doganos Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Gia na katalavw: Gia na deis tv meso wap den xreiazete i-mode kinito, eno gia na deis tv meso 3G prepei na exeis MONO i-mode kinito? An kanw la8os dior8oste me :) Kaneis pou na 3erei? :confused: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Οκ, τα κατάφερα και είδα. Στον ΑΝΤ1 η εικόνα δεν ήταν κ τόσο καλή. Δεν ξέρω γιατί, ενώ στο ΜΑD & Fashion TV ήταν πολύ καλή. Να σημειώσω οτι η πλοήγηση χρεώνεται μέχρι να δεις Tv. Γίνεται κάπως απο τον Real Player να βλέπεις απευθέιας τηλεόραση χωρίς να χρειάζεται να μπαίνεις μέσω WAP. Alany αυτό το δελτίο τύπου που το βρήκες; Μπορείς να δώσεις link; Thx Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Οκ, τα κατάφερα και είδα. Στον ΑΝΤ1 η εικόνα δεν ήταν κ τόσο καλή. Δεν ξέρω γιατί, ενώ στο ΜΑD & Fashion TV ήταν πολύ καλή. Να σημειώσω οτι η πλοήγηση χρεώνεται μέχρι να δεις Tv. Γίνεται κάπως απο τον Real Player να βλέπεις απευθέιας τηλεόραση χωρίς να χρειάζεται να μπαίνεις μέσω WAP. Alany αυτό το δελτίο τύπου που το βρήκες; Μπορείς να δώσεις link; Thx Δεν είναι δελτίο τύπου. Δες εδώ: http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?_pageLabel=L116_marketing_promotion_fullstory&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/foryou/promotion/promotion_mobiletv.xml&_nfpb=true Τώρα είναι δωρεάν και οι μαγνητοσκοπημένες εκπομπές; Στις μαγνητοσκοπημένες εκπομπές (πχ Παρά 5) δείχνει μόνο το τελευταίο επεισόδιο ή όλα τα επεισόδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkc Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Kaneis pou na 3erei? :confused: από ότι καταλαβαινω από την ανακοινωση, παιζει με όλα τα 3G κινητα που υποστηριζουν streaming (πχ εμένα παιζει σε ένα 6630 που εχω). και εχει λινκ (Mobile TV) από το MycosmosView και το wap.mycosmos.gr, και (φαντάζομαι) αντίστοιχα και από το imode portal. το Ν600 που ανεφερε κάποιος πιο πάνω δεν υποστηρίζει sdp streaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lawyer Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Cote και εγώ με P800, έχω παρατηρήσει ότι ξαφνικά μου ξαναστέλνει όλα τα μηνύματα που έχω αποθηκευμένα στη sim. Και το κάνει σε ανύποπτο χρόνο Ακριβώς το ίδιο κάνει και σε μένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanoKrator Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) 1) ayto to *NOT# ti kanei? (offtopic) 2) stis parapanw periptwseis pou anefera, me mia aplh anapanthth lynotan to problhma... _mporei na ofeiletai se "mpoukwma" tou smsc an kai tetoies wres kommataki dyskolo... dokimase na deis na steileis sms xrhsimopoiwntas allhs etaireias smsc.... mhnymata apo alllous kataftanoun kanonika?? 1) το πρόθεμα αυτό εντολοδοτεί τον φορέα σου και σου στέλνει με μύνημα ένα πιο λεπτομερειακό και στα αγγλικά report για την τύχη του μηνύματος που έστειλες. 2) είναι "μπούκωμα" όπως το λες. Που "ξεμπουκώνει" με αναπάντητη ή με αποστολή νέου μηνύματος, αλλά παραμένει απαράδεκτη διαδικασία. Θέλεις ο άλλος να παραλάβει ένα μήνυμα μόλις ξυπνήσει αλλιώς παει χαμένο το να ακούς "καλημέρα" αργά το απόγευμα. Θα αρχίσω όπως λες να δοκιμάζω να στέλνω απο άλλα κινητά και άλλες εταιρείες sms στο κλειστό Panasonic/Cosmote. Βέβαια αυτά όπως καταλαβαίνεις είναι πεταμένα λεφτά για κάτι το οποίο ΕΚΕΙΝΟΙ έπρεπε να έχουν αναλάβει να τεστάρουν κι όχι εγώ - δεν τους χρωστάω να στέλνω ή/και να υποχρεώνομαι σε φίλους να στέλνουν αποβραδύς test sms!!! :mad: Και για να επαναφέρω την κουβέντα στο αρχικό μου μήνυμα, διευκρινίζω οτι η καθυστέρηση παραλαβής των μηνυμάτων παρατηρείται ΜΟΝΟΝ όταν το Panasonic/Cosmote κλείνει για πολλές ώρεςπ.χ βράδυ και ξανανοίγει πρωϊ.:( Παράθεση μην το ψάχνεις, εσύ το 'χεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) ti akribws ennoeis? an einai ayto pou nomizw den ftaei h cote gi ayto alla h sim....... Αυτό που γράφω, μου λέει ότι έχω νέα μηνύματα και κοιτάζοντάς τα βλέπω ότι είναι όλα τα μηνύματα που έχω αποθηκευμένα στη sim. Και μάλιστα τα δείχνει σαν μηνύματα της sim και τα δείχνει δύο φορές. Σαν διαβασμένα και αδιάβαστα. Λες να είναι πρόβλημα της sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Η cosmote ανακοινώνει νέα προγράμματα για ελεύθερους επαγγελματίες. Για περισσότερα εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Αντιγραφή απο vodafone, η οποία θα αντιγράψει συντομα το καρτοσυμβόλαιο από την cosmote. Στην ουσία ο ένες αντιγράφει τον άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Και να παρακαλεσω να αλλαξει ο τιτλος σε "ΝΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ επαγγελματίες" Ο τιτλος αυτος δεν ειναι πληρης... Ευχαριστώ... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2006 Sinexizoume edw? ---> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1360645 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Δεν έχουν καμία διαφορά απο αυτά της βόνταφον.Το μόνο που έχει είναι τα δυο τελευταία προγράμματα (600,1000) τα οποία δεν έχει η βόντα.. Η αλήθεια είναι οτι το πάγιο των 1000 λεπτών συμφέρει,ε;; Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Επίσης να έχει την δυνατότητα ο συνδρομητής να βλέπει τον λογιαριασμό του αναλυτικά online. (Βλέπε Vodafone) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Επίσης να έχει την δυνατότητα ο συνδρομητής να βλέπει τον λογιαριασμό του αναλυτικά online. (Βλέπε Vodafone) βλέπε και ΤΙΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oneiroparmenos Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Καλησπέρα σε όλους, έχω μια μικρή απορία κ αν κάποιος μπορούσε να μου απαντήσει θα το εκτιμούσα πολύ. Στα πακέτα Sms Choise, τα μυνήματα που μπορείς να στείλεις(100,200 κτλ) είναι μόνο από Cosmote σε Cosmote ή προς όλα τα δίκτυα; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 ισχυει για ολα τα δικτυα κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 βλέπε και ΤΙΜ η ΤΙΜ μονο για εταιρικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Τι έκαναν δηλαδή; Ένα copy, paste των προγραμμάτων της Vodafone. Ούτε καν τον τίτλο δεν άλλαξαν… Απλά άλλαξαν το 540 σε 600 και προσέθεσαν το 1000. Το δε χειρότερο όλων είναι ότι ακολουθούν την πολιτική της Vodafone αναφορικά με το πάγιο του δεύτερου χρόνου. Εύχομαι και οι χρεώσεις κλήσεων να μην είναι για όλα τα προγράμματα τα €0.0039!!!!!! Τότε μιλάμε για την πλήρη μη-ανταγωνιστικότητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 η ΤΙΜ μονο για εταιρικα Sorry τώρα το πρόσεξα. Είχα την εντύπωση ότι το http://www.timebill.gr αναφερόταν σε όλους τους πελάτες με συμβόλαιο... Πάντως όντως είναι απαραίτητη η ενημέρωση... Και μάλιστα να έχεις και ενημέρωση και έντυπο λογαριασμό γιατί απ' ότι είδα (στην ΤΙΜ) αν έχεις ebill δεν έχεις έντυπο λογαριασμό. Μεγάλη χαζομάρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oneiroparmenos Δημ. May 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2006 Να σαι καλα αδερφέ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmit Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 ΘΕΛΩ: -Υπηρεσία καταμέτρησης του υπολοίπου του δωρεάν χρόνου ομιλίας σε προγράμματα με συμβόλαιο και του υπολοίπου των δωρεάν SMS/MMS σε προγράμματα με συμβόλαιο. (όπως Vodafone) -Ολοκλήρωση κλήσεων προς ένα κατειλημμένο συνδρομητή (Busy Call Back) όπως ΟΤΕ. -Υπηρεσία φραγής στις εισερχόμενες κλήσεις από αριθμούς με απόκρυψη (όπως Cyta). -Υπηρεσία φραγής εισερχόμενων κλήσεων και σε αριθμούς που θα επιλέξει ο καλούμενος συνδρομητής. -Εξυπηρέτηση πελατών συμβολαίου χωρίς χρέωση όπως ΤΙΜ ή με χρέωση ανά κλήση όπως Vodafone (η τελευταία εφαρμόζει χρέωση ανά κλήση ακόμα και όταν από συμβόλαιο καλείς εξυπ. καρτοκινητής) -Χρέωση ανά κλήση προς προσωπικό τηλεφωνητή για συμβόλαια και καρτοκινητή (όπως Vodafone και ΤΙΜ) -Να μπορείς να αλλάζεις το οικονομικό πακέτο καρτοκινητής χωρίς χρέωση όμως ανά ημερολογιακό μήνα. -Να μπορείς να γνωρίζεις ποιο οικονομικό πακέτο καρτοκινητής έχεις, μέσα από το 1314. -Να μπορείς να αλλάζεις οικονομ. πακέτο καρτοκινητής μέσα από το 1314. -Ενιαία χρέωση προς πληρ. καταλόγου και τηλεφωνητή για συμβόλαια και καρτοκινητή όπως Vodafone. -Αναμονή χωρίς χρέωση στις πληρ. καταλόγου (όπως ΟΤΕ,Vodafone) και στην εξυπηρέτηση πελατών και να μη σε πετάει έξω όταν έχει φορτωμένες γραμμές. -Καλύτερης ποιότητας εξυπηρέτηση πελατών (ευγενικούς εκπροσώπους και να σε καλούν αυτοί πίσω αν πέσει η γραμμή και εφόσον έχεις προλάβει να δώσεις τον αριθμό του κινητού σου-όπως Vodafone). -Να βάλουν μια καλύτερη φωνή στα ηχογραφημένα μηνύματα του δικτύου και να βγάλουν αυτή τη βλάχα με την ελεεινή προφορά που έχει στα αγγλικά. (οι εκφωνήτριες των άλλων δικτύων έχουν και γαμώ τις προφορές στα αγγλικά) -Όλα τα μηνύματα του δικτύου να ακούγονται και στα αγγλικά (ειδικά το "η κλήση σας προωθείται") και να ακούγεται το brand name cosmote σε όλα τα μηνύματα για να ξέρει ο καλών σε ποιο δίκτυο πήρε (όπως Qtelecom). -Λιγότερη γραφειοκρατία όταν πρόκειται για έκφραση παραπόνου (όχι αποστολή φαξ, αλλά να καταγράφεται τηλεφωνικά το αίτημα του πελάτη και μετά να έπεται τηλεφωνική επικοινωνία από την εταιρεία για απάντηση όπως Vodafone/TIM). Ο πελάτης δεν έχει το χρόνο να κάθεται να συντάσσει επιστολές προς την εταιρεία! -Το τμήμα λογαριασμών να λειτουργεί και τις Κυριακές. -Να μπορεί το τμ. Εξυπηρ. συμβολαίων να σε συνδέει με την Εξ. καρτοκινητής και όχι να πρέπει να κλείσεις και να ξανακαλέσεις με νέα χρέωση (όπως Vodafone) -Να μη λένε ψέματα στις διαφημίσεις ότι η cosmoκάρτα δίνει χρεώσεις συμβολαίου στην προνομιακή (0,0038/δευτ. χ.ΦΠΑ στην προν. έναντι 0,0035/δευτ. χ.ΦΠΑ στο οικ. προγρ. 60) -Να έχουν ένα μη χρεώσιμο μήνυμα στην αρχή της κλήσης που να ενημερώνει για τη χρέωση των πληρ. καταλόγου όπως επιτάσσει η ΕΕΤΤ. -Να είναι πιο καλά ενημερωμένοι οι εκπρόσωποι του cs και των καταστημάτων (όπως Vodafone) -Να μη χρεώνεται η φραγή κλήσεων από το δίκτυο, η μεταβίβαση σύνδεσης και η αλλαγή αριθμού (όπως Vodafone). ΑΚΟΥ 70 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΝΟΥΜΕΡΟ!!! Ο ΛΑΛΑΟΥΝΗΣ ΘΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΔΟΤΗΣΕΙ ??? -Ε-billing και για πελάτες ατομικών συμβολαίων. -Αναλυτική κατάσταση κλήσεων και στο καρτοσυμβόλαιο. -Φθηνά SMS και διεθνείς κλήσεις στο καρτοσυμβόλαιο. -Να ξαναγυρίσει στις παλιές τιμές που είχε το what's up για τις κλήσεις με 0,0067/δευτ. χ.ΦΠΑ. Η τιμή 0,0082/δευτ. είναι η τιμή που είχαν τα καρτοκινητά το 2002! -Το SMS στην cosmoκάρτα να κοστίζει 0,09 Ευρώ χ.ΦΠΑ όπως στο συμβόλαιο. -Φθηνότερη περιαγωγή (SMS και ομιλία) και χωρίς ελάχιστη χρέωση 60 δευτ. στις εξερχόμενες κλήσεις. -Το διεθνές SMS να χρεώνεται σαν εθνικό. -Να καταργηθεί η ελάχιστη χρέωση. -Να μπορείς μέσα από το 13838 να μιλήσεις με εξυπηρέτηση τόσο συμβολαίου όσο και καρτοκινητής. -Να έχει λογική χρέωση το 13838 και όχι χρέωση ανά λεπτό και 0,10 Ευρώ το λεπτό χ.ΦΠΑ (πιο ακριβά και από ένα υπεραστ. τηλεφ.) -Μετά τις 5 που φεύγουν οι δημόσιοι υπάλληλοι του τηλεφωνικού κέντρου, όταν καλείς το 210 61 77 777 να σε συνδέει με μενού εξυπηρετήσεων πελατών (συμβολαίου, καρτοκινητής, εταιρικά) για να μπορείς να καλείς την εξυπηρέτηση και μέσω εναλλακτικών παρόχων σταθερής (όπως Vodafone). -Η εξυπηρ. πελατών συμβολαίου/τμ. λογαριασμών να σε ενημερώνει για το ατιμολόγητο των κλήσεων όπως Vodafone. -i-mode και cosmote view με χρέωση ανά είσοδο (όπως TIM, Vodafone). -Χάρτη κάλυψης 3G στο site όπως ΤΙΜ. -Καλύτερες επιδοτήσεις στις συσκευές i-mode και μεγαλύτερη ποικιλία (και στα 2 όπως ακριβώς Vodafone). -Να ενημερώνομαι από την εξυπ. πελατών για το μεταφερόμενο χρόνο ομιλίας του συμβολαίου μου. (όπως ΤΙΜ) -Να μην έχει ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά η υπηρεσία call them all 600. -Να διατεθούν πακέτα ομιλίας και sms στην cosmoκάρτα όπως Vodafone. -Φθηνές διεθνείς κλήσεις όπως παλιά (χρέωση 0,0028/δευτ. + Τιμολόγια ΟΤΕ για διεθνείς κλήσεις –που μειώθηκαν κιόλας.) -Να ενημερώνομαι με SMS από τις πληρ. καταλόγου για την καταχώρηση που ζητάω. (όπως ΤΙΜ) -Να έχω χρέωση ανά κλήση στις πληρ. καταλόγου όπως ΟΤΕ και όταν ζητάω σύνδεση με αριθμό να έχω χρονοχρέωση ανάλογα με το οικονομικό πρόγραμμα που έχω. -Να εμπλουτιστεί η υπηρεσία καταλόγου με στοιχεία συνδρομητών από τα υπόλοιπα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. -Να μπορώ να ενημερωθώ σε ποιο δίκτυο ανήκει ένας αριθμός κινητού μέσω sms (όπως Vodafone). -Η μεταφορά υπολοίπου του δωρεάν χρόνου να προσφέρεται σε παλαιούς και νέους συνδρομητές και σε όλα τα οικονομικά προγράμματα όπως Vodafone χωρίς διακρίσεις. -Συνδυασμούς οικον. πακέτων Internet – κινητής τηλεφωνίας σε συνεργασία με την Otenet. -Να μπορώ να χειρίζομαι την ειδοποίηση κλήσεων μέσω 4ψηφίου όπως Vodafone/TIM. -Στα προγράμματα Cosmote Extra να μη χρεώνομαι 3 ευρώ για την αλλαγή των αριθμών κάθε μήνα (όπως Q-telecom/ Q-family, ΤΙΜ/ friends&family & τετ-α-τετ, ΟΤΕ/ ΟΤΕπιλογές που δε χρεώνομαι). -Επιλογή με 600 λεπτά δωρεάν χρόνο στα συμβόλαια προς τους αριθμούς Cosmote και σταθερής τηλεφωνίας όπως Vodafone. -Υπηρεσία διαθεσιμότητας του συνδρομητή όπως Vodafone Ελλάδας και ΤΙΜ Ιταλίας. -Υπηρεσία Collect Calls όπως ΤΙΜ. -Υπηρεσία Personal (smart) code σε πελάτες συμβολαίου όπως Vodafone και όπως υπηρεσία κωδικού χρήστη στην Cosmoκάρτα/Whatʼs up. -Να χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες του καρτοκινητού μου (αναμονή, ειδοποίηση κλήσεων, προώθηση στο 2in1*, δωρεάν SMS) ακόμα και με 0 υπόλοιπο στο λογαριασμό μου, δηλ. χωρίς να απαιτείται να έχω ελάχιστο υπόλοιπο 0,13 ευρώ (όπως Q-telecom). * 1 ευρώ για την προώθηση στο 2in1 -Την κατασκευή βάσης δεδομένων όπου θα καταχωρούνται τα ΙΜΕΙ όλων των κλεμμένων συσκευών των πελατών, και μετά, όταν αναγνωρίζεται το ΙΜΕΙ του κλεμμένου κινητού από το δίκτυο εφόσον φυσικά η συσκευή τεθεί σε χρήση, να γίνεται φραγή στη σύνδεση του κλεπταποδόχου, όπως Vodafone. -Να καταργηθεί το πάγιο για κάθε αριθμό συμβολαίου στην υπηρεσία 2in1. -Να έχω ασύρματο internet με απεριόριστη χρήση και με ένα λογικό σταθερό ποσό κάθε μήνα. Κύριοι της Cosmote έχετε πολλή δουλειά μπροστά σας μέχρι να γίνετε…άνθρωποι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 ΘΕΛΩ: -Υπηρεσία καταμέτρησης του υπολοίπου του δωρεάν χρόνου ομιλίας σε προγράμματα με συμβόλαιο και του υπολοίπου των δωρεάν SMS/MMS σε προγράμματα με συμβόλαιο. (όπως vodafone) -Ολοκλήρωση κλήσεων προς ένα κατειλλημένο συνδρομητή (Busy Call Back) όπως ΟΤΕ. -Υπηρεσία φραγής στις εισερχόμενες κλήσεις από αριθμούς με απόκρυψη (όπως Cyta). -Υπηρεσία φραγής εισερχόμενων κλήσεων και σε αριθμούς που θα επιλέξει ο καλούμενος συνδρομητής. -Εξυπηρέτηση πελατών συμβολαίου χωρίς χρέωση όπως ΤΙΜ ή με χρέωση ανά κλήση όπως Vodafone (η τελευταία εφαρμόζει χρέωση ανά κλήση ακόμα και όταν από συμβόλαιο καλείς εξυπ. καρτοκινητής) -Χρέωση ανά κλήση προς προσωπικό τηλεφωνητή για συμβόλαια και καρτοκινητή(όπως Vodafone και ΤΙΜ) -Να μπορείς να αλλάζεις το οικονομικό πακέτο καρτοκινητής χωρίς χρέωση ανά ημερολογιακό μήνα. -Να μπορείς να γνωρίζεις ποιο οικονομικό πακέτο καρτοκινητής έχεις, μέσα από το 1314. -Να μπορείς να αλλάζεις οικονομ. πακέτο καρτοκινητής μέσα από το 1314. -Ενιαία χρέωση προς πληρ. καταλόγου και τηλεφωνητή για συμβόλαια και καρτοκινητή όπως Vodafone. -Αναμονή χωρίς χρέωση στις πληρ. καταλόγου (όπως ΟΤΕ,Vodafone) και εξυπηρέτηση πελατών και να μη σε πετάει έξω όταν έχει φορτωμένες γραμμές. -Καλύτερης ποιότητας εξυπηρέτηση πελατών (ευγενικούς εκπροσώπους και να σε καλούν αυτοί πίσω αν πέσει η γραμμή και εφόσον έχεις προλάβει να δώσεις τον αριθμό του κινητού σου-όπως Vodafone). -Να βάλουν μια καλύτερη φωνή στα ηχογραφημένα μηνύματα του δικτύου και να βγάλουν αυτή τη βλάχα με την ελεεινή προφορά που έχει στα αγγλικά. Υπηρεσία φραγής στις εισερχόμενες κλήσεις από αριθμούς με απόκρυψη (όπως Cyta) υπάρχει αλλά υποστηρίζεται από συγκεκριμένες συσκευές NEC ,προσωπικά δεν τη θεωρώ πολύ χρήσιμη γιατί μπορεί κάποιος δικός σου να κάνει κλήση με απόκρυψη μη μπορώντας να τηλεφωνήσει απ τ κινητό του.. Βεβαία γλιτώνεις από μερικούς ενοχλητικούς Στα υπόλοιπα Συμφωνώ φίλε μου... Νομίζω ότι η ενημέρωση υπόλοιπου και η χρέωση στην εξυπηρέτηση πελατών καθως και η ποιότητα της είναι τα πιο σημαντικές ελλείψεις .. ΘΕΛΩ να αλλάξουν το συντομο "η κληση σας προωθειτα " και βγαινει αμεσως τηλεφωνιτης και χρεωνεσαι.Αυτο ισχυει και στη βοντα Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 -Ολοκλήρωση κλήσεων προς ένα κατειλλημένο συνδρομητή (Busy Call Back) όπως ΟΤΕ Τί είναι αυτο; Οσον αφορά το τμήμα λογαριασμών λειτουργεί Δευτέρα - Παρασκευή(;) εως της 16:00. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmit Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Τί είναι αυτο; Οσον αφορά το τμήμα λογαριασμών λειτουργεί Δευτέρα - Παρασκευή(;) εως της 16:00. όταν ο συνδρομητής που θέλεις να καλέσεις είναι κατειλημμένος, ενεργοποιείς την υπηρεσία και μόλις ελευθερωθεί η γραμμή του, το δίκτυο πραγματοποιεί για σένα τη σύνδεση μαζί του, και ειδοποιείσαι με κλήση στο κινητό σου. Υπάρχουν αρκετές συσκευές που υποστηρίζουν την υπηρεσία αυτή, όμως το μειονέκτημα τους είναι ότι πρέπει να είσαι συνέχεια από πάνω τους, γιατί δεν προβλέπεται ηχητική ειδοποίηση σε περίπτωση επιτυχούς προσπάθειας επανάκλησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fmit Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Στα υπόλοιπα Συμφωνώ φίλη μου... ΘΕΛΩ να αλλάξουν το συντομο "η κληση σας προωθειτα " και βγαινει αμεσως τηλεφωνιτης και χρεωνεσαι.Αυτο ισχυει και στη βοντα Άντρας είμαι! Το δε "η κλήση σας προωθείται" είναι έτσι ΚΑΙ στις 3 μεγάλες (βόδα,ΤΙΜ,κοτέ) και προφανώς υπάρχει και δώ μια συμφωνία ακριβώς για να χρεώνεσαι. Είναι πολύ μαφιόζες τελικά αυτές οι εταιρείες! Προσπαθούν με περίτεχνους τρόπους και λεπτομέρειες να στα αρπάξουν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts