Jump to content

alexis7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

alexis7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. OK! Eυχαριστώ πολύ φίλε μου!
  2. Παιδια καλησπέρα, Θέλω να κάνω μια ερώτηση προς τους γνώστες. Εμένα στο software version λέει CXC1230210 R1KG001 070418 Έκανα update από τη SE το Σάββατο χρειάζεται να κάνω και από το wotan?
  3. Πάντως σε γενικές γραμμές αυτό που βλέπω είναι ότι βγάζουν από τη μύγα ξύγκι σε ότι θέμα και αν προβάλλουν! Εμείς παρακολουθήσαμε ένα θέμα για το οποίο καταλαβαίνουμε κάποια πράγματα και μπορούμε να εκφέρουμε μια διαφορετική άποψη. Για φανταστείτε όμως τα άλλα θέματα που προβάλλει και εμείς δεν γνωρίζουμε πως έχουν τα πράγματα; Εκεί και αν έχουμε φάει χοντρό ψέμα. Εγώ πάντως μετα από αυτό έχω πολλές υποψίες ότι και τα άλλα ρεπορταζ του (γάλατα, στρώματα, φαγητα) είναι μισες αλήθειες. Ότι χτυπάει καλύτερα στο αυτί για να ανεβάζουν τα νούμερα.
  4. Καλησπέρα σε όλους, Ύστερα από αρκετές ώρες ψαξίματος και στο forum αυτό αλλά και στο google δεν έχω βρεί κατι σχετικό με αυτό που ζητάω! Αυτό που θέλω είναι να μου πείτε αν υπάρχει πρόγραμμα για pocket pc με gps που να μπορεί να δείχνει θερμοκρασία μέσω gps δηλαδή, όχι μεσω internet! Ευχαριστώ πολύ!!
×
×
  • Create New...