Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

56 minutes ago, hercoulis said:

Αν αλλάξει το σήμα το κινητό, τότε bye bye.

Εσύ πρέπει να σαι απ αυτούς που είχαν πάθει αμοκ με το “GREECE 2021” πριν 5 χρόνια δίπλα απ το όνομα κάθε παρόχου 😂

1 hour ago, elkons said:

Οπότε σίγουρα θα αλλάξει και το σήμα στο κινητό (πιστεύω μέχρι τέλος αυτού του μήνα).

Να δούμε τι θα σκαρφιστούν…

στις άλλες χώρες του γκρουπ τα ονόματα που βάζουν είναι εντελώς άκυρα 

• Απαντήσεις 15,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

22 minutes ago, evang.t said:

Εσύ πρέπει να σαι απ αυτούς που είχαν πάθει αμοκ με το “GREECE 2021” πριν 5 χρόνια δίπλα απ το όνομα κάθε παρόχου 😂

Παρεπιπτόντως σε Q Roaming SIM έμεινε Q Telecom. 

25 minutes ago, evang.t said:

Να δούμε τι θα σκαρφιστούν…

στις άλλες χώρες του γκρουπ τα ονόματα που βάζουν είναι εντελώς άκυρα 

TelekomGR το πιο πιθανό. Τώρα αν ξεκινήσουν με κάνα COSMOTE TELEKOM τι να πω.. έστω COSMOTE-T μη φέρνει σβούρες.

Λίγο με το roaming τα έχουν χαμένα. Στη Γερμανία με COSMOTE φαίνεται Telekom Deutschland GER με Samsung, στο Xiaomi κανονοικά Telekom.de

Προφανώς μπορεί να μη γίνει ακόμα καμία αλλαγή, αλλά θεωρώ πως με την αλλαγή του καταστατικού κάτι θα αλλάξουν και στις οθόνες, δε μπορεί..

47 minutes ago, elkons said:

TelekomGR το πιο πιθανό

Αίσχος. 

Θυμίζει VodafoneAL 

Κανονικα πρέπει να βάλουν ένα σκέτο Telekom να τελειώνουν

Δε θα ασχοληθεί κανένας με αυτό. Σωστά είπε κάποιος παραπάνω. Cosmote θα συνεχίζει να λέει ο κόσμος 

17 minutes ago, evang.t said:

Αίσχος. 

Θυμίζει VodafoneAL 

Κανονικα πρέπει να βάλουν ένα σκέτο Telekom να τελειώνουν

Γιατί αίσχος; Το TelekomGR τουλάχιστον δείχνει ότι πρόκειται για το Ελληνικό δίκτυο. Το σκέτο Telekom, όταν υπάρχει σε τόσες χώρες πώς θα ξεχωρίζει; Και για να σε προλάβω, μη μου φέρεις ως παράδειγμα τη ΝOVA γιατί δεν είναι ενιαίο διεθνές brand κινητής τηλεφωνίας όπως η Telekom ή η Vodafone. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάποια τέτοια αλλαγή, αλλά αν μέχρι το τέλος του έτους μείνει μόνο το brand Telekom, θα ήταν απολύτως λογικό να προστεθεί ένα GR ή κάποια άλλη ένδειξη χώρας για λόγους διαχωρισμού.

14 ώρες πριν, rs280ps said:

Και να αλλάξει όνομα η κοσμοτε πάλι κοσμοτε θα την λένε για χρόνια όπως λένε και την νόβα ακόμα wind οι περισσότεροι 

Δε το νομίζω, τουλάχιστον στον δικό μου κύκλο NOVA την αναφέρουν όσοι έχουν. Ο περισσότερος κόσμος όταν ακούει Wind τη συνδυάζει με τη κακή φήμη που είχε σε πολλές περιοχές, καμία σχέση με αυτό το χάλι η Nova σήμερα. 

Edited by elkons

Αυτό που λέτε το Greece δε το θυμάμαι. Δεν υπάρχει, ξεχάστηκε. 

4 ώρες πριν, elkons said:

Σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική, μέχρι τέλος του έτους θα κυριαρχεί μόνο το Telekom. Οπότε σίγουρα θα αλλάξει και το σήμα στο κινητό (πιστεύω μέχρι τέλος αυτού του μήνα).

Βέβαια δε μπορώ να σε καταλάβω, δεν αλλάζει πρακτικά κάτι από το '09 στη Deutsche Telekom είναι. 

Λέω ότι, δεν θα υπάρχει να το βλέπεις κάθε μέρα στο κινητό σου, και θα ξεχαστεί. 

3 minutes ago, VIPdriver said:

Το πορτοφολι μας να μην αδειάζει και ας ονομάζονται και Μπάμπης.... 

Υπονοείς κάτι για τους Μπάμπηδες; 🤨

@memoriesradio @cmvr

(Αστειεύομαι προφανώς).

Edited by elkons

9 ώρες πριν, elkons said:

Έχεις κάποια πληροφορία;

Σεπτέμβρη..

8 ώρες πριν, elkons said:

Γιατί αίσχος; Το TelekomGR τουλάχιστον δείχνει ότι πρόκειται για το Ελληνικό δίκτυο. Το σκέτο Telekom, όταν υπάρχει σε τόσες χώρες πώς θα ξεχωρίζει; Και για να σε προλάβω, μη μου φέρεις ως παράδειγμα τη ΝOVA γιατί δεν είναι ενιαίο διεθνές brand κινητής τηλεφωνίας όπως η Telekom ή η Vodafone. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάποια τέτοια αλλαγή, αλλά αν μέχρι το τέλος του έτους μείνει μόνο το brand Telekom, θα ήταν απολύτως λογικό να προστεθεί ένα GR ή κάποια άλλη ένδειξη χώρας για λόγους διαχωρισμού.

Δε θα το παρομοίαζα με Nova γιατί ισχύει αυτό που λες. Θα το παρομοίαζα με Orange που σε γενικές γραμμές δεν βάζει προθέματα (πλην Γαλλίας και βελγιου) ή με Movistar

6 ώρες πριν, VIPdriver said:

Το πορτοφολι μας να μην αδειάζει και ας ονομάζονται και Μπάμπης.... 

αυτό πιστεύω κι εγώ ότι ενδιαφέρει τον κόσμο 

12 ώρες πριν, elkons said:

Το TelekomGR τουλάχιστον δείχνει ότι πρόκειται για το Ελληνικό δίκτυο. Το σκέτο Telekom

Telekom.gr όπως στα πρότυπα των άλλων θα είναι 

13 ώρες πριν, evang.t said:

Εσύ πρέπει να σαι απ αυτούς που είχαν πάθει αμοκ με το “GREECE 2021” πριν 5 χρόνια δίπλα απ το όνομα κάθε παρόχου

γιατί το COSMOTE #ApoToSpiti το ξεχνάμε; τότε με τα τούβλα που είχαν δυο κάρτες, η μία έλεγε αυτό και η άλλη έλεγε menoume spiti (vodafone κυρίως) και νομιζαν ότι τους παρακολουθούν, αν βγαίνουν από το σπίτι να εμφανίζει το δεύτερο κ όταν είναι μέσα να τους βγάζει το πρώτο 😂

Unpopular αλλά ας σκεφτόμαστε και όσους έχουν προβλήματα όρασης/ κίνησης: Τα τζιμανια της cosmote που στην τελευταία αναβάθμιση του app ξήλωσαν ακόμα και τα τελευταία part του native navigation (πάνω μπάρα και κάτω) και πλέον όλα αυτά στο voiceover διαβάζονται ως «box», τι σκεφτόντουσαν;;

Η εφαρμογή ήταν που ήταν χάος, πλέον είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθεί από κάποιον που βασίζεται σε βοηθητικές τεχνολογίες. Ας πάρουν παράδειγμα την Vodafone, της οποίας η εφαρμογή σαν πυρήνας είναι πανάρχαια αλλά το voiceover πλέον δουλεύει υποδειγματικά. 

Θυμάμαι ένα παιδί παλιότερα είχε κάτσει να δείξει σε όλες τις εφαρμογές την δυνατότητα πλοήγησης έτσι. Άραγε υπάρχουν κάπου τα βίντεο αυτά;;

8 minutes ago, paanos said:

Unpopular αλλά ας σκεφτόμαστε και όσους έχουν προβλήματα όρασης/ κίνησης: Τα τζιμανια της cosmote που στην τελευταία αναβάθμιση του app ξήλωσαν ακόμα και τα τελευταία part του native navigation (πάνω μπάρα και κάτω) και πλέον όλα αυτά στο voiceover διαβάζονται ως «box», τι σκεφτόντουσαν;;

Η εφαρμογή ήταν που ήταν χάος, πλέον είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθεί από κάποιον που βασίζεται σε βοηθητικές τεχνολογίες. Ας πάρουν παράδειγμα την Vodafone, της οποίας η εφαρμογή σαν πυρήνας είναι πανάρχαια αλλά το voiceover πλέον δουλεύει υποδειγματικά. 

Ένα χάος είναι γενικότερα επικρατεί στο Cosmote APP και cosmote.gr Πρόσφατα έγινε αλλαγή και στο What's Up APP και site, δεν ξέρω εάν τα έκαναν και εκεί αχταρμά. 

9 minutes ago, paanos said:

Θυμάμαι ένα παιδί παλιότερα είχε κάτσει να δείξει σε όλες τις εφαρμογές την δυνατότητα πλοήγησης έτσι. Άραγε υπάρχουν κάπου τα βίντεο αυτά;;

@marios239

Δεν ξέρω αν είναι το σωστό νήμα.

Εδώ και εβδομάδες έχω θέμα με το σταθερό μου. Έχω 50ρα με Fritzbox 7530. Η γραμμή βράχος εδώ και χρόνια. DNS της Google και ενεργοποίηση το IPv6. Ξαφνικά κάποιες σελίδες δεν φορτώνουν. Τυχαία. Το σφάλμα είναι ότι αργεί να ανταποκριθεί η σελίδα. Πχ το Engadget. Ή το hydrogen forum του Foobar2000. Πρέπει να κάνω ΆΠΕΙΡΑ refresh για να μπει. Αντίθετα άλλα sites φορτώνουν κανονικά. Πρόβλημα ταχύτητας δεν υπάρχει.

Συνδέω το κινητό μου απευθείας στον υπολογιστή με USB και πάνε σφαίρα καθώς έχω Cosmote 5G στα 400Mbps. Ανοίγουν τα πάντα χωρίς πρόβλημα εκτός φυσικά από τις κομμένες σελίδες της DMCA.

Έκανα επαναφορά στο router και το πρόβλημα παραμένει. Δοκίμασα με τους DNS της Cosmote αλλά το ίδιο θέμα. Επίσης συνέδεσα το κινητό στο router και δούλεψε κανονικά.

Σε αυτό το σημείο να πω ότι πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί το NAT καθώς έχω χάσει την πρόσβαση απ' έξω με το Plex. Έχω αναγκαστεί να σετάρω Wireguard για το Plexamp. Επίσης στο εσωτερικό δίκτυο ΔΕΝ δουλεύει ο DLNA server ούτε του Plex, ούτε του Jriver.

Νέα ενημέρωση (ξανά) στο Cosmote APP με αλλαγή γραμματοσειράς, κάτω μέρους και τηα ενότητας "Βοήθεια"

Cqi3b3P.md.jpg

CqiqaSI.md.jpg

37 minutes ago, nasos_79 said:

Πάει και η κοσμοτε. Μόνο η βονταφοναρα έμεινε με το ίδιο όνομα....

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Πάει και η κοσμοτε. Μόνο η βονταφοναρα έμεινε με το ίδιο όνομα....

Τί λές; Έτσι λέγαμε κ εμείς την δεκαετία του 90' που λεγόταν Panafon..

Redmi By Xiaomi

3 minutes ago, Nikos_96 said:

Τί λές; Έτσι λέγαμε κ εμείς την δεκαετία του 90' που λεγόταν Panafon..

Το όνομα Vodafone υπάρχει περισσότερο καιρό.

GTP εχει γινει το δίκτυο και αντί η προτεραιότητα τους να είναι αυτή ασχολούμαστε με το όνομα.

Να μην πω τι χτενιζονταν και τι καιγόταν🤣