fanatikos Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Kalhmera paidia.Phra thn perasmenh Deytera to thlefwno kai agorasa mia karta mnhmhs SanDisc 512.Ayto pou exw parathrhsei einai pws otan travaw fwtografies kai exw epileksi na apothikeyontai sto memory stick kanei gyrw sta 20 deyterolepta gia na thn apothikeysei.Otan exw epileksei apothikeysh sth mnhmh thlefwnou kanei 7-8 deyterolepta...Exei thn teleytaia ekdosh firmware...Exete kammia idea gia poio logo na kanei toso xrono? P.S.Thn idia mera agorase kai filos to idio kinhto...Oi diafores sto xrono apothikeyshs einai: M.S. 5 sec Phone Memory: 3 sec Thanks! Αν έχεις βάλει να σου βάζει ημερομηνία στις φωτογραφίες. Βγάλτη. Για άγνωστο λόγο όταν σου περνάει την ημερομηνία στις φωτό κάνει πολύ ώρα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis7 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Παιδια καλησπέρα, Θέλω να κάνω μια ερώτηση προς τους γνώστες. Εμένα στο software version λέει CXC1230210 R1KG001 070418 Έκανα update από τη SE το Σάββατο χρειάζεται να κάνω και από το wotan? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Παιδια καλησπέρα, Θέλω να κάνω μια ερώτηση προς τους γνώστες. Εμένα στο software version λέει CXC1230210 R1KG001 070418 Έκανα update από τη SE το Σάββατο χρειάζεται να κάνω και από το wotan? Δεν υπαρχει λογος να κανεις παλι update,εφοσον περασες νεα version εισαι μια χαρα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis7 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 OK! Eυχαριστώ πολύ φίλε μου! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbecks7 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Αν έχεις βάλει να σου βάζει ημερομηνία στις φωτογραφίες. Βγάλτη. Για άγνωστο λόγο όταν σου περνάει την ημερομηνία στις φωτό κάνει πολύ ώρα. Ontws epiase me ayto.Tha to krathsw etsi.Omws mou kanei entypwsh giati stou filou einai energopoihmenh kai hmeromhnia-wra.To mono pou parathrhsa kai de mporw na ekshghsw einai oti ta grammata einai prasina anti gia kokkina....:confused: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Αν έχεις βάλει να σου βάζει ημερομηνία στις φωτογραφίες. Βγάλτη. Για άγνωστο λόγο όταν σου περνάει την ημερομηνία στις φωτό κάνει πολύ ώρα. Λες να φταίει αυτό? Εμένα και πάλι με την ώρα/ημερομηνία 7 δευτ κάνει καμία σχέση με τα 20 που λέει. Καλή σκέψη πάντως αν και ποντάρω ακόμα σε πρόβλημα της κάρτας :) 1 Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 http://www.wotanserver.com γνωριζουμε μηπως ποσο μεγαλο ειναι το αρχειο??? εχω k800 vodafone live και θελω να το φλασαρο και να βαλω original πραγματα.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 OK! Eυχαριστώ πολύ φίλε μου! Παρακαλώ πολύ φίλε μού :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Paidia gia to k800i synexizei na einai to last firmware R1KG001 gt gia to k810i vgike i R6BC002 prin 2 meroules Thks In ADvance Scottas:D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Γιατι το κ800ι εχει και σχεδον 1 χρονο που κυκλοφορει...και οποια bug's υπηρχαν τα εχει διροθωσει last firmware.το κ810ι 1 μηνα εχει που κυκλοφορει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
picasso2024 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 psakse sto e-bay.ego pira mia 2ara apo iaponia. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
picasso2024 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι.όταν πηγαίνω να εγκαταστήσω κάποια νέα εφαρμογή ή παιχνίδι το τηλέφωνο τη βάζει αυτόματα στο memory stick βγάζοντας το αντίστοιχο μήνυμα.γνωρίζετε πως μπορώ να το κάνω να τις εγκαθιστά στο τηλέφωνο(χωρίς φυσικά να χρειαστεί να να βγάλω την κάρτα μνήμης)?αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Ontws epiase me ayto.Tha to krathsw etsi.Omws mou kanei entypwsh giati stou filou einai energopoihmenh kai hmeromhnia-wra.To mono pou parathrhsa kai de mporw na ekshghsw einai oti ta grammata einai prasina anti gia kokkina....:confused: Λόγω της τελευταίας έκδοσης λογισμικού. Εκεί είναι και η διαφορά. Τα κόκκινα γράμματα στην φωτογραφία μπήκαν στην έκδοση R1KG. Πιο πριν ήταν πράσσινα (στις προηγούμενες εκδόσεις). Το παράδοξο είναι, ότι μαζί με την αλλαγή χρώματος εμφανίστηκε και η καθηστέρηση στην αποθήκευση. Κουλό, αλλά έτσι είναι! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Λες να φταίει αυτό? Εμένα και πάλι με την ώρα/ημερομηνία 7 δευτ κάνει καμία σχέση με τα 20 που λέει. Καλή σκέψη πάντως αν και ποντάρω ακόμα σε πρόβλημα της κάρτας :) Το συγκεκριμένο πρόβλημα εμφανίζεται μόνον στην έκδοση R1KG001. Χαρακτηριστικό της είναι τα κόκκινα γράμματα αντί για τα πράσσινα που έβαζε μέχρι αυτήν. Στις παλιότερες δεν νομίζω ότι υπήρχε πρόβλημα άξιο λόγου. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Γιατι το κ800ι εχει και σχεδον 1 χρονο που κυκλοφορει...και οποια bug's υπηρχαν τα εχει διροθωσει last firmware.το κ810ι 1 μηνα εχει που κυκλοφορει! Δυο - τρία πάντως συνεχίζουν να υπάρχουν και σ' αυτή την έκδοση. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dangor Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Οταν παω να διαγραψω ενα εισερχομενο μηνυμα μου λεει οτι ο αποστολεας εχει ζητησει απαντηση και πρεπει να πατησω οχι για να το διαγραψω, επειδη μου την σπαει αυτο γινεται να το κανω να μην μου το βγαζει? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Οταν παω να διαγραψω ενα εισερχομενο μηνυμα μου λεει οτι ο αποστολεας εχει ζητησει απαντηση και πρεπει να πατησω οχι για να το διαγραψω, επειδη μου την σπαει αυτο γινεται να το κανω να μην μου το βγαζει? πατας αμεσως C και το κανεις διαγραφη με yes. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Το συγκεκριμένο πρόβλημα εμφανίζεται μόνον στην έκδοση R1KG001. Χαρακτηριστικό της είναι τα κόκκινα γράμματα αντί για τα πράσσινα που έβαζε μέχρι αυτήν. Στις παλιότερες δεν νομίζω ότι υπήρχε πρόβλημα άξιο λόγου. Ε τότε κάποιο "πρόβλημα" έχει η δική μου R1KG001 γιατί αποθηκεύει γρήγορα :lol: 1 Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Ε τότε κάποιο "πρόβλημα" έχει η δική μου R1KG001 γιατί αποθηκεύει γρήγορα :lol: Ναι, εντάξει, δεν κάνει 20 δευτερόλεπτα να αποθηκεύσει όταν έχεις την ημερομηνία ενεργή, αλλά σίγουρα κάνει πιο γρήγορα όταν την έχεις ανενεργή. Η διαφορά είναι εσθητή. Δοκίμασέ το και θα δεις. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. July 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2007 Ναι, εντάξει, δεν κάνει 20 δευτερόλεπτα να αποθηκεύσει όταν έχεις την ημερομηνία ενεργή, αλλά σίγουρα κάνει πιο γρήγορα όταν την έχεις ανενεργή. Η διαφορά είναι εσθητή. Δοκίμασέ το και θα δεις. Έχω γράψει πιο πάνω πόσο κάνει στο δικό μου τηλέφωνο. 1 Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 gbil, ή οποιος αλλος γνωριζει, γινεται να περαστει κανονικο firmware σε Vodafone K800? Με λιγα λογια να ξηλωθει το Vodafone και να μπει το μαμισιο software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackeyes Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Θελλω να βρω ενα προγραμμα τηλεορασης για το Κ800.Αν το εχει κανεις θελλω να μου το στειλει στο email μου (georgepa@mail.gr) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 gbil, ή οποιος αλλος γνωριζει, γινεται να περαστει κανονικο firmware σε Vodafone K800? Με λιγα λογια να ξηλωθει το Vodafone και να μπει το μαμισιο software. Γινεται...χανωντας την εγγυηση! μπορεις μεσω πιστωτικης καρτας απο το ιντερνετ...η απο καταστημα 9volto.gr :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Γινεται...χανωντας την εγγυηση! μπορεις μεσω πιστωτικης καρτας απο το ιντερνετ...η απο καταστημα 9volto.gr :) Σε ευχαριστω RAVER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2007 Θελλω να βρω ενα προγραμμα τηλεορασης για το Κ800.Αν το εχει κανεις θελλω να μου το στειλει στο email μου (georgepa@mail.gr) Δεν χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα. Υποστηρίζει video streaming το ίδιο το τηλέφωνο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts