Antonio21 Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 2 ώρες πριν, paanos said: Στο πρόγραμμα που έχεις αυτή τη στιγμή δεν μπορείς να πάρεις έξτρα έκπτωση γιατί είναι ήδη συνδυαστικό. Το intratalk κάποια δικιά τους υπηρεσία στο σύστημα είναι, κανείς δεν έμαθε Κύριε Πανό μια χαζή ερώτηση. Εχω triple Play τώρα που ανανέωσα πριν κάτι μέρες εάν πάρω άλλο ένα Cosmote Tv μόνο του θα έχω την έκπτωση; 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου 6 minutes ago, Antonio21 said: Κύριε Πανό μια χαζή ερώτηση. Εχω triple Play τώρα που ανανέωσα πριν κάτι μέρες εάν πάρω άλλο ένα Cosmote Tv μόνο του θα έχω την έκπτωση; Όχι. πάει σε σκέτο DP, όχι σε DP+TV 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. 12 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Μαρτίου εγω που εχω dp και cosmote tv χωρια αλλα,στο ιδιο σφμ μπορω να παρω τηλ. να κανω ανανεωση για να παρω την εκπτωση? 4 Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 9 ώρες πριν, adok13 said: εγω που εχω dp και cosmote tv χωρια αλλα,στο ιδιο σφμ μπορω να παρω τηλ. να κανω ανανεωση για να παρω την εκπτωση? Ναι! Αν βλέπεις και κάποια προσφορά ανανέωσης το κάνεις και μέσω της εφαρμογής. Και επίσης μπορείς να προσθέσεις την TV σε σχήμα Cosmote one 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου (edited) 14 ώρες πριν, elkons said: https://ibb.co/9kFdBytk https://ibb.co/s9vsJWHk https://ibb.co/DHQjnzSb Να ρωτήσω κιόλας το Intratalk τι είναι; και πριν την ανανέωση φαινόταν. Μήπως είναι απλά η ενδοεπικοινωνία μεταξύ μελών του One; Edited 13 Μαρτίου by minast 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 1 hour ago, AlexM2 said: Ναι! Αν βλέπεις και κάποια προσφορά ανανέωσης το κάνεις και μέσω της εφαρμογής. Και επίσης μπορείς να προσθέσεις την TV σε σχήμα Cosmote one Το σταθερό προσθέτεις. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου 3 ώρες πριν, minast said: Μήπως είναι απλά η ενδοεπικοινωνία μεταξύ μελών του One; Και εγώ αυτό πιστεύω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 13 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Μαρτίου (edited) 7 ώρες πριν, paanos said: Το σταθερό προσθέτεις. Την TV μαζί με το σταθερό προσθέτεις ή το αντίστροφο. Πχ εμένα στο σχήμα Oneδεν ήταν η τηλεόραση την οποία και πρόσθεσα Edited 13 Μαρτίου by AlexM2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Νέος Server στο Speedtest της Ookla. COSMOTE Peiraias. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 7 minutes ago, elkons said: Νέος Server στο Speedtest της Ookla. COSMOTE Peiraias. Ωχ, τώρα στον εμφάνισε εσένα; Μάλλον Εύβοια δεν στον βγάζει συχνά και τώρα εκεί που είσαι λόγω άλλης δρομολόγησης ίσως, στον "πέταξε".. Υπάρχει εδώ και καιρό πάντως να ξέρεις 😏 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 15 minutes ago, johnny_htc said: Ωχ, τώρα στον εμφάνισε εσένα; Μάλλον Εύβοια δεν στον βγάζει συχνά και τώρα εκεί που είσαι λόγω άλλης δρομολόγησης ίσως, στον "πέταξε".. Υπάρχει εδώ και καιρό πάντως να ξέρεις 😏 Τόσο καιρό έβλεπα μόνο Μαρούσι, Αθήνα, Θεσσαλονίκη Λαμία είμαι τώρα Εύβοια εδώ που μένω κεντρική πάντα 1ο στη λίστα είναι Cosmote Μαρούσι 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Just now, elkons said: Τόσο καιρό έβλεπα μόνο Μαρούσι, Αθήνα, Θεσσαλονίκη Λαμία είμαι τώρα Ναι, ποιος ξέρει. Βάρα μερικά speedtests, παίζει μετά να το "κρατήσει" και να στο βγάζει τακτικά 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Δεν είναι μακριά από Αθήνα γενικά Κάθε μέρα όμως πήγαινε έλα είναι σκότωμα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Just now, elkons said: Δεν είναι μακριά από Αθήνα γενικά Κάθε μέρα όμως πήγαινε έλα είναι σκότωμα Τι εννοείς; Λάθος μήνυμα μήπως; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου (edited) 6 minutes ago, johnny_htc said: Τι εννοείς; Λάθος μήνυμα μήπως; Η Χαλκίδα δεν είναι μακριά από την Αθήνα γύρω στα 70χλμ είναι σιγά. Ήθελα να το συμπληρώσω πάνω. Απλά κάθε μετά πήγαινε έλα είναι σκότωμα ένα διάστημα δούλευα Αθήνα. Γιαυτό είπα μας εμφανίζει 1ους τους σέρβερ Μαρούσι Edited 14 Μαρτίου by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 42 minutes ago, elkons said: Η Χαλκίδα δεν είναι μακριά από την Αθήνα γύρω στα 70χλμ είναι σιγά. Ήθελα να το συμπληρώσω πάνω. Απλά κάθε μετά πήγαινε έλα είναι σκότωμα ένα διάστημα δούλευα Αθήνα. Γιαυτό είπα μας εμφανίζει 1ους τους σέρβερ Μαρούσι Α κατάλαβα. Νταξει, νομίζω και μένα πρώτα Μαρούσι μου βγάζει κάποιες φορές και άλλες Πειραιά, και ας είμαι δίπλα στον Πειραιά, ποιος ξέρει πώς πάει.. Εννοείται Χαλκίδα - Αθήνα δεν είναι παρά πολύ μακριά, αλλά κάθε μέρα δεν παίζει να το κάνεις για πολύ καιρό ... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου 19 minutes ago, johnny_htc said: Α κατάλαβα. Νταξει, νομίζω και μένα πρώτα Μαρούσι μου βγάζει κάποιες φορές και άλλες Πειραιά, και ας είμαι δίπλα στον Πειραιά, ποιος ξέρει πώς πάει.. Εννοείται Χαλκίδα - Αθήνα δεν είναι παρά πολύ μακριά, αλλά κάθε μέρα δεν παίζει να το κάνεις για πολύ καιρό ... Το έκανα ένα διάστημα για δουλειά λέω δεν πάει άλλο άστο καλύτερα σκότωμα κ ακριβά τα καύσιμα δε με συνεφέρει Τέλος πάντων.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Πώς γίνεται αύτο? Ενώ στα κινητά δείχνει σωστά το my speedtest λειτουργεί..και με hotspot στo laptop επίσης λειτουργεί. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου (edited) 46 minutes ago, elkons said: Πώς γίνεται αύτο? Ενώ στα κινητά δείχνει σωστά το my speedtest λειτουργεί..και με hotspot στo laptop επίσης λειτουργεί. Έχεις δώσει δικαιώματα τοποθεσίας; Το δεξιά άμα δεν βλέπει τοποθεσία, δεν λειτουργεί.. Επίσης άμα από τον chrome είναι οκ η τοποθεσία, ανοιχτή, δες αν τα Windows δίνουν δικαίωμα το πρόγραμμα να χρησιμοποιεί τοποθεσία. Επίσης μπορεί κάποιες φορές να θέλει reload το site, έχει ένα θέμα έχω παρατηρήσει και κάνει κόνξες και είναι λίγο δυσκοιλιο 😏 Edited 15 Μαρτίου by johnny_htc 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 1 hour ago, johnny_htc said: Έχεις δώσει δικαιώματα τοποθεσίας; Το δεξιά άμα δεν βλέπει τοποθεσία, δεν λειτουργεί.. Επίσης άμα από τον chrome είναι οκ η τοποθεσία, ανοιχτή, δες αν τα Windows δίνουν δικαίωμα το πρόγραμμα να χρησιμοποιεί τοποθεσία. Επίσης μπορεί κάποιες φορές να θέλει reload το site, έχει ένα θέμα έχω παρατηρήσει και κάνει κόνξες και είναι λίγο δυσκοιλιο 😏 Ε ναι αφού σου λέω με Hotspot ανοίγει μια χαρά και κάνει το speedtest από myspeedtest . Από χτες το κάνει και με Microsoft Edge τα ίδια κάνει 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Just now, elkons said: Ε ναι αφού σου λέω με Hotspot ανοίγει μια χαρά και κάνει το speedtest από myspeedtest . Από χτες το κάνει και με Microsoft Edge τα ίδια κάνει Οκ, περίεργο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου (edited) Κάτι που δεν το περίμενα κσι μπράβο στην Cosmote. Υπόλοιπο από σύμβολαιο Cosmote Tv - 35. 57€ τα πίστωσαν μόνοι τους στον λογαριασμό Payzy. Edited 15 Μαρτίου by Antonio21 8 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Οταν κάνεις εγγραφή στην payzy έχει κουτάκι που λέει αν συναινείς τυχόν πιστωτικό υπόλοιπο να πιστωθεί αυτόματα στον payzy λογαριασμό σου. 5 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Ευχαριστώ Κύριε Παναγιώτη δεν το θυμάμαι αυτό που γράφετε όταν το έκανα αλλά έτσι είναι όπως τα γράφετε. 5 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Καλημέρα μια ερώτηση Συνέχεια συνδέεται στο ρουτερ μου μια συσκευή χωρίς όνομα φαίνεται τύπου 2:73929292 κάτι τέτοια (ενδεικτικά) αλλάζω κωδικό πάλι υπάρχει σβήνω όλα τα κινητά βγάζω τηλεόραση Cosmote tv από ρεύμα πάλι φαίνεται και τραβάει αρκετό ίντερνετ, με ενοχλεί αλλά πάντα βρίσκει τον κωδικό. Το σήμα φαίνεται σε μεγάλο dBm απόσταση δηλαδή δεν είναι εντός σπιτιού αυτή η συσκευή. Η ερώτηση μου; πώς να κάνω ban στη συσκευή αυτή να φύγει από το δίκτυο μου ; γιατί δε το βρίσκω. Router Speedport 2 plus το μάυρο. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts