bill33 Δημ. December 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2025 1 ώρα πριν, kosvou said: Καλημέρα χρόνια πολλά.Έχει τώρα μια εβδομάδα περίπου για να μπω στην εφαρμογή της Cosmote μπαίνω μόνο με τα δεδομένα. Με Wi-Fi δεν μπαίνει. Έχει αλλάξει κάτι; Mέχρι πριν λίγες ώρες έμπαινα κανονικά.Τώρα δεν......Ουτε με wifi ούτε με δεδομένα,είμαι εξωτερικό και η κάρτα που θέλω να διαχειριστώ ειναι για ιντερνετ στην Ελλάδα. Απο την σελίδα ενώ έχω περάσει χρήματα δεν μου εμφανίζει όλα τα πακέτα καρτοιντερνετ,και φυσικά απο εκείνα που λείπουν είναι εκείνο που θέλω. ανοιξα το τσατ τωρα μου έκαναν την ενεργοποίηση απο εκεί αλλά δεν είναι πράγματα αυτά.Λες και ειναι το μαγαζάκι της γωνίας ειναι η σελίδα αλλά και η εφαρμογή τους. Μόλις έριξα ένα αστέρι και ξεμπρόστιασμα στο play store μπήκε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2025 Καλησπέρα! έχω gigamax unlimited , και έχω πρόβλημα με roaming. Βρίσκομαι σε χώρα ευρωπαϊκής ένωσης, ενεργοποιημένο το roaming και πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων. Ενεργοποιημένο το δείχνει και στην εφαρμογή της cosmote , οι ρυθμίσεις στο κινητό έχουν γίνει. έχω κάνει restart, τα πάντα . Αλλά δεν μπορώ να κάνω καμιά κλήση πουθενά, ούτε να με καλέσει κανένας . Δεν ακούγεται τίποτα, κανένας ήχος , και μετά από πολλά δευτερόλεπτα απλά τερματίζεται η κλήση και μου κόβεται το σημα στιγμιαία ,και επανέρχεται αμέσως . Ιντερνετ μπαίνω κανονικά με τα δεδομένα μου από το συμβόλαιο, άρα δείχνει να λειτουργεί το roaming μόνο για ίντερνετ. Εχει γίνει η αυτόματη εύρεση τοπικού δικτύου , αλλά τίποτα. Δεν μπορώ ούτε να καλέσω στο +306971013888 να μιλήσω με εξυπηρέτηση . Καμιά γνώμη, ή αν έχει τύχει κάτι παρόμοιο; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 2 ώρες πριν, Billys_RR said: Καλησπέρα! έχω gigamax unlimited , και έχω πρόβλημα με roaming. Βρίσκομαι σε χώρα ευρωπαϊκής ένωσης, ενεργοποιημένο το roaming και πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων. Ενεργοποιημένο το δείχνει και στην εφαρμογή της cosmote , οι ρυθμίσεις στο κινητό έχουν γίνει. έχω κάνει restart, τα πάντα . Αλλά δεν μπορώ να κάνω καμιά κλήση πουθενά, ούτε να με καλέσει κανένας . Δεν ακούγεται τίποτα, κανένας ήχος , και μετά από πολλά δευτερόλεπτα απλά τερματίζεται η κλήση και μου κόβεται το σημα στιγμιαία ,και επανέρχεται αμέσως . Ιντερνετ μπαίνω κανονικά με τα δεδομένα μου από το συμβόλαιο, άρα δείχνει να λειτουργεί το roaming μόνο για ίντερνετ. Εχει γίνει η αυτόματη εύρεση τοπικού δικτύου , αλλά τίποτα. Δεν μπορώ ούτε να καλέσω στο +306971013888 να μιλήσω με εξυπηρέτηση . Καμιά γνώμη, ή αν έχει τύχει κάτι παρόμοιο; Δοκιμάστε με gsm . Volte είναι ενεργοποιημένο ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokat2829 Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 (edited) 7 ώρες πριν, Billys_RR said: Καλησπέρα! έχω gigamax unlimited , και έχω πρόβλημα με roaming. Βρίσκομαι σε χώρα ευρωπαϊκής ένωσης, ενεργοποιημένο το roaming και πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων. Ενεργοποιημένο το δείχνει και στην εφαρμογή της cosmote , οι ρυθμίσεις στο κινητό έχουν γίνει. έχω κάνει restart, τα πάντα . Αλλά δεν μπορώ να κάνω καμιά κλήση πουθενά, ούτε να με καλέσει κανένας . Δεν ακούγεται τίποτα, κανένας ήχος , και μετά από πολλά δευτερόλεπτα απλά τερματίζεται η κλήση και μου κόβεται το σημα στιγμιαία ,και επανέρχεται αμέσως . Ιντερνετ μπαίνω κανονικά με τα δεδομένα μου από το συμβόλαιο, άρα δείχνει να λειτουργεί το roaming μόνο για ίντερνετ. Εχει γίνει η αυτόματη εύρεση τοπικού δικτύου , αλλά τίποτα. Δεν μπορώ ούτε να καλέσω στο +306971013888 να μιλήσω με εξυπηρέτηση . Καμιά γνώμη, ή αν έχει τύχει κάτι παρόμοιο; Καλημέρα. Θα σου πρότεινα να βγάλεις το AUTO από το NETWORK SEARCH και να το βάλεις στο MANUAL ώστε να επειλεξεις μόνος σου το δικτύου του ROAMING που θα συνδεθείς. Edited December 29, 2025 by Geokat2829 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 4 ώρες πριν, Harry636 said: Δοκιμάστε με gsm . Volte είναι ενεργοποιημένο ? Volte είναι ενεργοποιημένο. Δοκίμασα και με Wifi έμπιστο συνδεδεμένο τίποτα, απενεργοποιημένο το wifi calling, πάλι τίποτα 11 minutes ago, Geokat2829 said: Καλημέρα. Θα σου πρότεινα να βγάλεις το AUTO από το NETWORK SEARCH και να το βάλεις στο MANUAL ώστε να επειλεξεις μόνος σου το δικτύου του ROAMING που θα συνδεθείς. Δοκίμασα και αυτό με ένα άλλο δίκτυο ,δεν δούλεψε . Θα δοκιμάσω και κάποια άλλα που έβγαζε διαθέσιμα , αν και δεν είμαι αισιόδοξος 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 14 minutes ago, Billys_RR said: Volte είναι ενεργοποιημένο. Δοκίμασα και με Wifi έμπιστο συνδεδεμένο τίποτα, απενεργοποιημένο το wifi calling, πάλι τίποτα Δοκίμασα και αυτό με ένα άλλο δίκτυο ,δεν δούλεψε . Θα δοκιμάσω και κάποια άλλα που έβγαζε διαθέσιμα , αν και δεν είμαι αισιόδοξος Απενεργοποίησε volte και WiFi calling. Δοκίμασε ς με gsm ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 8 ώρες πριν, Billys_RR said: Καλησπέρα! έχω gigamax unlimited , και έχω πρόβλημα με roaming. Βρίσκομαι σε χώρα ευρωπαϊκής ένωσης, ενεργοποιημένο το roaming και πάνω στην μπάρα ειδοποιήσεων. Ενεργοποιημένο το δείχνει και στην εφαρμογή της cosmote , οι ρυθμίσεις στο κινητό έχουν γίνει. έχω κάνει restart, τα πάντα . Αλλά δεν μπορώ να κάνω καμιά κλήση πουθενά, ούτε να με καλέσει κανένας . Δεν ακούγεται τίποτα, κανένας ήχος , και μετά από πολλά δευτερόλεπτα απλά τερματίζεται η κλήση και μου κόβεται το σημα στιγμιαία ,και επανέρχεται αμέσως . Ιντερνετ μπαίνω κανονικά με τα δεδομένα μου από το συμβόλαιο, άρα δείχνει να λειτουργεί το roaming μόνο για ίντερνετ. Εχει γίνει η αυτόματη εύρεση τοπικού δικτύου , αλλά τίποτα. Δεν μπορώ ούτε να καλέσω στο +306971013888 να μιλήσω με εξυπηρέτηση . Καμιά γνώμη, ή αν έχει τύχει κάτι παρόμοιο; άλλαξε το δίκτυο που συνδέεσαι.Κάνε και ένα reboot το κινητό.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 (edited) 10 ώρες πριν, Billys_RR said: Δεν μπορώ ούτε να καλέσω στο +306971013888 να μιλήσω με εξυπηρέτηση . Καμιά γνώμη, ή αν έχει τύχει κάτι παρόμοιο; Αφού μπήκες σε κάποιο wifi, μίλα με το chat από την εφαρμογή. Edited December 29, 2025 by advantix 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 1 minute ago, advantix said: Αφού μπήκες σε κάποιο wifi, μίλα με το chat από την εφαρμογή. Δε λειτουργεί νομίζω σε δίκτυα εκτός Ελλάδας μόνο με δεδομένα ή Hotspot από ελληνικό νούμερο ή VPN συνδεδεμένο στην Ελλάδα. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 5 ώρες πριν, elkons said: Δε λειτουργεί νομίζω σε δίκτυα εκτός Ελλάδας μόνο με δεδομένα ή Hotspot από ελληνικό νούμερο ή VPN συνδεδεμένο στην Ελλάδα. Ρουμανία που ήμασταν και είχαμε κάποιο πρόβλημα με περιαγωγή έτσι το λύσαμε το θέμα, από το wifi του ξενοδοχείου και chat 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 8 ώρες πριν, elkons said: Δε λειτουργεί νομίζω σε δίκτυα εκτός Ελλάδας μόνο με δεδομένα ή Hotspot από ελληνικό νούμερο ή VPN συνδεδεμένο στην Ελλάδα. μια χαρά δουλευει το τσατ εκτός Ελλάδας στην εφαρμογή ,μόλις το δοκίμασα.Είμαι Αγγλία σε wifi .Kαι φυσικά το κάνεις και απο την σελίδα τους . https://my.cosmote.gr/selfcare/jsp/dashboard.jsp έτσι ενεργοποίησα πακέτο καρτοιντερνετ όταν δεν δουλέυε η εφαρμογή τους. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2025 1 minute ago, bill33 said: μια χαρά δουλευει το τσατ εκτός Ελλάδας στην εφαρμογή ,μόλις το δοκίμασα.Είμαι Αγγλία σε wifi .Kαι φυσικά το κάνεις και απο την σελίδα τους . https://my.cosmote.gr/selfcare/jsp/dashboard.jsp έτσι ενεργοποίησα πακέτο καρτοιντερνετ όταν δεν δουλέυε η εφαρμογή τους. Οκ .. δε ξέρω γιατί στη Γερμανία με wifi δεν δούλευε. Καλώς. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 On 29/12/2025 at 10:55 ΠΜ, advantix said: Αφού μπήκες σε κάποιο wifi, μίλα με το chat από την εφαρμογή. Μπόρεσα και συνδέθηκα, και μίλησα με υπάλληλο ,αλλά δεν βοήθησε ουσιαστικα, είπε αυτά που είχα δοκιμάσει ήδη,και προτείνατε και εδώ. Και ενώ δεν καλύφθηκα, έκλεισε η συζήτηση απότομα χωρίς να βρω λύση, γιατί μάλλον δεν είχαν να προτείνουν κάτι άλλο από το να αλλάξω δίκτυο χειροκίνητα. Δοκίμασα με GSM ,δεν συνδεόταν καν. Κατέληξα μήπως φταίει κάτι στην συσκευή μου,και το παράτησα . Κλήσεις κάνω κανονικά μέσω εφαρμογών Viber,Whatsapp κτλ. Ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις σας! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 32 minutes ago, Billys_RR said: Μπόρεσα και συνδέθηκα, και μίλησα με υπάλληλο ,αλλά δεν βοήθησε ουσιαστικα, είπε αυτά που είχα δοκιμάσει ήδη,και προτείνατε και εδώ. Και ενώ δεν καλύφθηκα, έκλεισε η συζήτηση απότομα χωρίς να βρω λύση, γιατί μάλλον δεν είχαν να προτείνουν κάτι άλλο από το να αλλάξω δίκτυο χειροκίνητα. Δοκίμασα με GSM ,δεν συνδεόταν καν. Κατέληξα μήπως φταίει κάτι στην συσκευή μου,και το παράτησα . Κλήσεις κάνω κανονικά μέσω εφαρμογών Viber,Whatsapp κτλ. Ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις σας! Να σου προτείνω κάτι άλλο. Κλείσε και άνοιξε την περιαγωγή από το app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2025 Δε λειτουργεί καθόλου το Internet στο σπίτι ενώ είναι όλα τα φωτάκια ανοιχτά (Power,DSL,Online,Telephony,WIFi) Τι γίνεται; Εδώ και μια ώρα δεν φορτώνει τίποτα, μόνο Instagram λειτουργεί. 15:00 αποκατασταθηκε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 13 ώρες πριν, Billys_RR said: Μπόρεσα και συνδέθηκα, και μίλησα με υπάλληλο ,αλλά δεν βοήθησε ουσιαστικα, είπε αυτά που είχα δοκιμάσει ήδη,και προτείνατε και εδώ. Και ενώ δεν καλύφθηκα, έκλεισε η συζήτηση απότομα χωρίς να βρω λύση, γιατί μάλλον δεν είχαν να προτείνουν κάτι άλλο από το να αλλάξω δίκτυο χειροκίνητα. Δοκίμασα με GSM ,δεν συνδεόταν καν. Κατέληξα μήπως φταίει κάτι στην συσκευή μου,και το παράτησα . Κλήσεις κάνω κανονικά μέσω εφαρμογών Viber,Whatsapp κτλ. Ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις σας! Δεν έκαναν reset στην γραμμή σου ; Μάλλον θέμα με το ss7 μοιάζει αυτό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 4 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιανουαρίου https://www.protothema.gr/greece/article/1752547/ote-eimaste-se-sunergasia-me-tin-upa-gia-na-voithisoume/ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, Gv2008 said: https://www.protothema.gr/greece/article/1752547/ote-eimaste-se-sunergasia-me-tin-upa-gia-na-voithisoume/ Ναι, γιατί είπαν στις ειδήσεις ότι κ αυτοί τα έκαναν λίγο αχταρμά.. Κρίμα για τον κόσμο που τρώει την ταλαιπωρία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, hercoulis said: Ναι, γιατί είπαν στις ειδήσεις ότι κ αυτοί τα έκαναν λίγο αχταρμά.. Κρίμα για τον κόσμο που τρώει την ταλαιπωρία. Ήμουν στο Βενιζέλος. Πέταγα 9 και η πτήση έφυγε στις 6. Εν τελει έμεινα Αθήνα, δεν πήγα στην Κρήτη 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου Εαν αυτό συνέβαινε καλοκαίρι, θα είχαμε θύματα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου (edited) 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Εαν αυτό συνέβαινε καλοκαίρι, θα είχαμε θύματα. Απλώς θα ξεφτιλιζόμασταν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.. Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας μιλάνε αλλά δεν τους ακούει κανείς.. μετά θα φταίει ο.. "σταθμάρχης" Edited 5 Ιανουαρίου by cu2goup 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου COSMOTE tv λόγω τέλος συνδρομητικής το full από 31 πήγε στα 28.18 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου 55 minutes ago, cu2goup said: Απλώς θα ξεφτιλιζόμασταν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.. Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας μιλάνε αλλά δεν τους ακούει κανείς.. μετά θα φταίει ο.. "σταθμάρχης" Οφ τοπικ αλλά δεν έγινε τίποτα από όσα λένε. Οι τοπικές επικοινωνίες των αεροδρομίων δεν πειραχτηκαν και τα αεροπλάνα μιλούσαν κανονικά με τους πύργους ελέγχου. Είχε κολλήσει ο κεντρικός υπολογιστής που μεταφέρει την φωνή στον πομποδέκτη του FIR με αποτέλεσμα να μην υπάρχει διαμόρφωση στο σήμα. Ένεκα όμως των πρωτοκόλλων ασφαλείας έπρεπε να μειωθεί κίνηση ώστε να μην πέσουν πολλά αεροπλάνα στο ELVel. Αλλά εντάξει, δεν κινδύνεψε κανείς από το κλείσιμο του FIR Αθηνών. Κάποιος γύρισε από τις διακοπές, έκανε επανεκκίνηση του σέρβερ και όλα καλά, αλλά είχε γίνει η ζημιά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Οφ τοπικ αλλά δεν έγινε τίποτα από όσα λένε. Οι τοπικές επικοινωνίες των αεροδρομίων δεν πειραχτηκαν και τα αεροπλάνα μιλούσαν κανονικά με τους πύργους ελέγχου. Είχε κολλήσει ο κεντρικός υπολογιστής που μεταφέρει την φωνή στον πομποδέκτη του FIR με αποτέλεσμα να μην υπάρχει διαμόρφωση στο σήμα. Ένεκα όμως των πρωτοκόλλων ασφαλείας έπρεπε να μειωθεί κίνηση ώστε να μην πέσουν πολλά αεροπλάνα στο ELVel. Αλλά εντάξει, δεν κινδύνεψε κανείς από το κλείσιμο του FIR Αθηνών. Κάποιος γύρισε από τις διακοπές, έκανε επανεκκίνηση του σέρβερ και όλα καλά, αλλά είχε γίνει η ζημιά. Ας ακουσουμε 2,3 πραγματα απο καποιους που ξερουν το θεμα εις βαθος https://youtu.be/pNQCy7rkQZM 2 1 Παράθεση 🔷 Samsung S24 Ultra-Samsung tab 9 -Samsung Watch 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 5 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιανουαρίου (edited) 32 minutes ago, anergos13 said: Ας ακουσουμε 2,3 πραγματα απο καποιους που ξερουν το θεμα εις βαθος https://youtu.be/pNQCy7rkQZM Κι εσύ που το ξέρεις ότι ξέρουν?😄😄 Γιατί αν ήξερες ότι ξέρουν, θα μας έλεγες, αυτά που ξέρεις.😄 Edited 5 Ιανουαρίου by Konsta_ntina 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts