporeis na zitiseis sigkekrimeno ari8mo. 8a sou di3oun tous dia8esimous k dialegeis, ektos an exeis kanena conne poiu doulevei va8ia stin etairia :P Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Αυτό "παίζει" μόνο με την Q η οποία άμα κάνεις συμβόλαιο ζητάς και το νούμερο που θέλεις. Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fame_musician Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 καλησπερα στο forum!! πριν 2-3 μερες πηρα απο ενα καταστημα της vodafone το N70..και οι ρυθμισεις του (οσον αφορα τις vodafone υπηρεσιες ειναι οκ) το προβλημα ειναι πως αυτη τη συσκευη εγω την χρησιμοποιω με sim της cosmote...ανοιγω λοιπον το τηλεφωνακι μου... παω να φτιαξω τις ρυθμισεις για τα mms αλλα @@ !!!!!!! πηρα τηλεφωνο στην cosmote κ μου ειπαν πως θα μου στειλουν τις οδηγιες με mail.οκ δεν λεω...τις εστειλαν... αλλα εγω εχω το N70 κ αυτοι μονο για το N70 δεν μου εστειλαν!!! τους πηρα παλι τηλεφωνο κ η απαντηση τους ηταν η εξης: "να δεις τις ρυθμισεις απο το προηγουμενο σου τηλεφωνο...οι ιδιες ειναι" ε τι να τους πεις τωρα.....? τελος παντων.. δεν ξερω τι σόι ρυθμισεις να κανω ακριβως... μηπως μπορει να βοηθησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Νέα Υπηρεσία Corporate Directory από την COSMOTE Πρόσβαση σε εταιρικούς τηλεφωνικούς καταλόγους μέσω κινητού τηλεφώνου για τους εταιρικούς πελάτες μόνο από την COSMOTE Πρώτη στην ελληνική αγορά η COSMOTE προσφέρει στους εταιρικούς της πελάτες την υπηρεσία Corporate Directory για άμεση και γρήγορη πρόσβαση στον τηλεφωνικό κατάλογο της εταιρίας τους μέσω κινητού τηλεφώνου, ακόμη κι εκτός γραφείου. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται μέσω συσκευών που υποστηρίζουν την τεχνολογία WAP ή συσκευών i-mode ® [1] . Για κάθε επαφή στον εταιρικό τηλεφωνικό κατάλογο εμφανίζονται στη συσκευή των χρηστών πληροφορίες όπως Επώνυμο, Όνομα, Αριθμός Κινητού & Τηλεφώνου Γραφείου, ενώ παράλληλα υπάρχουν τρία ελεύθερα πεδία, το περιεχόμενο των οποίων μπορεί να καθορίσει κάθε εταιρία ανάλογα με τις ανάγκες της. Με γνώμονα την ιδιαίτερα φιλική τιμολογιακή πολιτική της COSMOTE, οι πελάτες της δεν επιβαρύνονται με κάποιο εφάπαξ κόστος ή μηνιαίο πάγιο για τη χρήση της υπηρεσίας Corporate Directory, παρά μόνο για την πλοήγηση στο WAP ή στο i-mode και σύμφωνα με τις εκάστοτε τιμές ογκοχρέωσης. Με την υπηρεσία Corporate Directory, η COSMOTE εμπλουτίζει περαιτέρω το σύνολο των υπηρεσιών για τους εταιρικούς της πελάτες, παρέχοντάς τους ακόμα πιο ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις επικοινωνίας. [1] Το i-mode ® και το λογότυπο i-mode ® είναι εμπορικά σήματα ή κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της NTT DoCoMo, Inc. στην Ιαπωνία και σε άλλες χώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Παιδιά περιπλανώμενος στο my-cosmos wap, έχω την εξής απορία: Ενώ στο site της Cosmote τονίζει οτι το να κατεβάζεις μελωδίες παιχνίδια και ότι άλλο ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ(να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους..), ΓΙΑΤΙ μέσα στο wap-site δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο οτι χρεώνονται και πόσο?? Κι άντε στα Τειχόχαρτα σου έχει τη λέξη "αγορά"...:worry: μπορεί να μη σου ξεκαθαρίζει πόσο θα σε χρεώσει...αλλά ξέρεις οτι θα χρεωθείς. στις μελωδίες που έχει απλά το "αποστολή" ... ??? :ninja: Τι να καταλάβεις? :X Κατέβασα το everything και προφανώς δε χρεώνει αμέσως...οπότε μετά απο 4-5 ringtones βρέθηκα με αρνητικό υπόλοιπο... :cry: Η κοσμοτέ ΙΣΩΣ να μην είναι η πρώτη εταιρία στην ελλάδα όπως διαφημίζει.....παρόλα αυτά σε αξιοπιστία την θεωρό κορυφαία μαζί με την άλλη που εκπέμπει στα 900MHz...αλλά αυτά τα λάθη δεν συγχωρούντε. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 δεν έχει settings wizard το Ν70? Στείλε MMS N στο 1651 αλλά πιθανώς να χρειάζεται να προσθέσεις τις παρακάτω ρυθμίσεις: Proxy serv. address: 10.10.10.20 Proxy Port number: 8080 Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Μπορείς να στείλεις και ολοκληρωμένες τις ρυθμίσεις από το http://www.nokia.com :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos15 Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Wirelessly posted (SAGEM-myV-55/1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.2.2.6.d.3 (GUI) MMP/1.0) Poio einai to site omws? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Wirelessly posted (SAGEM-myV-55/1.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0 UP.Browser/6.2.2.6.d.3 (GUI) MMP/1.0) Poio einai to site omws? http://cpdir.cosmote.gr/mobile απο κινητο http://cpdir.cosmote.gr/ απο Η/Υ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. May 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2006 Για δειτε εδώ http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L89_contract_plan_index&serviceCategory=freelancers&breadcrumbTitle=%CE%A0%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CE%95%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82+%CE%95%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B5%CF%82 εχει κ προγραμματα με χρονο προς σταθερά ! Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Egw 8elw koutaki whatsup me usim. Yparxei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontikos Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Την έχει δοκιμάσει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Την έχει δοκιμάσει κανείς? Φιλε μου την εχω δοκιμασει. Ειναι καλη υπηρεσια αλλα θα πρεπει να βρει η cosmote και οι εταιρειες κινητης τηλεφωνιας γενικοτερα ενα τροπο χρεωσης του wap τετοιο ωστε να μην εχει καποιος, που δεν ξερει πολλα απο τα κινητα, το αγχος ποσο θα χρεωθει κανοντας χρηση του wap προκειμενου να πετυχουν αυτες οι υπηρεσιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Egw 8elw koutaki whatsup me usim. Yparxei? Νομίζω πως όχι. Η Cosmote δίνει πρόσβαση σε 3G δίκτυο με απλή SIM; Διότι αν δίνει η USIM είναι άχρηστη. Χώρια που πρέπει να πληρώσεις ξεχωριστά για την αγορά και δεν θα έχεις και Calling Tunes......... Λεπτομέρειες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) 1) den me noiazoun ta calling tunes 2) h usim den einai axrhsth, kanei polla pou mia aplh sim den mporei 3) oxi h cosmote den dinei 3g me aplh sim 4) dld 8a prepei na parw koutaki me sim kai na zhthsw antikatastash.. Oxi re gmt. . . 5) thanx anyway :) Edit: 6) 8a se epibebaiwsw oti ontws den yparxoun. Phra to cs kai rwthsa. Ftou! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) 1) den me noiazoun ta calling tunes 2) h usim den einai axrhsth, kanei polla pou mia aplh sim den mporei 3) oxi h cosmote den dinei 3g me aplh sim 4) dld 8a prepei na parw koutaki me sim kai na zhthsw antikatastash.. Oxi re gmt. . . 5) thanx anyway :) Edit: 6) 8a se epibebaiwsw oti ontws den yparxoun. Phra to cs kai rwthsa. Ftou! :( Πάντως το κόστος της αλλαγής είναι γύρω στα €16-17 όσο δηλαδή και η αντικατάσταση απλής SIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts