Nosferatu Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 eho to k 800 sxedon 2 mhnes shmera to eklisa kai piga na allaxo thn sim me mia alli pou eho kai paredose pneuma. nekro telios den anigi me tipota ti protinete? Κλασσικό πρόβλημα. Δοκιμάζεις να κάνεις update το οποίο λογικά δεν θα πιάσει οπότε αμέσως πας στο service... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Με έχετε βάλει σε σκέψεις... Με έχει πιάσει ένας φόβος ότι αν αλλάξω sim στο κινητό θα τα φτύσει. Το θεωρείτε λογικό να την αλλάξω τώρα ώστε αν παρουσιάσει πρόβλημα να το στείλω πίσω (είναι μόλις 2 ημερών, αναβαθμισμένο), ή αν κάτσει ποτε να το κάνω τότε και να φοβάμαι μην μου πουν, τώρα που το έφερες τρέχα γύρευε.. Επίσης όταν είμαι στην κετρική οθόνη του K800 και πατάω τα βελάκια και τα αστεράκια που γράφετε δεν μου εμφανίζεται το κρυφό μενού (Το κινητό είναι αγορασμένο από κατάστημα TIM). edit: Το 2ο πρόβλημα το βρήκα από google μιας και είχε γραφτεί λάθος στο thread "SonyEricsson K-800i παιχνίδια,themes,απορίες και online-update." στη μέση της σελίδας 5. Είναι >*<<*<* και όχι >*<<*<. Αναβάθμιση της EPOM περιμένουμε με τα επόμενα updates μέσω SEUS;;; 1 Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 βρε παιδια, επειδη μπερδευτηκα, εγω τωρα ειμαι αναβαθμισμενη;;;; :wacko: R1CF001 EROM: R3A011 thanks:) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Όχι, έχει βγει η νέα με R1ED001, έκανα εγώ update μέσω SEUS! Παρόλα αυτα η EPOM έμεινε ίδια με την δικιά σου και μετά την αναβάθμιση Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 ρε παιδια, μολις σημερα πηρα μετα απο 1 εβδομαδα το νεο μου κ800, (το ειχα δωσει για γενικο service) και μου εκανα αντικατασταση με την παλια εκδοση λογισμικου. ειναι normal αυτο;;; Βεβαια δεν εχω διαπιστωσει κανενα προβλημα ως την ωρα, ολα δουλευουν ρολοι... Να το ξαναδωσω για αναβαθμιση χωρις να εχει προβλημα, ή να περιμενω μεχρι να αρχισει να τα παιζει;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 pira mia karta sony gia to k800 xwritikotitas enos Gb.. I arxiki tis xwritikotita ine 911mb! xerw oti pada ine ligotero ala mou fenete poli ligotero.. An tin formarw mesw pc i mesw tou idiou kinitou lete na alaxi kati?? pou vlepo tin ekdosi tis erom? sto krifo menu? pia ine i teleftea ekdosi kai pios o rolos tis erom sto kinito?? efharistw.. ;) xeri kapios??:worry: 1 Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 xeri kapios??:worry: Εντάξει είσαι στα 911,τόσα είναι τα εκμεταλλέυσιμα στις Μ2 του 1GB:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonShadow Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 ρε παιδια, μολις σημερα πηρα μετα απο 1 εβδομαδα το νεο μου κ800, (το ειχα δωσει για γενικο service) και μου εκανα αντικατασταση με την παλια εκδοση λογισμικου. ειναι normal αυτο;;; Βεβαια δεν εχω διαπιστωσει κανενα προβλημα ως την ωρα, ολα δουλευουν ρολοι... Να το ξαναδωσω για αναβαθμιση χωρις να εχει προβλημα, ή να περιμενω μεχρι να αρχισει να τα παιζει;;; Oxi den einai normal na sou perasoun paleoteri ekdosi logismikou. An den mporeis na kaneis moni sou anbathmisi meso tou PC sou kai tou SEUS tote steile to ksana sto service gia na sou enimerosoun to logismiko. Mporei na douleuei roloi opos les alla i nea ekdosi sto firmware tis siskeuis diorthonei arketa problimata, fanera kai mi. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonShadow Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΡΟΔΟ... ΕΜΕΝΑ ΤΟ Κ8ΟΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕ 3 ΦΟΡΕΣ!! Κ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ, ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ 2 ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΕ ΜΙΑ, ΤΟ VODAFONE 2GETHER... THN 3h ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΑΘΗΝΑ, ΜΟΥ ΑΛΑΞΑΝ ΠΛΑΚΕΤΑ.. Κ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΨΙΛΟΑΛΛΑΓΕΣ Κ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ.... Η ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η RIED001, K THS EROM R3A011.... kala eisai mexri edo. Exei bgei kai anabathmisi tis EROM apo 011 pou exeis se 016 alla tha perimeneis logika na ginei anabathmisi tis apo ton SEUS otan kikloforisei neo logismiko. An den mporeis na perimeneis mexri tote me ena mikro kostos tin kaneis kai apo Wotan. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DragonShadow Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 Γιατί να το κλείσω? Κάνει ζημιά στη μπαταρία ας πούμε ή κάτι άλλο? kaneis to idio kai me to fortisti sou, diladi mpenobgazeis to kinito sti priza xoris na xreiazete fortisi? H apantisi einai oxi. Mporei to USB na mi deinei to reuma pou dinei o fortistis sti mpataria omos den pauei na tin girnaei se katastasi fortisis xoris na xreiazete kathe ligo kai ligaki otan pas na metafereis kati apo i pros to kinito sou. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2006 ρε παιδια, μολις σημερα πηρα μετα απο 1 εβδομαδα το νεο μου κ800, (το ειχα δωσει για γενικο service) και μου εκανα αντικατασταση με την παλια εκδοση λογισμικου. ειναι normal αυτο;;; Βεβαια δεν εχω διαπιστωσει κανενα προβλημα ως την ωρα, ολα δουλευουν ρολοι... Να το ξαναδωσω για αναβαθμιση χωρις να εχει προβλημα, ή να περιμενω μεχρι να αρχισει να τα παιζει;;; Μηπως σου εκαναν αντικατασταση συσκευης! :blink: και σου δωσαν καινουργια με παλιο firmware!? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sharp GX20 Video Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Εντάξει είσαι στα 911,τόσα είναι τα εκμεταλλέυσιμα στις Μ2 του 1GB:) ok file rost! se efharistw... 911 e?? e tous tsipides...:lol: 1 Παράθεση Often imitated, never duplicated... ELA MWRI PANATHA! ELA MWRI ARWSTIA!! :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 kaneis to idio kai me to fortisti sou, diladi mpenobgazeis to kinito sti priza xoris na xreiazete fortisi? H apantisi einai oxi. Mporei to USB na mi deinei to reuma pou dinei o fortistis sti mpataria omos den pauei na tin girnaei se katastasi fortisis xoris na xreiazete kathe ligo kai ligaki otan pas na metafereis kati apo i pros to kinito sou.Δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τη φόρτιση. Και όλη μέρα να παίζεις με το φορτιστή και το usb, δεν παθαίνει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Μηπως σου εκαναν αντικατασταση συσκευης! :blink: και σου δωσαν καινουργια με παλιο firmware!? αυτο εννοω... μου εδωσαν καινουργια συσκευη, που παρεμπιπτόντως η συσκευη ειναι πολλη καλυτερη απο την προηγουμενη, αλλα μου εχουν περασει την παλια εκδοση λογισμικου...:mad: και σκεφτειτε οτι τους το τονισα! προσεξτε την εκδοση που θα περασετε! αλλα....τα ζωα μου αργα! :lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 αυτο εννοω... μου εδωσαν καινουργια συσκευη, που παρεμπιπτόντως η συσκευη ειναι πολλη καλυτερη απο την προηγουμενη, αλλα μου εχουν περασει την παλια εκδοση λογισμικου...:mad: και σκεφτειτε οτι τους το τονισα! προσεξτε την εκδοση που θα περασετε! αλλα....τα ζωα μου αργα! :lol: Κάνεις αναβάθμιση από το σπίτι, αυτό είναι εύκολο. Το πρόβλημα είναι να σου έκαναν αντικατάσταση και να είχε πρόβλημα η συσκευή αντικατάστασης. Τί έκδοση είχε το κινητό που σου πέθανε αρχικά; Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 telika h teleutaia version poia einai sto firmware? 1 Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 telika h teleutaia version poia einai sto firmware? R1ED001 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalamatiani Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Κάνεις αναβάθμιση από το σπίτι, αυτό είναι εύκολο. Το πρόβλημα είναι να σου έκαναν αντικατάσταση και να είχε πρόβλημα η συσκευή αντικατάστασης. Τί έκδοση είχε το κινητό που σου πέθανε αρχικά; ειναι ευκολο;;; διοτι δεν εχω και πολυ σχεση με το αντικειμενο... στο πρωτο κ800 ειχα μερικα προβληματα, το πηγα στο service εκανα αναβαθμιση και αντι να φτιαξει....χειροτερεψε! ετσι το ξαναπηγα στην Omnitech και μου δωσανε κανινουργια συσκευη αλλα με την παλια εκδοση λογισμικου! τι να πω κ εγω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Τελικά ξέρει κανείς αν σε αναβαθμισμένα κινητά με firmware R1ED001 η αλλαγή sim προκαλεί τον "γρήγορο θάνατο" στο κινητό...; 1 Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Τελικά ξέρει κανείς αν σε αναβαθμισμένα κινητά με firmware R1ED001 η αλλαγή sim προκαλεί τον "γρήγορο θάνατο" στο κινητό...; Ε δε νομίζω. Γιατί να συμβαίνει αυτό; Και στο κάτω-κάτω αν συμβεί στο αντικαθιστούν, μη σκας. ;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 αυτο εννοω... μου εδωσαν καινουργια συσκευη, που παρεμπιπτόντως η συσκευη ειναι πολλη καλυτερη απο την προηγουμενη, αλλα μου εχουν περασει την παλια εκδοση λογισμικου...:mad: και σκεφτειτε οτι τους το τονισα! προσεξτε την εκδοση που θα περασετε! αλλα....τα ζωα μου αργα! :lol: παντως δεν σημαινει οτι σου δωσαν συσκευη με παλιο λογισμικο θα πρεπει να μην ειναι καλη,μηπως με το συγκεκριμενο λογισμικο δουλευει καλυτερα το κινητο.παιζει κι'αυτο.π.χ. στο k750i η προτελευταια εκδοση δουλευει πολυ καλυτερα απο την νεοτερη. Επισης δουλεψε το κινητο και δεν ειναι αναγκη να βαλεις αλλη version εφοσον το κινητο θα λειτουργει κανονικα.παιζει το κινητο να μπλοκαρε επειδη δεν δουλευε σωστα το καινουργιο firmware! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 vre paidia sthn mmc tou kinhtou pws kanoume format?? den exei epilogh mesa opws to k750i h toulaxistwn egw den thn vlepw mporei kapoios na mou pei ta vhmata gia na thn formarw?? 1 Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmas73 Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 Τελικά ξέρει κανείς αν σε αναβαθμισμένα κινητά με firmware R1ED001 η αλλαγή sim προκαλεί τον "γρήγορο θάνατο" στο κινητό...; εγώ του εχω αλαξει 5 κάρτες και δουλεύει μια χαρά! Εχω κάνει και αναβάθμιση της erom ομως και δεν ξέρω αν παίζει αυτό κάποιο ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 εγώ του εχω αλαξει 5 κάρτες και δουλεύει μια χαρά! Εχω κάνει και αναβάθμιση της erom ομως και δεν ξέρω αν παίζει αυτό κάποιο ρόλο. sthn erom pws kanoume update?? 1 Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2006 vre paidia sthn mmc tou kinhtou pws kanoume format?? den exei epilogh mesa opws to k750i h toulaxistwn egw den thn vlepw mporei kapoios na mou pei ta vhmata gia na thn formarw?? File Manager>Προσθετ.>Κατάστ. μνήμης>Memory Stick>Πρόσθετ.>Διαμόρφωση M/S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts