Jump to content

Έφυγε ο Μπόμπαν...


TN97
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μικρη σημασια εχει, αλλα δεν ειπα οτι χτυπησε σε τοιχο. Τη ζημια παντως δεν την εκανε η βιδα, αλλα η πιεση που οδηγησε σε συνθλιψη του 5ου σπονδυλου και τραυματισμου του νωτιαιου μυελου. Το αιμα απο τη βιδα ηταν αμελητεο ως γεγονος σε συγκριση με τα υπολοιπα.

Αν και δεν μου αρεσει αυτο και δεν θέλω να κάνω τέτοια συζήτηση, εγω ειχα δει τότε οτι την επαθε απο τη βιδα που βρηκε σε εμπροσθιο νευρο του εγκεφάλου που ελεγχει τα κάτω ακρα.Anyway οπως και να ειναι ο νεκρος δεδικαιωται και δεν μπορουμε εμεις να κρινουμε πράξεις τους

Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 71
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομίζω είναι κάτι παραπάνω από άστοχα τα σχόλια περί βλακείας που χτύπησε το κεφάλι του στη μπασκέτα. Είναι μια αναμενόμενη αντίδραση από έναν άνθρωπο που έχει μάθει να ζει με πάθος και να απολαμβάνει τη ζωή.

 

Μερικές φορές φίλοι «ρομποτάκια», στη ζωή κάνουμε πράγματα χωρίς ιδιαίτερο νόημα, αλλά κινούμενοι από την έπαρση που φαίνεται να διακρίνει το ανθρώπινο είδος. Ίσως πολλοί να είμαστε τυχεροί που δεν έχουμε τραυματιστεί ακόμα.

 

Τουλάχιστον στην τελική ας δείξουμε λίγο σεβασμό σε έναν άνθρωπο που κοίταζε ψηλά, όπως άλλωστε επιβάλλει η ετυμολογία της λέξης «άνθρωπος».

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw
Link to comment
Share on other sites

Αν και δεν μου αρεσει αυτο και δεν θέλω να κάνω τέτοια συζήτηση, εγω ειχα δει τότε οτι την επαθε απο τη βιδα που βρηκε σε εμπροσθιο νευρο του εγκεφάλου που ελεγχει τα κάτω ακρα.

 

Απο το πρωτο ποστ:

 

Το ασθενοφόρο κατευθύνεται στο Γενικό Κρατικό και η διάγνωση είναι σκληρή: «Διατομή του πέμπτου αυχενικού, τομή νωτιαίου μυελού».

Link to comment
Share on other sites

Καλό ταξίδι:(

 

Οσον αφορά διάφορα ποστ και σε αυτό το θέμα, ένα έχω να πω.Ημαρτον, δεν μπορεί να υπάρξει ούτε ένα θέμα που κάποιος να μην διαφωνήσει;Ακόμα και σ' αυτό;Ο τραυματισμός του ήταν μια πολύ άτυχη στιγμή.Κανείς, ούτε ο ίδιος, δεν περίμενε ένα τέτοιο τραγικό αποτέλεσμα.

 

Η έκφραση "αν δεν έχεις κάτι θετικό να πείς..." ίσως ταιριάζει περισσότερο απο οποιδήποτε άλλο θέμα.

 

Καλό ταξίδι εκεί που πάει και δεν πρόκειται να εμπλακώ σε καμμιά διαμάχη γύρω απο το ζήτημα, καθώς μου φαντάζει αδιανόητο.

.
Link to comment
Share on other sites

Αν καταφέρετε να τσακωθείτε και για αυτό το θέμα ...τι να πω. Σηκώνω τα χέρια ψηλά... :wacko:
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Link to comment
Share on other sites

Τουλαχιστον εκει που πηγε δεν θα χρειαστει να ειναι πανω στο καροτσακι

Ηταν ανθρωπος με ζωντάνια

Με ηθος ..

 

Καλο ταξιδι

 

 

Μπομπαν ...

Link to comment
Share on other sites

αν δεν κάνω λάθος,είχα ακούσει ότι χτύπησε το κεφάλι του εκείνη τη στιγμή, γιατί δεν περίμενε ότι θα'χε τόσο λίγο αφρολέξ στις μπασκέτες. το'χε ξανακάνει σε κάποιο άλλο γήπεδο (ίσως προηγούμενη ομάδα του) γιατί ήξερε ότι είχε πολύ αφρολέξ και δεν υπήρχε κίνδυνος να χτυπήσει,απλά ήταν κίνηση αντίδρασης.

 

εκείνη τη στιγμή μάλλον δεν σκέφτηκε,και έπραξε αυθόρμητα.

 

 

απ'αυτά που διάβασα από μερικούς,πιστεύουν ότι έβλεπε μπροστά του το σίδερο και λέει ας το χτυπήσει,ε όχι κι έτσι...

Link to comment
Share on other sites

Σπάνιος άνθρωπος..κρίμα που έφυγε τόσο νωρίς :(

Την στιγμή του τραυματισμού του θα την θυμάμαι για πάντα.Έφυγε απο την ζωή κύριος και αυτό είναι που μετράει,όταν όλοι τον είχαν ξεχάσει εκείνος συνέχισε τον αγώνα του για να μπορέσει να σταθεί πάλι στα πόδια του.Ίσως τα καταφέρει τώρα εκεί ψηλά..

Link to comment
Share on other sites

πολυ κριμα...τραγικο που τον αφησαν οι ανθρωποι του και ιδιως η γυναικα του, αν ειναι δυνατον.:down:
Link to comment
Share on other sites

απο την βλακεια του τα επαθε ολα

 

Για να το λές υποθέτω πως εσύ είσαι ο άνθρωπος που δεν έχει κάνει ποτέ βλακεία στην ζωή του. :down:

 

Αντιο Μπόμπαν.

Ελπιζω στην Ν. Σμύρνη κάποια πλατεία η οδός να πάρει το όνομα του.

Ηταν παλικάρι.

Link to comment
Share on other sites

Λιγη ηρεμια βρε παιδια. :)

 

Στο μπασκετ σε μαθαινουν απο 5 χρονων να προσεχεις την μπασκετα.

 

Στο συγκεκριμενο παιχνιδι, πανω στην αγωνια και το παθος για τη νικη, ο Μπομπαν αντεδρασε ετσι (αν και κακως) γιατι δεν σφυριξε ο διαιτητης φαουλ υπερ του. Τι να λεμε τωρα......Ολοι εχουμε βρεθει σε δυσκολες στιγμες και εχουμε κανει λαθος κινησεις. Δυστηχως ομως, οταν το καταλαβαινουμε ειναι αργα....

 

R.I.P.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ηταν βλακεια δλδ αυτη η ενεργεια του;Γιατι να του καταστρεψει ολοκληρη τη ζωη του χωρις λογο;

τον ανθρωπο δεν τον ηξερα ουτε τον θυμομουν , σημερα ειδα το βιντεο στις ειδησεις και ομολογω οτι το λιγοτερο παιδαριωδη θα μπορουσα να χαρακτηρισω την ενεργεια του. Δεν ειπα οτι ηταν κακος ανθρωπος ,χωρις ηθος και αξιοπρεπεια και να καει στην κολαση!

Ας σταθουμε στην πραγματικοτητα.

RIP

Link to comment
Share on other sites

Καλο του παιχνιδι στα γηπεδα του ουρανου και οσο για τα υπολοιπα no comment... Καλο ταξιδι Μπομπαν!

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

Link to comment
Share on other sites

Aς είναι ελαφρύ το χρώμα που θα τον σκεπάζει.

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές!

 

http://www.youtube.com/irinifitness

Link to comment
Share on other sites

Δεν πρόλαβα να τον δώ να παίζει ποτέ δυστυχώς αλλά σε κάθε περίπτωση RIP. Κρίμα πάντως... για ένα δευτερόλεπτο νεύρων, να καταστρέψεις τη ζωή σου :(
Link to comment
Share on other sites

Ανατρίχιασα...

 

το συζητάγαμε σήμερα το πρωί στη δουλειά.

Λύτρωση γι'αυτόν με τόσα που είχε περάσει...

ακόμα και η γυναίκα του τον παράτησε ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του και του άφησε ένα παιδί. :(

Αντίο!

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

 

Link to comment
Share on other sites

Θυμαμαι παρα πολυ καλα ολο τον αγωνα τον βλεπαμε απο την τηλεοραση και πραγματικα μολις εκανε αυτην την μοιραια ενεργεια ολοι μειναμε καγγελο...:( :(

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Link to comment
Share on other sites

Moνο καγκελο?

 

Αν και μολις 14 ετων τοτε, το θυμαμαι σαν χθες. Το εβλεπα και το ξαναβλεπα και δεν το πιστευα, ουτε μπορουσα να συνειδητοποιησω τι ειχε παθει ο ανθρωπος.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με όλους εκτός από 3 άτομα: undertow,PowerZ,nikkosnet(με σένα συμφωνώ σε όλα εκτός από το σημείο που λες να προσέχουν τα παιδιά την μπασκέτα)!Και να επεκταθώ για να μην παρεξηγηθώ:

 

-Λεγόμενα undertow: Βλακεία δεν είναι αυτό που λες!Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος!Μάλλον δεν έχεις ζήσει τέτοιες στιγμές για αυτό το λες!Για αυτό λεγόμαστε άνθρωποι...οι αυθόρμητες αντιδράσεις(από συναίσθημα κυρίως) είναι ένα από τα στοιχεία μας!Αυτές μπορεί να είναι λάθος μπορεί και σωστές!ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ!Παρεπιπτόντως...πήγε να βαρέσει το κεφάλι του στο μαξιλάρι ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΙΣΩ από τον "μουσαμά" ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ για αυτό την πάτησε έτσι!Δεν χτύπησε το κεφάλι του απευθείας στο μεταλλικό!Αυτό το λέω για όσους δεν το ξέρουν.

 

-Λεγόμενα PowerZ: Δεν ξέρω με τι άθλημα ασχολείσαι αλλά με αυτό που λες δεν θα έπρεπε να βγαίνει από έναν αθλητή όπως υποστηρίζεις ότι είσαι!Έπαιζα 8 χρόνια μπάσκετ και άλλα 7 κάνω στίβο και τόσο καιρό το κάνω υπό μορφή πρωταθλητισμού!Άρα μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι είναι ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικό να αντιδρά ακόμα και με βλακώδεις,χωρίς λογική αποφάσεις κάποιος σε τέτοιες στιγμές ΚΟΡΥΦΩΣΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ!

 

-Λεγόμενα nikkosnet: Ε καλά...είπαμε....ΠΟΤΕ δεν κάνουν οι προπονητές μάθημα για το να μην βαράμε τα κεφάλια μας στην μπασκέτα!Μην γινόμαστε υπερβολικοί!

 

Μένω στην Νέα Σμύρνη και είμαια θλητής συλλόγου της πόλης μου.Τον Μπόμπαν τον ήξερα και εκτός από αυτόν πολύ καλά έναν συγγενή του (από αυτόν τον γνώρισα για την ακρίβεια).Ο άνθρωπος ΠΑΝΤΟΤΕ με συγκινούσε όποτε τον έβλεπα και στο πρόσωπό του έβλεπα τις ατυχίες της ζωής (τραυματισμούς,αυτή η γυναίκα του η......άντε μην το πω σε δημόσιο χώρο......κρατιέμαι κ.α.!) που πάντα τις αντιμετώπιζε με χαμόγελο!Το όνειρό του ήταν να δει τον γιο του να γίνεται μεγάλος και τρανός,κάτι που δεν πρόλαβε να κάνει ο ίδιος στον βαθμό που ήθελε και μάλιστα τον αγαπούσε πολύ!Κρίμα για αυτόν τον άνθρωπο!

 

ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Link to comment
Share on other sites

το χα δει καπου το βιντεο στις ειδησεις..επειδη ασχολουμε με το ιδιο αθλημα..ανατριχιασα..κριμα το παλικαρι..κριμα..:cry:

φιλε undertow καλυτερα να μην ξαναποσταρεις αν δεν ξερεις..ο μπομπαν το αγαπουσε το μπασκετ..και γι αυτο τα εδωσε ολα..ακομα και την ιδια του τη ζωη!!αυτο δεν θα το κανες εσυ ποτε(απ οτι καταλαβαινω)..και ποσο μαλλον για ενα αθλημα..;)

 

υπαρχει το βιντεο?

 

Μπομπαν Καλο Ταξιδι :(

Link to comment
Share on other sites

Είδα σήμερα για πρώτη φορά το στιγμιότυπο του σοβαρού του τραυματισμού του,χρόνια πριν.

Ήταν συγκλονιστικό.Ταράχθηκα...

Είναι άδικο.

 

Καλό ταξίδι...

Edited by DENIOR
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με όλους εκτός από 3 άτομα: undertow,PowerZ,nikkosnet(με σένα συμφωνώ σε όλα εκτός από το σημείο που λες να προσέχουν τα παιδιά την μπασκέτα)!Και να επεκταθώ για να μην παρεξηγηθώ:

 

-Λεγόμενα undertow: Βλακεία δεν είναι αυτό που λες!Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος!Μάλλον δεν έχεις ζήσει τέτοιες στιγμές για αυτό το λες!Για αυτό λεγόμαστε άνθρωποι...οι αυθόρμητες αντιδράσεις(από συναίσθημα κυρίως) είναι ένα από τα στοιχεία μας!Αυτές μπορεί να είναι λάθος μπορεί και σωστές!ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ!Παρεπιπτόντως...πήγε να βαρέσει το κεφάλι του στο μαξιλάρι ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΙΣΩ από τον "μουσαμά" ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ για αυτό την πάτησε έτσι!Δεν χτύπησε το κεφάλι του απευθείας στο μεταλλικό!Αυτό το λέω για όσους δεν το ξέρουν.

 

-Λεγόμενα PowerZ: Δεν ξέρω με τι άθλημα ασχολείσαι αλλά με αυτό που λες δεν θα έπρεπε να βγαίνει από έναν αθλητή όπως υποστηρίζεις ότι είσαι!Έπαιζα 8 χρόνια μπάσκετ και άλλα 7 κάνω στίβο και τόσο καιρό το κάνω υπό μορφή πρωταθλητισμού!Άρα μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι είναι ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικό να αντιδρά ακόμα και με βλακώδεις,χωρίς λογική αποφάσεις κάποιος σε τέτοιες στιγμές ΚΟΡΥΦΩΣΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ!

 

-Λεγόμενα nikkosnet: Ε καλά...είπαμε....ΠΟΤΕ δεν κάνουν οι προπονητές μάθημα για το να μην βαράμε τα κεφάλια μας στην μπασκέτα!Μην γινόμαστε υπερβολικοί!

 

Μένω στην Νέα Σμύρνη και είμαια θλητής συλλόγου της πόλης μου.Τον Μπόμπαν τον ήξερα και εκτός από αυτόν πολύ καλά έναν συγγενή του (από αυτόν τον γνώρισα για την ακρίβεια).Ο άνθρωπος ΠΑΝΤΟΤΕ με συγκινούσε όποτε τον έβλεπα και στο πρόσωπό του έβλεπα τις ατυχίες της ζωής (τραυματισμούς,αυτή η γυναίκα του η......άντε μην το πω σε δημόσιο χώρο......κρατιέμαι κ.α.!) που πάντα τις αντιμετώπιζε με χαμόγελο!Το όνειρό του ήταν να δει τον γιο του να γίνεται μεγάλος και τρανός,κάτι που δεν πρόλαβε να κάνει ο ίδιος στον βαθμό που ήθελε και μάλιστα τον αγαπούσε πολύ!Κρίμα για αυτόν τον άνθρωπο!

 

ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Ναι ήταν παλικάρι, ναι κατάφερε να σταθεί με αξιοπρέπεια, μπράβο του για όλα όσα κατάφερε. Κανείς δεν τον αμφισβητεί και σίγουρα όλοι λυπηθήκαμε που έφυγε. Όλοι του το αναγνωρίζουμε και αποτελεί λαμπρό παράδειγμα.

 

Επειδή όμως έκανε όλα αυτά, δε σημαίνει πως έχει και το ακαταλόγιστο ούτε και πρέπει να τον θεοποιήσουμε. Βλακεία και μεγάλη ήταν η κίνησή του αυτή, από τη στιγμή που του κατέστρεψε όλη του τη ζωή. Τέλος.

Link to comment
Share on other sites

Θυμαμαι παρα πολυ καλα ολο τον αγωνα τον βλεπαμε απο την τηλεοραση και πραγματικα μολις εκανε αυτην την μοιραια ενεργεια ολοι μειναμε καγγελο...:( :(

 

 

Είσουν 5 χρονών τότε που έγινε αυτό... Παρόλα αυτά το θυμάσαι πάρα πολύ καλά ...!:blink:

Τι να πούμε και μεις...που δεν θυμόμαστε τι φάγαμε χθές!

Καλό ταξίδι Μπόμπαν... :cry:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...