KingFox Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Τι λέτε μεταξύ σας οι πρόσκοποι από απόκρυψη; :lol::lol::lol::D Οχ, το check speller :D **Προσωπικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Δεν γίνεται να έχει ενεργοποίησει την υπηρεσία χωρίς να το αναφέρει κατά την κλήση και η εισαγγελική παρέμβαση δεν γίνεται πολλές φορές ακόμα και κατά απειλής της ζωής, πόσο μάλλον στα δική σου περίπτωση. Ποτέ πρόλαβε και πήγε αστυνομία, πλήρωσε παράβολο και πέρασε ένας χρόνος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KingFox Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Δεν γίνεται να έχει ενεργοποίησει την υπηρεσία χωρίς να το αναφέρει κατά την κλήση και η εισαγγελική παρέμβαση δεν γίνεται πολλές φορές ακόμα και κατά απειλής της ζωής, πόσο μάλλον στα δική σου περίπτωση. Ποτέ πρόλαβε και πήγε αστυνομία, πλήρωσε παράβολο και πέρασε ένας χρόνος; Ακριβώς αυτό λέω! Δεν παίζει να είναι νόμιμο αυτό που εχει κάνει, έχω ψάξει τις περισσότερες παραμέτρους. Αλλά τότε πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Δε γίνεται έτσι η άρση. Απλά θα έχει κοινό γνωστό με σένα που θα της έδωσε το νέο νούμερο σου. Άρα πρόσεχε τους φίλους σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KingFox Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Δε γίνεται έτσι η άρση. Απλά θα έχει κοινό γνωστό με σένα που θα της έδωσε το νέο νούμερο σου. Άρα πρόσεχε τους φίλους σου... ... Αφού πήρα με απόκρυψη ... Επίσεις δεν έχουμε κοινό γνωστό, και άμα είναι όντως αδύνατη η άρση με άλλο τρόπο, τότε η μόνη πιθανότητα είναι ενώ έγραψα στην αρχή #31#, για καπιο λόγο να μην το πήρε το τηλέφωνο.. Υπάρχει τετια πιθανότητα; 0.ο :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 ... Αφού πήρα με απόκρυψη ... Επίσεις δεν έχουμε κοινό γνωστό, και άμα είναι όντως αδύνατη η άρση με άλλο τρόπο, τότε η μόνη πιθανότητα είναι ενώ έγραψα στην αρχή #31#, για καπιο λόγο να μην το πήρε το τηλέφωνο.. Υπάρχει τετια πιθανότητα; 0.ο :X Αφού είπες: μου είπε ότι μπορεί να δει τους απόρρητους αριθμούς διότι έχει άρση απορρήτου και το έκλεισε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Από κάπου το έμαθε, δεν γίνεται αλλιώς, εκτός και αν δουλεύει στην κοσμοτέ.. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KingFox Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Αφού είπες: Υπάρχει 1 πιθανότητα όπως είπα, για κάποιο λόγο να μην έπιασε το #31# και αυτή να είδε το νούμερο μου και να κατάλαβε οτι δεν μπήκε η απόκρυψη ενω θα έπρεπε και για να με ψαρώσει να είπε πως εχει άρση. Αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει πιθανότητα να μην πιάσει το #31#. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Υπάρχει 1 πιθανότητα όπως είπα, για κάποιο λόγο να μην έπιασε το #31# και αυτή να είδε το νούμερο μου και να κατάλαβε οτι δεν μπήκε η απόκρυψη ενω θα έπρεπε και για να με ψαρώσει να είπε πως εχει άρση. Αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει πιθανότητα να μην πιάσει το #31#. Nα μην πιάσει από και κλείεται. Πρέπει να το ξέρει από κάπου ή να δουλεύει στα ενδότερα .. :rolleyes: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Nα μην πιάσει από και κλείεται. Πρέπει να το ξέρει από κάπου ή να δουλεύει στα ενδότερα .. :rolleyes: Αφού λέει τον πήρε πίσω μέσα σε δευτερόλεπτα. Τι στο καλό αγκαλιά με το σύστημα των ενδοτέρων ήταν; Με καμία εκτροπή των κλήσεων σε χώρα του εξωτερικού και ξανά πάλι πίσω Ελλάδα παίζει να χάνεται η απόκρυψη;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Όχι. Κάτι δεν έκανες σωστά μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KingFox Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Nα μην πιάσει από και κλείεται. Πρέπει να το ξέρει από κάπου ή να δουλεύει στα ενδότερα .. :rolleyes: Μπα, όχι, δεν δουλεύει πουθενά, αυτό που σκέφτομαι είναι μη δουλεύει κάνας γνωστός/συγγενής της εκεί, και της έχει ενεργοποιησει την λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Aυτή σε πήρε με απόκρυψη ή όχι; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KingFox Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Aυτή σε πήρε με απόκρυψη ή όχι; Με απόκρυψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Πάρτην πίσω και πες της το ίδιο πράγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimius Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Βασικά και μένα μου συνέβει το ίδιο πράγμα όταν είχα πάρει καινούριο αριθμό και δεν ήθελα να τον δώσω σε κανέναν για προσωπικούς λόγους, οπότε είχα ρυθμίσει την συσκευή εξ' αρχής να μην εμφανίζεται ο αριθμός μου ποτέ... Μετά από καιρό, και όντας σπασμένος ένας φίλος μου, (επειδή δεν του έδινα το νούμερο μου) μια μέρα που τον πήρα τηλ μου τον είπε απ' έξω! Το νούμερο μου το ήξεραν μόνο οι γονείς μου οπότε δεν παίζει να το έμαθε από εκεί... Οπότε ή έγινε κάποια λαλακία και για κάποιο λόγο λάγγαρε το σύστημα της κοτε και δεν του έβγαλε απόκρυψη, ή υπάρχει εφαρμογή πειρατική ή οποία κάνει άρση αποκρύψεων.. :/ Παράθεση 1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Βασικά και μένα μου συνέβει το ίδιο πράγμα όταν είχα πάρει καινούριο αριθμό και δεν ήθελα να τον δώσω σε κανέναν για προσωπικούς λόγους, οπότε είχα ρυθμίσει την συσκευή εξ' αρχής να μην εμφανίζεται ο αριθμός μου ποτέ... Μετά από καιρό, και όντας σπασμένος ένας φίλος μου, (επειδή δεν του έδινα το νούμερο μου) μια μέρα που τον πήρα τηλ μου τον είπε απ' έξω! Το νούμερο μου το ήξεραν μόνο οι γονείς μου οπότε δεν παίζει να το έμαθε από εκεί... Οπότε ή έγινε κάποια λαλακία και για κάποιο λόγο λάγγαρε το σύστημα της κοτε και δεν του έβγαλε απόκρυψη, ή υπάρχει εφαρμογή πειρατική ή οποία κάνει άρση αποκρύψεων.. :/ Αν υπήρχε εφαρμογή θα είχε βουίξει ο τόπος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest margarita12 Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 το θέμα είναι να τελειώσουν αυτά και ότι πληρώνεις να σου δίνουν Δυστυχως στην ελλαδα θα φορολογησουν σε λιγο και τον αερα που αναπνεουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 ... Αφού πήρα με απόκρυψη ... Επίσεις δεν έχουμε κοινό γνωστό, και άμα είναι όντως αδύνατη η άρση με άλλο τρόπο, τότε η μόνη πιθανότητα είναι ενώ έγραψα στην αρχή #31#, για καπιο λόγο να μην το πήρε το τηλέφωνο.. Υπάρχει τετια πιθανότητα; 0.ο :X Μπορει να το εβαλες λάθος.Ενεργοποιησε την αποκρυψη απο το μενου της συσκευης και δοκιμασε το πριν καλεσεις. Ξερει το ονομα σου;Μηπως το βρηκε μεσω 1188* ? Βρωμαει η δουλειά παντως. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutsioukis Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Γεια σας πριν περιπου 2 χρόνια ειχα αγοράσει απο τον Germamo το 3g modem huwaei e173 το οποίο ενω λειτουργουσε πριν λιγες μερες ξαγνηκά δεν συνδέεται . Επίσης η συσκευη συνεχώς αποσυνδέεται απο τον φορητό χωρις λογο . παροόλο που οι ρυθμίσει στην παροχή ενεργειάς είναι ρυθμισμένες να μην σβήνουν της usb/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 (edited) το πακέτο των 1000 λεπτών προς όλους κοστίζει 4 ευρώ αντί 5 στο Whats Up και επιπλέον σου δίνει δωρεάν μηνύματα και Mb. Χωρίς παρεξήγηση αλλά ψάχνω στο site της vodafone και δεν βρίσκω αυτές τις προσφορές που αναφέρεις... Αν έχεις κάποιο link κάνε τον κόπο να μας το ανεβάσεις. Edited September 21, 2014 by boombastic Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Χωρίς παρεξήγηση αλλά ψάχνω στο site της vodafone και δεν βρίσκω αυτές τις προσφορές που αναφέρεις... Αν έχεις κάποιο link κάνε τον κόπο να μας το ανεβάσεις. Βασικα το πακετο των "5" ευρω δινει 1000 λεπτα προς ολους και 200 ΜΒ και ειναι αυτο http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-foititon/student-xclusive-5/ Εμενα σε καποια φαση περσυ μου ειχαν στειλει μηνυμα που ελεγε οτι επειδη ειμουν μεσα στους πρωτους δεκα χιλιαδες(!!) που πηραν το πακετο θα εχω εκπτωση στο ταλιρο πακετο και θα το περνω με 4, και την ειχα βολεψει με τις 5ευρες καρτες!! Δεν ξερω αν πλεον ισχυει για ολους αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 (edited) Βασικα το πακετο των "5" ευρω δινει 1000 λεπτα προς ολους και 200 ΜΒ και ειναι αυτο http://www.vodafonecu.gr/gr/about-cu/paketa/paketa-foititon/student-xclusive-5/ Εμενα σε καποια φαση περσυ μου ειχαν στειλει μηνυμα που ελεγε οτι επειδη ειμουν μεσα στους πρωτους δεκα χιλιαδες(!!) που πηραν το πακετο θα εχω εκπτωση στο ταλιρο πακετο και θα το περνω με 4, και την ειχα βολεψει με τις 5ευρες καρτες!! Δεν ξερω αν πλεον ισχυει για ολους αυτο! Οπότε ηταν μεμονωμένη προσφορά. Τώρα χαλαρά ταλιράκι. ;) Ξέρει κανείς αν ακόμα δίνουν χωρίς ανανέωση ή αγορά πακέτου τα 600ΜΒ και 600 λεπτά προς CU?? Edited September 21, 2014 by boombastic Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Ολα τα φοιτητικα CU μολις ενεργοποιηθουν δεινουν τους πρωτους 3 μηνες το exclusive των 5€ δωρεαν συν 600 προς cu καθε μηνα επισης. Μετα τους τρεις μηνες παλι σε ολους δινει το πακετο 4€ αντι 5€ οπως καθε 1η του μηνα 600'προς cu συν 600mb. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot2691 Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Γειά σας.Είμαι εδώ και πολά χρόνια συνδρομητής της Vodafone όμως λόγω κάποιων προβλημάτων πού είχα τελευταία σχετικά με το ποσό του λογαριασμού μου αλλά και οτι δεν είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος απο την κάλυψη 3g\4g της εταιρείας με οδηγούν στην σκέψη αλλαγής παρόχου.Θα ήθελα να ξέρω απο όσους συνδρομητές της Cosmote θέλουν και μπορούν να απαντήσουν άν είστε ικανοποιημένοι απο τις υπηρεσίες τόσο φωνής όσο και data της εταιρείας κυρίως για την περιοχή του λεκανοπεδίου Αττικής.Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει όσοι κινήστε με τα μέσα μεταφοράς άν έχετε σταθερή σύνδεση internet στα περισσότερα σημεία ή σας κόβεται η σύνδεση συχνά όπως συμβαίνει σε εμένα με την Vodafone και δέν αναφέρομαι φυσικά στο υπόγειο τμήμα του metro αλλά σε επίγεια τμήματα.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts