d2000217 Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Μεγεια σε ολους!!!| Εξαφανιστηκα γιατι ο δισκος στον υπολογιστη μου καηκε(εχω φορητο)!!! Για 3-4 μερες θα σας γραφω απο εναν εταιρικο... μετα καλο καλοκαιρι!:D :happy: Απ'οτι ειδα αφησε καλες εντυπωσεις σε πολλους!!!;) :) 1 Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Μεγεια σε ολους!!!| Εξαφανιστηκα γιατι ο δισκος στον υπολογιστη μου καηκε(εχω φορητο)!!! Για 3-4 μερες θα σας γραφω απο εναν εταιρικο... μετα καλο καλοκαιρι!:D :happy: Απ'οτι ειδα αφησε καλες εντυπωσεις σε πολλους!!!;) :) καταρχην χρονια σου πολλα:) και δευτερον,εχουμε παθει και οι 2 τα ιδια:lol: με φορητο εχω μεινει κι εγω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosFilippis Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Memory stick dinoun mazi? Sti vodafone pantws oxi kai einai aparadekto! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspat Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Εγω ξεκινησα με την αγορα καρτας μνημης Μ2 512mb:lol: .....οσο για το κ800 σε λιγες μερες βγει η επιδοτηση και θα το εχω στα χερια μου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Ξέρει κανείς αν έχει κυκλοφορήσει simulator για το K800 και που, ώστε τουλάχιστον να το "δούμε" πως είναι στο software του και να παίξουμε λίγο μ' αυτό πρωτού το αγοράσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Ξέρει κανείς αν έχει κυκλοφορήσει simulator για το K800 και που, ώστε τουλάχιστον να το "δούμε" πως είναι στο software του και να παίξουμε λίγο μ' αυτό πρωτού το αγοράσουμε? Γιατι δεν πας σε κανα πλαισιο να το δεις και να παιξεις?Ρε παιδια ξερει κανεις τελικα αν αλλαζει εικονιδια με καταλληλα θεματα?Οπως το μαυρο θεμα του w900?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Ούτε η καθαρή ούτε η live έκδοση έχουν κάρτα μνήμης μέσα! Όχι πως θα μας έσωζε μια 64άρα αλλά τουλάχιστο θα είχε μια μικρή μνήμη για να τραβάς φωτό! Δηλ. προσθέστε άλλα 50-70 ευρώ στο κόστος αγοράς για μια κάρτα Μ2 !!! Αυτό που είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είναι η ποιότητα των πλαστικών: πίσω καπάκι, θες κατσαβίδι για να το ανοίξεις. Πάνω και κάτω άκρη: δεν έχει καν λειανθεί το πλαστικό. Πλήκτρα: απαράδεκτη ποιότητα και ανάμεσά τους βρίσκεις "αγριάδες", επίσης δεν έχουν λειανθεί (στα πλάγιά τους). Δεν είναι αυτή εικόνα κινητού των 450 ευρώ! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Ούτε η καθαρή ούτε η live έκδοση έχουν κάρτα μνήμης μέσα! Όχι πως θα μας έσωζε μια 64άρα αλλά τουλάχιστο θα είχε μια μικρή μνήμη για να τραβάς φωτό! Αυτό που είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ είναι η ποιότητα των πλαστικών: πίσω καπάκι, θες κατσαβίδι για να το ανοίξεις. Πάνω και κάτω άκρη: δεν έχει καν λειανθεί το πλαστικό. Πλήκτρα: απαράδεκτη ποιότητα και ανάμεσά τους βρίσκεις "αγριάδες", επίσης δεν έχουν λειανθεί (στα πλάγιά τους). Δεν είναι αυτή εικόνα κινητού των 450 ευρώ! Τελικα απο αυτα που διαβαζω αυτες τις λιγες μερες που εχει κυκλοφορησει το κινητο ειναι οτιι μαλλον ειναι τσιμπημενη η τιμη του για αυτα που προσφερει και την ποιοτητα κατασκευης που εχει.... Θα περιμενω βεβαια να το δω και απο κοντα για να διαπιστωσω και ο ιδιος τι ισχυει απο οσα γραφονται. Θα ηθελα καποιος που εκανε την αλλαγη απο W800/W810 σε Κ800 να μου πει πως το βλεπει απο μουσικης αποψεως. Ποιοτητα/Ενταση αναπαραγωμενης μουσικης? Ποιοτητα/Ενταση ηχειου? Σε γενικες γραμμες κατωτερο ή στα ιδια επιπεδα με το W800? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 και κατι ακομα....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η SonyEricsson που δεν εχει βαλει εστω μια καρτουλα 64ΜΒ στην τιμη αυτη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Η ποιότητα κατασκευής είναι απαράδεκτη. Όλα τα λεφτά είναι η κάμερα, για φωτογραφίες. Το μενού είναι αρκετά γρήγορο σε σχέση με τις πρώτες εκδόσεις του Κ750... Πάντως είναι ακριβό γι'αυτά που προσφέρει! Επίσης όταν βάλεις την ένταση στο τέρμα ή λίγο πιο κάτω, ακούγεται "τρίξιμο" από το ηχείο... Ελπίζω να διορθωθεί στο μέλλον. Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacobi Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 paidia simera pira to K800 kai to exo kai fortizi..to pira apo to plaisio, opote ta menu ine ta afthentika kai oxi ta axonefta ligaki, tis vodafone...karta distixos den dinoun, alla iparxei i 512 sta 45 kai i 1GB me 64 euro...an to kaloskeftis, 2 ton 512 pane sta 90 euro...eno mia sto 1GB exi 64 euro.glitonis 26 euro...o,ti erotisis an exete, dextes :) 1 Παράθεση www.tplanet.eu Ελληνικά Tutorials και Video Tutorials για web και όχι μόνο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mavericklover Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Η αποψή μου είναι οτι το κινητο μέχρι στιγμής είναι μια καλή επιλογή. Φέτος πέρασαν 4 κινητά απο τα χέρια μου Motorola V3X, ΝΟΚΙΑ 6680, ΝΟΚΙΑ 6270 και N80. Όλα είχαν bugs και προβλήματα σοβαρά άλλα με την καμερα αλλα με ήχο αλλα με καταλογο τηλεφωνων κλπ. Έχω γράψει τις απόψεις μου στα ανάλογα thread. Το k800 (αν και Νοκιακιας) είναι μια καλή επιλογή για αυτούς που θέλουν καλή φωτο και σταθερότητα στις συνομιλίες τους (δεν πέφτει το σήμα και η κλήση όπως το N80 πχ). Αυτό που δεν μου αρέσει είναι φυσικά η ανύπαρκτη (εντός κουτιού) κάρτας μνήμης και το menu της vodafone που είναι σαν να <φιμώνει> το κινητό απο διάφορες επιλογές εμφάνισης menu κλπ. Θα μου πείτε γιατι επέλεξες sony? Είχα επιδότηση 220 ευρώ και έπρεπε να την εκμεταλευτώ παίρνοντας κάτι καινούργιο. Έκανα λοιπόν την υπέρβαση... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] NetFocus.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Η αποψή μου είναι οτι το κινητο μέχρι στιγμής είναι μια καλή επιλογή. Φέτος πέρασαν 4 κινητά απο τα χέρια μου Motorola V3X, ΝΟΚΙΑ 6680, ΝΟΚΙΑ 6270 και N80. Όλα είχαν bugs και προβλήματα σοβαρά άλλα με την καμερα αλλα με ήχο αλλα με καταλογο τηλεφωνων κλπ. Έχω γράψει τις απόψεις μου στα ανάλογα thread. Το k800 (αν και Νοκιακιας) είναι μια καλή επιλογή για αυτούς που θέλουν καλή φωτο και σταθερότητα στις συνομιλίες τους (δεν πέφτει το σήμα και η κλήση όπως το N80 πχ). Αυτό που δεν μου αρέσει είναι φυσικά η ανύπαρκτη (εντός κουτιού) κάρτας μνήμης και το menu της vodafone που είναι σαν να <φιμώνει> το κινητό απο διάφορες επιλογές εμφάνισης menu κλπ. Θα μου πείτε γιατι επέλεξες sony? Είχα επιδότηση 220 ευρώ και έπρεπε να την εκμεταλευτώ παίρνοντας κάτι καινούργιο. Έκανα λοιπόν την υπέρβαση... An peftei to sima exartatai apo to kinito i apo to diktyo??:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Γιατι δεν πας σε κανα πλαισιο να το δεις και να παιξεις?Ρε παιδια ξερει κανεις τελικα αν αλλαζει εικονιδια με καταλληλα θεματα?Οπως το μαυρο θεμα του w900?????????? Άλλο να μπορείς να το "ξεσκίσεις" στο σπίτι σου πριν το πάρεις και άλλο έτσι στα γρήγορα και να σε κοιτάνε και με μισό μάτι (θεωρώ). Εξάλλου ρε παιδιά 450 euro είναι. Παπούτσια παίρνεις και τα φοράς και κάνεις και βόλτα στο μαγαζί. Οπότε επανέρχομαι, αν ξέρει κανένας αν υπάρχει emulator του κινητού και πού?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Οσον αφορά τις μνήμες , θεωρώ λογικό να μην βάζουν στο πακέτο , γιατί συνήθως έχεις μνήμη απο το προηγούμενο κινητό ... Οσον αφορά το κινητό, μου φαίνεται όμορφο και θα το τσιμπίσω με επιδότηση ... Δεν είναι λογική αυτή. Εκτός του ότι δεν είναι συμβατές (οπότε τελειώνει εδώ το πράγμα) τι γίνεται στην περίπτωση που εγώ είχα ΝΟΚΙΑ για παράδειγμα; Κρίμα να μην έχει κάρτα μνήμης μέσα. :( An peftei to sima exartatai apo to kinito i apo to diktyo?? Καμιά φορά εξαρτάται και από το λογισμικό του κινητού...:cool: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 paidia simera pira to K800 kai to exo kai fortizi..to pira apo to plaisio, opote ta menu ine ta afthentika kai oxi ta axonefta ligaki, tis vodafone...karta distixos den dinoun, alla iparxei i 512 sta 45 kai i 1GB me 64 euro...an to kaloskeftis, 2 ton 512 pane sta 90 euro...eno mia sto 1GB exi 64 euro.glitonis 26 euro...o,ti erotisis an exete, dextes :) Αυτες οι τιμες για τις καρτες μνημης ειναι απο Πλαισιο η αλλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 An peftei to sima exartatai apo to kinito i apo to diktyo??:O Όταν είσαι σε ένα σταθερό σημείο σαφώς και δεν φταίει το δίκτυο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Όταν είσαι σε ένα σταθερό σημείο σαφώς και δεν φταίει το δίκτυο. Σωστά ρε παιδιά...Μην τα ρίχνουμε και στα δίκτυα πάντα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 http://www.se-handy-world.de/SE-Themes-K800i.html Τα πρώτα θεματάκια μέχρι να ανοιχτεί σχετικό thread για καλούδια για το Κ800:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maronbil Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Μήπως δοκιμασε κανείς, να κανει Update μέσω Pc ;:confused: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Πόσο είναι η τιμή του κινητού? το έχω βρει 415€ Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Πόσο είναι η τιμή του κινητού? το έχω βρει 415€ Pou to exeis vrei toso? Se kana e-shop?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Πόσο είναι η τιμή του κινητού? το έχω βρει 415€ Βρες το link. Πολύς κόσμος εδώ θα ενδιαφερθεί σ΄αυτήν την τιμή. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mavericklover Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Σε Vodafone shop της Αγ.Παρασκευης κόστιζε 415 ευρώ. Με την επιδότηση μου πήγε αρκετά κάτω. Όσο αφορά το σήμα και βέβαια δεν εξαρτάται μόνο απο το δίκτυο. Αν το τηλέφωνο εκεί που μιλάς ξαφνικά σε βγάζει σε σφάλμα (και είσαι και ακίνητος και σε διαφορετικές περιοχές) τότε το κινητό είναι προβληματικό...Το n80 μου είχε σπάσει τα νεύρα με αυτό το πρόβλημα.... Αλήθεια υπάρχει κανα κόλπάκι να βγάλουμε το vodafone menu και να βάλω τις μάνας του? 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] NetFocus.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Αλήθεια υπάρχει κανα κόλπάκι να βγάλουμε το vodafone menu και να βάλω τις μάνας του? Ηρέμησε ακόμα δεν το πήρες.:) Φαντάζομαι ακόμα δεν γίνεται. Αλλά σε 1-2 εβδομάδες σίγουρα θα μπορείς να ξεφορτωθείς το μενού της vodafone. Είτε σε καταστήματα τύπου 9-volto, είτε μέσω net στο Davinci. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts