zyp3r Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 για τη δονηση ξερω πως απενεργοποιηται οταν ο αλλος ειναι σε κατασταση offline,νομιζω το ιδιο ισχυει και για τα smileys. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Γνωρίζει κανείς αν όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση offline και αλλάξεις την φωτογραφία σου αν η αλλαγή θα φανεί στις επαφές σου; δηλ. οι επαφές θα δουν μια άλλη φωτογραφία παρόλα που εγώ θα φαίνομαι εκτός; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Παω να συνδεθω και μου βγαζει μηνυμα για ενημερωση του προγραμματος πατω οκ αλλα οταν παει να ολοκληρωθει η εγκατασταση μου βγαζει λαθος...ξερει κανεις γιατι? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Γνωρίζει κανείς αν όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση offline και αλλάξεις την φωτογραφία σου αν η αλλαγή θα φανεί στις επαφές σου; δηλ. οι επαφές θα δουν μια άλλη φωτογραφία παρόλα που εγώ θα φαίνομαι εκτός; Για αλλαγή φωτογραφίας, όπως και προσωπικού μυνήματος ενημερώνονται οι επαφές σου από κάτω κάτω που λέει What's new... Είτε το κάνεις όταν είσαι online, είτε offline.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Για αλλαγή φωτογραφίας, όπως και προσωπικού μυνήματος ενημερώνονται οι επαφές σου από κάτω κάτω που λέει What's new... Είτε το κάνεις όταν είσαι online, είτε offline.. Ναι αλλά σε ενημερώνουν για την τελευταία αλλαγή νομίζω, δηλ. αν αλλάξεις δυο φόρες συνεχόμενα θα ενημερώσουν μόνο για τη τελευταία. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Ναι αλλά σε ενημερώνουν για την τελευταία αλλαγή νομίζω, δηλ. αν αλλάξεις δυο φόρες συνεχόμενα θα ενημερώσουν μόνο για τη τελευταία. Ναι, όντως ισχύει αυτό που λες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 μπαινω σήμερα στο messanger και βλέπω οτι μου χει διαγράψει όλες τις επαφές, δεν υπαρχουν πουθενα τι να κάνω? καμμια βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 μπαινω σήμερα στο messanger και βλέπω οτι μου χει διαγράψει όλες τις επαφές, δεν υπαρχουν πουθενα τι να κάνω? καμμια βοήθεια Δοκίμασες να κάνεις unistall και install ξανά το Windows Live Messenger? Ή να μπεις από άλλο pc?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 μπαινω σήμερα στο messanger και βλέπω οτι μου χει διαγράψει όλες τις επαφές, δεν υπαρχουν πουθενα τι να κάνω? καμμια βοήθεια Δοκιμασε και το web messenger να δεις αν τις εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 τα δοκιμασα ολα δεν γινετε τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 μπαινω σήμερα στο messanger και βλέπω οτι μου χει διαγράψει όλες τις επαφές, δεν υπαρχουν πουθενα τι να κάνω? καμμια βοήθεια Οκ ασε το messenger. Οταν πας στο hotmail σου στην επιλογη "επαφες" στους δειχνει?? Αν ναι το προβλημα ειναι αλλου... Αν οχι τοτε αλλαξε κωδικους στο ηδη υπαρχον λογαριασμο σου ή αλλιως φτιαξε νεο και ξαναβαλτες απο την αρχη!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 να ρωτησω κατι . καθε φορα που συνδεομαι στο msn μου βγαζει πανω απο τις επαφες οτι εχω μια προσκληση σε δικτυο αλλα οταν παταω για να την δω δεν μου εχει τιποτα στο προφιλ μου στις προσκλησεις. γιατι γινεται αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Κανονικά, θα έπρεπε να σε μεταφέρει στο Hotmail.com όπου υπάρχουν εκεί οι προσκλήσεις που δέχεσαι. Έλεγξέ το και ενημέρωσέ μας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 ναι εκει πηγαινω αλλα δεν εχει τιποτα! δεν εχω account στο hotmail αλλα υπαρχει το προφιλ μου κανονικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Και σε μένα το ίδιο πράγμα συμβαίνει.. Μου λέει ότι έχω 2 προσκλήσεις αλλά όταν πατάω και μου ανοίγει η σελίδα δεν υπάρχουν προσκλήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidus Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 με λογαριασμο mobileme δεν μπορω να μπω στον messenger? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2010 Ρε παιδια εμενα δεν μου κανει εγκατασταση...μου βγαζει οτι πρεπει να κατεβασω την τελευταια εκδοση και οταν παει να εγκαταστηθει,μου βγαζει οτι δεν ειναι δυνατη....ξερει κανεις τι παιζει? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Ρε παιδια εμενα δεν μου κανει εγκατασταση...μου βγαζει οτι πρεπει να κατεβασω την τελευταια εκδοση και οταν παει να εγκαταστηθει,μου βγαζει οτι δεν ειναι δυνατη....ξερει κανεις τι παιζει? Κανε απεγκατασταση του windows live messenger και πηγαινε στη σελιδα του να ξανακατεβασεις την εφαρμογη. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2010 Ερώτηση - Απορία : Σε windows xp με προφίλ 2 χρηστών πως είναι δυνατόν στον έναν χρήστη να συνδέεται κ-α-ν-ο-ν-ι-κ-ό-τ-α-τ-α και στο άλλο προφίλ να βγάζει error και να κάνει σύνδεση μόνο με το παλιό messenger?? Υπάρχει καμιά λύση γι' αυτό; Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katee19 Δημ. January 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2010 Καλησπέρα!! Πριν απο λίγες μέρες έκανα ενα φορμάτ στο PC μου και σήμερα πέρασα τα καινούρια Windows και άρχισα να ξαναπερνάω προγράμματα.Ουσιαστικό πρόβλημα δεν αντιμετώπισα μέχρι την στιγμή που το messenger αρχισε να μου κάνει κάτι περίεργα.Ενώ μπαίνει κανονικά,βλέπω τις επαφές μου,μετα απο λίγο αποσυνδέεται μόνο του και μετα ξαναμπαίνει(και αυτό επαναλαμβάνεται).Κοίταξα firewall,και το antivirus αλλα έχω την εντύπωση οτι δεν φταίνε αυτά. Αν έχει κανείς καμία ιδέα θα με βοηθούσε ιδιαιτέρως!! Ευχαριστώ!! Σημείωση:Παρατήρησα οτι οταν το έχω στο appear offline δεν με πετάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Το web messanger εχει καταργηθει? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Στα windows 7 όταν έχεις πολλά παράθυρα στο messenger (και σε άλλα προγράμματα βέβαια) τα βάζει όλο στα taskbar και δεν σε ειδοποιεί αν χτύπησε κάποιος μήνυμα ή όχι.. (τουλάχιστον έτσι κάνει αυτό το pc που δουλεύω αυτή τη στιγμή) αυτό πως θα γίνει να αλλάξει; Εχω όλους τους ήχουν ενεργοποιημένους και στο msn και στο pc, ωστόσο δεν καταλαβαίνω πότε μου στέλνουν μήνυμα, κτλ... Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Το web messanger εχει καταργηθει? οχι μπορεις μεσω http://www.ebuddy.com ειτε μεσω κινητου ειτε μεσω brownser Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Εβαλα το nbuzz που το εχω και στο κινητο...το ιδιο δεν ειναι? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Στα windows 7 όταν έχεις πολλά παράθυρα στο messenger (και σε άλλα προγράμματα βέβαια) τα βάζει όλο στα taskbar και δεν σε ειδοποιεί αν χτύπησε κάποιος μήνυμα ή όχι.. (τουλάχιστον έτσι κάνει αυτό το pc που δουλεύω αυτή τη στιγμή) αυτό πως θα γίνει να αλλάξει; Εχω όλους τους ήχουν ενεργοποιημένους και στο msn και στο pc, ωστόσο δεν καταλαβαίνω πότε μου στέλνουν μήνυμα, κτλ... Τρέξε τον σε windows vista sp2 compatibility mode και θα λειτουργεί όπως παλιά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts