antonis_wrx Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Xtes sthn aderfh mou epestrepsan 0.03e!... No comments... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ioannis Jr. Δημ. October 7, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx Xtes sthn aderfh mou epestrepsan 0.03e!... No comments... 0.03?? :wacko: :blink: paei... ton ebgale ton logariasmo aftou tou mina!! :P lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. October 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2003 Γειά σας. Δεν γνωρίζω αν έχει ανοιχτεί ξανα τέτοιο θέμα αλλά ήθελα να αναφερθώ στο τσατ της κοσμοτε. Είμαι φανατική τσατόβια και κατα καιρούς έβγαιναν διάφορα κόλπα για τσαμπέ μηνύματα. Πέρυσι ήταν να στέλνεις μέσω της συνομιλίας, άλλοι έβαζαν άνω κάτω τελεία πριν το μύνημα,, Πρόσφατα ήταν το κόλπο να γράφεις τη λέξη το πριν το μύνημα. Αφήστε που υπάρχουν και διάφοροι που ζητούν να τους βάλεις κάρτα για να σου αποκαλύψουν κρυφούς κωδικούς.... Τελικά υπάρχει κανένα καινούργιο κόλπο? Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 se mena tipota me whats up :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platonas Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 To bonus για κοσμοκαρτα ισχυει για κλησεις προς ολα τα κινητα και σταθερα! ο πινακας τα λεει ολα 5 εως 10 ευρω 10% 10 εως 20 ευρω 12% >20 ευρω 15% και νομιζω οτι στα what`s up γινεται κατι τετοιο αλλα σε μυνηματα οχι σε χρονο ομιλιας μια που η διαφορα τους ειναι οτι η cosmokarta δινει βαση στην ομιλια ενω το what`s up στα μυνηματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Wirelessly posted (Nokia7250/1.0 (3.12) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Otan sindeomai sto internet xrisimopoiwntas to kinito san modem kai kanw klisi EPAK oxi GPRS poia einai h xrewsi ? Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Κανονικη χρεωση τηλεφωνηματος. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον babis Κανονικη χρεωση τηλεφωνηματος. Ειναι σιγουρο αν ναι τοτε ειναι ασυμφορο!! :p :D :o Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Wirelessly posted (Nokia7250/1.0 (3.12) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Diladi xrewnomai san na kalw kinito ? Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 0,0025ευρω / δευτ Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Ακόμα και αν θέλεις να κάνεις κλήση σε ΕΠΑΚ με κάποιον δωρεάν χρόνο ομιλίας που έχεις στο κινητό σου π.χ., πάλι η χρέωση είναι η κανονική που έχεις, στο πακέτο που βρίσκεσαι στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Δυστυχώς... :( Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Soulman Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 H xrewsh gia klhseis EPAK (8962) einai 0,0025 Euro/deuterolepto kai den prosmetratai sta dwrean lepta omilias tou ekastote programmatos.. :worry: Παράθεση Infinite loneliness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awesome Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον platonas και νομιζω οτι στα what`s up γινεται κατι τετοιο αλλα σε μυνηματα οχι σε χρονο ομιλιας μια που η διαφορα τους ειναι οτι η cosmokarta δινει βαση στην ομιλια ενω το what`s up στα μυνηματα! Noμιζεις λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Emena sto telos kathe mina sto what's up mou stelnei to akoloutho minima:O logariasmos sas pistothike me 2,50 euro poy antistoixoyn se 30 minimata!!Liga einai alla apo to tipota kala einai kai ta 2,50!! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 H cosmote den exei kala services,otan stelneis sms eite aplo eite se kapoia yphresia argei kamia 10 lepta gia na sou katebasei to ypoloipo,par ola ayta den eixa akousei gia dwrean sms sto chat :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 εγω εστελνα επι πολλους μηνες με χρέωση 5δρχ. καρδουλα δε ξερω αμα το εκανες με την εντολη info_nickname_κείμενο όπου _ κενός χαρακτήρας την οποία μας την κοψανε. δε το ειχα πει σε πολλους, βεβαια Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ioannis Jr. Δημ. October 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2003 Sobara tora? an eine na to kano watsup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
awesome Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Καταρχην το Bonus ερχεται απο 1-5 καθε μηνα και οχι καθε τελη και ισχυει μονο για Cosmoκαρτα. Τωρα πως ερχεται σε καποιους που εχουν whatsup και στο τελος καθε μηνα, δε ξερω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. October 12, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2003 Όχι φίλε. Εγώ το έστελνα πέρυσι μέσω του μενού συνομιλίας από το νοκια 3330 μου και πριν απο καιρό με την εντολή "το" αντί για την εντολή "chat" και τις υπόλοιπες. Η χρέωση στην πρώτη περίπτωση ήταν μηδαμινή και στη δεύτερη μόλις 1 λεπτό το μήνυμα. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Τελικά υπάρχει κάτι για πιο φθηνά sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. October 13, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2003 Μπα.... Μας πήρανε χαμπάρι.. Οι χρεώσεις ειναι πλέον κανονικότατες.. Πάνε οι παλιές καλές μέρες!!! Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 αχ.. και ειχα στειλει τοσα χιλιαδες sms me μηδαμηνη χρεωση.. το μονο, πλεον που μου εχει μεινει ως ανάμνηση της κοσμο καρτας ειναι τα ΜΕΙΟΝ 330 περιπου ευρω στον λογαριασμο μου (κι ας ειναι το κύριό μου νουμερο, :eek: Παράθεση :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Έχουν χάσει πολλά λεφτά οι της Cosmote.Και κάτι φίλοι μου έχουν -260 euro ή κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Εμένα πάντως η κοσμοκάρτα ήταν μια χαρα.. Ούτε μείον όύτε συν.. Στα ίδια και έστελνα αβέρτα. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. October 14, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2003 Γεια σας σε όλους! Προς μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα πως η κοσμοτέ αύξησε τον χρόνο ελάχιστης χρέωσης από 20 σε 30 δευτερόλεπτα! Αυτό είναι απαράδεκτο. θα ήθελα να διαβάσω και την δική σας άποψη. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts