noone Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Στο q-tek 8500 (omap 850 @ 180MHZ) το έφτασα μέχρι τα 274 με το omapclock.Δεν είναι άσχημα...αν δεν επανερχόταν στα 180 μολις μπαίνει σε stand-by θα ήταν καλύτερα.. :) Δεν παίζει με άλλο πρόγραμμα να ανέβει περισσότερο ε; Δοκίμασε το Tornado PowerContol. Δεν θα στο πάει περισσότερο αλλά θα μείνει η ρύθμιση μετά από standby ή ακόμα και επανεκκίνηση του τηλεφώνου. Επίσης μπορείς να ορίσεις μεταβλητή συχνότητα για καλύτερη αυτονομία. Αυτό έχω κάνει εγώ στο 8310 μου. Φίλε zaharakis, εντάξει hard reset δεν γίνεται(εκτός αν εφαρμόζεται η ρύθμιση μετά από κάθε επανεκκίνηση και κολλάει). Από τα wm5 και μετά λύθηκε αυτό το πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Από τα wm5 και μετά λύθηκε αυτό το πρόβλημα.. δεν το ηξερα αυτο :O thanks :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan_r Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Στο q-tek 8500 (omap 850 @ 180MHZ) το έφτασα μέχρι τα 274 με το omapclock.Δεν είναι άσχημα...αν δεν επανερχόταν στα 180 μολις μπαίνει σε stand-by θα ήταν καλύτερα.. :) Δεν παίζει με άλλο πρόγραμμα να ανέβει περισσότερο ε; Το battery status 1.04.203.beta4 κρατάει τη συχνότητα που ορίζεις και μετά το stand-by και έχει επίσης την χρήσιμη λειτουργία "cpu scaler"όπου ρυθμίζει την συχνότητα ανάλογα με την χρήση του επεξεργαστή.Εγώ στο touch έχω από 185,αντί για 201 ως 260 όταν εκτελεί προγράμματα με overboost sta 273 για μικρό χρονικό διαστημα.Το χρησιμοποιώ μια εβδομάδα και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα φτου-φτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Το batterystatus δεν κάνει για smartphones και είναι ασταθές σε wm6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JiMiS_13 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 exw ena mio P550 wm5 kai afou diabasa to threat psinomai na to kanw overclocking afou den iparxei pithanotita na kaei o epeksergastis!!! poio programa mou proteinete?? Perimenw apantiseis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 paides einai na parw to HTCp3300 k epeidi alla 150 eurw de paizoun gia to 3600 mou eipe ena palikari oti borw apo ta 200 na paw sta 240 ton epexergasti ti exei ginei panw se auto to montelo kai akrivws kanw? xanw egguisi?kai kata poso borei na thesei se epikindunotita ton epexergasti mou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 φιλε μου το ειχα στα 286 και δουλευε μια χαρα το 3300 μου για τους 5 μηνες που το κρατησα,αλλα πολλοι ειπαν οτι στα δικα τους ηθελε πιο κατω,δες το σιγα-σιγα,εγγυηση δεν χανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Στο δικο μου touch, εδω και τρεις εβδομαδες εχω εγκαταστησει το BatteryStatus.... Mε CPUscaler ενεργοποιημενο και ρυθμισεις: Minimum: 123MHz Standard: 273MHz Overboost: 299MHz το touch απλα πεταει και ειναι καρασταθερο!! μου κολλησε οταν το εκανα overboost στα 325ΜΗz... Δεν κολλαει στα 312MHz απλα εγω δεν θελω να το δουλευω εστω και λιγο στα ορια του... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio16v Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 kalimera! kseri kaneis kapio programa to opoio na kanei overclock ton epeksergasti tou htc tytn2? qualcom sta 400mhz euxaristo Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosira Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 θελω να τρεχω το skype και αλλες voip εφαρμογες μεσω wifi .ποιο ppc να επιλεξω με γρηγορο επεξεργαστη αντι για skype phone?thnxs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phil2293 Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 θελω να τρεχω το skype και αλλες voip εφαρμογες μεσω wifi .ποιο ppc να επιλεξω με γρηγορο επεξεργαστη αντι για skype phone?thnxs Γιατί να χρειαστείς γρήγορο επεξεργαστή για να τρέξεις Skype...? Παράθεση Φίλιππος, πρώτος δέυτερος καλύτερος και πιο πιστός οπαδός του http://www.iphonehellas.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpalo Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Kai emena mexri ekei paei Neo batery status pio ananewmeno http://www.chi-tai.info/index.php?docid=download/cd_z&docid1=iM_cs se pakalo pos na to egkatasthso? me endiaferei to roloi poy ginete megalytero!! eyxaristo Παράθεση MPALO APPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEASCONA Δημ. February 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2009 Μηπως μπορεί κάποιος να μου δώσει το BatteryStatus, γιατι το λινκ δε δουλευει πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2009 Μια χαρά δουλεύει το link... http://www.chi-tai.info/cs_batterystatus_xda_neo_wm5_im_cs.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts