aektzhs 1 Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 6 minutes ago, Gv2008 said: Eon πάντως κι εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω cosmote tv, κάνει διακοπές Εγώ δεν τα έχω καθόλου. Μόνο στην λίστα,αλλά μόλις τα πατάει ο πατέρας μου για να δει βγάζει κωδικό σφάλματος E016 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 1 ώρα πριν, aektzhs 1 said: Εγώ δεν τα έχω καθόλου. Μόνο στην λίστα,αλλά μόλις τα πατάει ο πατέρας μου για να δει βγάζει κωδικό σφάλματος E016 Εμένα έκανε ενημέρωση το box και όλα καλά από εκείνη την ώρα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 9 minutes ago, Gv2008 said: Εμένα έκανε ενημέρωση το box και όλα καλά από εκείνη την ώρα Δορυφόρο έχεις;;;; Επίσης ο φίλος μου από Αθήνα έχει άλλο πρόβλημα. Έχει πράσινη(αθλητικό πακέτο μόνο)και στο δορυφορικό βλέπει τα κανάλια της μαύρης στην λίστα,αλλά όταν τα πατάει του βγάζει το αντίστοιχο σφάλμα. Μέσω του app όμως του παίζουν μια χαρά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 2 minutes ago, aektzhs 1 said: Δορυφόρο έχεις;;;; Επίσης ο φίλος μου από Αθήνα έχει άλλο πρόβλημα. Έχει πράσινη(αθλητικό πακέτο μόνο)και στο δορυφορικό βλέπει τα κανάλια της μαύρης στην λίστα,αλλά όταν τα πατάει του βγάζει το αντίστοιχο σφάλμα. Μέσω του app όμως του παίζουν μια χαρά Εγώ έχω μέσω internet και τις 2 [προφανώς και θα καταργήσω τη μια δεν θα πληρώνω και τα 2] στη Cosmote λειτουργεί μια χαρά,nova ακόμα έχω πρόβλημα με τα κανάλια της Cosmote. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 34 minutes ago, aektzhs 1 said: Δορυφόρο έχεις;;;; Επίσης ο φίλος μου από Αθήνα έχει άλλο πρόβλημα. Έχει πράσινη(αθλητικό πακέτο μόνο)και στο δορυφορικό βλέπει τα κανάλια της μαύρης στην λίστα,αλλά όταν τα πατάει του βγάζει το αντίστοιχο σφάλμα. Μέσω του app όμως του παίζουν μια χαρά Όχι eon ιντερνετικό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 Ένα πράγμα ήταν να κάνουν και πάλι χάλια μας τα έκανε η νοβαρα της καρδιάς μας 🥳 Με Cosmote κατευθείαν μπήκαν Η nova έβγαλε διαφήμιση για τη Cosmote tv κιόλας 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 2 ώρες πριν, elkons said: Εγώ έχω μέσω internet και τις 2 [προφανώς και θα καταργήσω τη μια δεν θα πληρώνω και τα 2] στη Cosmote λειτουργεί μια χαρά,nova ακόμα έχω πρόβλημα με τα κανάλια της Cosmote. Και εγώ το ίδιο και δεν ξέρω ποια θα κατάργησω είμαι σε σκέψεις. Γνώμη μου πάντα με τα δικά μου θέλω η Eon έχει πιο καλό κινηματογραφικό περιεχόμενο. Αρνητικό ότι παίζει σε μια Smart Tv + το Box και αλλαγή μπορείς να κάνεις κάθε 30 ημέρες. Cosmote TV παίζει σε πάνω από μια Smart tv δηλ μπορώ να έχω την εφαρμογή και στις 3 tv του σπιτιού και να παρακολουθώ όπου θέλω. Πιο καλή εφαρμογή πιο σταθερή με πιο καλή ανάλυση. Όλα τα ελληνικά κανάλια διαθέσιμα Πολύ δυνατό περιεχόμενο σε ντοκιμαντέρ. Όχι τόσο καλές ταινίες μόνο με πληρωμή. Κάποια βοήθεια; 2 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 4 minutes ago, Antonio21 said: Και εγώ το ίδιο και δεν ξέρω ποια θα κατάργησω είμαι σε σκέψεις. Γνώμη μου πάντα με τα δικά μου θέλω η Eon έχει πιο καλό κινηματογραφικό περιεχόμενο. Αρνητικό ότι παίζει σε μια Smart Tv + το Box και αλλαγή μπορείς να κάνεις κάθε 30 ημέρες. Cosmote TV παίζει σε πάνω από μια Smart tv δηλ μπορώ να έχω την εφαρμογή και στις 3 tv του σπιτιού και να παρακολουθώ όπου θέλω. Πιο καλή εφαρμογή πιο σταθερή με πιο καλή ανάλυση. Όλα τα ελληνικά κανάλια διαθέσιμα Πολύ δυνατό περιεχόμενο σε ντοκιμαντέρ. Όχι τόσο καλές ταινίες μόνο με πληρωμή. Κάποια βοήθεια; Εγώ θα έκοβα nova γιατί η εφαρμογή δεν είναι πολύ καλή και έχει κάποιες φορές πρόβλημα στον ήχο. Π.χ. Μπορεί να πει κάτι δύο φορές ή τρεις το ίδιο πράγμα συνεχόμενα 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 13 minutes ago, Antonio21 said: Και εγώ το ίδιο και δεν ξέρω ποια θα κατάργησω είμαι σε σκέψεις. Γνώμη μου πάντα με τα δικά μου θέλω η Eon έχει πιο καλό κινηματογραφικό περιεχόμενο. Αρνητικό ότι παίζει σε μια Smart Tv + το Box και αλλαγή μπορείς να κάνεις κάθε 30 ημέρες. Cosmote TV παίζει σε πάνω από μια Smart tv δηλ μπορώ να έχω την εφαρμογή και στις 3 tv του σπιτιού και να παρακολουθώ όπου θέλω. Πιο καλή εφαρμογή πιο σταθερή με πιο καλή ανάλυση. Όλα τα ελληνικά κανάλια διαθέσιμα Πολύ δυνατό περιεχόμενο σε ντοκιμαντέρ. Όχι τόσο καλές ταινίες μόνο με πληρωμή. Κάποια βοήθεια; Από εμένα κράτα οποίο λήγει πιο μετά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 18 minutes ago, Antonio21 said: Και εγώ το ίδιο και δεν ξέρω ποια θα κατάργησω είμαι σε σκέψεις. Γνώμη μου πάντα με τα δικά μου θέλω η Eon έχει πιο καλό κινηματογραφικό περιεχόμενο. Αρνητικό ότι παίζει σε μια Smart Tv + το Box και αλλαγή μπορείς να κάνεις κάθε 30 ημέρες. Cosmote TV παίζει σε πάνω από μια Smart tv δηλ μπορώ να έχω την εφαρμογή και στις 3 tv του σπιτιού και να παρακολουθώ όπου θέλω. Πιο καλή εφαρμογή πιο σταθερή με πιο καλή ανάλυση. Όλα τα ελληνικά κανάλια διαθέσιμα Πολύ δυνατό περιεχόμενο σε ντοκιμαντέρ. Όχι τόσο καλές ταινίες μόνο με πληρωμή. Κάποια βοήθεια; Και εγώ και τα δύο έχω και θα κόψω το εον, είδη έκανα αίτημα και από τον άλλο μήνα θα μείνω με cosmote που μπορείς να δεις σε όποια συσκευή θέλεις χωρίς να δηλώσεις την συσκευή. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 14 minutes ago, panbet said: Και εγώ και τα δύο έχω και θα κόψω το εον, είδη έκανα αίτημα και από τον άλλο μήνα θα μείνω με cosmote που μπορείς να δεις σε όποια συσκευή θέλεις χωρίς να δηλώσεις την συσκευή. Ναι αυτό είναι το βασικό του ατου!! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια σας. 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 10 ώρες πριν, king2009 said: Κατι κρυβεται απο πισω. Γιατι με αυτο που εκαναν οι περισσοτεροι θα κοψουν τη μια υπηρεσια οποτε μιλαμε για πολυ λιγοτερα χρηματα εκει που εδινες πχ 50 για να τα εχεις ολα θα δινεις 28 και θα τα εχεις ολα. Και ηδη εχω ακουσει για 6 μηνες παγιο δωρο σε καποιες προσφορες απο cosmote και γενικα γινεται σφαγη να κρατησουν τους πελατες. Οποτε ισως πηγαινουμε σε καποια εξαγορα της nova απο cosmote? Ισως αργοτερα ανεβασουν τις τιμες κατακορυφα γιατι το 3ευρω παρα ειναι λιγο νομιζω. Γενικα κατι δεν παει καλα εδω και δυσκολα να πιστεψουμε οτι εταιριες οπως cosmote και nova νοιαστηκαν εστω και για μια φορα για τον καταναλωτη. Ίσως στο μέλλον ο ΟΤΕ εξαγοράσει το τμήμα τηλεόρασης της Nova, εάν η United Group δεν λάβει την προσφορά που θέλει (2δις) για ολόκληρη την εταιρεία. Γιατί να αγοράσει και το τηλεπικοινωνιακό τμήμα, δύσκολο... 4 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 49 minutes ago, Antonio21 said: Και εγώ το ίδιο και δεν ξέρω ποια θα κατάργησω είμαι σε σκέψεις. Γνώμη μου πάντα με τα δικά μου θέλω η Eon έχει πιο καλό κινηματογραφικό περιεχόμενο. Αρνητικό ότι παίζει σε μια Smart Tv + το Box και αλλαγή μπορείς να κάνεις κάθε 30 ημέρες. Cosmote TV παίζει σε πάνω από μια Smart tv δηλ μπορώ να έχω την εφαρμογή και στις 3 tv του σπιτιού και να παρακολουθώ όπου θέλω. Πιο καλή εφαρμογή πιο σταθερή με πιο καλή ανάλυση. Όλα τα ελληνικά κανάλια διαθέσιμα Πολύ δυνατό περιεχόμενο σε ντοκιμαντέρ. Όχι τόσο καλές ταινίες μόνο με πληρωμή. Κάποια βοήθεια; Εάν έχεις και ίντερνετ στη Cosmote μείνε εκεί καλύτερα, εγώ προτείνω Cosmote επειδή μπορείς να το βάλεις και στις υπόλοιπες τηλεοράσεις επίσης με το box της Cosmote μπορείς να κατεβάσεις Netflix, είτε με ξεχωριστή συνδρομή είτε με συνδυαστική επίσης η εον τρώει πολλές φορές κολλήματα και είναι λίγο πιο ασταθές σε εικόνα και ήχο. Δική σου επιλογή, εγώ λέω τι θα έκανα εγώ 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 Εγώ έχω Nova full pack και όλα τα υπόλοιπα στην Cosmote. Μάλλον θα μετατρέψω τη Nova σε αποκλειστικά cinema συνδρομή, ή αν δεν προτείνουν καλή τιμή, θα το κόψω. 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 31 minutes ago, MIKU said: Εγώ έχω Nova full pack και όλα τα υπόλοιπα στην Cosmote. Μάλλον θα μετατρέψω τη Nova σε αποκλειστικά cinema συνδρομή, ή αν δεν προτείνουν καλή τιμή, θα το κόψω. Κόψε το… καλές τιμές δεν δίνουν αν δεν κανείς συνδυαστικό σταθερό και τηλεόραση. 2 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 8 minutes ago, Nikolas14 said: Κόψε το… καλές τιμές δεν δίνουν αν δεν κανείς συνδυαστικό σταθερό και τηλεόραση. Πιο πολύ τον συμφέρει η Cosmote επειδή έχει και σταθερό 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 (edited) 3 minutes ago, elkons said: Πιο πολύ τον συμφέρει η Cosmote επειδή έχει και σταθερό Ακριβώς αυτό… σε τιμές πολύ καλές δίνει και η Nova αν κανείς φορητότητα προς άλλου. Αλλά όχι στη κινητή. Για εμένα πας Cosmote TV @MIKU και αν θέλεις τα αθλητικά βάζεις και Nova Sports μαζί με της Cosmote ή για ταινίες Cosmote Cinema Pack+Netflix Edited August 23, 2024 by Nikolas14 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 2 minutes ago, Nikolas14 said: Ακριβώς αυτό… σε τιμές πολύ καλές δίνει και η Nova αν κανείς φορητότητα προς άλλου. Αλλά όχι στη κινητή. Για εμένα πας Cosmote TV @MIKU και αν θέλεις τα αθλητικά βάζεις και Nova Sports μαζί με της Cosmote ή για ταινίες Cosmote Cinema Pack+Netflix Έχω ήδη στην COSMOTE απεριόριστα σταθερά και κινητά, 100Mbps και full pack COSMOTE TV με 49,90 το μήνα και το κινητό με το GigaMax unlimited με 23,50. Οπότε η Nova μάλλον θα κοπεί... 2 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 Just now, MIKU said: Έχω ήδη στην COSMOTE απεριόριστα σταθερά και κινητά, 100Mbps και full pack COSMOTE TV με 49,90 το μήνα και το κινητό με το GigaMax unlimited με 23,50. Οπότε η Nova μάλλον θα κοπεί... Εφόσον μπορείς να έχεις τα αθλητικά κανάλια της Nova μεσω Cosmote τζάμπα χρήματα δίνεις… εξάλλου πέρα από την τηλεόραση δεν έχεις κίνητρο να πας σε Nova. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 ειμαι συνδρομητης σε σταθερο και κινητο στην κοσμοτε.αμα παω σε επισημο καταστημα και ζητησω cosmote tv + nova θα μου δωσουν αραγε καλυτερη τιμη απο τι ισχυει ιντερνετικα?? η δεν παιζει κατι τετοιο.. 1 Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 16 minutes ago, ktikti said: ειμαι συνδρομητης σε σταθερο και κινητο στην κοσμοτε.αμα παω σε επισημο καταστημα και ζητησω cosmote tv + nova θα μου δωσουν αραγε καλυτερη τιμη απο τι ισχυει ιντερνετικα?? η δεν παιζει κατι τετοιο.. Τα κανάλια nova sports θα ενεργοποιηθούν αυτόματα στο tv box σου ή την τηλεόραση σου εφόσον έχεις συνδρομητική Cosmote Tv. Θα μπει αυτόματα η υπηρεσία, τους 2 πρώτους μήνες είναι δωρεάν, τους υπόλοιπους +3 στον μηνιαίο λογαριασμό, εάν δεν επιθυμείς να τα έχεις πάρε τηλ στο 13888. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 37 minutes ago, ktikti said: ειμαι συνδρομητης σε σταθερο και κινητο στην κοσμοτε.αμα παω σε επισημο καταστημα και ζητησω cosmote tv + nova θα μου δωσουν αραγε καλυτερη τιμη απο τι ισχυει ιντερνετικα?? η δεν παιζει κατι τετοιο.. Δεν χάνεις κάτι. Αυτήν την στιγμή έχει αυτό που ζητάς 28 ευρώ τον μήνα 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 22 ώρες πριν, king2009 said: Ειναι 2 ευρω φθηνοτερα σε καθε πακετο αλλα δεν συμφερει καθολου γιατι μιλαμε για δεσμευση 12 η 24 μηνες. Ενω σκετο netflix το βαζεις το κοβεις οποτε θελεις. Οποτε μακρια για την ωρα. Τα 2€ έκπτωση πώς προκύπτουν? Έχω το NETFLIX 4K pack και πληρώνω 13,99€ και την OTE TV Cinema Pack το έχουν στη σελίδα τους με 12€, άρα 25,99€ - όσο θέλει και η COSMOTE. 2 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 (edited) καμια εμφανιση nova καναλιων στην εφαρμογη της cosmote για android.... Edited August 23, 2024 by anergos13 1 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktikti Δημ. August 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2024 5 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Δεν χάνεις κάτι. Αυτήν την στιγμή έχει αυτό που ζητάς 28 ευρώ τον μήνα φουλ πακετο σε αυτη την τιμη??? δεν θελω νετφλιξ θελω αθλητικα και και ταινιες.αλλα θα παω να ρωτησω μηπως παιζει κατι καλυτερο.ισως σαν νεος συνδρομητης στην TV να μου δωσουν μια αλλη προσφορα. 1 Παράθεση my old profile -----> RAVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts