Bas Δημ. Τετάρτη στις 08:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:19 μμ 2 ώρες πριν, elkons said: Για τα πανηγύρια 🥳😂 Μόνο για το δίκτυο τους δικαιολογώ αν δεν είχαν ούτε καλό δίκτυο και ούτε το app τι να πεις.. Καλά εδώ κολλάει η ιστοσελίδα τους. Τουλάχιστον αν γίνει Rebranding σε Telekom θα έχει καλύτερο App😂 Telekosmote 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Τετάρτη στις 09:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:33 μμ Από το μεσημέρι δεν έχω τηλέφωνο σταθερό και Cosmote tv. Έχουν εξαφανιστεί οι συνδέσεις αυτές από την εφαρμογή και το IVR του 13788 δεν το αναγνωρίζει. Με chat και σε κατάστημα που το είδα μου ανέφεραν ότι επηρεάζει αρκετές γραμμές αλλά δε μπορούν να κάνουν κάτι… ούτε βλάβη καν για το σταθερό μπορώ να δηλώσω! Ερασιτεχνισμοί.. 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Τετάρτη στις 10:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:20 μμ (edited) On 17/12/2024 at 10:55 ΜΜ, elkons said: Τι εννοείς; ένα μήνα είναι λειτουργεί κιόλας Διάβασα και σε άλλα σαιτ ότι δεν την πήρανε. 51 minutes ago, paanos said: Από το μεσημέρι δεν έχω τηλέφωνο σταθερό και Cosmote tv. Έχουν εξαφανιστεί οι συνδέσεις αυτές από την εφαρμογή και το IVR του 13788 δεν το αναγνωρίζει. Με chat και σε κατάστημα που το είδα μου ανέφεραν ότι επηρεάζει αρκετές γραμμές αλλά δε μπορούν να κάνουν κάτι… ούτε βλάβη καν για το σταθερό μπορώ να δηλώσω! Ερασιτεχνισμοί.. Τώρα τα σταθερά, μάλιστα. Όταν λες cosmote tv πίατο ή ίντερνετ, γιατί προχθες παρουσίασε ένα θέμα για κανενα 2ωρο το ίντερνετ στα κινητά. Edited Τετάρτη στις 10:25 μμ by hercoulis 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Πέμπτη στις 04:55 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:55 πμ Ίντερνετ. Βγάζει δεν υπάρχει συνδρομή 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Πέμπτη στις 12:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:28 μμ Έχει πάει φίλη Λονδίνο με εταιρικό Cosmote. Την έχει βάλει αυτόματα στην Telefonica Ο2 UK. 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Πέμπτη στις 12:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:34 μμ 6 minutes ago, MIKU said: Έχει πάει φίλη Λονδίνο με εταιρικό Cosmote. Την έχει βάλει αυτόματα στην Telefonica Ο2 UK. Εμπειρία μέχρι τώρα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Πέμπτη στις 01:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:09 μμ (edited) 19 ώρες πριν, p_k said: Εγγύηση Καλύτερα να κολλάει το app παρά το δίκτυο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας σε αντίθεση με τη νοντα σου 🤣 Edited Πέμπτη στις 01:11 μμ by cmvr 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Πέμπτη στις 01:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:24 μμ 15 ώρες πριν, paanos said: Από το μεσημέρι δεν έχω τηλέφωνο σταθερό και Cosmote tv. Έχουν εξαφανιστεί οι συνδέσεις αυτές από την εφαρμογή και το IVR του 13788 δεν το αναγνωρίζει. Με chat και σε κατάστημα που το είδα μου ανέφεραν ότι επηρεάζει αρκετές γραμμές αλλά δε μπορούν να κάνουν κάτι… ούτε βλάβη καν για το σταθερό μπορώ να δηλώσω! Ερασιτεχνισμοί.. Και λίγα λες... 2 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 01:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:55 μμ 1 hour ago, MIKU said: Έχει πάει φίλη Λονδίνο με εταιρικό Cosmote. Την έχει βάλει αυτόματα στην Telefonica Ο2 UK. Εμένα πριν 3 χρόνια με είχε συνδέσει στην ΕΕ μια χαρά ήταν. Με Cosmote συνδέθηκα εκεί. Η o2 UK πως είναι; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Πέμπτη στις 02:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:56 μμ 2 ώρες πριν, johnny_htc said: Εμπειρία μέχρι τώρα; Περιμένω να μου στείλει 😝 1 hour ago, elkons said: Εμένα πριν 3 χρόνια με είχε συνδέσει στην ΕΕ μια χαρά ήταν. Με Cosmote συνδέθηκα εκεί. Η o2 UK πως είναι; Αναμένω 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Πέμπτη στις 03:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:11 μμ 1 hour ago, elkons said: Εμένα πριν 3 χρόνια με είχε συνδέσει στην ΕΕ μια χαρά ήταν. Με Cosmote συνδέθηκα εκεί. Η o2 UK πως είναι; 2 ώρες πριν, MIKU said: Έχει πάει φίλη Λονδίνο με εταιρικό Cosmote. Την έχει βάλει αυτόματα στην Telefonica Ο2 UK. Και εμένα πέρσι που είχα πάει για το Μπράιτον-Αεκ με είχε βάλει Everything Everywhere 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Η Ο2 στο Λονδίνο πολύ κακό δίκτυο. Σε πολλά σημεία στο buckingham μη λειτουργικό δίκτυο απ' τον κόσμο (χαμός βέβαια). Δεν το περίμενα. 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Και στη Γερμανία 3η είναι αλλά δε τη πολυδουλεψα. Σαφώς ανώτερη Telekom και Vodafone DE Εμένα απέναντι από τα κεντρικά της Ο2 και η Telekom είχε καλύτερες ταχύτητες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Κάτσε, η Ο2 είναι η γερμανικός πάροχος και έχει και παράρτημα στην Αγγλία απ ο τι κατάλαβα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 3 minutes ago, johnny_htc said: Κάτσε, η Ο2 είναι η γερμανικός πάροχος και έχει και παράρτημα στην Αγγλία απ ο τι κατάλαβα; Όχι, είναι η ισπανική Telefonica. 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Και αυτοί απέναντι από τα κεντρικά από τις κεραίες τους να τους περνάει η Telekom αμάν και αυτοί 😛 Και η Telekom είχε χειρότερο σήμα 🥲 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts