Jump to content

Koulis2000

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Koulis2000

  1. Φίλε DeJaVu ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση, ολοκληρωμένη και όπως πρέπει. Η λύση ήταν το PS3 restore, αν και έχασα όλα τα save, data, trophies, dlcs και γενικά τα πάντα. Το PS3 τώρα πετάει. Οταν όμως κατέβαζα το DC Universe Online, μου ξαναζήτησε file system restore. Το έκανα απλά και όλα ok. Αν συνεχίσει το βλέπω να πηγαίνω στο format μέσω PC οταν παρω το PC μου. Sorry αν δεν έβαλα τόνους η έκανα ορθογραφικά, απο το κινητό γράφω.
  2. Παιδιά βοήθεια σας παρακαλώ, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Άνοιξα το PS3 μου και μου γράφει "The hard disk's file system is corrupted and will be restored", πατάω "OK", και μου βγάζει "Restoring... | Do not turn off the system. | After this operation has completed, the system will restart.", αλλά όταν κάνει Restart, μου βγάζει ΠΑΛΙ το ίδιο μήνυμα και γίνεται συνέχεια το ίδιο. Συνέχεια και συνέχεια και συνέχεια. Αν έχει συμβεί σε κάποιον και έκανε κάτι συγκεκριμένο ας μου πει. Ευχαριστώ πολύ.
  3. Είδα το Thread στα xda forums, είδα και τα bugs εκεί, έπρεπε να το είχα διαβάσει. Μπορείς να ενημερώσεις και αυτό το thread ώστε να ξέρουν και άλλοι χρήστες.
  4. Φίλε jimdem582, το έκανα install(Την 24.1-Lite), και πράγματι είδα διαφορά σε επιδόσεις και άλλα. Αλλά δυστυχώς σε MiniCM7-2.2.0 δεν δουλεύει το WiFi, συγκεκριμένα ανοίγει, δεν μπορεί να κάνει scan, και μετά απενεργοποιείτε. Με βλέπω να αλλάζω σε GingerDX. Πάντως πολύ καλή δουλειά.
×
×
  • Create New...