tfa Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 ^^ Δεν μπορώ παρά να χιλιοσυμφωνίσω :) Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdim1 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Καλημερα κι απο μενα παιδια. εχω το εξης προβλημα : οταν ανοιγω το καπακι να βγαλω φωτο, ενω εστιαζει πατωντας ως την μεση το κουμπι της φωτο στο θεμα, οταν πατησω να βγαλω φωτο δεν βγαζει!! Ενω αν πατησω για φωτο απο το joystick την βγαζει μια χαρα.. Το εχει συναντησει κανεις?? Καμμια ιδεα?? Τα επισημα updates εχουν γινει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Βιντεακι τραβας οταν πατας το κουμπι της φωτογραφιας? Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimdim1 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 σωστη ερωτηση! δεν τραβαω και βιντεο! Για την ακριβεια το πατησα πολυ δυνατα και τραβηξα. αρα μαλλον κατι παει λαθος στο κουμπι.. Γραμμη για service! ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Το φανταστηκα οτι κατι παιζει με το κουμπι για αυτο ρωτησα.:) Αφοσον εχεις εγγυηση διορθωνεται. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Απλά με ενοχλεί που το Κ800 και το Κ850 έχουν joystik.... το Κ850 είναι μακράν ποιο όμορφο και καλύτερο απο άποψη λειτουργικών χαρακτηριστικών..... Η απορρία μου είναι η εξής: η SE έχει σταματήσει να τα παράγει; Αξίζει τον κόπο να αγοράσω ένα τόσο παλιό κινητό όπως το Κ800; Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Απλά με ενοχλεί που το Κ800 και το Κ850 έχουν joystik.... το Κ850 είναι μακράν ποιο όμορφο και καλύτερο απο άποψη λειτουργικών χαρακτηριστικών..... Η απορρία μου είναι η εξής: η SE έχει σταματήσει να τα παράγει; Αξίζει τον κόπο να αγοράσω ένα τόσο παλιό κινητό όπως το Κ800; Αμα το γουσταρεις παρ'το κινητο ;) Τωρα αν σε ενοχλει το joystick μπορεις να επιλεξεις το Κ810ι που ειναι εξισου κι'αυτο πολυ καλο κινητο(αποψη μου καλυτερο απο το κ800ι) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisap Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω, αλλα με προβληματίζει το joystik. Βγάζει προβλήματα; Εγώ το αγόρασα αρχές Σεπτέμβρη και την πρώτη εβδομάδα το ζόρισα λίγο το joystick αλλά όχι σε τρελό βαθμό και από τότε.. ΔΕΝ... την έχει ακούσει και δεν δουλεύει σωστά:cry::cry::mad: Θα επισκευθω όμως το service και ελπίζω να το φτιάξουν.. Άποψή μου τα αξίζει τα λεφτά του πάντως, χώρις όμως να γνωρίζω και το k850 που σου πρότεινε και ο φίλος phoenix_fl, που μάλλον ως πιο καινούριο θα είναι και καλύτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenix_fl Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Εγώ το αγόρασα αρχές Σεπτέμβρη και την πρώτη εβδομάδα το ζόρισα λίγο το joystick αλλά όχι σε τρελό βαθμό και από τότε.. ΔΕΝ... την έχει ακούσει και δεν δουλεύει σωστά:cry::cry::mad: Θα επισκευθω όμως το service και ελπίζω να το φτιάξουν.. Άποψή μου τα αξίζει τα λεφτά του πάντως, χώρις όμως να γνωρίζω και το k850 που σου πρότεινε και ο φίλος phoenix_fl, που μάλλον ως πιο καινούριο θα είναι και καλύτερο! Έχω και τα δύο κινητά (Κ800, Κ850) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, χωρίς κανένα πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 καθως αλλαξα γνωμη για το κ850 στη συνεχεια για το κ810 κατεληξα στο κ800 και δε το μετανιωνω καθως ειδα και το ποσο ακτινοβολια εκπεμπει καθε συσκευη, θα παρω σε 2 μερες στα χερια μου.. ηθελα να ρωτησω αν παιζει κανενα προβλημα με το joystick.. Κανένα πρόβλημα δεν παρουσιάζει το joystick, μην ανησυχείς:) Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Καλά όχι και κανένα... :P Απλά είναι πλεον θέμα ωρών να στο φτιάξουν, άντε μιας ημέρας. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Γνωριζει κανεις ποσο εχει η προσοψη Brown καινουργια? Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Ψάχνω για θηκούλα για το κινητό;;;; Επειδή είναι παλιό σχετικά μοντέλο που μπορώ να βρω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Στον γερμανο σιγουρα θα βρεις. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karakatsanisg Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Στον γερμανο σιγουρα θα βρεις. Ευχαριστώ πάω αύριο πρωί γερμανό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisap Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Κανένα πρόβλημα δεν παρουσιάζει το joystick, μην ανησυχείς:) Ρε παιδιά που μπορώ να βρώ και εγω τις ακτινοβολίες των κινητών και πως μπορώ να μάθω για το ποιά είναι τα ''όρια ασφαλείας''? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Δες εδώ φιλε! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick-K Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Εδώ και πολύ καιρό το κινητό μου δεν μου εμφανίζει τις κλήσεις! Δηλαδή τι εννοώ, αν πάω στις κλήσεις (εισερχόμενες-εξερχόμενες-αναοπάντητες) δεν εμφανίζει τίποτα. Αν κάποιος μου κάνει μια αναπάντητη λέει: 1 αναπάντητη κλήση, πατάω "προβολή" και μου εμφανίζει "Καμοία αναπάντητη κλήση" με αποτέλεσμα να μη ξέρω ποιός με πήρε τηλέφωνο. Τι κάνω ρε παιδιά? Format? Με την περίπτωση μου υπάρχει κάποια άλλη λύση? Υπόψιν πως βγάζω-βάζω την μπαταρία και συνεχίζει να το κάνει.. Είναι πολύ σπαστικό να μη ξέρω ποιος μ' έχει κάνει αναπάντητη... :( Παράθεση Nick-K Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisap Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Δες εδώ φιλε! Σ'ευχαριστώ φίλε Nagata! 'Αν και δεν γνωρίζω, μου φαίνονται κάποιες τιμές κάπως.. το k800 όπως και αλλα τηλέφωνα ''έχουν''(?) πολύ μικρές εκπομπές σε σχέση με το όριο που έχει θεσπιστεί! Μακάρι να είναι αληθινές και μακάρι να πέσουν ακόμα περισσότερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 Koιτα εαν μιλας πολυ στο κινητο,η καλυτερη λυση ειναι να χρησιμοποιεις bluetooth ή handfree.Τοτε μονο εισαι σιγουρος οτι δεχεσαι ελαχιστη ακτινοβολια. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 το κινητο ειναι ακομα στο service του e-shop grrr! μεσα στη βδομαδα θα το παρω και απο οτι μου ειπε ενας απο τα κεντρικα θα ερθει καινουρια συσκευη. δεν αντεχωωω! κατι ειδα περι k810 και k800 ημουν και εγω σε αυτο το διλλημα. απο τη μια βλεπεις το k810 ομορφοτερο και απο την αλλη το 3πλασιο SAR σε σχεση με το k800. δε ξερω αλλα νομιζω πως το k800 ειναι καπως πιο 'στιβαρο' σαν κατασκευη και δεν εχει γυαλιστερες επιφανειες ωστε να φαινονται γρατζουνιες. και κατι που ηθελα να ρωτησω τους κατοχους του k810/850 στα μυνηματα ειναι ευχρηστα τα πληκτρα; εχουν αποσταση το ενα απο το αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 To K810 για μένα τουλάχιστον αλλά και για κάνα δυο άτομα που ξέρω είναι εξαιρετικά εύχρηστο στη χρήση του πληκτρολογίου, όπως και το Κ800. Το Κ850 με είχε δυσκολέψει λίγο περισσότερο, κυρίως λόγω του "χαζού" πλήκτρου κατεύθυνσης. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 To k850 θελει λιγη εξασκηση.Το k810 αν και φαινονται περιεργα τα πληκτρα σου συνιθιζονται αμεσως. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaul Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Παιδιά θα ήθελα μια μικρή βοήθεια. Έχω ένα K800i Vodafone Live. Άλλαξα κάρτα SIM και έβαλα Cosmote (συμβόλαιο). Τώρα ΔΕΝ μπορώ να στείλω και να λάβω MMS. Προσπάθησα να στείλω τις ρυθμίσεις (MMS, WAP) από το site της SonyEricsson αλλά δεν έρχεται το μήνυμα στο κινητό... (!!!) Προσπάθησα στέλνοντας SMS στην Cosmote (σύμφωνα με τις οδηγίες του site της) και μου ήρθαν ρυθμίσεις (MMS, WAP) αλλά και πάλι δεν λειτουργούν τα MMS. Βιντεοκλήση κάνω... Καμιά βοήθεια...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisap Δημ. October 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2008 Koιτα εαν μιλας πολυ στο κινητο,η καλυτερη λυση ειναι να χρησιμοποιεις bluetooth ή handfree.Τοτε μονο εισαι σιγουρος οτι δεχεσαι ελαχιστη ακτινοβολια. Συμφωνώ! Αν και προτιμώ handsfree! Παρατηρώ μερικούς ''έξυπνους'' που έχουν όλη μέρα το bluetooth στο αυτί και νομίζουν ότι γλυτώνουν ακτινοβολία... Δεν ξέρω αν αξίζει η θήκη που έβγαλε ένας καθηγητής στο Μετσόβιο, τμήμα Βιολογίας, η οποία έχει προστασία απο τις 3 πλευρές, πάνω- κάτωκαι η πλευρά που έρχεται σε επαφη με το σώμα! Αν κάνει δουλειά τότε αξίζει να δώσεις 50ευρώ που κάνει και να την πάρεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts