VIPdriver Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 Εάν είχαμε πασοκ θα μας πιστωναν 5 ευρά για κάθε λεπτό αναμονής.... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 (edited) 48 minutes ago, elkons said: https://developer.pidgin.im/wiki/PidginCommunity.html#Hello Edited October 30, 2025 by Bas 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 Το My Speedtest λειτουργεί λάθος με Wifi μόλις φτάσει στο Result, μόνο με δεδομένα λειτουργεί. Είχατε ίντερνετ το 1970; 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. October 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2025 11 minutes ago, elkons said: Το My Speedtest λειτουργεί λάθος με Wifi μόλις φτάσει στο Result, μόνο με δεδομένα λειτουργεί. Είχατε ίντερνετ το 1970; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2025 Ήρθε ενημέρωση λογισμικού στο SKYWORTH HY4415 (TV box). Μετά ήρθε και ενημέρωση τηλεχηστηρίου. 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. November 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2025 On 1/11/2025 at 5:17 ΜΜ, elkons said: Ήρθε ενημέρωση λογισμικού στο SKYWORTH HY4415 (TV box). Μετά ήρθε και ενημέρωση τηλεχηστηρίου. Παρατήρησες κάποιο νέο χαρακτηριστικό? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2025 18 minutes ago, ANAGNPANA said: Παρατήρησες κάποιο νέο χαρακτηριστικό? Όχι τίποτα, παραμένει Android 12, μόνο Security Patch πλεον είναι Αυγούστου 2025. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. November 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2025 1 minute ago, elkons said: Όχι τίποτα, παραμένει Android 12, μόνο Security Patch πλεον είναι Αυγούστου 2025. Το έκανα και εγώ όντως καμμία διαφορά…. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. November 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2025 9 minutes ago, elkons said: Όχι τίποτα, παραμένει Android 12, μόνο Security Patch πλεον είναι Αυγούστου 2025. 28 minutes ago, ANAGNPANA said: Παρατήρησες κάποιο νέο χαρακτηριστικό? 7 minutes ago, ANAGNPANA said: Το έκανα και εγώ όντως καμμία διαφορά…. Σάν να μου φαίνεται οτι έχει πιο γρήγορη απόκριση το τηλεκοντρόλ προς το box🤔 5 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. November 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2025 1 hour ago, Nikos_96 said: Σάν να μου φαίνεται οτι έχει πιο γρήγορη απόκριση το τηλεκοντρόλ προς το box🤔 Εγώ χρησιμοποιώ το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης χαχα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. November 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2025 On 31/10/2025 at 12:30 ΠΜ, elkons said: Είχατε ίντερνετ το 1970; Quote Why January 1, 1970? In computing, January 1, 1970, is known as the “Unix Epoch“, the point where time starts for Unix-based systems. When a system can’t correctly read or find a date, it often falls back to this default value, which represents 0 seconds after 00:00:00 UTC on that day. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 (edited) Edited November 5, 2025 by elkons 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 1 hour ago, elkons said: Πανάκριβα προγράμματα μακρυα 3 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2025 Παιδιά καλησπέρα, το καλοκαίρι είχα πάρει μια κάρτα για απεριόριστα data τον Αύγουστο και μετά την έδωσα στον μεγάλο μου γιο, ισα ισα για να μπορεί να με καλέσει αν χρειάζεται κάτι (είναι ο αριθμός του στο magenta one οπότε έχουμε απεριόριστα μεταξύ μας). Ποιος είναι ο πιο οικονομικός τρόπος να κρατήσει το νούμερο; Προς το παρόν δεν χρειάζεται έξτρα παροχές. 13€ ελάχιστη ανανέωση βλέπω ανα 3 μήνες; Ευχαριστώ! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2025 Ανανεώθηκε η λίστα των συμβατών συσκευών 5G SA (5G+) με μερικές νέες συσκευές. TCL: TCL 60 NXTPAPER ULTRA 5G Xiaomi: Xiaomi 15T 5G, Xiaomi 15T Pro 5G, Xiaomi Redmi Note 15 5G, Xiaomi Redmi 15 5G, Xiaomi Redmi Note 15 Pro+ 5G, Xiaomi Redmi Note 15 Pro 5G, Xiaomi 17 5G APPLE: iPhone 17, iPhone 17 Pro, iPhone 17 Pro Max, iPhone 17 Air 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2025 Καλησπερα στην παρεα ,δεν ξερω αν ειμαι στο καταλληλο νημα αλλα θα ρωτησω εδω, εχω κανει προσφατα σταθερο cosmote μαζι με κινητο συμβολαιο , το full pack cosmote tv σε τι τιμη μπορω να το παρω?? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2025 1 hour ago, dimtz said: Καλησπερα στην παρεα ,δεν ξερω αν ειμαι στο καταλληλο νημα αλλα θα ρωτησω εδω, εχω κανει προσφατα σταθερο cosmote μαζι με κινητο συμβολαιο , το full pack cosmote tv σε τι τιμη μπορω να το παρω?? Στα 55,90 είναι η τιμή καταλόγου. Εμένα μου το δίνουν ακατέβατα τόσο,αν είσαι τυχερός μπορεί να στο κατεβάσουν και λίγο Αυτό είναι για σταθερό+ TV για τηλεόραση σκέτο δεν γνωρίζω πρέπει να ρωτήσεις σε κατάστημα ή στο 13888 τι τιμή στο δίνουν 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeoT Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 (edited) On 6/11/2025 at 12:44 ΠΜ, elkons said: Ο αδελφός μου που μίλησε σήμερα με το 13888. αλλα και σε κατάστημα που πήγε για να ανανεώσει την 100αρα γραμμή που έχει... δεν του το αναφέραν. Ηταν μου είπε ανένδοτοι οτι η καλύτερη τιμή που μπορούσαν να του δώσουν ηταν στα 33 ευρώ (πλήρωνε 32). Του το τύπωσα για να πάει ξανά αυριο.... αν και το σκέφτεται να πάει το σταθερό και τα 4 καρτοκινητά της οικογένειας σε άλλη εταιρεία Edited November 7, 2025 by TeoT 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 (edited) @aektzhs 1 Έκανα βλακεία που δεν τους είπα να με δώσουν προσφορά και για ΟΤΕ tv , τώρα μάλλον είναι αργά Edited November 7, 2025 by dimtz 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 12 ώρες πριν, TeoT said: Ο αδελφός μου που μίλησε σήμερα με το 13888. αλλα και σε κατάστημα που πήγε για να ανανεώσει την 100αρα γραμμή που έχει... δεν του το αναφέραν. Ηταν μου είπε ανένδοτοι οτι η καλύτερη τιμή που μπορούσαν να του δώσουν ηταν στα 33 ευρώ (πλήρωνε 32). Του το τύπωσα για να πάει ξανά αυριο.... αν και το σκέφτεται να πάει το σταθερό και τα 4 καρτοκινητά της οικογένειας σε άλλη εταιρεία Ελπίζω να μην ισχυριστουν πως πρόκειται μόνο για νέους πελάτες,αν και η ανακοίνωση δεν διευκρινίζει κάτι τέτοιο. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι μία βόλτα εκ νέου στο κατάστημα με το χαρτί και αν δεν πιάσει αμέσως τηλέφωνο στο 13888 στο οποίο θα τους τα αναφέρει όλα αναλυτικά και θα πει αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα του θα έχουν καταγγελία στην αρμόδια αρχή και θα τους πάρει της συνδέσεις και θα τονίσει την λέξη εξαπάτηση 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε σε ανακοίνωση πρόγραμμα που δίνεται με συγκεκριμένα κριτήρια. Το συγκεκριμένο 100αρι αφορά αναβάθμιση 50αρας γραμμής σε χαλκό ή FTTH (δωρεάν αναβάθμιση) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeoT Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 (edited) 9 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Ελπίζω να μην ισχυριστουν πως πρόκειται μόνο για νέους πελάτες,αν και η ανακοίνωση δεν διευκρινίζει κάτι τέτοιο. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι μία βόλτα εκ νέου στο κατάστημα με το χαρτί και αν δεν πιάσει αμέσως τηλέφωνο στο 13888 στο οποίο θα τους τα αναφέρει όλα αναλυτικά και θα πει αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα του θα έχουν καταγγελία στην αρμόδια αρχή και θα τους πάρει της συνδέσεις και θα τονίσει την λέξη εξαπάτηση Ειναι μονο για νέες συνδέσεις.... αυτο ειπαν στον αδελφό μου που πήγε με ην ανακοίνωση στο χέρι. Μετά απο 30+ χρόνια στον ΟΤΕ/Cosmote μιλάει ηδη με Nova και Vodafone να δει τις προσφορες για να παει το σταθερό και τα κινητα της οικογένειας Edited November 7, 2025 by TeoT 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2025 4 ώρες πριν, TeoT said: Μετά απο 30+ χρόνια στον ΟΤΕ/Cosmote μιλάει ηδη με Nova και Vodafone να δει τις προσφορες για να παει το σταθερό και τα κινητα της οικογένειας Πίστεψέ με, δεν θα τους λείψει... Ειδικά αυτοί που "μιλάνε με.... " κλπ έχει αποδειχθεί ότι το 95% δεν το κουνάει 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2025 12 ώρες πριν, TeoT said: Ειναι μονο για νέες συνδέσεις.... αυτο ειπαν στον αδελφό μου που πήγε με ην ανακοίνωση στο χέρι. Μετά απο 30+ χρόνια στον ΟΤΕ/Cosmote μιλάει ηδη με Nova και Vodafone να δει τις προσφορες για να παει το σταθερό και τα κινητα της οικογένειας Να τα πάρει,γιατί αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και 100 Mbps στα 28,90 μέσα στην ιστοσελίδα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2025 15 ώρες πριν, TeoT said: Ειναι μονο για νέες συνδέσεις.... αυτο ειπαν στον αδελφό μου που πήγε με ην ανακοίνωση στο χέρι. Μετά απο 30+ χρόνια στον ΟΤΕ/Cosmote μιλάει ηδη με Nova και Vodafone να δει τις προσφορες για να παει το σταθερό και τα κινητα της οικογένειας 👌👌👌👌👌 1 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts