Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι λες ρε μεγαλε???απο που το συμπερανες αυτο???δλδ ποια κινητα της νοκια ειναι απειρως καλυτερα απο τα ερικσον για πες μου???εγψ εσκασα σαν...μ.....ας 400ε να παρω το 6280 και απο ποιοτητα ειναι 0 ασε μην το συζητας.ακομα και τα Ν70 Ν80 δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα.δε λεω οτι ειναι χαλια η κατασκευη τους αλλα οχι και απειρως καλυτερη απο ερικσον.και σκεψου οτι σκας 500+ ευρω για να τα αποκτησεις.εγω απο τα κ700 κ750 κ800 εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος σαν ποιοτητα κατασκευης και μαλιστα αν θα τα συγκρινα με τα μοντελα καποιας εταιρειας αυτη θα ηταν η σαμσουνγκ με τα νεα της μοντελα E-900 KAI D900 που πραγματικα δινουν ρεσιταλ στον τομεα της αξιοπιστιας και της κατασκευης ειδικα στον χωρο των slide-up κινητων που ειναι δυσκολος

Ρε μεγάλε δεν λέω ότι μου κατέβει!!! Εγώ έχω τώρα το SE K700i και το Joystick είναι για το ρέμα, εντελώς άχρηστο... Κάποιοι φίλοι μου έχουν πρόβλημα με W800, K750 πάλι με το joystick... Το Τ300 που είχα αρκετά παλιότερα είχε πρόβλημα σε κάποια νούμερα στα πλήκτρα....

Ένας φίλος μου έχει ΝΟΚΙΑ 6230 σχεδόν 2 χρόνια και δεν του έχει πάθει τίποτα με τοοοοοόσες πτώσεις! Ένας άλλος, είχε το 3650 παλιότερα που ήταν πραγματικό σκυλί! Τώρα, σχετικά με τα κινητά ΝΟΚΙΑ NSeries, έχουν ακουστεί τέτοια προβλήματα, αλλά ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ είναι πολύ πιο ανθεκτικά τα ΝΟΚΙΑ απ'τα SE! Μην κρίνουμε από ένα παράδειγμα μόνο...:X ;)

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Ρε μεγάλε δεν λέω ότι μου κατέβει!!! Εγώ έχω τώρα το SE K700i και το Joystick είναι για το ρέμα, εντελώς άχρηστο... Κάποιοι φίλοι μου έχουν πρόβλημα με W800, K750 πάλι με το joystick... Το Τ300 που είχα αρκετά παλιότερα είχε πρόβλημα σε κάποια νούμερα στα πλήκτρα....

Ένας φίλος μου έχει ΝΟΚΙΑ 6230 σχεδόν 2 χρόνια και δεν του έχει πάθει τίποτα με τοοοοοόσες πτώσεις! Ένας άλλος, είχε το 3650 παλιότερα που ήταν πραγματικό σκυλί! Τώρα, σχετικά με τα κινητά ΝΟΚΙΑ NSeries, έχουν ακουστεί τέτοια προβλήματα, αλλά ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ είναι πολύ πιο ανθεκτικά τα ΝΟΚΙΑ απ'τα SE! Μην κρίνουμε από ένα παράδειγμα μόνο...:X ;)

Ενώ εσύ κρίνεις από πολλά παραδείγματα. Μήπως να γίνουμε λίγο πιο σοβαροί;

Και εγώ έχω το Τ36 μία 5ετία και είναι άψογο και με μπαταρία (την πρώτη) που βγάζει 5 μέρες. Τι σημαίνει αυτό;

Εσύ βασικά ξεκίνησες αυτήν την ιστορία. Με τα "ποιοτικά" Νόκια.:lol:

as milhsw kai egw kai san xrhsths kinhtwn apo ta opoia apla mexrh pda alla kai san texnikos.

katarxas ta kinhta pou exw auth thn stigmh sta xeria mou einai 4 ena nokia 6100 ena nokia n70 ean sharp v903 kai ena pda.

as xekinhsoume apo ta apla to 6100 to exw etsi gia thn plaka mou twra gia to n70 kai to v903 ektos apo auta ta thl eixa kai polla alla se diasthma 1 enos xronou exoun perasei apo ta xeria mou kai to k750i kai to w800 kai to nokia to 6270 kai to 6280.

apo oti exw katalavei h nokia san etairia den dinei shmasia sto optiko uliko ths se antithesh de me ton hxo ths pou einai arketa kalos.

oso afora to service mhn trelathoume exei h nokia polu kalutero paidia opws kai spania nokia na xtuphsh plaketa dhladh se testing na vgei off all na exei pethanei exarthma kai na allaxtei se antithesh me thn SE pou sas ta kanoun antikatastash. tha petaxtoun twra kapoioi exupnakides kai tha poume oti to kanei epeidh einai sovarh etairia den to kanoun gi'auto kai mhn exete psedestiseis. se antithesh de me thn nokia pou den allazoun thl sxedon pote ma pote.

oso gia to sharp pragmatika kalh poiotita kataskeuhs alla me xenerwse apisteuta kai o hxos tou kai polla mp3 pou den mou ta epeze kai o mikros xwros mnimhs opws kai to video tou to vradi kai h fwto tou to prwi htan pragmatika uperoxes.

twra to provlhma einai oti den xerw ti na kanw me to k800 me auta pou akouw na to parw nai h oxi..?

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

Αφενός δεν είμαι ενθουσιασμένος

αφετέρου το θέμα ανήκει σε άλλο threat.

Αλλά το n70(που έχει ο φίλος που ρώτησε και στον οποίο απάντησα) δεν είναι ποιοτικότερο από το k800.

Δεν έχω πρόβλημα να συζητήσω αυτό το ζήτημα, αρκεί η συζήτηση να γίνεται με επιχειρήματα, χωρίς κεφαλαία γράμματα και βέβαια στο ανάλογο threat

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=12249

Rostropol, πολύ καλά κάνεις και παραθέτεις:)

Αλλά νομίζω ότι μάλλον η απάντηση της se ήταν απλώς καθησυχαστική και ότι τίποτα δεν πρόκειται να γίνει επί της ουσίας.

Άλλωστε, ήδη σιγά σιγά ακούγονται φήμες για νέα σειρά κινητών(μετά τα w και τα cybershot) με το λογότυπο handycam και ανάλυση βίντεο πολύ υψηλής ποιότητας.

'Αλλη μια παράθεση,φίλε ddr2,κατά πως φαίνεται προ του Handycam κινητού,θα δούμε και WEGA κινητό από την SE:wacko:

http://www.pocket-lint.co.uk/news.php?newsId=4539

'Αλλη μια παράθεση,φίλε ddr2,κατά πως φαίνεται προ του Handycam κινητού,θα δούμε και WEGA κινητό από την SE:wacko:

http://www.pocket-lint.co.uk/news.php?newsId=4539

Χμμμ,

περιττό να πώ ότι η στρατηγική αυτή με βρίσκει εντελώς αντίθετο.(τα θέλω όλα σε ένα βλέπεις:O )

----off topic τέλος παιδιά, γιατί έχουμε ξεφύγει-----:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

as milhsw kai egw kai san xrhsths kinhtwn apo ta opoia apla mexrh pda alla kai san texnikos.

katarxas ta kinhta pou exw auth thn stigmh sta xeria mou einai 4 ena nokia 6100 ena nokia n70 ean sharp v903 kai ena pda.

as xekinhsoume apo ta apla to 6100 to exw etsi gia thn plaka mou twra gia to n70 kai to v903 ektos apo auta ta thl eixa kai polla alla se diasthma 1 enos xronou exoun perasei apo ta xeria mou kai to k750i kai to w800 kai to nokia to 6270 kai to 6280.

apo oti exw katalavei h nokia san etairia den dinei shmasia sto optiko uliko ths se antithesh de me ton hxo ths pou einai arketa kalos.

oso afora to service mhn trelathoume exei h nokia polu kalutero paidia opws kai spania nokia na xtuphsh plaketa dhladh se testing na vgei off all na exei pethanei exarthma kai na allaxtei se antithesh me thn SE pou sas ta kanoun antikatastash. tha petaxtoun twra kapoioi exupnakides kai tha poume oti to kanei epeidh einai sovarh etairia den to kanoun gi'auto kai mhn exete psedestiseis. se antithesh de me thn nokia pou den allazoun thl sxedon pote ma pote.

oso gia to sharp pragmatika kalh poiotita kataskeuhs alla me xenerwse apisteuta kai o hxos tou kai polla mp3 pou den mou ta epeze kai o mikros xwros mnimhs opws kai to video tou to vradi kai h fwto tou to prwi htan pragmatika uperoxes.

twra to provlhma einai oti den xerw ti na kanw me to k800 me auta pou akouw na to parw nai h oxi..?

Περίμενε και λίγο(κάνα 6μηνο,δεν υπερβάλλω;) ) μήπως φτιάξει η κατάσταση;) .Αν δε φτιάξει πάλι με νέες παρτίδες από την γραμμή παραγωγής,το μόνο σίγουρο είναι ότι τότε θα έχουν βγει πολύ καλύτερα κινητά με μεγαλύτερες δυνατότητες;) ,υπομονή θέλει-όχι βιασύνη;)

ke ego mono nokia ixa mexri tora (pou alazo kinita sinexia) to k 800 to exo tora ena mina ke mporo na po oti den to alazo ( exo ke to 6234 pou ta eftise se 2 meres ke akoma den to pira apo to service), sou protino na to pareis aksizi kai kali mpataria kai kali kamera super mporo na po ( eixa kai to 903) to sharp poly kalo alla to k800 apla top stin kamera tou kai to vradi.

Πήρα πίσω το δικό μου που είχε σβήσει ξαφνικά. Προς το παρόν δουλεύει... Οι επαφές μου δεν σβήστηκαν, αυτό είναι εντυπωσιακό...

Ως πονεμένος χρήστης Κ800, να προτείνω σε όσους το θέλουν και δεν έχουν διάθεση να μπλέξουν, να περιμένουν. Καλύτερα να ωριμάσει πρώτα και να εξαλειφθούν τα φαινόμενα αιφνίδιου θανάτου και μετά να το πάρουν, αν μπορούν να περιμένουν! Αν το πάρουν τώρα διακινδυνεύουν να βρεθούν στην όχι και τόσο μικρή ομάδα χρηστών που τους άφησε ξαφνικά χρόνους το Κ800 σβήνοντας μόνο του. Και εγώ ήμουν τυχερός, συνήλθε με αναβάθμιση (έτσι γράφει το χαρτί από το service). Άλλοι δεν ήταν και περιμένουν αντικατάσταση! Η απόφαση δική σας...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Πήρα πίσω το δικό μου που είχε σβήσει ξαφνικά. Προς το παρόν δουλεύει... Οι επαφές μου δεν σβήστηκαν, αυτό είναι εντυπωσιακό...

Ως πονεμένος χρήστης Κ800, να προτείνω σε όσους το θέλουν και δεν έχουν διάθεση να μπλέξουν, να περιμένουν. Καλύτερα να ωριμάσει πρώτα και να εξαλειφθούν τα φαινόμενα αιφνίδιου θανάτου και μετά να το πάρουν, αν μπορούν να περιμένουν! Αν το πάρουν τώρα διακινδυνεύουν να βρεθούν στην όχι και τόσο μικρή ομάδα χρηστών που τους άφησε ξαφνικά χρόνους το Κ800 σβήνοντας μόνο του. Και εγώ ήμουν τυχερός, συνήλθε με αναβάθμιση (έτσι γράφει το χαρτί από το service). Άλλοι δεν ήταν και περιμένουν αντικατάσταση! Η απόφαση δική σας...

Σου είχε βγάλει λευκή οθόνη ή δεν άνοιγε καθόλου??Περίεργο που δεν στο αλλάξαν, φαίνεται ότι το πρόβλημα δεν ήταν στο hardware.Και υπάρχουν και τα ονόματα??Δηλαδή μόνο refresh (update)κάνανε??(ούτε κάν ολόκληρη(εξαρχής)αναβάθμιση).

:blink: Τόσο απλά??:worry:

Sas diavazo pou kanete kati xazes sigkrisis kai fernete o ka8enas kati ili8ia paradigmata...:(

dld re pedia telika nomizete oti einai 8ema an ena kinito einai telio kai an nai me vasi pia simperasmata? ta dika sas giati den mporoume na xeroume to epipedo tou ka8enos kai eidika kata poso o ka8e xristis ekmetalevete tis dinatotites tou kinitou tou.

Ego px an kai exo to k800i pote den poulisa to k700i

giati pedia auto to kinito otan to pira itan telio kai tora meta apo sxedon 2 xronia pote den mou parousiase provlima to joystick oute kai kanena allo koumpi.

To mono pou me parousiase itan oti kolousan ta minimata kai den ta eperna pou li8ike me anava8misi.kai pistepse me to xrisimopoio poli to kin logo doulias.Kai mou exei pesi apeires fores katw akoma pio polles exi pesi kai nero k.l.p.

Giauto leo min kanete askopes sigkrisis as milisoume gia poio sovara 8emata pou mas apasxoloun me to kinito mas to k800i

A kai pou eiste twra me to didimo k800i kai k700i eimai poli eftixismenos kai poulisa kai to k750!!!:lol:

Δείτε το ιστολόγιο μου που ασχολείται με την Τεχνολογία και όχι μόνο!!!

http://misios2.blogspot.com/

apo oti exw katalavei h nokia san etairia den dinei shmasia sto optiko uliko ths se antithesh de me ton hxo ths pou einai arketa kalos.oso afora to service mhn trelathoume exei h nokia polu kalutero paidia opws kai spania nokia na xtuphsh plaketa dhladh se testing na vgei off all na exei pethanei exarthma kai na allaxtei se antithesh me thn SE pou sas ta kanoun antikatastash. tha petaxtoun twra kapoioi exupnakides kai tha poume oti to kanei epeidh einai sovarh etairia den to kanoun gi'auto kai mhn exete psedestiseis. se antithesh de me thn nokia pou den allazoun thl sxedon pote ma pote.

ΔΕΝ Συμφωνω μαζι σου φιλε μου.θεωρω οτι τα σονυ-ερικσον αυτη την εποχη σε ηχο δεν παιζονται.παρε ενα κ750 και ενα 6280 βαλε το ιδιο ΜΡ3 σαν ηχο κλησης και θα δεις οτι δεν εχουν καμια σχεση ουτε σαν ποιοτητα ουτε σαν ενταση.στο 750 ειναι κρυσταλλο.το ιδιο και στο κ800 αλλα σε πιο χαμηλη ενταση(γιατι αραγε????)

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Bγήκε το update για το Κ800?

Εγώ πάντως χθές που πήγα να κάνω update μέσω του υπολογιστή απο το site της sony ericsson μου είπε ότι έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού.

Swift-Red-Arrow:ninja:

Το δικό μου πάντως μέχρι στιγμής μου έχει πέσει δύο φορές και στίς δύο φύγαν μπαταρίες και κάλυμα αλλά σκυλί μάυρο δεν καταλαβαίνει τίποτα.Όχι σαν το Ν80 που μια φορά μου έπεσε και δεν δούλευε το ακουστικό και η VGA κάμερα.

Swift-Red-Arrow:ninja:

Σου είχε βγάλει λευκή οθόνη ή δεν άνοιγε καθόλου??Περίεργο που δεν στο αλλάξαν, φαίνεται ότι το πρόβλημα δεν ήταν στο hardware.Και υπάρχουν και τα ονόματα??Δηλαδή μόνο refresh (update)κάνανε??(ούτε κάν ολόκληρη(εξαρχής)αναβάθμιση).

....ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ? ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΟΠΩΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ, Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ, ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ? :mad: ΤΟ ΞΑΝΑΕΣΤΕΙΛΑ ΠΑΛΙ ΠΑΝΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΜΩΣ ΣΑΝ (ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥ) ΚΙΝΗΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Κ ΤΙΣ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ 2 ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΟΥ VODAFONE TOGETHER, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....:!:

Αυτό με το οπτικό υλικό, νομίζω το έχουμε καταλάβει όλοι μας:p

Όσο για τον ήχο, συμφωνώ σε ό,τι αφορά το εξωτερικό ηχείο.Εκεί δίνει μεγαλύτερη σημασία από την se, αλλά προσωπικά το θέμα του εξωτερικού ηχείου με αφήνει αδιάφορο.Αυτό που κυρίως με ενδιαφέρει είναι να ακούω την μουσική μου από τα ακουστικά με καλή ποιότητα και αρκετή ένταση.Τα SE με καλύπτουν απόλυτα(κυρίως η σειρά w).

oso afora to service mhn trelathoume exei h nokia polu kalutero paidia

:blink:

Δηλαδή που υπερτερεί το σέρβις της νόκια(να σου υπογραμμίσω ότι το σέρβις ήταν ο κυριότερος λόγος που εδώ και μερικά χρόνια έχω αποφασίσει να μην αγοράζω νόκια)

Μήπως είναι ταχύτερο?

Μήπως είναι πιο αξιόπιστο?

Πού υπερτερεί??

opws kai spania nokia na xtuphsh plaketa dhladh se testing na vgei off all na exei pethanei exarthma kai na allaxtei se antithesh me thn SE pou sas ta kanoun antikatastash.

Σε αυτό έχεις δίκιο.Δεν συμβαίνει βέβαια σπάνια, (σπάνια συμβαίνει μόνο σε samsung, για την ακρίβεια σπανιότατα)

αλλά σίγουρα με πολύ μικρότερη συχνότητα από ότι στα SE.

Η πλακέτα είναι το πιο συχνό πρόβλημα της SE.Αν έχεις κάποια πληροφόρηση γιατί και πώς, θα ήθελα πολύ να ακούσω:)

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι κάτοχοι νόκια ταλαιπωρούνται λιγότερο.Απλά, αντι να πας για αναβάθμιση(νόκια)πας για αντικατάσταση(se).Το ίδιο είναι για μένα.Αυτό που θα ήθελα θα ήταν να μην έχω παρτίδες με σέρβις

tha petaxtoun twra kapoioi exupnakides kai tha poume oti to kanei epeidh einai sovarh etairia den to kanoun gi'auto kai mhn exete psedestiseis. se antithesh de me thn nokia pou den allazoun thl sxedon pote ma pote.

Ναι, δεν αλλάζουν τα τηλέφωνα από σοβαρότητα αλλά επειδή(αν κάνω λάθος διόρθωσέ με:O )

1ον Κανένα σέρβις στην Ελλάδα δεν έχει εξουσιοδότηση να επέμβει στο σώμα της πλάκέτας(δεν μιλάω για οθόνη)

Άρα, η προβληματική πλακέτα,αφού δεν γίνεται να επισκευαστεί, θα πρέπει να αντικατασταθεί.

2ον. Για να αντικατασταθεί η πλακέτα το κινητό πρέπει να λυθεί.Η όλη διαδικασία ανοίγματος, όσο προσεκτικά και αν γίνει , μπορεί να επιφέρει φθορές στα πλαστικά(τσακισματάκια)εκεί όπου κουμπώνουν.Αυτό φυσικά δεν μπορεί να το ανεχτεί ο χρήστης(να του γυρίσεις το κινητό με τσακισμένα πλαστικά)συνεπώς εκτός από την πλακέτα θα πρέπει να αλλαχτούν και τα καπάκια.

Ε, αντι για αυτό σου δίνουν ένα άλλο κινητό.Το ίδιο τους έρχεται.

:!: Μιας και είσαι τεχνικός θα ήθελα σε ρωτήσω και κάτι πάνω σε αυτό.:!:

Το κινητό που σου δίνουν σε αντικατάσταση του ελαττωματικού είναι καινούριο??

Είναι επισκευασμένο?και αν ναι από ποιον και πού(από το εργοστάσιο?)

Όσες φορές εμένα πάντως μου έχουν αλλάξει κινητό, μου φαίνεται ότι είναι καινούριο:O

Ναι αυτό με εντυπωσίασε (δεν άνοιγε καθόλου)... Δεν χάθηκε τίποτα. Απλή αναβάθμιση και ξύπνησε! Όταν είχα δοκιμάσει να το αναβαθμίσω με το update service της SE μήπως συνέλθει, δεν αντιδρούσε καθόλου!

Καλύτερα που δεν το άλλαξαν, ποιός ξέρει τί θα έβγαζε η νέα συσκευή !!!

Πάντως αν και το χρησιμοποιώ το θεωρώ αναξιόπιστο και δεν βασίζομαι πάνω του για εγγραφή νέων τηλεφώνων, φοβάμαι μήπως σβήσει ξανά!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Όσες φορές εμένα πάντως μου έχουν αλλάξει κινητό, μου φαίνεται ότι είναι καινούριο:O

Με βάση όσα λέει η εγγύση της SE μπορούν να σου δώσουν ανακατασκευασμένο!

Αν βέβαια το παρουσιάσει σύντομα, τους λες να κόψουν το λαιμό τους και να σου δώσουν καινούριο το οποίο θα το ανοίξουν μπροστά σου!!!

Φαντάσου πχ να έχεις πάρει 2 μήνες πριν το Κ800, να στο αλλάξουν και να σου δώσουν ανακατασκευασμένο, δηλ, κάποιο που ΕΙΧΕ πρόβλημα και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι το διόρθωσαν... Αυτή είναι η άποψή τους, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να το ανεχτούμε!

Για όλη αυτή την άθλια αντιμετώπιση από τα διάφορα service της Ελλάδας πραγματικά δεν έχω διάθεση να αλλάζω συσκευή παρά μόνο όταν είναι απολύτως αναγκαίο!

Βολταίρος

Prin apo schedon ena mina eicha parei to k-800,ws antikatastati to p-990 to opoio akomi den echei erthei-ascheto-

Prin apo 10 imeres kai enw eicha fortwsei epafes,wallpapers,mp3,video,kai ena swro alla stin mnimi tis syskevis,panw se schetika,varia chrysi archise ta kwllimata,kai tis adikaiolwgites epanekeiniseis,ws'poy den ksana anoikse,kai eiche yperthermanthei i mpataria se simeio,na fovamai pws eiche kaei i mpataria.

Prin moy archisei ta kwllimata,eicha apo ta 64mg enswmatomenis mnimis 4,9mg elefthera.to paw sto service gia anavathmisi,kai simera moy to epestrepsan,chwris na echei chathei apolytws tipote apo tin syskevi,oyte ta wallpapers,oyte ta mp3,oyte ta video,oyte kai oi epafes apo tin mnimi tis syskevis,kai to akwmi poio periergo poy me provlimatizei einai oti den echei chathei oyte kan oi rythmiseis poy eicha valei ws ichos klisis,tin metonwmasia twn profil,to screensaver,san na min eiche symvei apolytws tipote...!!!

Mipws kserei kaneis sas pws egeine kati tetoio?

mipws to provlima den einai sto software alla sto hardware?(allaksan kanena tsipaki poy itan ellatwmatiko,kai ayto itan ollo?)

Ean kserei as mas pei pws einai dynaton na symvainei...

Eycharistw ek,twn prwterwn...

THE LEGENT OF ROCK MUSIK IN THE OLL WORLD IS ONE:M E T A L I C A

Με βάση όσα λέει η εγγύση της SE μπορούν να σου δώσουν ανακατασκευασμένο!

Αν βέβαια το παρουσιάσει σύντομα, τους λες να κόψουν το λαιμό τους και να σου δώσουν καινούριο το οποίο θα το ανοίξουν μπροστά σου!!!

Φαντάσου πχ να έχεις πάρει 2 μήνες πριν το Κ800, να στο αλλάξουν και να σου δώσουν ανακατασκευασμένο, δηλ, κάποιο που ΕΙΧΕ πρόβλημα και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι το διόρθωσαν... Αυτή είναι η άποψή τους, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει να το ανεχτούμε!

Για όλη αυτή την άθλια αντιμετώπιση από τα διάφορα service της Ελλάδας πραγματικά δεν έχω διάθεση να αλλάζω συσκευή παρά μόνο όταν είναι απολύτως αναγκαίο!

Σε ρώτησα γιατί άσπρη οθόνη στα se σημαίνει αναβάθμιση(και όχι πρόβλημα hardware)

Όταν έχει χτυπήσει πλακέτα, το κινητό είναι νεκρό.Δεν κάνει απολύτως τίποτα.

:!: Το ανακατασκευασμένο δεν σημαίνει ότι δεν είναι καινούριο.:!:

Όταν του έχουν αλλάξει τα πάντα(και το μόνο που μένει είναι το χαρτάκι στο πίσω μέρος με το serial number ,έ, καινούριο είναι.:)

Αυτό που ρωτώ είναι που γίνεται η ανακατασκευή???και από ποιούς:worry: Στο εργοστάσιο παραγωγής ή στο εδώ σέρβις?

Αυτό που ρωτώ είναι που γίνεται η ανακατασκευή???και από ποιούς:worry: Στο εργοστάσιο παραγωγής ή στο εδώ σέρβις?

Η ανακατασκευή προφανώς γίνεται στο κεντρικό service της εκάστοτε χώρας. Δεν είναι δα και δύσκολο να διορθωθεί το πρόβλημα σε ένα κινητό και να αντικατασταθούν τα εξωτερικά πλαστικά του.

:shifty:

Ναι αυτό με εντυπωσίασε (δεν άνοιγε καθόλου)... Δεν χάθηκε τίποτα. Απλή αναβάθμιση και ξύπνησε! Όταν είχα δοκιμάσει να το αναβαθμίσω με το update service της SE μήπως συνέλθει, δεν αντιδρούσε καθόλου!

Καλύτερα που δεν το άλλαξαν, ποιός ξέρει τί θα έβγαζε η νέα συσκευή !!!

Πάντως αν και το χρησιμοποιώ το θεωρώ αναξιόπιστο και δεν βασίζομαι πάνω του για εγγραφή νέων τηλεφώνων, φοβάμαι μήπως σβήσει ξανά!

Κράτα ένα back-up φίλε μου κάθε φορά που περνάς καινούρια τηλέφωνα. Και να σου τύχει κάτι (που δεν το εύχομαι) τουλάχιστον θα έχεις κρατήσει τις επαφές σου.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

ΔΕΝ Συμφωνω μαζι σου φιλε μου.θεωρω οτι τα σονυ-ερικσον αυτη την εποχη σε ηχο δεν παιζονται.παρε ενα κ750 και ενα 6280 βαλε το ιδιο ΜΡ3 σαν ηχο κλησης και θα δεις οτι δεν εχουν καμια σχεση ουτε σαν ποιοτητα ουτε σαν ενταση.στο 750 ειναι κρυσταλλο.το ιδιο και στο κ800 αλλα σε πιο χαμηλη ενταση(γιατι αραγε????)

kata tuxh eixa kai to k750i diavase kalutera ti grafw!! mporei na eixe man kautero hxo alla den eixe polu dunato. Les oti eixe krustalo hxo... kala as hremisoume ligo gia kinhto eixe arketa kalo. Mhn leme toso megales lexeis kai mhn enthousiazomaste toso giati dinoume arketa lefta kai as exoume ton phxh ligo psula

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

Περίμενε και λίγο(κάνα 6μηνο,δεν υπερβάλλω;) ) μήπως φτιάξει η κατάσταση;) .Αν δε φτιάξει πάλι με νέες παρτίδες από την γραμμή παραγωγής,το μόνο σίγουρο είναι ότι τότε θα έχουν βγει πολύ καλύτερα κινητά με μεγαλύτερες δυνατότητες;) ,υπομονή θέλει-όχι βιασύνη;)

to provlhma einai oti exw epidothsh mono auto me viazei alliws tha perimena.

Αυτό με το οπτικό υλικό, νομίζω το έχουμε καταλάβει όλοι μας:p

Όσο για τον ήχο, συμφωνώ σε ό,τι αφορά το εξωτερικό ηχείο.Εκεί δίνει μεγαλύτερη σημασία από την se, αλλά προσωπικά το θέμα του εξωτερικού ηχείου με αφήνει αδιάφορο.Αυτό που κυρίως με ενδιαφέρει είναι να ακούω την μουσική μου από τα ακουστικά με καλή ποιότητα και αρκετή ένταση.Τα SE με καλύπτουν απόλυτα(κυρίως η σειρά w).

:blink:

Δηλαδή που υπερτερεί το σέρβις της νόκια(να σου υπογραμμίσω ότι το σέρβις ήταν ο κυριότερος λόγος που εδώ και μερικά χρόνια έχω αποφασίσει να μην αγοράζω νόκια)

Μήπως είναι ταχύτερο?

Μήπως είναι πιο αξιόπιστο?

Πού υπερτερεί??

Σε αυτό έχεις δίκιο.Δεν συμβαίνει βέβαια σπάνια, (σπάνια συμβαίνει μόνο σε samsung, για την ακρίβεια σπανιότατα)

αλλά σίγουρα με πολύ μικρότερη συχνότητα από ότι στα SE.

Η πλακέτα είναι το πιο συχνό πρόβλημα της SE.Αν έχεις κάποια πληροφόρηση γιατί και πώς, θα ήθελα πολύ να ακούσω:)

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι κάτοχοι νόκια ταλαιπωρούνται λιγότερο.Απλά, αντι να πας για αναβάθμιση(νόκια)πας για αντικατάσταση(se).Το ίδιο είναι για μένα.Αυτό που θα ήθελα θα ήταν να μην έχω παρτίδες με σέρβις

Ναι, δεν αλλάζουν τα τηλέφωνα από σοβαρότητα αλλά επειδή(αν κάνω λάθος διόρθωσέ με:O )

1ον Κανένα σέρβις στην Ελλάδα δεν έχει εξουσιοδότηση να επέμβει στο σώμα της πλάκέτας(δεν μιλάω για οθόνη)

Άρα, η προβληματική πλακέτα,αφού δεν γίνεται να επισκευαστεί, θα πρέπει να αντικατασταθεί.

2ον. Για να αντικατασταθεί η πλακέτα το κινητό πρέπει να λυθεί.Η όλη διαδικασία ανοίγματος, όσο προσεκτικά και αν γίνει , μπορεί να επιφέρει φθορές στα πλαστικά(τσακισματάκια)εκεί όπου κουμπώνουν.Αυτό φυσικά δεν μπορεί να το ανεχτεί ο χρήστης(να του γυρίσεις το κινητό με τσακισμένα πλαστικά)συνεπώς εκτός από την πλακέτα θα πρέπει να αλλαχτούν και τα καπάκια.

Ε, αντι για αυτό σου δίνουν ένα άλλο κινητό.Το ίδιο τους έρχεται.

:!: Μιας και είσαι τεχνικός θα ήθελα σε ρωτήσω και κάτι πάνω σε αυτό.:!:

1. san grammh service einai polu kalutero h alpha copy apo thema exuphrethshs kai ws kalutero se genika grammes service nai sumfwnw oti uparxoun kai nokia club opws anaferete se alla post oti einai xalia alla uparxoun kai polu kala nokia club (ena aplo px einai polu asxhmo na phgaineis se SE kai na exei no name pragmata kai polla alla asxeta me thn SE !! den tha pw onoma kai perioxh)

2. Emfanizoun provlhma sthn plaketa kurios gia duo logous apo oso gnwrizw a)poiotita kataskeuhs to pws dhladh kataskeuazetai mia plaketa b) ti hlika xreishmopoihei dhladh th poiotita einai to kathe hlektroniko uliko. Mhn xexnas ola einai apo pleuras hardware kai oxi software dhladh na emfanizei bugs.

3. Oso afora thn anakataskeuh h thn antikatastash apo thn stigmh pou to thl exei ton eidio IMEI tote auto den exei ginei antikatastash apla exei alaxtei to kommati pou exei xtuphsei. Den mporei na uparxei deutero thl me to idio IMEI ean twra exei diaforetiko IMEI tote exei alaxtei to thl paidia einai aplo.

H SE opws anafereis to SE shop gia akrivia den exei dikaiwma opws kai kamia etairia na epemvainei se plaketa thl pou einai entos egguhshs ara ti ginete? se periptwsh pou exei pethanei to thl sou?

Einai aplo sou dinoun sunhthos ena allo to pethameno to phgainoun sta ketrika to ftiaxnoun me oti exei xtuphsei kai to xanaemfanizoun sthn agora ws episkeuasmeno se megazia pou exoun stock house.

Egw proswpika exw agorasei thl apo to stock house kai mou exei pei polhths einai apo service duo fores eixa agorasei ena k750i kai ena T68i auto na sas pw thn alhtheia den einai kako apo thn stigmh pou xanaftiaxtenete ws thl.

(Auta gnwrizw kai auta anaferw sumfwna me auta pou mou exoun pei sunaderfoi mou kai dikwn mou emphriwn ean kanw kapoio lathos mporei na mas pei pws einai ta pragmata).

• The title was changed to Sony Ericsson K800i