Jump to content

Περί... Cosmote γενικά

dreamacid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

14 ώρες πριν, Konsta_ntina said:

Κι εσύ που το ξέρεις ότι ξέρουν?😄😄 

Γιατί αν ήξερες ότι ξέρουν, θα μας έλεγες, αυτά που ξέρεις.😄 

Ενημερωσου πρωτα ποιος ειναι ο συγκεκριμενος τι εχει κανει και απο που προερχεται! 

(25 Χρονια στην Πολεμικη Αεροπορια ,τεχνικος υψηλοτατου επιπεδου με μετεκπαιδευσεις στο εξωτερικο , πτυχια κλπ)

Πλεον και ιπταμενος (ιδιωτικα βεβαια)

Για το τωρινο background που πλεον εχει αποχωρησει μπορεις να παρακολουθησεις το καναλι του στο yb 

Ή να κανεις τον κοπο να δεις τι κανει η εταιρια του ( και σε παγκοσμιο επιπεδο)

https://www.cybenetics.com/

Μαλλον κατι ξερει λοιπον....

Edited by anergos13

🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷

Βρέθηκε κανείς στο εξωτερικό πρόσφατα με Cosmote? Είμαι Γερμανία και το VoLTE δεν δουλεύει με καμία εταιρεία που συνεργάζεται η Cosmote. Ούτε καν με Telekom

9 minutes ago, AlexM2 said:

Βρέθηκε κανείς στο εξωτερικό πρόσφατα με Cosmote? Είμαι Γερμανία και το VoLTE δεν δουλεύει με καμία εταιρεία που συνεργάζεται η Cosmote. Ούτε καν με Telekom

Ο ξάδερφος μου με What's Up 2ο μήνα που είναι Γερμανία με το καρτοκινητό έχει με ο2 και Telekom κανονοικά VoLTE. Vodafone de δεν συνδέεται γενικά.

1 minute ago, elkons said:

Ο ξάδερφος μου με What's Up 2ο μήνα που είναι Γερμανία με το καρτοκινητό έχει με ο2 και Telekom κανονοικά VoLTE. Vodafone de δεν συνδέεται γενικά.

Έχω συνδεθεί με όλους τους παρόχους ακόμα και με Vodafone αλλά με πετάει σε E για κλήσεις

On 5/1/2026 at 8:07 ΜΜ, Konsta_ntina said:

Οφ τοπικ αλλά δεν έγινε τίποτα από όσα λένε. Οι τοπικές επικοινωνίες των αεροδρομίων δεν πειραχτηκαν και τα αεροπλάνα μιλούσαν κανονικά με τους πύργους ελέγχου. Είχε κολλήσει ο κεντρικός υπολογιστής που μεταφέρει την φωνή στον πομποδέκτη του FIR με αποτέλεσμα να μην υπάρχει διαμόρφωση στο σήμα. Ένεκα όμως των πρωτοκόλλων ασφαλείας έπρεπε να μειωθεί κίνηση ώστε να μην πέσουν πολλά αεροπλάνα στο ELVel. Αλλά εντάξει, δεν κινδύνεψε κανείς από το κλείσιμο του FIR Αθηνών.

Κάποιος γύρισε από τις διακοπές, έκανε επανεκκίνηση του σέρβερ και όλα καλά, αλλά είχε γίνει η ζημιά.

Ένα σύνθετο πλέγμα τεχνικών αστοχιών, παρωχημένων τηλεπικοινωνιακών υποδομών και ελλιπούς επιχειρησιακού συντονισμού βρίσκεται, σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα, πίσω από την πρωτοφανή αναστολή λειτουργίας του FIR Αθηνών την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026.  Το περιστατικό, που οδήγησε σε πλήρη περιορισμό της εναέριας κυκλοφορίας (zero rate) για ώρες, δεν αποδίδεται σε κυβερνοεπίθεση ή εξωτερική παρέμβαση, αλλά σε εσωτερική τεχνική δυσλειτουργία κρίσιμων συστημάτων επικοινωνίας της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ). 

Ψέμματα  😝

🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷

5 ώρες πριν, anergos13 said:

Ένα σύνθετο πλέγμα τεχνικών αστοχιών, παρωχημένων τηλεπικοινωνιακών υποδομών και ελλιπούς επιχειρησιακού συντονισμού βρίσκεται, σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα, πίσω από την πρωτοφανή αναστολή λειτουργίας του FIR Αθηνών την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026.  Το περιστατικό, που οδήγησε σε πλήρη περιορισμό της εναέριας κυκλοφορίας (zero rate) για ώρες, δεν αποδίδεται σε κυβερνοεπίθεση ή εξωτερική παρέμβαση, αλλά σε εσωτερική τεχνική δυσλειτουργία κρίσιμων συστημάτων επικοινωνίας της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ). 

Ψέμματα  😝

Καλημέρα 

1 ο εξοπλισμός είναι  ότι ναναι πανάρχαιος 

2  δεν υπάρχει βοηθητική συχνότητα 

3 άμα ήταν παρεμβολές θα της άκουγαν και σε άλλες χώρες μην ξεχνάμε ότι το 121.5 MHz είναι παγκοσμία συχνότητα κινδύνου 

4 η air band είναι am για λιγότερα παράσιτα σε περίπτωση προβλήματος 

On 13/1/2026 at 8:02 ΜΜ, anergos13 said:

Ψέμματα  😝

On 14/1/2026 at 1:10 ΠΜ, Harry636 said:

Καλημέρα 

1 ο εξοπλισμός είναι  ότι ναναι πανάρχαιος 

2  δεν υπάρχει βοηθητική συχνότητα 

3 άμα ήταν παρεμβολές θα της άκουγαν και σε άλλες χώρες μην ξεχνάμε ότι το 121.5 MHz είναι παγκοσμία συχνότητα κινδύνου 

4 η air band είναι am για λιγότερα παράσιτα σε περίπτωση προβλήματος 

Καλημέρα, μόνο εγώ θυμάμαι τις εκκλήσεις του σωματίου τους για λειτουργικές επεμβάσεις πριν συμβεί το μοιραίο ?

12 minutes ago, hercoulis said:

Καλημέρα, μόνο εγώ θυμάμαι τις εκκλήσεις του σωματίου τους για λειτουργικές επεμβάσεις πριν συμβεί το μοιραίο ?

Καλησπέρα 

είχαν απόλυτο δίκιο για της απεργίες κλπ 

το μόνο που σώζει την αεροπορία είναι το t cas 

αυτόματο σύστημα αποφυγής συγκρούσεων 

όταν πάνε δυο αεροσκάφη στην ίδια πορεία 

λέει στο ένα να ανέβει και στο άλλο να κατέβει 

το θέμα είναι ότι σε χαμηλό υψόμετρο δεν δουλεύει σωστά ανάλογα τι έχει το αεροσκάφος 

18 minutes ago, elkons said:

Πάλιουρας Εύβοιας, δε το περίμενα!

ab526178-e2ea-4b29-8795-fbfc566457cf.jpg

Σοκ

Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο!

28 minutes ago, elkons said:

Πάλιουρας Εύβοιας, δε το περίμενα!

ab526178-e2ea-4b29-8795-fbfc566457cf.jpg

Οπτική;

40 minutes ago, Nickchris36 said:

Σοκ

FM

31 minutes ago, Gv2008 said:

Οπτική;

Ίνα 

Εναέρια σε ολο το χωριό, δεν έχουν δώσει ακόμα διαθεσιμότητα. UFBB (Ultrafast OTE). Δε το περίμενα εδώ είναι πολύ μικρό χωριό. 

Πέρασαν και στους Καθενούς! (Χωριό)

Από το καλοκαίρι του 2024 τις πέρασαν και ακόμα δεν έχουν δώσει διαθεσιμότητα οι μπαγλαμάδες.

1 ώρα πριν, elkons said:

FM

Ίνα 

Εναέρια σε ολο το χωριό, δεν έχουν δώσει ακόμα διαθεσιμότητα. UFBB (Ultrafast OTE). Δε το περίμενα εδώ είναι πολύ μικρό χωριό. 

Από το καλοκαίρι του 2024 τις πέρασαν και ακόμα δεν έχουν δώσει διαθεσιμότητα οι μπαγλαμάδες.

Είναι μπούφοι;

1 minute ago, Gv2008 said:

Είναι μπούφοι;

Έχει περάσει αρκετές περιοχές στην Εύβοια με UFBB και σε καμία δεν έχει δώσει διαθεσιμότητα. Αν δεις τον χάρτη μόνο στη Χαλκίδα έχει που μπήκε πριν το UFBB (ούτε στη μισή δεν έβαλαν). Τι να πω δε ξέρω αν έχουν σκοπό να τα ανοίξουν όλα μαζί... δε ξέρω κατά πόσο έχει νόημα.

3 ώρες πριν, elkons said:

FM

Ίνα 

Οτι να ναι..κοσμοτε εγγυηση!🤣τις βαλανε και καθονται και δε δινουν στο κοσμο..

Just now, Nickchris36 said:

Οτι να ναι..κοσμοτε εγγυηση!🤣τις βαλανε και καθονται και δε δινουν στο κοσμο..

Και στα χωριά αυτά που έβαλαν οπως ανέφερα, μόνο 24αρα υπάρχει ή τίποτα (έχουν καλύψει με οπτική και σημεία που δεν έδιναν γραμμή).

Έχει γίνει μεγάλη επέκταση αλλά δεν δίνουν ακόμα.. Δε ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους.

4 minutes ago, elkons said:

Και στα χωριά αυτά που έβαλαν οπως ανέφερα, μόνο 24αρα υπάρχει ή τίποτα (έχουν καλύψει με οπτική και σημεία που δεν έδιναν γραμμή).

Έχει γίνει μεγάλη επέκταση αλλά δεν δίνουν ακόμα.. Δε ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους.

Δε μπορω να ασχοληθω με τη κοντ.με κουρασε..🤣

Πραγματικα τ βαζουν κ δε δινουν στο κοσμακη..δε ξερω πως σκεφτονται...

Edited by Nickchris36

Το UFBB έχει περιορισμούς στα χρονοδιαγράμματα, δεν μπορούν απλά να ενεργοποιούν ό,τι ετοιμάζεται. Υπομονή, στην ουρά του βοδιού είστε 🙂

9 minutes ago, minast said:

Το UFBB έχει περιορισμούς στα χρονοδιαγράμματα, δεν μπορούν απλά να ενεργοποιούν ό,τι ετοιμάζεται. Υπομονή, στην ουρά του βοδιού είστε 🙂

Απο υπομονη αλλο τιποτα..απο το 2020 ακουμε για οπτικη στα χωρια και δε βλεπουμε εργα..κουρασαν.

Καλα στο δικο μου τ χωριο ουτε καν εχουν κανει τιποτα απο εργα..φαντασου..

2026

Edited by Nickchris36

1 hour ago, Nickchris36 said:

Απο υπομονη αλλο τιποτα..απο το 2020 ακουμε για οπτικη στα χωρια και δε βλεπουμε εργα..κουρασαν.

Καλα στο δικο μου τ χωριο ουτε καν εχουν κανει τιποτα απο εργα..φαντασου..

2026

Έχεις ακούσει για starlink? 29€ τον μήνα και δωρεάν εξοπλισμό. Και αν έχεις κάποιο γείτονα να το μοιραστείς, έρχεται πολύ οικονομικό. Αφού δεν υπάρχει κεραία κοντά στο χωριό.

Edited by Konsta_ntina

21 minutes ago, Konsta_ntina said:

Έχεις ακούσει για starlink? 29€ τον μήνα και δωρεάν εξοπλισμό. Και αν έχεις κάποιο γείτονα να το μοιραστείς, έρχεται πολύ οικονομικό. Αφού δεν υπάρχει κεραία κοντά στο χωριό.

Ναι ..το σκεφτομουνα αλλα κατεληξα σε βφ γουαι φαι και ειμαι καλυμενος για τη χρηση που κανω.

Οταν και αν ερθει ποτε οπτικη βλεπω τι θα κανω..

Πρέπει να έχουν θέμα οι Cosmote Servers στο speedtest, συνέχεια στη μέση της μέτρησης έχει Error και νόμιζα ότι φταίει το κινητό μου από το πρωί..μέχρι που έσβησα το speedtest αλλά εξακολουθεί να υφίσταται το θέμα. 

Edited by elkons