Γιάννης Δημ. April 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2022 (edited) 32 minutes ago, georgeavl3 said: Σε ποιο μήνα ήσουν όταν διακόπηκε το συμβόλαιο και έγινε η φορητότητα; Poco X3 Pro 1ο μηνα...1η μερα ...Σημερα ξεκινησε η φορητοτητα απο Vodafone σε cosmote Το τελος αποσυνδεσης απο Vodafone που ημουν στον 12ο απο τους 18 μηνες το ξερω ποσο ειναι Edited April 14, 2022 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petpapoy Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 58.80€ θα χρεωθεί εφόσον είσαι στον πρώτο μήνα. Παράθεση Τα μυαλά, όπως και τα αλεξίπτωτα, δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 Δεν ξερουν τι τους γινεται ..Στο 13888 το πρωι μου ειπαν οτι για τις πρωτες 14 μερες δεν υπαρχει ποινη .Απο comote facebook αλλα μου ειπαν . Πως μπορω να ζητησω απομαγνητοφωνιση της πρωινης συνομιλιας ? Για τους αλλου δυο αριθμους εχω αλλους πινακες με μικροτερα ποσα . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 58.80€ θα χρεωθεί εφόσον είσαι στον πρώτο μήνα. Δεν ξερουν τι τους γινεται ..Στο 13888 το πρωι μου ειπαν οτι για τις πρωτες 14 μερες δεν υπαρχει ποινη .Απο comote facebook αλλα μου ειπαν . Πως μπορω να ζητησω απομαγνητοφωνιση της πρωινης συνομιλιας ? Για τους αλλου δυο αριθμους εχω αλλους πινακες με μικροτερα ποσα .Στους πίνακες δεν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑΣτάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 1 hour ago, MeddlingMageGR said: Στους πίνακες δεν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποσο ειναι ο ΦΠΑ κινητης ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2022 (edited) Ακομα και να πληρωσω την ποινη βγαινει καπου στα 110 ευρω τα οποια θα πιστωσει σε 3 διαδοχικοιυς λογαραισμους μου η Vodafone Μου εχει ηδη βγαλει πιστωτικο 170 ευρω Επισης μου δινει 3 δωροεπιταγες απο 130 ευρω η καθε μια για Κωτσοβολο , Πλαισιο ή καταστημα Vodafone 3 γραμμες με απεριοριστα προς ολους , 9GB η καθε γραμμη δεδομενα κινητης τελικη τιμη 18,54 η καθε μια Edited April 15, 2022 by Γιάννης 1 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 Βρήκες άκρη; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2022 Αν η αίτηση μεταφοράς στην cosmote εγινε από απόσταση, έχεις 14 ημέρες να φύγεις χωρίς πρόστιμο ( η λεγόμενη υπαναχώρηση ) . Αν το έκανες σε κατάστημα πρέπει να πληρωθεί κανονικά το πρόστιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2022 (edited) 7 ώρες πριν, Vasileios said: Αν η αίτηση μεταφοράς στην cosmote εγινε από απόσταση, έχεις 14 ημέρες να φύγεις χωρίς πρόστιμο ( η λεγόμενη υπαναχώρηση ) . Αν το έκανες σε κατάστημα πρέπει να πληρωθεί κανονικά το πρόστιμο. 14 μερες απο την αιτηση ή μετα την φορητοτητα ? Εφυγα 4 μερες μετα την φορητοτητα Τηλεφωνικα εγιναν αυτα και υπεγραψα σε χαρτια που εφερε courier Edited April 26, 2022 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2022 14 ημέρες από την στιγμή που σου παραδόθηκε η υπηρεσία. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2022 (edited) 37 minutes ago, Vasileios said: 14 ημέρες από την στιγμή που σου παραδόθηκε η υπηρεσία. Εχω και κλιση στο 13888 την επομενη της παραδοσης που μου ειπαν το ιδιο Οι κλισεις στο 13888 ηχογραφουντε Edited April 26, 2022 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_F80 Δημ. May 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2022 Καλημερα παιδιά! Θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος από Θεσσαλονίκη με πιατοποιημενη Cosmote 5G συσκευή για να ενεργοποιήσω το 5G στο κινητό μου. Θα του δώσω 10 ευρώ για δύο λεπτά υπόθεση. Όποιος μπορεί ας πάρει τηλέφωνο στο 6981164746. Ευχαριστώ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andval Δημ. May 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2022 Γεια χαρα. Έχω στο κινητό μια καρτα δεδομένων Cosmote GIGA Max και δίνω ίντερνετ στο laptop μου μέσω tethering wifi. Το πρόβλημα τις τελεφταίες μέρες είναι ότι η σύνδεση ξαφνικά έγινε υπερβολικά αργή αλλά μόνο στον φορητό, στο κινητό η ταχύτητα δείχνει φυσιολογική. 'Εχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αργές ταχύτητες σε τέτοιου είδους κάρτα ή κάτι παρόμοιο με tethering σύνδεση; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
J_F80 Δημ. May 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2022 (edited) Καλησπέρα παιδιά Έχω αγοράσει το Galaxy A90 5G Αγγλίας το οποίο έχει 5G. Είναι όμως μη επίσημα υποστηριζομενο στην Ελλάδα και δεν μπορώ να πιάσω 5G με τίποτα (έχω Cosmote). Δοκίμασα το κόλπο με SMS στο 1333 από υποστηριζομενο κινητό αλλά δεν έπιασε. Το CSC που έχει είναι XEU. Φλασαρα ένα BTU Rom (OXM multi) αλλα δυστυχώς το CSC ,παρέμεινε XEU. Θα δοκιμάσω τώρα ως τελευταία λύση πριν το γυρίσω πίσω, να αλλάξω CSC μέσω Samkey. Μπορεί να μου πει κάποιος, το 5G είναι θέμα CSC; Θα ήθελα την βοήθεια κάποιου που ξέρει. Ευχαριστώ! Edited May 7, 2022 by J_F80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2022 Τι συσκευή έχεις; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2022 Βάλε την κάρτα σου σε συσκευή που μπορείς να στείλεις το μήνυμα και προσπάθησε πάλι Τώρα είδα ότι το έκανες ήδη. Δεν είναι νομίζω μόνο θέμα CSC αλλά άλλαξε το μπας και δουλέψει... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. May 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2022 Δοκίμασε και με usb Tethering Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andval Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 To Xiaomi 11T εχω, δοκιμασα με USB tethering και δουλεύει σωστά. Το WIFI tethering με βολευει καλύτερα και δεν μπορώ να εντοπίσω τι φταίει. Ίσως φταίει και κανα update των windows, αντε να βγάλεις άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. May 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2022 To Xiaomi 11T εχω, δοκιμασα με USB tethering και δουλεύει σωστά. Το WIFI tethering με βολευει καλύτερα και δεν μπορώ να εντοπίσω τι φταίει. Ίσως φταίει και κανα update των windows, αντε να βγάλεις άκρη. 2.4 ή 5 mhz εκπομπή έχεις; Μήπως δεν υποστηρίζει 5 το πσΣτάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo107 Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 (edited) Η χρεωστικη μου καρτα χρωθηκε κατα την ανανεωση μεσα απο την εφαρμογη 10,00 αλλα τα χρηματα δεν φαινονται στην εφαρμογη.... Edited May 13, 2022 by theo107 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 Δεν έχουν φανεί ακόμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andval Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 2.4 ghz έχει το φορητό. Κάτι παίζει στο λογισμικό. Δεν άλλαξα κάτι στο hardware ή έκανα manual αλλαγή σε drivers, εκτός από κάθε είδους αναβαθμίσεις σε φορητό και κινητό. Δεν κυκλοφορεί και πολύ το κινητό για να απαντήσουν άτομα που το έχουν ώστε να ήξερα αν είναι κοινό πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 Καλημέρα. Αν και ο τίτλος δεν είναι διαφωτιστικός θα ήθελα την γνώμη σας. Θέλω να χρησιμοποιήσω μία κάρτα σιμ και να την έχω μόνο για WhatsApp viber και τέτοιες εφαρμογές. Επειδή είναι για μαγαζί δεν θέλω να βάλω το προσωπικό νούμερο. Τι θα μπορούσα να κάνω ώστε να μην δίνω άσκοπα λεφτά για κάτι πού θα χρησιμοποιείται μόνο για αυτές τις εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. June 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2022 Θες, λοιπόν, μια sim ελληνικής εταιρίας κινητής που να παραμένει στην κατοχή σου με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος ανά έτος, ώστε να την "περάσεις" στις εφαρμογές. Αυτή τη στιγμή 6/2022 οι sim που "συντηρούνται" στην κατοχή σου με ελάχιστο κόστος είναι: 1) είτε Q με 8Ε ανά 13μηνο 2) είτε CU με CashBack από αγορές pockee σε supermarket, που με 0,90Ε αγορές το 3μηνο "φορτώνεις" 0,10Ε κάθε 3 μήνες. Αλλά για αυτό το τελευταίο πρέπει να "ψάχνεσαι" και αν είσαι σε θέση να συντηρείς κόστη μαγαζού (για τη χρήση που θες την sim) , δε στο συνιστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. June 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2022 14 ώρες πριν, Pppe said: Θες, λοιπόν, μια sim ελληνικής εταιρίας κινητής που να παραμένει στην κατοχή σου με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος ανά έτος, ώστε να την "περάσεις" στις εφαρμογές. Αυτή τη στιγμή 6/2022 οι sim που "συντηρούνται" στην κατοχή σου με ελάχιστο κόστος είναι: 1) είτε Q με 8Ε ανά 13μηνο 2) είτε CU με CashBack από αγορές pockee σε supermarket, που με 0,90Ε αγορές το 3μηνο "φορτώνεις" 0,10Ε κάθε 3 μήνες. Αλλά για αυτό το τελευταίο πρέπει να "ψάχνεσαι" και αν είσαι σε θέση να συντηρείς κόστη μαγαζού (για τη χρήση που θες την sim) , δε στο συνιστώ. Ακριβώς αυτό. Οι εφαρμογές θα τρέχουν στο pc και θα είναι για πελάτες και προμηθευτές και θα χρησιμοποιηθεί μόνο γι αυτό το σκοπό. Οπότε τα 8€ στους 13 μήνες είναι προσιτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts