Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδια.Δηλαδη αν παω το κινητο στο service για αναβα8μιση λογισμικου 8α μου περασουν καινουργιο ασφαλες λογισμικο?Στο οποιο δεν εχεις προβλημα αν αλλαζεις σιμ?ευχαριστω

Αν είναι θέμα software θα έχει λυθεί λογικά με την αναβάθμιση. Φαντάζομαι θα ήταν το πρώτο που θα διόρθωναν.

:!: Με πάσα επιφύλαξη,:!: θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις τις άλλες κάρτες σου(TIM, COSMOTE) όταν θα θέλεις να ξεφορτωθείς μερικές γρατζουνιές από το κινητό σου;) :ninja: ;)

ναι, πολύ καλή ιδέα, και θα το αλλάξουν στους πρώτους 100-μπορεί να λέω και πολλούς- και μεά αυτοί που έχουν πραγματικό πρόβλημα θα κλαίνε τα.. ωραία πράσινα ζεστά.. δολλάρια τους..!:lol: :p :wacko: :rolleyes:

Αγγελίες στο Buy & Sell Μόνο..

ναι, πολύ καλή ιδέα, και θα το αλλάξουν στους πρώτους 100-μπορεί να λέω και πολλούς- και μεά αυτοί που έχουν πραγματικό πρόβλημα θα κλαίνε τα.. ωραία πράσινα ζεστά.. δολλάρια τους..!:lol: :p :wacko: :rolleyes:

Ναι, τους υπόλοιπους θα τους αφήσουν χωρίς κινητό.:p

Μα τι λέτε???:worry:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δεν νομίζω να θέλει κανείς να χαλάσει το κινητό του επίτηδες! Άσε που μάλλον συμβαίνει σε αυτούς που δεν θέλουν να τους συμβεί... Αν προσπαθήσεις μπορεί να μην πετύχει!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Δεν νομίζω να θέλει κανείς να χαλάσει το κινητό του επίτηδες! Άσε που μάλλον συμβαίνει σε αυτούς που δεν θέλουν να τους συμβεί... Αν προσπαθήσεις μπορεί να μην πετύχει!

Μα αυτή είναι η ατυχία.:p

Σου συμβαίνει όταν δεν το θέλεις.:( :(

μαλλον απο αυριο θα εχουμε διαθεσιμη την αναβαθμιση μεσω SEUS. για να δουμε τι θα δουμε...

Ας ελπισουμε οτι θα ειναι αυριο και δεν θα μας καθυστερησουν και αλλο.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

γεια σασ παιδια....θελω να μου πειτε αμα αξιζει το mp3 player του κ800.Κυριως αυτο με ενδιαφερει.Να παρω καλυτερα το w810? αμα με ενδιαφερει το mp3?

TO W100i XEI KALYTERO VIDEO?

Kαι ενα τελευταιο....Η ενταση του W810i ειναι ικανοποιιτική?

:lol:

Ωραια νεα για πες μας καμια διαφορα ΕΙΔΕς ?

Καλησπέρα, sorry for the late reply, το κινητό όλο το ΣΚ το έχω διαλύσει κυριολεκτικά συνεχώς το σκαλίζω και ούτε φαινόμενο λευκής οθόνης είχα, ούτε κολλήματα ούτε τίποτα απολύτως!

Θα ήθελα να διευκρινήσω ότι τα παιδιά από το service μου ανέφεραν ότι τις αναβαθμίσεις πολύ πριν βγουν στο site τις "βλέπουν" αυτοί σε ένα εσωτερικό δίκτυο (intranet) που έχουν και με αυτό τον τρόπο απέκτησα το νέο μου Κ800 με το νέο λογισμικό που περιμένετε εσείς να βγει στο site

Αλήθεια, γιατί δεν πάτε μια βόλτα από τα SE service points να σας τα αναβαθμίσουν? :happy:

γεια σασ παιδια....θελω να μου πειτε αμα αξιζει το mp3 player του κ800.Κυριως αυτο με ενδιαφερει.Να παρω καλυτερα το w810? αμα με ενδιαφερει το mp3?

λαθοσ to w800i εννοω.....pws moy irthe to w100i?:happy:

:lol:

οχι φίλε δεν αξίζει το mp3 του k800,εχει πολυ χαμηλό ήχο και στο ηχείο και στα ακουστικα σε σύγκριση με άλλα se.Το W800,k750,w700,w810 ειναι πολύ καλύτερα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως mp3 player άνετα.

αφου σε ενδιαφέρει πιο πολύ το mp3 πάρε καλύτερα το w900 αν το βρεις ή το w810.

το video του w800 και του κ800 εχουν την ίδια ανάλυση(176*144 με 15 fpss)

Αλήθεια, γιατί δεν πάτε μια βόλτα από τα SE service points να σας τα αναβαθμίσουν? :happy:

Γιατί βαριόμαστε να εξηγούμε στον κάθε εταιρειάκια υπάλληλο της SE γιατί θέλουμε την αναβάθμιση προφασιζόμενοι προβλήματα της τρέχουσας έκδοσης για να μην πληρώσουμε την αναβάθμιση. Το έχω ζήσει με το Κ750. Μάλλον έχουν δώσει γραμμή ή βαριούνται φοβερά. Σου λένε συνήθως ότι άμα δεν έχει πρόβλημα -δηλ. άμα δεν έχεις κάποιο πρόβλημα πρόχειρο να τους πεις-ότι πρέπει να πληρώσεις! Πολύ έξυπνο και πολύ πελατοκεντρικό, τη στιγμή που και οι πέτρες ξέρουν ότι αν δεν είχε σοβαρά προβλήματα, δεν θα είχαν βγάλει ποτέ αναβαθμισμένη έκδοση... :lol:

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Γιατί βαριόμαστε να εξηγούμε στον κάθε εταιρειάκια υπάλληλο της SE γιατί θέλουμε την αναβάθμιση προφασιζόμενοι προβλήματα της τρέχουσας έκδοσης για να μην πληρώσουμε την αναβάθμιση. Το έχω ζήσει με το Κ750. Μάλλον έχουν δώσει γραμμή ή βαριούνται φοβερά. Σου λένε συνήθως ότι άμα δεν έχει πρόβλημα -δηλ. άμα δεν έχεις κάποιο πρόβλημα πρόχειρο να τους πεις-ότι πρέπει να πληρώσεις! Πολύ έξυπνο και πολύ πελατοκεντρικό, τη στιγμή που και οι πέτρες ξέρουν ότι αν δεν είχε σοβαρά προβλήματα, δεν θα είχαν βγάλει ποτέ αναβαθμισμένη έκδοση... :lol:

Δεν υπάρχει κινητό (και όχι μόνο κινητό) που να μην υπάρχει λόγος αναβάθμισης. Αυτά είναι για άλλον πλανήτη πιο όμορφα φτιαγμένο.

Ας μην είμαστε υπερβολικοί.

Και όσο για την δικαιολογία για αναβάθμιση; το κλασικό. Κολλάει το κινητό. Δεν κοστίζει τίποτα για να το πεις και δεν μπορούν να σου πουν τίποτα.

Σου έτυχε ποτέ ένα κινητό να δουλεύει μια χαρά και μετά από αναβάθμιση να παρουσιάζει αστάθεια??Και όμως...

Το ότι ένα λογισμικό είναι νεότερο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και καλύτερο.Ή μπορεί η αναβάθμιση να μην πατήσει καλά, να έχεις προβλήματα και να πρέπει να ξαναγίνει.

Γι αυτό σε ρωτάνε.

Αν δεν έχεις πρόβλημα, δεν υπάρχει λόγος.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει;) :)

Καλησπέρα, sorry for the late reply, το κινητό όλο το ΣΚ το έχω διαλύσει κυριολεκτικά συνεχώς το σκαλίζω και ούτε φαινόμενο λευκής οθόνης είχα, ούτε κολλήματα ούτε τίποτα απολύτως!

Θα ήθελα να διευκρινήσω ότι τα παιδιά από το service μου ανέφεραν ότι τις αναβαθμίσεις πολύ πριν βγουν στο site τις "βλέπουν" αυτοί σε ένα εσωτερικό δίκτυο (intranet) που έχουν και με αυτό τον τρόπο απέκτησα το νέο μου Κ800 με το νέο λογισμικό που περιμένετε εσείς να βγει στο site

γιατι στο επισημο του σερβις της SE στον ΒΟΛΟ δεν ξερουν καμια καινουρια εκδοση λογισμικου υπομονη λοιπον ....

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

R1CE001 δείχνει firmware το my phone explorer στό δικό μου Κ800i

Ε αφού είναι VodafoneLive τι θες να δείχνει:confused: :wacko: :confused:

.....R1CE001

- Vodafone specific release........;)

Ισοδύναμη με την πρώτη έκδοση λογισμικού R1CB001 των κανονικών Κ800.

γιατι στο επισημο του σερβις της SE στον ΒΟΛΟ δεν ξερουν καμια καινουρια εκδοση λογισμικου υπομονη λοιπον ....

Περιφερειακή καθυστέρηση λέγεται αυτό;)

Περιφερειακή καθυστέρηση λέγεται αυτό;)

:lol: :lol:

Ναι, περιμένουν να τους το στείλει το κούριερ:p

Μαντέψτε: μόλις δοκίμασα το SEUS και μου λέει ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση! 37η εβδομάδα, 1η μέρα! Λέτε να τη βγάλουν όταν κυκλοφορήσει το P990i;;; ;)

Βολταίρος

Πηρα πριν λιγο το τμημα εξυπηρετησησ πελατων δεν υπαρχει ενημερωση για νεα εκδοση λογισμικου και την περιμενουν μεχρι τελους του μηνα καπου τοτε να παρω τηλεφωνο μου ειπαν:!: 80111810810:!:
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

...apo tin deyteri anavathmisi tis...

...moy eipan avrio tha kseroyn ean echei erthei apo ta kentrika tis S.E.HELLAS...

gia na doyme ti tha echei,ftiachtei,kai ti tha'chei chalasei,ap'tin syskevi...

THE LEGENT OF ROCK MUSIK IN THE OLL WORLD IS ONE:M E T A L I C A

• The title was changed to Sony Ericsson K800i