Jump to content

Windows Live Messenger

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει και μάλιστα την είχα ανεβάσει παλιότερα ως Standalone για να μην βάζει μαζί και την υπόλοιπη σαβούρα της Microsoft...

Την ξανά ανεβάζω για οποιον ενδιαφέρεται, είναι Αγγλική Standalone και μετά την εκτέλεση των 2 αρχείων που έχει μέσα, θα δημιουργηθεί ένας νέος φάκελος στο Start->Programs με τίτλο Windows Live :)

Aυτή είναι η έκδοση 8.5.1302.1018

Απλά πράγματα για να καταλαβαινόμαστε.

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Aυτή είναι η έκδοση 8.5.1302.1018

Απλά πράγματα για να καταλαβαινόμαστε.

Ακριβώς για να καταλαβαινόμαστε, ΑΝ δεν σου κάνει κόπος, πάγαινε στο Help του Live Messenger, και εκεί που λέει About Messenger, θα δεις -Ω!, Τι έκπληξη- Version 2008 (Build 8.5.1302.1018), capito τώρα?! :shifty:

Ακριβώς για να καταλαβαινόμαστε, ΑΝ δεν σου κάνει κόπος, πάγαινε στο Help του Live Messenger, και εκεί που λέει About Messenger, θα δεις -Ω!, Τι έκπληξη- Version 2008 (Build 8.5.1302.1018), capito τώρα?! :shifty:

Kai sth prohgoumenh thn 8.5.kati pali 2008 leei.

Opote..... ;)

Mallon oles tis 8.5, tis legane 2008...

Ara me to na lew v2008 den prosdiorizeis para to aneparkes elaxisto

Kai sth prohgoumenh thn 8.5.kati pali 2008 leei.

Opote..... ;)

Mallon oles tis 8.5, tis legane 2008...

Ara me to na lew v2008 den prosdiorizeis para to aneparkes elaxisto

Η τελευταία Official πριν την Beta 9, λέγεται 2008, δες και στο Link της Microsoft, απλά εκεί σε αναγκάζει να εγκαταστήσεις όλη τη σαβούρα... :lol:

Η τελευταία Official πριν την Beta 9, λέγεται 2008, δες και στο Link της Microsoft, απλά εκεί σε αναγκάζει να εγκαταστήσεις όλη τη σαβούρα... :lol:

Σωστός:D!!.Πάντως και τα αρχεία που σου δίνει μαζί δεν είναι και άσχημα:mad:.Ειδικά το Windows Live Photo Gallery μου έχει ''λύσει'' τα χέρια σε φωτογραφίες με κόκκινα μάτια και σε φωτό που χρειάζονται επεξεργασία~!.Α ρε αθάνατη Microsoft.Πάλι το έκανες το ΔΩΡΕΑΝ θαύμα σου~!~:):lol:

• 2 weeks later...

Να ρωτήσω και εγώ κάτι... Γίνεται να βάλλουμε ένα emoticon στα καρφιτσωμένα?

Ή αν ξέρετε πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα από τα μη καρφιτσωμένα στην υπογραφή μου?:)

House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up:

Εγκατέστησα το Discovery στο msn μου, αλλά μάλλον δεν λειτουργεί σωστά σε κάποια πράγματα. Προσπάθησα να κάνω εγγραφή βίντεο έναν φίλο μου που μου είχε βάλει cam. Το είχα αφήσει πάνω από μισό λεπτό να κάνει εγγραφή και όταν άνοιξα το αρχείο είχε διάρκεια 1 sec..

Τί μπορεί να φταίει? Η έκδοση του msn μου είναι 8,1

Πήρε το μάτι μου στο Joy, έναν τύπο που έχει στο μσν μια ενδιαφέρουσα γραμματοσειρά. Μήπως γνωρίζει κανείς ποια είναι;

Θα με ενδιέφερε να τη χρησιμοποιήσω στο Word :shifty:

Found it. Segoe Print.

Destiny found.

pedia 8elo na metafero tis epafes mou se ena alo email diladi apo msn.com se ena alo kainourio hotmail.com iparxi tropos na to kano???

spacer.png

pedia 8elo na metafero tis epafes mou se ena alo email diladi apo msn.com se ena alo kainourio hotmail.com iparxi tropos na to kano???

Ναι. Από το menu contacts > save instant messaging contacts τις κάνεις export, φτιάχνεις τον καινούριο λογαριασμό σου, κάνεις sing in και τις κάνεις import από contacts > import instant messaging contacts.

Θα στείλει σε όλες τις επαφές σου ειδοποίηση ότι τους έκανες add και μετά μένει να σε δεχτούν.

WLM 9 Beta 2 Leaked. Το αντίστοιχο A-Patch είναι διαθέσιμο επίσης.

http://3.bp.blogspot.com/_lJG3SXMIBsM/SLGimI_r2mI/AAAAAAAAA-M/761RJYoo85s/s1600/main.gif

Κάθησα σήμερα και έκανα μετονομασία τις συντομεύσεις απ' όλα τα emoticons (αυτά που έχω βάλει εγώ), με ελληνικούς χαρακτήρες! Αλλά βλέπω οτι έχουν χαθεί κάποια emoticons.. δεν ξέρω πόσα, αλλά τουλάχιστον 2 που τα χρησιμοποιώ συχνά.

Πώς έγινε και χάθηκαν??? Παίζει ρόλο που έχω πολλά? Υπάρχει τρόπος να τα βρω? :mad:

WLM 9 Beta 2 Leaked. Το αντίστοιχο A-Patch είναι διαθέσιμο επίσης.

http://3.bp.blogspot.com/_lJG3SXMIBsM/SLGimI_r2mI/AAAAAAAAA-M/761RJYoo85s/s1600/main.gif

Δεν μου άρεσε. back to beta1

Το 9 τι διαφορές έχει με το 8.5;

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

εδω και 2 εβδομαδες μου βγαζει αυτο

Ο χρήστης http://www.ScanMessenger.com <-- ποιός σας έχει διαγράψει από το MSN χωρίς εκείνος να το μάθει είπε:

http://www.faocazae.mob

μπορει να μου καποιος τι ειναι αυτο;μου το βγαζει σε κουτακι οπως οταν καποιος μπαινει στο msn

εδω και 2 εβδομαδες μου βγαζει αυτο

Ο χρήστης http://www.ScanMessenger.com <-- ποιός σας έχει διαγράψει από το MSN χωρίς εκείνος να το μάθει είπε:

http://www.faocazae.mob

μπορει να μου καποιος τι ειναι αυτο;μου το βγαζει σε κουτακι οπως οταν καποιος μπαινει στο msn

Ιος είναι μην το πατήσεις αν όχι όλες οι περισσότερες επαφές μου τον έχουν όπως και αυτό ''user said'': http://www.faocazae.mobi ;)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Ιος είναι μην το πατήσεις αν όχι όλες οι περισσότερες επαφές μου τον έχουν όπως και αυτό ''user said'': http://www.faocazae.mobi ;)

το ειχα πατησει δεν εγινε κατι,ενας φιλος μου ειχε πει οτι δεν ειναι ιος.αυτος ο ιος τι κανει μηπως ξερεις;παντως δεν εχω καποιο προβλημα με το pc μου η με το msn.αντιβαιρους εχω kaspersky

Έχω ''κατεβάσει'' τα emoticons 3ης γενιάς της Microsoft αλλά θέλω να κατεβάσω και άλλα.Βρήκα μια σελίδα που μπορώ να ''κατεβάσω'' emoticons αλλά το Antivirus μου (Avast!Antivirus) βρίσκει ''Δούρειο Ίππο'' και δεν θέλω να το κατεβάσω.Μήπως ξέρει κανείς σας ιστοσελίδες με emoticons χωρίς ιούς:worry:??

το ειχα πατησει δεν εγινε κατι,ενας φιλος μου ειχε πει οτι δεν ειναι ιος.αυτος ο ιος τι κανει μηπως ξερεις;παντως δεν εχω καποιο προβλημα με το pc μου η με το msn.αντιβαιρους εχω kaspersky

Spamware είναι. Κάτι σαν ιός δλδ. Απλά θα στέλνει στις επαφές σου αυτή τη σελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Γεια σας! Να ρωτησω κατι? Γνωριζει καποιος ενα script με το οποιο βλεπεις ποιος ανοιγει το παραθυρο συνομιλιας σου?(Φυσικα χωρις να σ εχει στειλει:p) Γνωριζω πως υπαρχει ενα τετοιο msn plus script απλα δν ξερω που να το βρω!!!!

Περιμενω συντομη απαντηση σας!!

Ευχαριστω!!

φιλια!

Sevas trA....

Γεια σας! Να ρωτησω κατι? Γνωριζει καποιος ενα script με το οποιο βλεπεις ποιος ανοιγει το παραθυρο συνομιλιας σου?(Φυσικα χωρις να σ εχει στειλει:p) Γνωριζω πως υπαρχει ενα τετοιο msn plus script απλα δν ξερω που να το βρω!!!!

Περιμενω συντομη απαντηση σας!!

Ευχαριστω!!

φιλια!

stuffplug legetai alla den kserw an douleyuei me tis neoteres ekdoseis tou msn

stuffplug legetai alla den kserw an douleyuei me tis neoteres ekdoseis tou msn

Αν χρησιμοποιεί την λογική μέθοδο του capture των αποστολών της display pic σου μπορεί πιστεύω να μην επηρεάζεται.

Αν χρησιμοποιεί την λογική μέθοδο του capture των αποστολών της display pic σου μπορεί πιστεύω να μην επηρεάζεται.

Απλά δεν ξέρω αν έχουν βγάλει stuff για τις νέες εκδόσεις του wlm....