oregon Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Ενω το 1212.. καλεις.. αναβεις τσιγαρο, πεταγεσαι super market, πλενεις το αυτοκινητο και εισαι ακομα στην αναμονη. Το κορυφαιο εγινε προχτες.. παιρνω 3 φορες και μου ελεγε "ο συνδρομητης που καλεσατε ειναι κατελλημενος" :lol: :lol: :lol: Την 4η μου ειπε ηχογραφημενο μηνυμα να δοκιμασω αργοτερα λογω υπερφορτωσης. Αυτα εγινε περιπου στις 11 το πρωι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blondie_ Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 ..σε πιστεύω!!είναι λίγο 'τα ζώα μου αργά' αλλά λόγω χρεώσεων και συν ότι οι περισσότεροι γνωστοί μου είναι κοσμοτε (και τα σταθερά)μιλάμε φτηνότερα. Η καλύτερη λύση είναι ......να πληρώνει κάποιος άλλος τους λογαριασμούς(π.χ. εταιρεία, έλληνας κροίσος,το κράτος...) ..ζητάω πολλά???? Παράθεση Δε μετανιωνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Συμφωνω απολυτα.. εχουμε κι οι 2 "λεφτα αισθηματα" :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blondie_ Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 :rolleyes: λένε όταν αγαπάς κάτι, άστο να φύγει...αν γυρίσει είναι δικό σου ,αν όχι δεν ήταν ποτέ. :shifty: νομίζω περιγράφει τη σχέση μου με το χρήμα:cry: χι χι καλό απόγευμα Παράθεση Δε μετανιωνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Πάντως υπάρχει και τζάμπα τρόπος να μιλάς με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της cosmote και το 1212.:happy: :cool: :happy: :cool: :happy: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Το προβλημα δεν ειναι τα 10 cents της χρεωσης, αλλα ο χρονος της αναμονης και η ποιοτητα της εξυπηρετησης. Παρ'ολα αυτα καλο ειναι να μας πεις τον τροπο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blondie_ Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Το προβλημα δεν ειναι τα 10 cents της χρεωσης, αλλα ο χρονος της αναμονης και η ποιοτητα της εξυπηρετησης. Παρ'ολα αυτα καλο ειναι να μας πεις τον τροπο :) αυτο το ΄΄γυναικα στο τιμονι...' ' τι είναι τώρα? έχεις δει πόσο λεπτές είναι οι κολόνες της ΔΕΗ???που να τις δεις? χα χα (δόξα τω Θεώ, είμαι ακόμα εδώ) Παράθεση Δε μετανιωνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 αυτο το ΄΄γυναικα στο τιμονι...' ' τι είναι τώρα? έχεις δει πόσο λεπτές είναι οι κολόνες της ΔΕΗ???που να τις δεις? χα χα (δόξα τω Θεώ, είμαι ακόμα εδώ) Αστο αυτο σηκωνει μεγαλη κουβεντα και ειναι off topic :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Το προβλημα δεν ειναι τα 10 cents της χρεωσης, αλλα ο χρονος της αναμονης και η ποιοτητα της εξυπηρετησης. Παρ'ολα αυτα καλο ειναι να μας πεις τον τροπο :) Μην το λες αυτό γιατί προχθές που ήθελα βοήθεια για το live tv της vodafone για ένα φιλαράκι μόνο ενήμερη δεν ήταν η κοπέλα της vodafone στην εξυπηρέτηση πελατών. Όλα είναι σχετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 Εμένα πάντως -το είπα και αλλού- για σπάσιμο στην COSMOTE μου κάνει η μη-αποχώρηση της ΤΙΜ από το δίκτυο. Αλλιώς δεν εξηγείται... Και ίσως γι αυτό να ξεκίνησε και όλη αυτή τη διαδικασία με την πρόταση φορητότητας σε όλους τους πελάτες που πηγαίνουν εκεί και ανήκουν σε άλλο δίκτυο... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soultil Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 εδώ και μερικές ημέρες λαμβάνω αρκετά συχνά το μήνυμα ΟΤΑ ΟΚ από το 1651, τον αριθμό της cosmote Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό ακριβώς και γιατι το στέλνουν στο κινητο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 9μέρες έμειναν, 1 Μάη οριστικό διαζύγιο TIM με Γερμανό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 9μέρες έμειναν, 1 Μάη οριστικό διαζύγιο TIM με Γερμανό. Μάλλον δεν έχεις έγκυρες πηγές...Εκείνη τη μέρα είναι αργία...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Εντάξει βρε που κολλάς!! 30 Απρίλη τελευταία μέρα ΤΙΜ στα καταστήματα Γερμανός. Από Τετάρτη 2 Μάη η αλυσίδα καταστημάτων Γερμανός, θα έχει μόνο COSMOTE. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 Ναι γιατί και τώρα που είναι η ΤΙΜ... πάλι μόνη της είναι η COSMOTE! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 Over-the-air programming (OTA), is a method of distributing new software updates to cellphones or provisioning handsets with the necessary settings with which to access services such as WAP or MMS. Some phones with this capability are labeled as being "OTA capable." When OTA is used to update a phone's operating firmware, it is sometimes called "Firmware Over The Air" (FOTA). For service settings, the technology is often known as Device Configuration. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 ...... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. April 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2007 κάποτε που είμουν και εγώ στην cosmote ,στο πρόγραμμα 120,είχα την εκπληκτική(!) ιδέα να μετρήσω τα "δωρεάν" λεπτά που δικαιούμουν... και τι έκπληξη,ποιά 120 και τρίχες, 107 λεπτά ήταν τελικά τα δωρεάν μου!:blink: μετά από επικοινωνία μαζί τους και αφού τους τα έψαλα μου ζήτησαν συγνώμη και κάτι σχετικά με πρόβλημα στο σύστημα και μπλαμπλα....τελικά μου το τακτοποιήσησαν στον επόμενο λογαριασμό!:O . Βέβαια δεν έμεινα και πολύ σε αυτούς,πήγα στην Βόντα και εώς τώρα ευτυχώς σε 2 τεστ που έχω κάνει δεν έχω δει κάτι το μεμτόν... για να δούμε!:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Ναι.... 2 χρονια στην Cosmote , μιλουσα και με την δικια μου απο αυτο το τηλεφωνο, πληρωνα 55 με 65ευρω. Πηγα Vodafone και ταυτοχρονα πηρα ενα whats up για να μιλαω με την γυναικα. 1ος λογαριασμος 110ευρω 2ος λογαριασμος 95ευρω 3ος λογαριασμος 105ευρω δεν υπηρξε 4ος.... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Ναι.... 2 χρονια στην Cosmote , μιλουσα και με την δικια μου απο αυτο το τηλεφωνο, πληρωνα 55 με 65ευρω. Πηγα Vodafone και ταυτοχρονα πηρα ενα whats up για να μιλαω με την γυναικα. 1ος λογαριασμος 110ευρω 2ος λογαριασμος 95ευρω 3ος λογαριασμος 105ευρω δεν υπηρξε 4ος.... 1) Αυξησες τη χρηση? 2) Επελεξες λαθος προγραμμα? 3) Υπολογιζες το δωρεαν οπως στην cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 1) Αυξησες τη χρηση? Αν ειχα αυξησει την χρηση , δεν θα το ποσταρα καν. Αντιθετα την μειωσα την χρηση. (μιλαγα με την δικια μου απο αλλο νουμερο what's up) 2) Επελεξες λαθος προγραμμα? 240 ειχα στην Cosmote, 200 στην Vodafone 3) Υπολογιζες το δωρεαν οπως στην cosmote? Τι εννοεις ? Απο φιλο που ηταν χρονια στέλεχος στην Vodafone , πήρα την εξής απάντηση : "Να εχει κάποιο πρόβλημα το συστημα χρεωσης , δεν το αποκλειω" Πολύ απλά ... να μιλας 2 λεπτα και να γραφει-χρεωνει 4. Μην ξεχασω, οτι ως δια μαγειας, με την ιδια ακριβως χρηση, τον τελευταιο μηνα , αφου ειχα ζητησει την διακοπη για ακριβως αυτον τον λογο, ο λογαριασμος ηρθε 50ευρω. εεεε αυτο ηταν που με επεισε ακομα περισσοτερο οτι εχω δικιο! Βλεπεις ... τα προστιμα της ΑΔΑΕ , πρέπει κάπως να βγούνε! ;) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Αν ειχα αυξησει την χρηση , δεν θα το ποσταρα καν. Αντιθετα την μειωσα την χρηση. (μιλαγα με την δικια μου απο αλλο νουμερο what's up) 240 ειχα στην Cosmote, 200 στην Vodafone Τι εννοεις ? Απο φιλο που ηταν χρονια στέλεχος στην Vodafone , πήρα την εξής απάντηση : "Να εχει κάποιο πρόβλημα το συστημα χρεωσης , δεν το αποκλειω" Πολύ απλά ... να μιλας 2 λεπτα και να γραφει-χρεωνει 4. Μην ξεχασω, οτι ως δια μαγειας, με την ιδια ακριβως χρηση, τον τελευταιο μηνα , αφου ειχα ζητησει την διακοπη για ακριβως αυτον τον λογο, ο λογαριασμος ηρθε 50ευρω. εεεε αυτο ηταν που με επεισε ακομα περισσοτερο οτι εχω δικιο! Βλεπεις ... τα προστιμα της ΑΔΑΕ , πρέπει κάπως να βγούνε! ;) Αν πιστευεις το τελευταιο, τοτε δεν εχει λογο η συζητηση. Στερειται σοβαροτητητας. Απο οσο καταλαβα, απλα να σου πω οτι στους κοκκινους τα δωρεαν ειναι απο 1 εως 30 και οχι απο ημ εκδοσης εως την επομενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Αν πιστευεις το τελευταιο, τοτε δεν εχει λογο η συζητηση. Στερειται σοβαροτητητας. Σεβαστη... αλλα αποψη σου. Απο οσο καταλαβα, απλα να σου πω οτι στους κοκκινους τα δωρεαν ειναι απο 1 εως 30 και οχι απο ημ εκδοσης εως την επομενη. Το γνωριζω πολυ καλα αυτο. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakisantreas Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 kai einai logiko na erxetai 2 fores th mera tous teleutaious mines kathe mera??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. April 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2007 Η COSMOTE καταργεί το κόστος αλλαγής αριθμού. Να θυμίσω ότι στοίχιζε 69,8411€. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts