THEjB Δημοσιεύτηκε July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 3, 2006 Γειά σας παιδιά.:) Ψάχνω για ένα free προγραμματάκι με το οποίο να μπορώ να βλέπω την θερμοκρασία της CPU και της M/B , ώστε να μην χρειάζεται να κάνω restart και να μπαίνω στο BIOS για μια τέτοια απλή πληροφορία. Καμιά πρόταση??:worry: Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Το Speedfan, το Motherboad Monitor, υπάρχουν κι άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Γειά σας παιδιά.:) Ψάχνω για ένα free προγραμματάκι με το οποίο να μπορώ να βλέπω την θερμοκρασία της CPU και της M/B , ώστε να μην χρειάζεται να κάνω restart και να μπαίνω στο BIOS για μια τέτοια απλή πληροφορία. Καμιά πρόταση??:worry: Έχει ξαναζητηθεί αυτό...:O http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1431138#post1431138 Πάντως για διευκόλυνση κατεβασέ το απο εδώ Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. July 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Έχει ξαναζητηθεί αυτό...:O http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1431138#post1431138 Πάντως για διευκόλυνση κατεβασέ το απο εδώ Σας ευχαριστώ πολύ. Ήδη τα κατέβασα:) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Καλησπέρα... Ήθελα μια ερώτηση όσον αφορά για το πρόγραμμα speedfan αν το χρησιμοποιεί κάποιος... Όταν τρέχει έχει 3 ενδείξεις θερμοκρασίας που ονομαστικά είναι HDD , Temp1 , Temp2 Εκτός απο το πρώτο που πιστέυω ότι είναι για τον σκληρό δίσκο...το δεύτερο και το τρίτο για τον επεξεργαστή και την μητρική ή αντιστρόφως? :shifty: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. July 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Καλησπέρα... Ήθελα μια ερώτηση όσον αφορά για το πρόγραμμα speedfan αν το χρησιμοποιεί κάποιος... Όταν τρέχει έχει 3 ενδείξεις θερμοκρασίας που ονομαστικά είναι HDD , Temp1 , Temp2 Εκτός απο το πρώτο που πιστέυω ότι είναι για τον σκληρό δίσκο...το δεύτερο και το τρίτο για τον επεξεργαστή και την μητρική ή αντιστρόφως? :shifty: Το Temp2 είναι για την cpu και το Temp1 για την μητρική.:) Πάντως εμένα μου βγάζει και ένα Temp3 που μάλλον είναι του τροφοδοτικού Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Το Temp2 είναι για την cpu και το Temp1 για την μητρική.:) Πάντως εμένα μου βγάζει και ένα Temp3 που μάλλον είναι του τροφοδοτικού Το έχω σε laptop και ίσως γι αυτό να έχω 3 ενδείξεις μόνο... Θα το δοκιμάσω στο desktop να δω.. Ευχαριστώ :happy: **γιατί όμως μου ανεβαίνει στους 51 βαθμούς και δείχνει μια φωτιά? Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. July 17, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Το έχω σε laptop και ίσως γι αυτό να έχω 3 ενδείξεις μόνο... Θα το δοκιμάσω στο desktop να δω.. Ευχαριστώ :happy: **γιατί όμως μου ανεβαίνει στους 51 βαθμούς και δείχνει μια φωτιά? Και εμένα έχει φωτιά.Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Όμως , όταν η χρήση του cpu φτάνει το 100% , σε μερικές πολύ απαιτητικές εφαρμογές , η θερμοκρασία φτάνει και τους 75:wacko: :wacko: Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Εμένα γιατί έχει μόνο HDD θερμοκρασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Εμένα γιατί έχει μόνο HDD θερμοκρασία? γιατι δεν εχει τσιπακια το συστημα σου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Για να βρειτε στο SpeedFan τι ειναι το Temp1,2,3 κτλ πηγενεται στο προγραμμα, στην καρτελα Info.Κατω κατω αριστερα πατηστε την επιλογη Get Config.Πηγαινετε στο site που δινει (αυτο) και καντε ενα free register.Μετα το login θα σας εχει να επιλεξετε ποια motherboard εχεται.Οταν επιλεξετε την motherboard σας θα σας δωσει εναν κωδικο (εμενα μου εδωσε τον κωδικο 144435).Μετα πηγαινετα στο προγραμμα και καντε paste τον κωδικο στο κουτακι Ticket και πατηστε OK.Θα σας ζητηθει να κανετε restart το προγραμμα, καντε το.Μετα το προγραμμα θα σας πει τι ειναι το Temp 1,2,3 κτλ. Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. July 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Για να βρειτε στο SpeedFan τι ειναι το Temp1,2,3 κτλ πηγενεται στο προγραμμα, στην καρτελα Info.Κατω κατω αριστερα πατηστε την επιλογη Get Config.Πηγαινετε στο site που δινει (αυτο) και καντε ενα free register.Μετα το login θα σας εχει να επιλεξετε ποια motherboard εχεται.Οταν επιλεξετε την motherboard σας θα σας δωσει εναν κωδικο (εμενα μου εδωσε τον κωδικο 144435).Μετα πηγαινετα στο προγραμμα και καντε paste τον κωδικο στο κουτακι Ticket και πατηστε OK.Θα σας ζητηθει να κανετε restart το προγραμμα, καντε το.Μετα το προγραμμα θα σας πει τι ειναι το Temp 1,2,3 κτλ. Thanks , αλλά γιατί τόσος κόπος , αφού είπαμε τι είναι το καθένα.:confused: Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Thanks , αλλά γιατί τόσος κόπος , αφού είπαμε τι είναι το καθένα.:confused: Για σιγουρια !!! Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. July 18, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Για σιγουρια !!! :lol: Καλά κάνεις! Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmaniac Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 Και εμένα έχει φωτιά.Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Όμως , όταν η χρήση του cpu φτάνει το 100% , σε μερικές πολύ απαιτητικές εφαρμογές , η θερμοκρασία φτάνει και τους 75:wacko: :wacko: Χμ... Σκεφτηκες να αλλαξεις ψυκτρα, η ακομα και να βαλεις μια πιο αποδοτικη θερμοαγωγιμη παστα μεταξυ του επεξεργαστη κ της ψυκτρας? Τετοιες θερμοκρασιες δεν ειναι καθολου φυσιολογικες, αντιθετα φθειρουν τον επεξεργαστη και τα υπολοιπα υποσυστηματα του υπολογιστη με αποτελεσμα την προωρη γηρανση του, με οτι προβληματα μπορει να επιφερει αυτο. Ελπιζω μονο να μην ειναι πραγματικες οι θερμοκρασιες. Παράθεση Watch When You Stray My Friend... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts