giannis808 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Εχω μια καρτα γραφικων την ASUS GeForce 210 αλλα οταν κανω συνδεση με την οθονη του υπολογιστη μου μεσω HDMI η ποιοτητα των χρωματων ειναι παρα πολυ κακη. Εχω δοκιμασει να αλλαξω συχνοτητα αλλα παλι τα ιδια το προβλημα δεν διορθωνεται, εχω δοκιμασει και αλλο καλωδιο HDMI αλλα τιποτα. Καμια ιδεα? με αλλο τροπο εκτος του Hdmi λειτουργει κανονικα? αλλη τηλεοραση δοκιμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 με αλλο τροπο εκτος του Hdmi λειτουργει κανονικα? αλλη τηλεοραση δοκιμασες? VGA/DVI συνδεση λειτουργει κανονικα, δοκιμασα και με την τηλεοραση μου που ειναι και Full HD, αλλα παλι τιποτα. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 VGA/DVI συνδεση λειτουργει κανονικα, δοκιμασα και με την τηλεοραση μου που ειναι και Full HD, αλλα παλι τιποτα. Εγώ πάλι έχω θέμα με την εικόνα, δεν τη δείχνει σε όλη την οθόνη αλλά σε ένα μικρό μέρος της οθόνης και όμως δείχνει τα πάντα που έχει η επιφάνεια εργασίας. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Αν δεν δειχνει σε όλη την οθόνη είναι θέμα επιλεγμένης ανάλυσης η και επικοινωνίας της κάρτας γραφικών με την οθόνη. Πχ με dvi ποτε δεν είχε θέμα ενω σε ίδια οθόνη με HDMI η VGA χάνονται λίγο τα όρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Καλησπερα :) κανονικα πρεπει να κανω αναβαθμιση γιατι ειμαι με μια 8600 gt :p ομως επειδη χρηματα ισως και να μην υπαρξουν συντομα, σκεφτομουν μηπως αλλαξω ισα ισα καρτα γραφικων και βαλω και 1 gb ram ακομα... ποια φτηνη προτεινεται για να βγαλω κανα χρονο? την gtx 250? η μηπως γινεται να κανω SLI αλλη μια 8600 που φανταζομαι θα ειναι παμφθηνη πια? ποση εξτρα ιπποδυναμη θα με δωσει αυτο? απλα εχω πολλα παιχνιδια απο humble bundle κτλ που εχουν min 8600/8800 και κολλανε τραγικα, με ολα Low :( Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 (edited) Καλησπερα :) κανονικα πρεπει να κανω αναβαθμιση γιατι ειμαι με μια 8600 gt :p ομως επειδη χρηματα ισως και να μην υπαρξουν συντομα, σκεφτομουν μηπως αλλαξω ισα ισα καρτα γραφικων και βαλω και 1 gb ram ακομα... ποια φτηνη προτεινεται για να βγαλω κανα χρονο? την gtx 250? η μηπως γινεται να κανω SLI αλλη μια 8600 που φανταζομαι θα ειναι παμφθηνη πια? ποση εξτρα ιπποδυναμη θα με δωσει αυτο? απλα εχω πολλα παιχνιδια απο humble bundle κτλ που εχουν min 8600/8800 και κολλανε τραγικα, με ολα Low :( Παίζουν μεταχειρισμένες gtx 460 και 6850 στα 60 με 70 ευρώ:) Edited November 14, 2013 by samarithan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 κοιταω μονο για nvidia... :p ομολογω φοβαμαι "καλη" καρτα μτχ, καθως δε ξερεις αν ο αλλος την εχει ξεσκισει :/ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) κοιταω μονο για nvidia... :p ομολογω φοβαμαι "καλη" καρτα μτχ, καθως δε ξερεις αν ο αλλος την εχει ξεσκισει :/ Υπάρχουν και υλοποιήσεις απο αξιόπιστους πωλητές και με λίγο υπόλοιπο εγγύησης (5-6 μήνες):) Σου στέλνω πμ για να αποφύγουμε το offtopic! Edited November 15, 2013 by samarithan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hlias19 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Έχω έναν asus cm1745 και θέλω να αλλάξω κάρτα γραφικών ψάχνω κάτι έως 130 ευρώ. Παίζω παιχνίδια και βλέπω ταινίες αλλά δεν έχω τρελές απαιτήσεις (2-3 οθόνες κ.α.) μια οθόνη 1366x768 22 ιντσών έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) Έχω έναν asus cm1745 και θέλω να αλλάξω κάρτα γραφικών ψάχνω κάτι έως 130 ευρώ. Παίζω παιχνίδια και βλέπω ταινίες αλλά δεν έχω τρελές απαιτήσεις (2-3 οθόνες κ.α.) μια οθόνη 1366x768 22 ιντσών έχω. Kαινούργια η μεταχειρισμένη;;) Επίσης ποιά έχεις αυτή την στιγμή; Edited November 25, 2013 by samarithan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 υπάρχει κάποιο site να συγκρίνουμε κάρτες γραφικών σε laptop? ανάμεσα σε αυτές NVIDIA GeForce GT720M vs AMD Radeon HD 8570 και την intel 4000 , πια είναι καλύτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 http://gpuboss.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidonas2399 Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 (edited) εχω μια μητρικη msi 945gcm5-L v2 και θα ηθελα να αναβαθμησω την καρτα γραφικων .Η ερωτηση ειναι μπορει μια μητρικη τοσο παλια να υποστηριξει 1 και 2gb καρτες εφοσον και τα δυο ειναι pci express- yπαρχουν περιορισμοι??Στο sait της μητρικης δινει καποιες καρτες που υποστηριζονται .... (http://www.msi.com/file/te...t/TR1_1220.pdf) δεν γινεται ομως να βαλω αλλες(http://www.e-shop.gr/product?id=PER.512838)? γιατι αυτες δεν ειναι καθολου καλες ...ευχαριστω Edited March 1, 2014 by poseidonas2399 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empathis Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 εχω μια μητρικη msi 945gcm5-L v2 και θα ηθελα να αναβαθμησω την καρτα γραφικων .Η ερωτηση ειναι μπορει μια μητρικη τοσο παλια να υποστηριξει 1 και 2gb καρτες εφοσον και τα δυο ειναι pci express- yπαρχουν περιορισμοι??Στο sait της μητρικης δινει καποιες καρτες που υποστηριζονται .... (http://www.msi.com/file/te...t/TR1_1220.pdf) δεν γινεται ομως να βαλω αλλες(http://www.e-shop.gr/product?id=PER.512838)? γιατι αυτες δεν ειναι καθολου καλες ...ευχαριστω Από τη στιγμή που η μητρική έχει θύρα PCI x16 μπορεί να πάρει οποιαδήποτε κάρτα γραφικών με τέτοια επαφή. Οι περιορισμοί είναι στο ότι η κάρτα που θες να πάρεις (όποια κι αν είναι αυτή) πιθανότατα δε θα αποδώσει τόσο καλά όσο πάνω σε μια πιο σύγχρονη μητρική. Αλλά και πάλι αυτό δε σε αποτρέπει από την αναβάθμιση. Παράθεση I watched a snail crawl along the edge of a straight razor. That's my dream! That's my nightmare. Crawling, slithering, along the edge of a straight razor... and surviving. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Παιδια μπορειται να μου προτεινεται μια καρτα με max τα 150ευρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Έχεις προτίμηση σε μάρκα; nvidia 750ti Ελλάδα, η amd 270 από αμαζον Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Απο ελλαδα απο πλαίσιο ή απο you.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Αναμεσα στις καρτες γραφικών: Radeon HD 8850M και GeForce GT 740M ποια είναι καλύτερη για επεξεργασία φωτο και βιντεο? (photoshop,after effects) Η Radeon ακουσα οτι εχει καλες επιδοσεις ΑΛΛΑ μπορει να ανεβαζει πιο ευκολα τη θερμοκρασια του pc(οποτε μαλλον κ τον θορυβο).. Επισης οτι οι Radeon γενικα βγαζουν προβληματα... Τα φώτα σας παρακαλώ :thanks: Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Θες οπωσδήποτε Μ; δες διαφορές στο gpuboss Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Οχι,απλα αυτα τα λαπτοπ εχω βρει! Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Το κατάλαβα :p απλά μη περιμένεις τις ίδιες επιδόσεις ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Το κατάλαβα :p απλά μη περιμένεις τις ίδιες επιδόσεις ;) Ποιες θα πρότεινες? (ενταξει,μη δωσω και 1500αρι...) Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Για λάπτοπ; Δε μπορώ να σε βοηθήσω, δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με λάπτοπ :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Παιδια μπορειται να μου προτεινεται μια καρτα με max τα 150ευρω? Σε ελληνικές τιμές και καταστήματα Nvidia GTX 750 Ti. Γρήγορη αρκετά κάρτα και με μικρές απαιτήσεις από ρεύμα (με εξαίρεση κάποιες overclocked από τον κατασκευαστή, δεν χρειάζεται καν έξτρα καλώδιο απ'το τροφοδοτικό για παραπάνω ισχύ). Συν το ότι οι Nvidia είναι (σύμφωνα με την δική μου εμπειρία - που περιλαμβάνει και χρήση λειτουργικών πέραν από Windows) μακράν πιο απροβλημάτιστες σε λειτουργία παρά οι AMD. Αν και εγώ θα προτιμήσω να πάω στα 170Ε και στην R9 270 της AMD, πιστεύω πως η διαφορά στα λεφτά εξαργυρώνεται στην απόδοση και λόγω μητρικής έχω μελλοντικά την δυνατότητα Crossfire με 2η ίδια κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SETER33 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 (edited) καλημέρα θα ήθελα τη γνώμη σας για τις παρακάτω κάρτες γραφικών για χρήση game και για να βλέπω και καμία ταινία που και που. Asus Radeon R7 260X 2GB DirectCU II OC Asus Radeon HD7790 2GB DirectCU II OC αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά θα ήθελα να μου πείτε. Edited March 7, 2014 by SETER33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts