Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://i134.photobucket.com/albums/q98/fotisk13/sony_ericsson_update.jpg

Το κουμπί "c" το κρατάς πατημένο μέχρι να αρχίσει η διαδικασία τις εγκαταστάσεις μετά το αφήνεις.

Φίλε, χτες το βράδυ έφτασα ακριβώς μέχρι την παραπάνω οθόνη.Κρατούσα πατημένο το c gia κανα 5λεπτο αλλά δεν έγινε΄τίποτα ,και τελικά το άφησα.έπρεπε να περιμένω κιαλλο? πόσο περίπου. Δηλαδή αν κοατάλαβα καλά το νέο λογισμικό ανιχνεύεται-κατεβαίνει αυτόματα? (δεν είναι όπως στα siemens που κατέβαζες και εκτελούσες ένα αρχείο για αναβάθμιση?)

Πάω να το ξαναδοκιμάσω, περιμένοντας περισσότερο αυτή τη φορα με πατημένο το c)

If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates?

Παιδιά τα κατάφερα. το αναβάθμισα μέσω seus και λύθηκε το πρόβλημα με το ξυπνητήρι.!! Πρώτη αναβάθμιση σε κινητό se poy έκανα, και όλα πήγαν ρολόι.Τέλεια εταιρεία η se., 10 λεπτά έκανε συνολικά η αναβάθμιση.(ξεκίνησα 11.44 και τέλιωσα 11.54, πριν λίγο).

Φτου μην ματιάσω το κινητό μου, όλα πλέον πάνε ρολόι.

Και κάτι τελευταίο.

Μπαίνοντας στο κρυφό μενού,γράφει στο λογισμικό.

R1KG001

prgCXC1250210 GENERIC WI R1KG001

EROM:R3A016

prgCXC1250461_EROM_DB2020_WILMA_FOTA_SIMLOCK_FLAFLA_SIBLEY_SEMCUSB

Αυτή είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού ε?

Πάντως εγώ από εδω και στο εξής μόνο κινητά se θα αγοράζω, αφού η siemens mobile έκλεισε.

Έτσι ενημερωτικά, παρόμοια υπηρεσία αναβαθμίσεων (από το σπίτι) διατίθεται για τα κινητά της nokia? Δεν γνωρίζω καθόλου.

If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates?

Παιδιά τα κατάφερα. το αναβάθμισα μέσω seus και λύθηκε το πρόβλημα με το ξυπνητήρι.!! Πρώτη αναβάθμιση σε κινητό se poy έκανα, και όλα πήγαν ρολόι.Τέλεια εταιρεία η se., 10 λεπτά έκανε συνολικά η αναβάθμιση.(ξεκίνησα 11.44 και τέλιωσα 11.54, πριν λίγο).

Φτου μην ματιάσω το κινητό μου, όλα πλέον πάνε ρολόι.

Και κάτι τελευταίο.

Μπαίνοντας στο κρυφό μενού,γράφει στο λογισμικό.

R1KG001

prgCXC1250210 GENERIC WI R1KG001

EROM:R3A016

prgCXC1250461_EROM_DB2020_WILMA_FOTA_SIMLOCK_FLAFLA_SIBLEY_SEMCUSB

Αυτή είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού ε?

Πάντως εγώ από εδω και στο εξής μόνο κινητά se θα αγοράζω, αφού η siemens mobile έκλεισε.

Έτσι ενημερωτικά, παρόμοια υπηρεσία αναβαθμίσεων (από το σπίτι) διατίθεται για τα κινητά της nokia? Δεν γνωρίζω καθόλου.

1)Ναι η τελευταία εκδοσή είναι.

2)Ναι διατίθεται και από την nokia.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Χαίρετε παίδες! Μου το προτείνετε το Κ800; Είναι να πάρω επιδότηση. Η τιμή του έχει πέσει σε εξευτελιστικά επίπεδα, το ΣΑΡ του είναι σχετικά χαμηλό, βγάζει υπέροχες φωτογραφίες, αλλά θα ήθελα να μου απαντήσετε στα εξής: 1ον: Πράγματι το τζόιστικ μετά από κάποιο καιρό χρήσης αρχίζει να κολλάει; 2ον: Ο ήχος από τα ακουστικά του είναι δυνατός και καθαρός όταν πχ ακούμε mp3 και ραδιόφωνο; 3ον: Παρουσιάζεται πρόβλημα και στο πληκτρολόγιο μετά από χρόνια χρήση; (Ξέρω πως δεν είναι πολύ εύχρηστο από την αρχή που το αγοράζεις, δεν εννοώ αυτό). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας! ΥΓ: Δεν περιμένω ο ήχος του να είναι εφάμιλλος των εξειδικευμένων γουώκμαν κινητών της ίδιας εταιρείας, αλλά με ενδιαφέρει να είναι παρόλα αυτά ποιοτικός, καθαρός και δυνατός. Κάποιος μου είπε ότι τοποθετώντας τα ακουστικά των μουσικών κινητών της Σόνυ Έρικσσον, ο ήχος βελτιώνεται και δυναμώνει. Είναι αλήθεια;

Γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε animated GIF για οθόνες 240Χ320? Δε κατάφερα να βρω ανάλογο θέμα.

Γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε animated GIF για οθόνες 240Χ320? Δε κατάφερα να βρω ανάλογο θέμα.

http://www.mobilepark.eu/wallpapers/240x320/search-fractal/page-3/

Εδώ θα τα βρεις φίλε μου!

Χαίρετε παίδες! Μου το προτείνετε το Κ800; Είναι να πάρω επιδότηση. Η τιμή του έχει πέσει σε εξευτελιστικά επίπεδα, το ΣΑΡ του είναι σχετικά χαμηλό, βγάζει υπέροχες φωτογραφίες, αλλά θα ήθελα να μου απαντήσετε στα εξής: 1ον: Πράγματι το τζόιστικ μετά από κάποιο καιρό χρήσης αρχίζει να κολλάει; 2ον: Ο ήχος από τα ακουστικά του είναι δυνατός και καθαρός όταν πχ ακούμε mp3 και ραδιόφωνο; 3ον: Παρουσιάζεται πρόβλημα και στο πληκτρολόγιο μετά από χρόνια χρήση; (Ξέρω πως δεν είναι πολύ εύχρηστο από την αρχή που το αγοράζεις, δεν εννοώ αυτό). Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας! ΥΓ: Δεν περιμένω ο ήχος του να είναι εφάμιλλος των εξειδικευμένων γουώκμαν κινητών της ίδιας εταιρείας, αλλά με ενδιαφέρει να είναι παρόλα αυτά ποιοτικός, καθαρός και δυνατός. Κάποιος μου είπε ότι τοποθετώντας τα ακουστικά των μουσικών κινητών της Σόνυ Έρικσσον, ο ήχος βελτιώνεται και δυναμώνει. Είναι αλήθεια;

καλημερα.θα σου απαντησω στα "ισια".οτι κινητο ειχα με joystic..ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα.τωρα ειναι να μην τυχεις στην περιπτωση.,..αλλα δεν νομιζω να ειναι αυτος σημαντικος λογος για να αποφυγεις την αγορα του.αμα το θελεις για κινητο..δεν υπαρχει κανενα προβλημα,ομως αν το θελεις για φορητη παιχνιδομηχανη..ισως εκει να τα βρεις σκουρα.:)

ο ηχος του ειναι παρα πολυ καλος.τωρα τα ακουστικα της sony ericsson εμενα δεν μου αρεσαν..αλλα εχω βαλει τα δικα μου και ειμαι μια χαρα.

αξιζει να το αποκτησεις τωρα..γιατι προκειτε για το ΚΙΝΗΤΟ :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην το σκέφτεσαι φιλέ μου παρτω . Εγω το έχω 6 μήνες και δεν μου έχει παρουσίαση κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσες σας! Μάλλον θα το πάρω! Έχω ψιλοβαρεθεί τα Νόκια.

Γεια σας κι από μένα παιδιά... απαντώ και γω στον φίλο που ρωτάει για το κ800 πληροφορίες...

το δικό μου το πήρα από σέρβις λόγω τζόιστικ πριν 2 μήνες...η αλήθεια είναι ότι παίζω πολύ συχνά παιχνίδια...τώρα πάλι άρχισε να κολλάει...με πιάσανε τα νεύρα μου...κατά τα άλλα βέβαια έχω να πω τα καλύτερα...και από φώτο και γενικά...α! για τον ήχο μέσα απ'τα ακουστικά είναι πολύ καλύτερος...

Μπορείτε να μου πείτε τώρα και μένα επειδή δικαιούμαι καλή αναβάθμηση

1) ποιο θα με συμβουλεύατε να πάρω που να είναι ισάξιο του κ800 αλλά χωρίς τζόιστικ?

2) αν είναι δυνατόν να μη χάσω όλα εκείνα τα καλούδια που έχω στο κ800...δηλαδή themes games και ωραία wallpapers

Υ.Γ το κινητό το έχω ένα χρόνο

Γεια σας κι από μένα παιδιά... απαντώ και γω στον φίλο που ρωτάει για το κ800 πληροφορίες...

το δικό μου το πήρα από σέρβις λόγω τζόιστικ πριν 2 μήνες...η αλήθεια είναι ότι παίζω πολύ συχνά παιχνίδια...τώρα πάλι άρχισε να κολλάει...με πιάσανε τα νεύρα μου...κατά τα άλλα βέβαια έχω να πω τα καλύτερα...και από φώτο και γενικά...α! για τον ήχο μέσα απ'τα ακουστικά είναι πολύ καλύτερος...

Μπορείτε να μου πείτε τώρα και μένα επειδή δικαιούμαι καλή αναβάθμηση ποιο θα με συμβουλεύατε να πάρω που να είναι ισάξιο του κ800 αλλά χωρίς τζόιστικ?

Υ.Γ το κινητό το έχω ένα χρόνο

K850 ;) ta xrisougena tha kanei 450E an vgei sta 499 alla to kovo sto 400 na peftei

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

παιδια ξερετε πως με το κ800 μπορω να κοντρολαρω εναν pc? γιατι ειδα ενα βιντεο που δειχνει οτι με αυτο το κινητο μπορεις να ελεγξεις το ποντικι του υπολογιστη και να κανεις αλλα διαφορα

ειναι καπια ρυθμιση του κινητου η χρειαζεται καπιο προγραμμα απο τον υπολογιστη για να γινει κατι τετοιο??

ειδα το βιντεο αλλα δεν καταλαβα τιποτα γιατι ηταν στα αγγλικα

αν δεν ξερετε τι σας λεω μπορειτε να δειτε το σχετικο βιντεο και μετα

να μου πειτε αν καταλαβατε κατι

να το βιντεο......

thanksssss

honda astrea supra 109 (piston narita 53 cm,kentroforos f200 1o stadio fuego,karmpilater 22ari shark,racing,lastixa veerubber.eksatmisi sebring.xrwma prasino laxani.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια ξερετε πως με το κ800 μπορω να κοντρολαρω εναν pc? γιατι ειδα ενα βιντεο που δειχνει οτι με αυτο το κινητο μπορεις να ελεγξεις το ποντικι του υπολογιστη και να κανεις αλλα διαφορα

ειναι καπια ρυθμιση του κινητου η χρειαζεται καπιο προγραμμα απο τον υπολογιστη για να γινει κατι τετοιο??

ειδα το βιντεο αλλα δεν καταλαβα τιποτα γιατι ηταν στα αγγλικα

αν δεν ξερετε τι σας λεω μπορειτε να δειτε το σχετικο βιντεο και μετα

να μου πειτε αν καταλαβατε κατι

να το βιντεο......

thanksssss

Γινεται μεσω συγχρονισμου εφοσον εχεις στον υπολογιστη σου bluetooth.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γειά σας, θα ήθελα πρόγραμα που να μπορώ να μπαίνω στο MSN απο το κινητό μου και να έχει περίπου τις δυνατότητες που έχει και το pc. Όποιος χρισιμοποιεί κανένα τέτοιο πρόγραμμα ή ξέρει απο που μπορώ να κατεβάσω ενα τέτοιο πρόγραμμα ας κάνει ένα post με το link για download. Περιμένω απαντήσεις σας!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γινεται μεσω συγχρονισμου εφοσον εχεις στον υπολογιστη σου bluetooth.

οταν λες μεσω συγχρονισμου τι εννοεις?

μηπως μπορεις να μου εξηγησεις πως ακριβως γινεται αυτος ο συγχρονισμος?

ειναι καπιες ρυθμισεις?

αν μπορεις βοηθησε με λιγο

thankssss

honda astrea supra 109 (piston narita 53 cm,kentroforos f200 1o stadio fuego,karmpilater 22ari shark,racing,lastixa veerubber.eksatmisi sebring.xrwma prasino laxani.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχεις bluetooth στον υπολογιστή;

Αν έχεις πήγαινε στο "απομακρυσμένος έλεγχος". Τα υπόλοιπα θα τα βρεις μόνος σου.

Απλά από τον browser του κινητού πάς στην σελίδα http://mobile.live.com και μπαίνεις απο εκεί χωρίς πρόγραμμα. Γενικώς έχε υπ' όψιν ότι οι χρεώσεις είναι λίγο αλμυρές.

Πως μπορει κανεις να ακουει μουσικη απο το bluetooth ακουστικο του με το κ800ι?

Αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ, υποστηρίζει Α2DP το Κ800i ??

• The title was changed to Sony Ericsson K800i