king2009 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Το σκέφτεσαι καθόλου για ultrawide? Για gaming είναι μοναδικές και δεν θα ξανά πας σε 16:9. Σε 2560x1440 η 1070 για μέχρι 60fps και medium high θα είναι οκ στα νέα παιχνίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Το σκέφτεσαι καθόλου για ultrawide? Για gaming είναι μοναδικές και δεν θα ξανά πας σε 16:9. Σε 2560x1440 η 1070 για μέχρι 60fps και medium high θα είναι οκ στα νέα παιχνίδια. Άλλη είναι η Ultra Wide άλλη η Curved? έχω και μια Curved στην σύγκριση, δεν έχω ξανά δοκιμάσει ούτε δει από κοντά τέτοιες οθόνες και δεν θα έλεγα και όχι να πω την αλήθεια σε μια τέτοια αγορά, απλός γενικά δεν έχω ξανά πάρει μόνιτορ και ξέρω λίγο πολύ τα βασικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Άλλη είναι η Ultra Wide άλλη η Curved? έχω και μια Curved στην σύγκριση, δεν έχω ξανά δοκιμάσει ούτε δει από κοντά τέτοιες οθόνες και δεν θα έλεγα και όχι να πω την αλήθεια σε μια τέτοια αγορά, απλός γενικά δεν έχω ξανά πάρει μόνιτορ και ξέρω λίγο πολύ τα βασικά! Το curved ειναι η καμπυλη που κανει η οθονη. Curved σε 16:9 δεν εχει πολυ νοημα μιας και δεν εχει το πλατος που χρειαζεται για να στηριξει το curved. Το ultrawide ειναι το παρακατω https://www.skroutz.gr/c/43/othones-upologiston/f/681643/UltraWide.html?o=ultrawide Αν πας μια φορα σε κατι τετοιο δυσκολα θα ξανα επιστρεψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 (edited) Το curved ειναι η καμπυλη που κανει η οθονη. Curved σε 16:9 δεν εχει πολυ νοημα μιας και δεν εχει το πλατος που χρειαζεται για να στηριξει το curved. Το ultrawide ειναι το παρακατω https://www.skroutz.gr/c/43/othones-upologiston/f/681643/UltraWide.html?o=ultrawide Αν πας μια φορα σε κατι τετοιο δυσκολα θα ξανα επιστρεψεις. Θα πρότεινες δηλαδή καλύτερα ένα ultra wide στα 75hz παρά ένα curved στα 144hz για παράδειγμα; Γιατί βλέπω για κάτι πάνω από 70hz στο ultra wide πάνε στο θεό οι τιμές ψάχνω κάτι με 450€ ταβάνι! Edited January 15, 2020 by kostashark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Θα πρότεινες δηλαδή καλύτερα ένα ultra wide στα 75hz παρά ένα curved στα 144hz για παράδειγμα; Γιατί βλέπω για κάτι πάνω από 70hz στο ultra wide πάνε στο θεό οι τιμές ψάχνω κάτι με 450€ ταβάνι! Με 450 θα προτεινα το παρακατω https://www.skroutz.gr/s/20705475/LG-34GL750-B.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. January 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2020 Με 450 θα προτεινα το παρακατω https://www.skroutz.gr/s/20705475/LG-34GL750-B.html Μεγάλο είναι το 34'' αν και φαίνεται αρκετά καλό, όπως ανέφερα και αρχικά με κούρασε και η 32'' που έχω τώρα και ψάχνω ένα 27 αρι για την απόσταση που έχω στο γραφείο! Νομίζω πως έχω καταλήξει σε κάποιο από αυτά τα 2 νομίζω https://www.skroutz.gr/comparelists/43?compare=12178038%2C9372608 άλλα δεν διαβάζω και τα καλύτερα για το Samsung πολύ λαχείο βλέπω στις κρητικές να λένε ότι είναι αν και έχει καλύτερο πάνελ και θα το προτιμούσα νομίζω στα χρώματα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 λοιπόν είμαι σε αναζήτηση desktop που θα φτιάξω εγώ για τον γιο που όπως καταλαβαίνετε οι απαιτήσεις πέραν των εργασιών γυμνασίου περιλαμβάνουν και games,video editing /streaming /recording. μου προτάθηκε αυτό το σύστημα από το πλαίσιο και θα ήθελα τους γνώμες σας. μακάρι να γίνεται να πέσει η συνολική τιμή (χωρίς πληκτρολόγιο, ποντίκι) και κάτω από τα 1000 ευρώ! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 λοιπόν είμαι σε αναζήτηση desktop που θα φτιάξω εγώ για τον γιο που όπως καταλαβαίνετε οι απαιτήσεις πέραν των εργασιών γυμνασίου περιλαμβάνουν και games,video editing /streaming /recording. μου προτάθηκε αυτό το σύστημα από το πλαίσιο και θα ήθελα τους γνώμες σας. μακάρι να γίνεται να πέσει η συνολική τιμή (χωρίς πληκτρολόγιο, ποντίκι) και κάτω από τα 1000 ευρώ! Sent from my Mi A3 using Tapatalk140€ για ποντίκι, πληκτρολόγιο και mousepad; Τρελή κλεψιά!! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Κοιτα γενικα το gaming pc το πληρωνεις... η συνθεση του πλαισιου ειναι απλα κακη. Το εκανε "gaming" βαζοντας μια καρτα γραφικων. Οκ. Απο εμενα μια γρηγορη συνθεση (μονο απο e-shop) απλα και μονο για να σου δειξω οτι προφανως μπορεις να κανεις παρα πολλες συνθεσεις αμα ψαχτεις λιγο παραπανω. Ενταξει κουτι δεν εβαλα, αλλα βρισκεις με και ~100€ επωνυμο full tower και οχι Turbo X. Επισης η συνθεση μου εχει 32GB RAM και M2 δισκο. Μπορεις να πεσεις πολυ πιο χαμηλα αν βαλεις AMD επεξεργαστη, επισης πολυ καλη και αξιοπιστη μητρικη ειναι το μοντελο της MSI B450 Tomahawk που παιζει γυρω στα 90€ (για intel συστημα) οποτε γενικα πεφτει το κοστος. Το θεμα ειναι αν θα το στησεις εσυ ή το θες και ετοιμο στο κουτι, οποτε εκει μαλλον δεσμευεσαι να τα παρεις ολα τα κομματια απο ενα καταστημα και να στο συρναμολογησουν εκει. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 (edited) Κοιτα γενικα το gaming pc το πληρωνεις... η συνθεση του πλαισιου ειναι απλα κακη. Το εκανε "gaming" βαζοντας μια καρτα γραφικων. Οκ. Απο εμενα μια γρηγορη συνθεση (μονο απο e-shop) απλα και μονο για να σου δειξω οτι προφανως μπορεις να κανεις παρα πολλες συνθεσεις αμα ψαχτεις λιγο παραπανω. Ενταξει κουτι δεν εβαλα, αλλα βρισκεις με και ~100€ επωνυμο full tower και οχι Turbo X. Επισης η συνθεση μου εχει 32GB RAM και M2 δισκο. Μπορεις να πεσεις πολυ πιο χαμηλα αν βαλεις AMD επεξεργαστη, επισης πολυ καλη και αξιοπιστη μητρικη ειναι το μοντελο της MSI B450 Tomahawk που παιζει γυρω στα 90€ (για intel συστημα) οποτε γενικα πεφτει το κοστος. Το θεμα ειναι αν θα το στησεις εσυ ή το θες και ετοιμο στο κουτι, οποτε εκει μαλλον δεσμευεσαι να τα παρεις ολα τα κομματια απο ενα καταστημα και να στο συρναμολογησουν εκει.κοίτα επειδή τα παιδιά θέλουν και λίγο εφέ για πες ένα κουτί καλό με rgb κλπ. για σκληρό θέλω μόνο 1tb ssd τίποτα άλλο. και ένας M2 ανεβαίνει πολύ.. και δυστυχώς ναι πρέπει να το πάρω έτοιμο γιατι δεν ξέρω μόνος μου να το συνθέσω AMD επεξεργαστής ποιος όμως είναι καλός.; είναι ισάξιοι των Intel; ο αντίστοιχος 9400/9500 σε AMD ποιος είναι; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Edited January 21, 2020 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 140€ για ποντίκι, πληκτρολόγιο και mousepad; Τρελή κλεψιά!! Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Γιατί; Εμένα μόνο το ποντίκι μου κοστίζει σχεδόν 140. Εκτός αν το εννοείς αλλιώς και κατάλαβα λάθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Πήρα καινούργιο ανεμιστήρα κουτιού αλλά επειδή λειτουργεί στις μέγιστες στροφές με ενοχλεί ο ήχος. Υπάρχει τρόπος να κατεβάσω τις στροφές του; Δοκίμασα με το SpeedFan αλλά δεν κατάφερα τίποτα.:( Η μητρική είναι GIGABYTE GA-G41M-ES2L Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Πήρα καινούργιο ανεμιστήρα κουτιού αλλά επειδή λειτουργεί στις μέγιστες στροφές με ενοχλεί ο ήχος. Υπάρχει τρόπος να κατεβάσω τις στροφές του; Δοκίμασα με το SpeedFan αλλά δεν κατάφερα τίποτα.:( Η μητρική είναι GIGABYTE GA-G41M-ES2L Μεσα απο το BIOS δεν εχει επιλογη; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Δεν βρήκα κάτι: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 (edited) Πήρα καινούργιο ανεμιστήρα κουτιού αλλά επειδή λειτουργεί στις μέγιστες στροφές με ενοχλεί ο ήχος. Υπάρχει τρόπος να κατεβάσω τις στροφές του; Δοκίμασα με το SpeedFan αλλά δεν κατάφερα τίποτα.:( Η μητρική είναι GIGABYTE GA-G41M-ES2L Μιλάς για ανεμιστήρα του κουτιού, όχι της ψύκτρας της cpu, έτσι; Τότε δεν γίνεται μέσω μητρικής. Θέλει εξωτερικό ρυθμιστή. Εγώ πριν χρόνια είχα πάρει ένα πανελακι με 4 καλώδια ρεύματος που ρυθμίζει με ροοστάτη μέχρι 4 ανεμιστήρες και μάλιστα έχεις και ψηφιακή ένδειξη στροφών για κάθε ανεμιστήρα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Edited May 6, 2020 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Μιλάς για ανεμιστήρα του κουτιού, όχι της ψύκτρας της cpu, έτσι; Τότε δεν γίνεται μέσω μητρικής. Θέλει εξωτερικό ρυθμιστή. Εγώ πριν χρόνια είχα πάρει ένα πανελακι με 4 καλώδια ρεύματος που ρυθμίζει με προστάτη μέχρι 4 ανεμιστήρες και μάλιστα έχεις και ψηφιακή ένδειξη στροφών για κάθε ανεμιστήρα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Ναι, του κουτιού, φταίει η μητρική; Που μπορώ να βρω τέτοιο ροοστάτη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Τον συνδεσες πάνω στο motherboard ή του έδωσες απευθείας ρεύμα απο το τροφοδοτικό; Αν έδωσες απευθείας θες εξωτερικό ροοστάτη ή Αλλιώς βρες adaptor να τον ρίξεις στο board, όπου έτσι θα τον ελέγχεις με speedfan. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Τον συνδεσες πάνω στο motherboard ή του έδωσες απευθείας ρεύμα απο το τροφοδοτικό; Αν έδωσες απευθείας θες εξωτερικό ροοστάτη ή Αλλιώς βρες adaptor να τον ρίξεις στο board, όπου έτσι θα τον ελέγχεις με speedfan. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην μητρικά αλλά μπορώ να το συνδέσω και στο τροφοδοτικό. Έχεις να μου προτείνεις κάποιο ροοστάτη; Δεν ξέρω και πως είναι, για να ψάξω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Στην μητρικά αλλά μπορώ να το συνδέσω και στο τροφοδοτικό. Έχεις να μου προτείνεις κάποιο ροοστάτη; Δεν ξέρω και πως είναι, για να ψάξω.Κάτι τέτοιο λέω STW 5.25 inch 3 Way Fans Speed Controller PC Computer Fan Controller Temperature Controller Front Panel Date Time Temperature Display Drive Bay, Black https://www.amazon.co.uk/dp/B072LPL2RT/ref=cm_sw_r_em_apa_i_-BPSEbS5HTZ8X Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Σ, ευχαριστώ:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Αν θες με lcd οθονη προτιμησε καποιος της akasa που ειναι αρκετα αξιοπιστη εταιρια. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Αν θες με lcd οθονη προτιμησε καποιος της akasa που ειναι αρκετα αξιοπιστη εταιρια. Παρήγγειλα αυτό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Μια χαρα, απλως να εχεις στο μυαλο σου οτι μειωση των στροφων δεν σημαινει απαραιτητα και μειωση του θορυβου. Επειδη λες οτι πηρες και νεα ανεμιστηρακια... πρεπει να δεις πως λειτουργουν και κατα ποσο ειναι σωστα τοποθετημενα. Επισης ο controller ως μηχανισμος η δουλεια του ειναι να ρυθμιζει τις στροφες για τη σωστη ροη του αερα και οχι για να μειωθει ο θορυβος, γι' αυτο το θεμα υπαρχουν silent fans. Με λιγα λογια θελω να πω, πως αν τα fans που πηρες ειναι του "κιλου" οταν θα ξεχαρβαλωσουν με τον καιρο παλι θορυβο θα κανουν ειτε σε υψηλες ειτε σε χαμηλες στροφες. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Μια χαρα, απλως να εχεις στο μυαλο σου οτι μειωση των στροφων δεν σημαινει απαραιτητα και μειωση του θορυβου. Επειδη λες οτι πηρες και νεα ανεμιστηρακια... πρεπει να δεις πως λειτουργουν και κατα ποσο ειναι σωστα τοποθετημενα. Επισης ο controller ως μηχανισμος η δουλεια του ειναι να ρυθμιζει τις στροφες για τη σωστη ροη του αερα και οχι για να μειωθει ο θορυβος, γι' αυτο το θεμα υπαρχουν silent fans. Με λιγα λογια θελω να πω, πως αν τα fans που πηρες ειναι του "κιλου" οταν θα ξεχαρβαλωσουν με τον καιρο παλι θορυβο θα κανουν ειτε σε υψηλες ειτε σε χαμηλες στροφες. Τι να σου πω, αυτόν εδώ πήρα, 14 ντεσιμπέλ έλεγε... https://www.skroutz.gr/s/7117111/CoolerMaster-Silencio-FP-120-PWM.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 Καλος ειναι. Απλως μιλησα γενικα και να δωσουμε την πληροφορια οτι η αυξομειωση των στροφων δεν γινεται για τον θορυβο αλλα για την σωστη ροη του αερα μεσα στο κουτι. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts