sv2evs Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 γεια σας παιδια να ρωτησω κατι για το msn εχω το pc και αλλα δυο σε δικτυο πανω σε ενα switse και πανω σε αυτο το adsl μπορει καποιος να παρακολουθει το msn μου δεν εχω καποια υποψια η ιδεα μου μπηκε μετα απο αυτα που διαβασα στα φορουμ.οι χρηστες εχουν μεσες γνωσεις υπολογιστων, κατα ποσο ειναι ευκολο να κανουν κατι τετοιο? και επηδει εχουν μεσες γνωσεις συνεχεια με φωναζουν να τους φτιαξω κατι οποτε εχω προσβαση,μπορω να τσεκαρω κατι.καποιο περιεργο προγραμμα δεν υπαρχει ή τουλαχιστον δεν φαινεται με μια πρωτη ματια.και κατι τελευτεο οταν τα pc ειναι κλειστα ειμαι ασφαλης σωστα?Ευχαριστω πολυ. Πρέπει να δεις τις διεργασίες του υπολογιστή και να δεις τι τρέχει..μόνο με πρόγραμμα μπορεί να δει τι γίνεται...;) Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosz1 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 καποιο προγραμμα για αυτη την δουλεια? υπαρχει περιπτωση να μην εχει μπει και κατι στον υπολογιστη μου παρολα αυτα να παρακολουθειται? και το αλλο αν τα αλλα pc ειναι κλειστα ειμαι σφαλης σωστα? ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 κάποιο πρόγραμμα για να δεις τις διεργασίες του υπολογιστή? Δεν χρειάζεται, αν δουλεύεις windows μπορείς με ctrl-alt-del και πας στην έναρξη διεργασιών και βλέπεις τι τρέχει εκείνη την στιγμή στο pc σου. Αν σε κάποιον υπολογιστή υποθετικά υπάρχει κάτι και είναι σε δίκτυο, μπορεί να δει τι γίνεται στον υπολογιστή εκείνον και μετά να έχει πρόσβαση σε όλο το δίκτυο σαν να καθόταν σε εκείνον τον υπολογιστή (υποθετικά όλα αυτά, θέλουν κάποιες σχετικές γνώσεις). Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 μιλας για ethernet σωστα? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 θελω ν ρωτησω το εξης... πριν ενα μηνα στο παραθυράκι μου είχα την φωτο Α. την άλλαξα με την φωτο Β αλλά παρεμεινε η Α στις φωτο(εκει που εχει να επιλεγεις ποια θελεις)... ενω εδω και καιρο εχω την Β σημερα ανοιγοντας το μσν,μου εβγαλε φωτο την Α. συμβαινει αυτο ? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Υποθέτω ότι αναφέρεσαι στην φωτό που έχεις στον client, στο πρόγραμμα που έχεις εγκατεστημένο στο pc σου. Είχες μπει καθόλου στον web messenger ή πείραξες τίποτα στο profile σου στο hotmail; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 ειχα μπει απο ι μπαντι χτες το μεσημερι...το βραδυ ωστοσο που μπηκα(απο αλλο λαπτοπ αν εχει σημασια) μου εβγαζε κανονικα την Β..σημερα που μπηκα απο αλλο λαπτοπ μου εβγαζε την Α Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 ειχα μπει απο ι μπαντι χτες το μεσημερι...το βραδυ ωστοσο που μπηκα(απο αλλο λαπτοπ αν εχει σημασια) μου εβγαζε κανονικα την Β..σημερα που μπηκα απο αλλο λαπτοπ μου εβγαζε την Α το εχω παθει και εγω...το αλλο που εχω παρατηρησει με τις φωτογραφιες ειναι οτι οταν συνηθως μπαινεις απο αλλους υπολογιστες messenger στο αλλο σου θολωνει η εικονα...δημιουργειται μια εικονα ιδια με χαμηλη αναλυση και πρεπει να την αλλαξεις freak πια εκδοση εχεις? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 windows live messanger 2011 Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 windows live messanger 2011 σου εχει ξανασυμβει???αυτο με την αναλυση που ειπα γινεται οταν μπαινεις απο αλλους υπολογιστες??το εχω παθει και εγω απο οτι θυμαμαι με τον 2009 που εχω ακομα να ρωτησω και εγω...γιατι στον 2009 καποιες φορες μου αφαιρει λεξεις απο το pm χωρις να το πειραξω? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 οχι,δεν εχω παρατρησει να "θολωνει" κανα 2 φορες ακομα ειχα παρατηρησει αλλαγη στην φωτο...αλλα δεν ειχα δωσει σημασια. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Κατά 90% είναι λόγω χρήσης του ebuddy. Αν και δεν νομίζω να συμβεί πάλι βάλε τη φωτό Β και μπες ξανά στο ebuddy για να δεις αν θα σε γυρίσει στη φωτό Α. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 που μπορω να βρω την εκδοση 2009? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Για δες στο download.com Sent from my HTC Vision using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2011 Για δες στο download.com Sent from my HTC Vision using Tapatalk το softtonic.com ειναι εμπιστο site? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 το softtonic.com ειναι εμπιστο site? Δοκίμασε από το yahoo, από εδώ Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 που μπορω να βρω την εκδοση 2009? Το πιο εμπιστο ειναι της ιδιας της Micro$oft:) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Το πιο εμπιστο ειναι της ιδιας της Micro$oft:) ευχαριστω...την κατεβασα και δουλευει κανονικα ευχαριστω:D ρε παιδια ομως μου την σπαει που η καινουρια δεν βγαινει για xp Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2011 (edited) Ξαφνικά έχω πρόβλημα με την βιντεοκλήση. Μόλις επιλέγω να κάνω βιντεοκλήση κολλάει το msn, μου βγάζει μήνυμα "windows live messenger has stopped working" και κλείνει. Το ίδιο γίνεται και αν μου κάνουν βιντεοκλήση και πατήσω αποδοχή. Η κάμερα και το μικρόφωνο του υπολογιστή μου λειτουργούν μια χαρά. Έχω κάνει πολλές φορές βιντεοκλήση μέσω msn. Δοκίμασα έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του προγράμματος και συνεχίζει τα ίδια. Χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση και δεν θέλω να γυρίσω σε παλαιότερη. Έχει να προτείνει κανείς κάποια λύση? edit: λύθηκε το πρόβλημα Edited September 13, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Ξαφνικά έχω πρόβλημα με την βιντεοκλήση. Μόλις επιλέγω να κάνω βιντεοκλήση κολλάει το msn, μου βγάζει μήνυμα "windows live messenger has stopped working" και κλείνει. Το ίδιο γίνεται και αν μου κάνουν βιντεοκλήση και πατήσω αποδοχή. Η κάμερα και το μικρόφωνο του υπολογιστή μου λειτουργούν μια χαρά. Έχω κάνει πολλές φορές βιντεοκλήση μέσω msn. Δοκίμασα έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση του προγράμματος και συνεχίζει τα ίδια. Χρησιμοποιώ την τελευταία έκδοση και δεν θέλω να γυρίσω σε παλαιότερη. Έχει να προτείνει κανείς κάποια λύση? edit: λύθηκε το πρόβλημα Δεν μας λες και πως? Μπορει καποιος να εχει το ιδιο προβλημα και να ψαχνεται! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Διαπίστωσα ότι το πρόβλημα υπήρχε και με το skype. Δοκίμασα έκανα απεγκατάσταση το πρόγραμμα της κάμερας και το πρόβλημα λύθηκε (παρόλο που το πρόγραμμα έδειχνε να λειτουργεί κανονικά). Επίσης έκανα ξανά εγκατάσταση το πρόγραμμα της κάμερας (την ίδια έκδοση με πριν) και ευτυχώς συνέχισε να λειτουργεί κανονικά. Η κάμερα που έχω είναι η lifecam VX-3000 της microsoft. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 Διαπίστωσα ότι το πρόβλημα υπήρχε και με το skype. Δοκίμασα έκανα απεγκατάσταση το πρόγραμμα της κάμερας και το πρόβλημα λύθηκε (παρόλο που το πρόγραμμα έδειχνε να λειτουργεί κανονικά). Επίσης έκανα ξανά εγκατάσταση το πρόγραμμα της κάμερας (την ίδια έκδοση με πριν) και ευτυχώς συνέχισε να λειτουργεί κανονικά. Η κάμερα που έχω είναι η lifecam VX-3000 της microsoft. μπορει να μην ειχε προβλημα το προγραμμα αλλα οι drivers της καμερας;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Με το messenger 2011 αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ενώ μου έδειχνε κανονικά τις εικόνες των επαφών μου, πλέον δεν τις εμφανίζει. Δεν γίνεται σε όλες τις επαφές και γι'αυτό πιθανολογώ μήπως το κάνει μόνο σε όσους έχουν καιρό να αλλάξουν εικόνα:confused:. Το χει συναντήσει κανείς άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Ναι το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα. Όμως αν έχεις το plus και πατήσεις πάνω στην εικόνα της επαφής από το παράθυρο συνομιλίας, σου ανοίγει ένα παραθυράκι που εμφανίζει την εικόνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djalma Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Το έχω το plus και είδα ότι το κάνει αυτό που λες, απλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ στην αρχή το messenger λειτουργούσε κανονικά, πλέον δεν μου δείχνει τις εικόνες :confused: . Έψαξα λίγο για λύση στο google, βρήκα μία στην οποία διέγραφες τον φάκελο Objectivestore αλλά δεν λειτούργησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts