alkis_7 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 Τα παιχνιδια ομως που δεν εχουν και τρομερες απαιτησεις απο πλευρας γραφικων θα τα σηκωνει ανετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 και παλι δε το λες πισι για games... Υποθέτω το λες γιατί δεν έχει VGA της προκοπής. Γιατί κατά τα άλλα, αν βάλει και μια σωστή καρτούλα θα παίζει τα πάντα με I3 στα 3G. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2012 VGA βαζει μετα απο 1-2 μηνες και εχει ενα αξιοπρεπεστατο μηχανημα και με καλα λεφτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. March 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2012 (edited) παιδια μπορει να μου πει καποιος αν υπαρχουν κουτια με διαστασεις κατω απο 40 επι 40 επι 20 υψος να εχει τροφοδοτικο 350 βαττ και πανω, θα ειναι οριζοντιο, οχι ορθιο.. αραγε το Antec NSK1380-EC 350W να μπορουν να μπουν αυτα: CPU: Intel Core2Duo 2.4 GHz, 4M Cache, 1066 FSB Memory: 4 GB 1066 GHz Graphics: 512MB 8800 HDMI 1.4 Sound: audio out / optical digital audio out HDD: SATA 2 320 GB / 7200 500 Watt dvdrom DL Edited March 10, 2012 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 (edited) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ Θα ηθελα να μου πείτε τη γνώμη σας είχα εναν επεξεργαστή AMD Athlon 64x2 4800+ διπύρηνο, και πήγα να καθαρίσω την ψύκτρα απο τις σκόνες και τον εβγαλα τον επεξεργαστή ...στην ουσία τον χάλασα αφου εσπασα πινάκια, και βρήκα εναν μεταχειρισμένο , τον AMD 3800+ μονοπύρηνο , αλλά παρατήρησα οτι το μηχάνημα σέρνεται και κολλάει , καμμία σχέση με τον πρώτο , τώρα βρήκα εναν μεταχειρισμένο , καινούριος δεν υπάρχει ... τον AMD ATHLON 64 X2 6000+ 3.00GZ AM2 BOX στα 50 ευρώ, τι λέτε θα δώ διαφορά? τι με προτείνετε να τον βάλω η να προχωρήσω σε αναβάθμιση , μητρική-επεξεργαστή-μνήμη , περίπου 220 ευρώ ? είναι ομως και το οικονομικό πρόβλημα....θα ήθελα τη βοήθεια σας αγαπητοί φίλοι, επειδή δεν κατέχω και πολλά πράγματα !!! Edited March 14, 2012 by panos196 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Θελω να συνδεσω τον σταθερο με την τηλεοραση. Η καρτα γραφικων βγαζει vga. Η tv εχει hdmi. Υπαρχει ανταπτορας απο vga σε hdmi; Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 (edited) παιδια εχω τον υπολογιστη μου περιπου 5 χρονια τωρα εχει ενα 1gb ram θελω να παρω καινουρια τι προτινετε....κατι καλο για τα λεφτα του περιπου μεχρι 20-25 ευρω........... τι εχετε να πειτε για αυτο εδω--->http://www.multirama.gr/products/product?pid=0417236&catid=020600 ??? Edited April 9, 2012 by tzagaritos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 τι τυπο μνήμης δέχεται η μητρική και μέχρι πόσα gb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 τι τυπο μνήμης δέχεται η μητρική και μέχρι πόσα gb; αυτο πως θα τ διαπιστωσω ?αν ειναι συμβατη με αυτο το λινκ που εστειλα την θεωρεται καλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 αυτο πως θα τ διαπιστωσω ?αν ειναι συμβατη με αυτο το λινκ που εστειλα την θεωρεται καλη? Εγκατέστησε το CpuZ και μετά γράψε μας εδώ τις πληροφορίες που σου βγάζει στο tab Memory. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 ή απλά πες μας ποια μητρική έχεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sarunas Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Επειδή θέλω να αγοράσω λάπτοπ και έχω καταλήξει στα dell xps z θέλω να ρωτήσω από άποψη εύρους οθόνης τι να επιλέξω;14'' ή 15,6'';Δεν έχω λάπτοπ δικό μου και δεν είμαι εξοικιωμένος με τα μεγέθη των οθονών.Μια 14άρα είναι μικρή ή είναι ικανοποιητική;Mήπως οι 15,6" είναι πολλές και το laptop χάνει από τη φορητότητά του;Τι μου προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Εαν έπαιρνα τώρα οτιδήποτε θα ταν αυτό Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Επειδή θέλω να αγοράσω λάπτοπ και έχω καταλήξει στα dell xps z θέλω να ρωτήσω από άποψη εύρους οθόνης τι να επιλέξω;14'' ή 15,6'';Δεν έχω λάπτοπ δικό μου και δεν είμαι εξοικιωμένος με τα μεγέθη των οθονών.Μια 14άρα είναι μικρή ή είναι ικανοποιητική;Mήπως οι 15,6" είναι πολλές και το laptop χάνει από τη φορητότητά του;Τι μου προτείνετε; Βασικά για να εξυπηρετηθείς καλύτερα, θα έπρεπε να ρωτήσεις στο ακριβώς από κάτω topic που αφορά τους φορητούς υπολογιστές. Τώρα όσον αφορά, στο μέγεθος οθόνης, θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε με τίποτα να κοιτάς διαγώνιο κάτω από 15,6 ίντσες, για θέμα καλύτερης χρήσης. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sarunas Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Εαν έπαιρνα τώρα οτιδήποτε θα ταν αυτό Επειδή τον θέλω για βασικό υπολογιστή μου φαίνονται λίγες 13 ίντσες. Βασικά για να εξυπηρετηθείς καλύτερα, θα έπρεπε να ρωτήσεις στο ακριβώς από κάτω topic που αφορά τους φορητούς υπολογιστές. Τώρα όσον αφορά, στο μέγεθος οθόνης, θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε με τίποτα να κοιτάς διαγώνιο κάτω από 15,6 ίντσες, για θέμα καλύτερης χρήσης. Moυ έχουν πει και άλλοι αυτό ακριβώς ότι δε θα έπρεπε να κοιτάω κάτω από 15 ίντσες πόσο μάλλον για λάπτοπ που το θέλω για βασική και πολύωρη χρήση.Γιατί όμως;Δε βολεύει καθόλου να είνα κάτω από 15; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Επειδή θέλω να αγοράσω λάπτοπ και έχω καταλήξει στα dell xps z θέλω να ρωτήσω από άποψη εύρους οθόνης τι να επιλέξω;14'' ή 15,6'';Δεν έχω λάπτοπ δικό μου και δεν είμαι εξοικιωμένος με τα μεγέθη των οθονών.Μια 14άρα είναι μικρή ή είναι ικανοποιητική;Mήπως οι 15,6" είναι πολλές και το laptop χάνει από τη φορητότητά του;Τι μου προτείνετε; φιλε μου 15.6 παρε. οσο για λεφτα σου λεω κατι. τα τελευταια 2 λαπτοπ μου κοστισαν πανω απο 1500.. και ενα θα σου πω στον χρονο πανω εινια "μπαχατέλες" ειλικρινα για λαπτοπο μην δινεις πολλα λεφτσα μιας και δεν μπορεις να κανεις "τρελες" αναβαθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulis2000 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 (edited) Τα έλυσα τα προβλήματα. Edited May 9, 2012 by Koulis2000 Solved. Παράθεση Device: Sony Ericsson Xperia X8 Black ROM: GingerDX(Latest) Kernel: Alfs for GingerDX(Latest) Ότι post γράφω εδώ το γράφω μέσα από το X8, νά'ναι καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 εχω ενα σχετικα παλιο λαπτοπ acer extensa 5220 τι windows να του περασω?ξανα τα xp η μπορει να σηκωσει και τα 7αρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 εχω ενα σχετικα παλιο λαπτοπ acer extensa 5220 τι windows να του περασω?ξανα τα xp η μπορει να σηκωσει και τα 7αρια? δώσε λίγο τα χαρακτηριστικά του για να σου πούμε Ραμ επεξεργαστής κλπ Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Αν δεν κάνω λάθος στο 1GB είναι η μνήμη του με επεξεργαστή dual core στα 1,6. Λογικά με μια ελαφριά έκδοση των win7 θα είσαι μια χαρά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 δώσε λίγο τα χαρακτηριστικά του για να σου πούμε Ραμ επεξεργαστής κλπ Αν δεν κάνω λάθος στο 1GB είναι η μνήμη του με επεξεργαστή dual core στα 1,6. Λογικά με μια ελαφριά έκδοση των win7 θα είσαι μια χαρά. 1gb ram και επεξεργαστη celeron στα 2ghz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeArvn Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά ενός νέου Desktop, όπου να μην "κολλάει" πουθενά και να είναι πολύ αξιόπιστο. Πιστεύω πως μία αξιόπιστη λύση είναι το TurboX Atlas λόγω ότι έχει καλό hardware. Από την άλλη, διάβασα στο Ίντερνετ ότι τα έτοιμα turbo x δεν είναι καλά. Τι μου προτείνετε, να προχωρήσω στην αγορά του, να επιλέξω έναν άλλο έτοιμο ή να φτιάξω έναν μόνος μου; Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 βαζουν επεξεργαστη/καρτα γραφικων που συνηθως ψαχνεις τουμπανο και η μητρικη/ραμ/ανεμιστηρακια ειναι της πλακας... φτιαξε μονος σου ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeArvn Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Σκέφτομαι αυτή την σύνθεση: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.911044 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.549988 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558354 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522902 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.549213 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519041 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301911 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.320707 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.330690 Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Θέλω να ρωτήσω κάτι έχω τα παιδιά που είναι τσακάλια,οσα πολλά ξέρω για κινητά,τόσο λίγα ξέρω για τα εντόσθια του pc... Έχω ένα παλιό pc,το οποίο έχει ένα dual core,αν θυμάμαι καλα τον E300 ,πάντως είναι στα 1600mhz,με 2g ram, κάρτα γραφικών και mb τότε ήταν από τα πολύ ακριβα,η mb είναι msi,και έχει 4 slots για ram,και έχει επάνω δυο μονές μνήμες. Η χρήση που κάνω είναι σχεδόν αποκλειστικά ίντερνετ και cubase,το οποίο είναι προγραμμα μουσικής,σκεφτείτε το σαν ένα προγραμμα για σχεδίασή πχ,είναι πολύ μνημοβορο γενικά. Θέλω να ασχοληθώ μονό με τη cpu και τις μνήμες,το pc σέρνεται αυτή τη στιγμή παρόλο που γίνεται πολύ συχνά defragment,καθάρισμα cache και τέτοια... Ότι πιο οικονομικό ,απλα να ξεκολλησεις,έστω και με μεταχειρισμένα πραγματάκια... Τοντ λειτουργικό θα είναι σίγουρα xp 32bit. Θέλω να βρω κανα πιο τούμπανο επεξεργαστή που να ταιριάζει στην ιδία θέση και να μου πειτε τι είναι πιο συμφέρον για να παω τις μνήμες στα 4g . Καμια βοήθεια? Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts