petrokol Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Γεια χαρα σε ολους!Σημερα πηρα κι εγω το k800 και μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!Εχω ενα μικρο προβληματακι και μια απορια: Το προβλημα: Στελνω mms (συγκεκριμενα σε ενα se W810i) και ενω βγαζω τις φωτο σε κανονικη αναλυση (640x480) φθανουν στο αλλο κινητο σε αναλυση πολυ μικροτερη!Το ιδιο γινεται κι οταν μου στελνουν κι εμενα mms..Καμια ιδεα? Και η απορια:Σε πειρπτωση που εχω την τελευταια εκδοση firmware και προσπαθησω να κανω αναβαθμηση μεσω της Υπηρεσιας Αναβαθμισης της Sony Ericsson θα με ενημερωσει η θα κανει κανονικα την αναβαθμηση? Ευχαριστω εκ των πρωτερων! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Γεια χαρα σε ολους!Σημερα πηρα κι εγω το k800 και μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!Εχω ενα μικρο προβληματακι και μια απορια: Το προβλημα: Στελνω mms (συγκεκριμενα σε ενα se W810i) και ενω βγαζω τις φωτο σε κανονικη αναλυση (640x480) φθανουν στο αλλο κινητο σε αναλυση πολυ μικροτερη!Το ιδιο γινεται κι οταν μου στελνουν κι εμενα mms..Καμια ιδεα? Και η απορια:Σε πειρπτωση που εχω την τελευταια εκδοση firmware και προσπαθησω να κανω αναβαθμηση μεσω της Υπηρεσιας Αναβαθμισης της Sony Ericsson θα με ενημερωσει η θα κανει κανονικα την αναβαθμηση? Ευχαριστω εκ των πρωτερων! Με γεια το κινητό καταρχήν. Αν έχεις την τελευταία έκδοση θα σε ενημερώσει με μήνυμα ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση για το κινητό σου. Για τα mms, είναι θέμα δικτύου. Αν είναι πάνω από το μέγεθος (100kb αν δεν άλλαξε κάτι) που είναι η προεπιλογή, μειώνεται αυτόματα η ανάλυση της φωτογραφίας. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Με γεια το κινητό καταρχήν. Αν έχεις την τελευταία έκδοση θα σε ενημερώσει με μήνυμα ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση για το κινητό σου. Για τα mms, είναι θέμα δικτύου. Αν είναι πάνω από το μέγεθος (100kb αν δεν άλλαξε κάτι) που είναι η προεπιλογή, μειώνεται αυτόματα η ανάλυση της φωτογραφίας. Νομίζω ότι το μέγεθος των mms έχει επεκταθεί στα 300kb/μήνυμα. Κοίτα λίγο τις ρυθμίσεις mms και κυρίως εκεί που λέει "κλιμάκωση εικόνας" Μήπως είναι στο 320*240?? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Νομίζω ότι το μέγεθος των mms έχει επεκταθεί στα 300kb/μήνυμα. Κοίτα λίγο τις ρυθμίσεις mms και κυρίως εκεί που λέει "κλιμάκωση εικόνας" Μήπως είναι στο 320*240?? ναι 300kb/mms μπορουμε να στελνουμε και αν δεν κανω λαθος η cosmote εχει 500kb/mms.σιγουρα ειναι μια απο τις 3 μεγαλες αλλα δεν θυμαμαι καλα αν ειναι η cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrokol Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Εχω δοκιμασει και μη ενεργο και 640x480 αλλα δεν γινεται τιποτα!Καμια αλλη ιδεα ρε παιδια? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 ναι 300kb/mms μπορουμε να στελνουμε και αν δεν κανω λαθος η cosmote εχει 500kb/mms.σιγουρα ειναι μια απο τις 3 μεγαλες αλλα δεν θυμαμαι καλα αν ειναι η cosmote Έτσι και αλλιώς, δεν το υποστηρίζουν οι συσκευές... Σε τι ανάλυση παίρνει την φώτο το 810? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Εχω δοκιμασει και μη ενεργο και 640x480 αλλα δεν γινεται τιποτα!Καμια αλλη ιδεα ρε παιδια? Η άλλη ιδέα είναι να δεις το μέγεθος της φωτογραφίας. Και να μειώσεις το μέγεθος από τον υπολογιστή. btw εγώ όταν δοκιμάζω να στείλω πάνω από 100 kb (vodafone και Κ750) μου βγάζει μήνυμα "πολύ μεγάλο μέγεθος αντικειμένου". Δεν είμαι σίγουρος λοιπόν κατά πόσο είναι αλήθεια η αύξηση στα 300kb. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Η άλλη ιδέα είναι να δεις το μέγεθος της φωτογραφίας. Και να μειώσεις το μέγεθος από τον υπολογιστή. btw εγώ όταν δοκιμάζω να στείλω πάνω από 100 kb (vodafone και Κ750) μου βγάζει μήνυμα πολύ μεγάλο μέγεθος αντικειμένου. Δεν είμαι σίγουρος λοιπόν κατά πόσο είναι αλήθεια η αύξηση στα 300kb. Ναι ε?:worry: :worry: Μήπως παίζει ρόλο η sim?:ninja: Έχω στείλει video(295 kb) και από v800 και από w900. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrokol Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Το w810 τις βγαζει σε αναλυση 107*80!Το ιδιο και το δικο μου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Ναι ε?:worry: :worry: Μήπως παίζει ρόλο η sim?:ninja: Έχω στείλει video(295 kb) και από v800 και από w900. Δεν νομίζω ότι είναι μόνο θέμα της sim. Από όσο ξέρω με sim ίδιας εποχής, σε cosmote δίκτυο, μπορείς να στείλεις πάνω από 100kb. Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς παίζει. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrokol Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Παιδια εγω νομιζω οτι ειναι θεμα κινητου...Οταν ειχα το 6600 και μου εστελναν απο το w810 οι φωτογταφιες ερχοντουσαν κανονικα και ειχαν μεγεθος πανω απο 100kb 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Το w810 τις βγαζει σε αναλυση 107*80!Το ιδιο και το δικο μου :dizzy: :dizzy: Με κούφανες τελείως!! Δεν ξέρω τι παίζει φίλε.Κάποιο λάθος του δικτύου ίσως. Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Geofil: Και εγώ κάρτα voda έχω, αλλάείναι 3g.Τι να σου πώ, δεν ξέρω...:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrokol Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 οκ φιλε!Ευχαριστω παντως για την προσπαθεια.Θα παω αυριο στον γερμανο μηπως μου βρουν καμια λυση... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Παιδια εγω νομιζω οτι ειναι θεμα κινητου...Οταν ειχα το 6600 και μου εστελναν απο το w810 οι φωτογταφιες ερχοντουσαν κανονικα και ειχαν μεγεθος πανω απο 100kb Άρα το w810 στέλνει όντως μεγάλα mms. Δεν είναι το 6600 που έχει την ικανότητα να λαμβάνει μεγάλα mms. Και αν ήταν έτσι θα έπρεπε και το k800 να έχει αυτήν την δυνατότητα. Μήπως τελικά είναι θέμα της κεραίας τη περιοχής, και πόσο νέας τεχνολογίας είναι αυτή; Δεν ξέρω. Ρωτάω. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrokol Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Τι να πω?πολυ μπερδεμα ρε παιδια..Α και το k700 δεχεται κανονικα mms απο το w810... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Άρα το w810 στέλνει όντως μεγάλα mms. Δεν είναι το 6600 που έχει την ικανότητα να λαμβάνει μεγάλα mms. Και αν ήταν έτσι θα έπρεπε και το k800 να έχει αυτήν την δυνατότητα. Μήπως τελικά είναι θέμα της κεραίας τη περιοχής, και πόσο νέας τεχνολογίας είναι αυτή; Δεν ξέρω. Ρωτάω. Ίσως,(λέω τώρα) να τυχαίνει το δίκτυο να είναι υπερφορτωμένο εκείνη τη στιγμή και να κάνει αυτόματα μείωση του μεγέθους(και των kb) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Ίσως,(λέω τώρα) να τυχαίνει το δίκτυο να είναι υπερφορτωμένο εκείνη τη στιγμή και να κάνει αυτόματα μείωση του μεγέθους(και των kb) Από περιέργεια θα πάρω τηλέφωνο αύριο στην Vodafone για να μάθω τι ακριβώς ισχύει. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrokol Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Μαλλον κι εγω στην tim θα πρεπει να απευθυνθω μηπως βρω καμια ακρη... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Ραντεβού λοιπόν αύριο, για την ενημέρωση.:) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 @petrokol : Στις ρυθμισεις των mms ,στον τυπο δημιουργιας,τι ρυθμιση εχεις ? Βαλε Χωρις περιορισμους ,μηπως φταιει αυτο. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrokol Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 Αυτο εχω βαλει αλλα παλι τα ιδια κανει... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2006 @petrokol : Στις ρυθμισεις των mms ,στον τυπο δημιουργιας,τι ρυθμιση εχεις ? Βαλε Χωρις περιορισμους ,μηπως φταιει αυτο. Οι "περιορισμοί" αφορούν στα φορμά των αρχείων.Δεν είναι αυτό:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Μήπως είναι θέμα συμπίεσης που έχετε ρυθμίσει το τηλέφωνο να κάνει? Στις ρυθμίσεις της κάμερας το λέει σαν ποιότητα εικόνας (κανονική - υψηλή). Επηρεάζει άμεσα το μέγεθος του αρχείου που φτιάχνει το κινητό όταν τραβάει μια φωτό (σχεδόν το διπλασιάζει). Οπότε και μια 640Χ480 μπορεί και να μην περνάει εφόσον το αρχείο είναι μεγάλο. Τώρα για το μέγεθος των mms ανά εταιρεία (100kb, 300kb ή 400) δυστοιχώς δεν γνωρίζω κάτι. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Το δικο μου κ800 ,αν και αργησε ,χτες παρεδωσε το πνευμα του ,δεν αναβει :( :mad: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Το δικο μου κ800 ,αν και αργησε ,χτες παρεδωσε το πνευμα του ,δεν αναβει :( :mad: Όπως το είπες, άργησε κιόλας:mad: Τι κακό με αυτά τα κινητά.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts