kostanen Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 σε ευχαριστώ πολύ για την αμεσότητα, εν όψει διακοπών θα το φορτώσω τραγούδια.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 σε ευχαριστώ πολύ για την αμεσότητα, εν όψει διακοπών θα το φορτώσω τραγούδια.:) Δε κάνει τίποτα φίλε μου!;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalngage Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 paidia exw ena provlima sindew to k800 me to usb kalwdio kenw ws twra mou anagnwrize kanonika to memory stick twra pleonm anagnwrizei thn mnimi tou kinitou 71mb dld plzz help me thnx!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtpunto Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Εχω ενα προβλημα, δεν ανοιγει καθολου το κινητο (κ800) Πατω το κουμπι κ αναβοσβηνει μονο το κοκκινο λαμπακι στις υπερυθρες. Σαν να μην εχει μπαταρια καθολου. Ουτε φορτιζει, και η μπαταρια ειναι γεματη.....Αυτο εγινε αφου εβαλα μια αλλη καρτα απο αυτη που χρησιμοποιουσα... Παιζει κανενας ιος μηπως απο την καρτα στο τηλεφωνο.....σχεδον απιθανο..νομιζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Εχω ενα προβλημα, δεν ανοιγει καθολου το κινητο (κ800) Πατω το κουμπι κ αναβοσβηνει μονο το κοκκινο λαμπακι στις υπερυθρες. Σαν να μην εχει μπαταρια καθολου. Ουτε φορτιζει, και η μπαταρια ειναι γεματη.....Αυτο εγινε αφου εβαλα μια αλλη καρτα απο αυτη που χρησιμοποιουσα... Παιζει κανενας ιος μηπως απο την καρτα στο τηλεφωνο.....σχεδον απιθανο..νομιζω? Ναι,ε?Περίεργο...Πρώτη φορά το ακούω...:X:p Για κοίτα εδώ Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vromonera Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Παιδια λετε να αλλαξω προσοψη; γρατζουνιστηκε λιγο η δεν αξιζει και θα μου το χαλασουν στο καταστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vromonera Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Παιδια με το ζορι κρατει μια μερα η μπαταρια του με μεση προς μεγιστη χρηση του κινητου... τα δικα σας τα κ800i ποσο κρατανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Παιδια με το ζορι κρατει μια μερα η μπαταρια του με μεση προς μεγιστη χρηση του κινητου... τα δικα σας τα κ800i ποσο κρατανε; 2 με έτσι κι έτσι χρήση... 1 μέρα αν το παρακάνω. 3 αν το αφήνω στην ησυχία του. Παραπάνω δεν έχω δει. Το φορτίζω όταν φτάσει κοντά στο 20-15%. Γενικά, ο φορτιστής μου είναι μονίμως στην πρίζα... Έτσι έχουν γίνει τα κινητά σήμερα... Τι να κάνεις; Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinnaig Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 το να ειναι συνεχεια στην πριζα ειναι ευκολια αλλα... ας σκεφτουμε και λιγο το περιβαλλον! ακομα και ετσι καιει πολυ... και δεν ειναι τα λεφτα... ειναι η μολυνση που προκαλουμε. τουλαχιστον ας μην την προκαλουμε χωτις λογο! thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 1 μέρα το πολύ βέβαια ακούω συνέχεια από κει μουσική!:wacko::ninja: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vromonera Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Παιδια ακουσα σε προηγουμενη σελιδα καποιος χρηστης ειχε πει με μεγιστη χρηση του κινητου κρατουσε 3 ημερες!! αυτο μου εκανε εντυπωση!! λετε να εχουν προβλημα τα δικα μας...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Μπα μάλλον όποιος το είπε τα παραλέει κάπως:shifty:;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Παιδιά είμαι νέος κάοχος του κινητού, θέλω να ρωτήσω πως βάζω τις ρυθμίσεις για tv?Έχω cu, αν κάποιος ξέρει ας βοηθήσει σχετικά αναλυτικά. Έψαξα λίγο τις σελίδες πριν αλλά είναι πολλές....Κάποιο link se προηγούμενη σελίδα θα βοηθούσε. Επίσης το κινητό το πήρα μεταχειρισμένο με λογισμικό R1ED001 prgCXC1250210_GENERIC_WI R1ED001 EROM:R3A016 prgCXC1250461_EROM_DB2020_WILMA_FOT A_SIMLOCK_FLAFIA_SIBLEY_SEMCUSB. 3 ΜΈΡΕς τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα.Είναι στα "ελλατωματικά" που με αλλαγ'η sim μπλόκαραν? Χρειάζεται αναβάθμιση? Επίσης η αναβάθμιση σε se point κοστίζει κανά 15€? (Δ έχω εγγύηση). Τέλος το cd της συσκευασίας δεν τρέχει στον υπολογιστή μου. Κάποιες απαντήσεις θα βοηθούσαν.( το περιβόητο εδώ μέσα seus αίναι να φανταστώ σε κάπιοα σελίδα της se?) Αυτά για την ώρα. Ευχαριστώ. Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Καποιος που να εχει καλα themes με την ΠΑΝΑΘΑΡΑ για το k800? Περιμενω πριβε μεσατζ :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Καποιος που να εχει καλα themes με την ΠΑΝΑΘΑΡΑ για το k800? Περιμενω πριβε μεσατζ :P http://www.myk800.lasyk.net/subsearch/pao/2/1/K800-Ringtones-pao-page1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CCGio Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Παιδια ακουσα σε προηγουμενη σελιδα καποιος χρηστης ειχε πει με μεγιστη χρηση του κινητου κρατουσε 3 ημερες!! αυτο μου εκανε εντυπωση!! λετε να εχουν προβλημα τα δικα μας...; Τη φωτεινότητα της οθόνης πόσο % το έχετε?:ninja: Παράθεση iPhone 2G 16GB - iPhone 3G 16GB - iPhone 3Gs 32GB - iPhone 4 16GB -iPhone 4s 16GB - iPhone 5 16GB - iPhone 5s 64GB - iPhone 6 Plus 128GB - iPhone 7 Plus 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 100%. Οικονομία στην φωτεινότητα θα κάνουμε; :) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 100%. Οικονομία στην φωτεινότητα θα κάνουμε; :) Kι όμως. Με ένα 80% εξοικονομείται αρκετή ενέργεια για την αυτονομία της μπαταρίας... Και η διαφορά είναι ελάχιστη ως προς τη φωτεινότητα, αρκετή όμως για την εξοικονόμηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Kι όμως. Με ένα 80% εξοικονομείται αρκετή ενέργεια για την αυτονομία της μπαταρίας... Και η διαφορά είναι ελάχιστη ως προς τη φωτεινότητα, αρκετή όμως για την εξοικονόμηση. Δηλ πόσο μπορεί να κερδίσει 10 20 λεπτά?ΔΕΝ αξίζει να πονάνε τα μάτια σου για τόσο λίγο!!!!!!!!!!!;):( Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Για πόση διαφορά στην εξοικονόμηση μιλάμε; Τόση ώστε να γίνει αντιληπτή; Χλωμό το βλέπω. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Δεν ξερω τι χρηση κανετε στο κινητο αλλα εμενα κραταει 3 μερες, ανοιχτο το βραδυ. Φωτεινοτητα οθονης στο 80%, 5-6 μηνυματα την ημερα και καμια 10-15 τηλεφωνηματα την ημερα. 3G ειναι off καθως στην περιοχη μου δεν πιανει καλο σημα και απο οσο ξερω, αν ψαχνει συνεχεια για 3G καταναλωνει μπαταρια. Τωρα, αν ολη την μερα σκαλιζετε το κινητο, παιζετε παιχνιδια κτλ, λογικο ειναι να πεφτει η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vromonera Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Πως απενεργοποιειται το 3G για να μειωσουμε την καταναλωση της μπαταριας...? και θελω να κανω αναβαθμιση λογισμικου απο που να κανω? αα και για την φωτεινοτητα που λετε οτι αν την μειωσουμε στο 80% αυξανεται η αυτονομια... στο δικο μου κινητο τηλεφωνο δεν εχω δει αυξηση της αυτονομιας... με την μειωση της φωτεινοτητας στο 80%... αν και η χρηση του κινητου ειναι στο μεγιστο... απο την προηγουμενη παρασκευη μεχρι τωρα εχω στειλει 500 μηνυματα και εχω μιλησει 3 ωρες... αλλα νταξει δεν μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος απο την μπαταρια... καθε βραδυ στην πριζα ειναι το κινητο... αα και κατι ακομα δοκιμαστε το προγραμμα myphoneexplorer ειναι πολυ ωραιο...! παιδια μπορουμε να χακαρουμε το k800i? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios4 Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Eμενα παιδια με Φωτεινοτητα οθονης στο 100% και πιστευω υπερ αρκετη χρηση (30 ωρες το μηνα ομιλια και καπου στα 300 μνμ το μηνα περιπου, το μπ3 εννοηται πως παιζουν...:lol: ε και κανα παιχνιδακι που κ που να περναει η ωρα...) κραταει 1,5 με 2 μερες μεχρι να κλεισει απο μπαταρια... Παράθεση Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς! Our forum ===>> IrCtAlK Forum :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vromonera Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Εμενα απο τοτε που το πηρα μια εβδομαδα το εχω πανω απο μια μερα δεν μου κρατησε ποτε... λετε να εχει κατι η μπαταρια? πολυ αδυναμη την βλεπω...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Εμενα απο τοτε που το πηρα μια εβδομαδα το εχω πανω απο μια μερα δεν μου κρατησε ποτε... λετε να εχει κατι η μπαταρια? πολυ αδυναμη την βλεπω...!!! ακομη ειναι καινουργιο.μετα απο 4-5 φορτισεις θα :worry: καλες αναμονες..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts