Jump to content

Windows Live Messenger

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατάλαβα.. θα πρέπει να αλλάξω συνήθειες δηλαδή μέχρι και σε αυτό! :p

Πιο γρηγορο δεν ειναι ετσι??? :)Το ειχε κ η 8.5 νομιζω αυτο το feature αν θυμαμαι καλα!

Shit Happens!!!

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε σχέση με το να πηγαίνω στο παράθυρο με τις επαφές για να κάνω αποσύνδεση, ναι είναι πιο γρήγορο. Απλά είναι θέμα συνήθειας.

Όντως στην 8,5 πρέπει να το είχε αυτό το κουμπί αποσύνδεσης αν και δεν είχα εγκαταστήσει ποτέ την 8,5.

Μια από τα ίδια κι εδώ stefan. ΟΚ, με μια σχετική παραμετροποιήση το φέρνεις στα μέτρα σου το πρόγραμμα αλλά αυτόν τον φασισμό "Κάνε αναβάθμιση γιατί αλλιώς δεν μπαίνεις" δεν μπορώ να τον καταλάβω.

Πολυ περιεργο αυτο.Εγω αυτη τη στιγμη απο τον παλιο μου υπολογιστη μπαινω κανονικα με την 8.5 απλα με ενημερωνει οτι υπαρχει καινουργια εκδοση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με την 8,5 και εγώ που είχε τύχει και μπήκα από νετ καφέ όντως έμπαινε και με ενημέρωνε ότι υπάρχει νεότερη έκδοση. Με την 8,1 ήσουν αναγκασμένος να αλλάξεις. Το βλέπω να κλειδώνει και η 8,5 όπου να 'ναι.

Έχω την έκδοση 8,1 και πλέον μου ζητάει να εγκαταστήσω την τελευταία έκδοση για να συνδεθώ. :mad: Εγώ δεν θέλω να βάλω την τελευταία έκδοση. Δεν υπάρχει τρόπος να παραμείνω με την έκδοση που έχω?

Μήπως φίλε έχεις βρεί λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα;

Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει και δεν μπορώ να αναβαθμίσω το MSN (έχω την 8.1 τώρα), διότι στο laptop που έχω εάν εγκαταστήσω το SP2 ή SP3 (τώρα έχω XP SP1) μου απενεργοποιείται η λειτουργία των USB ports (υπάρχει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας μάλλον). Η αναβάθμιση του SP στα WindowsXP είναι απαραίτητη για την αναβάθμιση του MSN.

Δεν βρήκα κάποια λύση.. έβαλα την τελευταία έκδοση και την συνηθίζω σιγά σιγά.. Αυτό για το SP2 ή SP3 που λες δεν το ήξερα ότι πρέπει να έχεις ένα από αυτά για να μπορείς να βάλεις την τελευταία έκδοση. Πάντως ακόμα λειτουργεί και η έκδοση 8,5 αν μπορείς να την βάλεις.

Και ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω..

Έκανα φορματ προχθές στον υπολογιστή, ξαναπέρασα την τελευταία έκδοση μσν αλλά έχω πάλι πρόβλημα με την βιντεοκλήση. Μου το είχε κάνει μία φορά και πριν το φορματ αλλά ανοιγόκλεισα το μσν και ήταν οκ μετά. Χθες το βράδυ που προσπαθούσα να κάνω βιντεοκλήση δεν έβλεπα τον εαυτό μου και δεν με έβλεπαν και οι άλλοι. Ανοιγόκλεισα το μσν πάλι τα ίδια. Όλα τα υπόλοιπα λειτουργούσαν κανονικά.

Τί γίνεται με αυτό το πρόβλημα??

Όσοι έχετε προβλήματα με windows live messenger 9 πάνω σε XP SP3 , η λύση (σε μένα λειτουργεί 100%) είναι η παρακάτω:

Aπό το search/αναζήτηση ψάχνετε το αρχείο wlcomm.exe, μόλις βγει στη λίστα, δεξί κλικ Ιδιότητες/Properties -> Compatibility / Συμβατότητα και τσεκάρετε το Run this ... for Windows 95. Στο display/settings τσεκάρετε την επιλογή Disable visual themes / Απενεργοποίηση οπτικών θεμάτων (έχω αγγλικά windows , αλλά υποθέτω κάπως έτσι είναι η μετάφρασή του..) -> Apply / Ορισμός - > ΟΚ .. και - λογικά - Voila θα συνδεθείτε στο msn.. !

Τελικά εφάρμοσα μια τετοια λύση στο δικό μου σύστημα (Win XP-SP1 & MSN 8.1) αλλά για Συμβατότητα for Windows 2000 και πλέον μπορώ να κάνω κανονικά login στο MSN χωρίς να χρειαστώ να κάνω αναβάθμιση στο windows live messenger.

Μια παρατηρηση απορια:

Στην 8.5 εκδοση του messenger που εχω εγκαταστησει και το plus, μεχρι πριν μια βδομαδα μου εδειχνε στην επιλογη του "Contact Information" ποτε εκανε μια επαφη sign in/οut κλπ. Τωρα δειχνει παλι μεν ολες τις πληροφοριες αυτες εκτος απο το ποτε εκανε sign in.

Δεν νομιζω πως εκανε καποιο update η εφαρμογη του plus ωστε να αλλαξει κατι τετοιο. Οσοι εχουν την ιδια εκδοση (+plus) εχουν παρατηρησει κατι αντιστοιχο?? Ή μηπως πειραξα εγω τιποτα απο τις επιλογες και δεν το δειχνει?? Αν και δεν νομιζω μιας και το εψαξα και δεν ειδα να εχει κατι τετοιο. :)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Σε μένα με την έκδοση 9 τα δείχνει σωστά ποιος μπήκε/βγήκε κλπ.

Ο αδερφός μου που πήρε λαπτοπ.. τα windows xp που του έβαλαν είχαν εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση μσν, αλλά σήμερα που συνδέθηκε εμφανίστηκε μήνυμα ότι υπάρχει νεότερη έκδοση αν θέλει να κάνει εγκατάσταση!! Πάτησε "όχι.. να μην εμφανιστεί ξανά αυτό το μήνυμα για μια βδομάδα". Βγήκε κι άλλη έκδοση?

Και μενα μου το εβγαλε αυτο το μηνυμα και φυσικα και δεν το περασα.

Καθε τρεις και λιγο αυτο θα κανουμε? Θα περναμε νεες εκδοσεις καθε βδομαδα?

Δεν ειδα κ τιποτα διαφορες! Ισως ειναι bug fixes δεν το εψαξα παραπανω! Και γιατι να μην περναμε τις νεοτερες? Σιγα τη δουλεια..
Shit Happens!!!

Εγω πηγα να το κανω εγκατασταση χθες αλλα δεν γινεται δεν ξερω γιατι παντως θα περιμενω καμια ενημερωση που δουλευει...

χτες πηγα να συνδεθω και ηταν αδυνατο, συνεχως μου εβγαζε μηνυμα πως δεν ειναι δυνατη η συνδεση.Κατεβασα την τελευταια εκδοση μπας και αλλα παλυ τιποτα, απο την βοηθεια του msn δεν καταφερα να βρω ακρη, εχω vista, καμια ιδεα? δεν ειμαι κ πολυ γνωστης αλλα μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα

χτες πηγα να συνδεθω και ηταν αδυνατο, συνεχως μου εβγαζε μηνυμα πως δεν ειναι δυνατη η συνδεση.Κατεβασα την τελευταια εκδοση μπας και αλλα παλυ τιποτα, απο την βοηθεια του msn δεν καταφερα να βρω ακρη, εχω vista, καμια ιδεα? δεν ειμαι κ πολυ γνωστης αλλα μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα

Σου βγαζει σφαλμα και δεν μπορεις να κανεις sign in?? Αν ναι τι κωδικο σφαλματος?

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω το εξής "παράλογο" προβληματάκι στο Windows Live Messenger.

Καταρχάς έχω αγοράσει ακουστικά Logitech με ενσωματομένο μικρόφωνο (usb). Δουλεύουν άψογα και τα ακουστικά και το μικρόφωνο.

Μπαίνω λοιπόν στο MSN,πηγαίνω στις ρυθμίσεις ήχου και βίντεο,τα κάνω όλα όπως πρέπει. Μπαίνω στην επαφή που θέλω να κάνω "κλήση συνομιλίας". Γίνεται η κλήση και όλα λειτουργούν ρολόι. Ο άλλος με ακούει κανονικότατα όταν μιλάω στο μικρόφωνο,χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Εγώ βεβαίως δεν ακούω τίποτα μιας και ο άλλος δεν έχει μικρόφωνο,αλλά αυτό δεν έχει και καμιά σημασία.

Εκεί λοιπόν που όλα είναι μια χαρά,στα 4 με 5 λεπτά της κλήσης μας,"παγώνει" τελείως ο ήχος,δηλαδή ο άλλος παύει να με ακούει ενώ η κλήση συνεχίζεται κανονικά (ενώ η μπάρα της έντασης του μικροφώνου μου στα αριστερά συνεχίζει να ανεβοκατεβαίνει όσο μιλάω,δηλαδή δίχνει ότι δουλεύει σωστά υποτίθεται). Κλείνω τη συνομιλία. Πατάω πάλι κλήση. Όλα οκ. Και στα 4-5 λεπτά ξανά παγώνει ο ήχος. Λες και έχω χρονοδιακόπτη. ΛοΛ.

Δεν είναι άκρως παράλογο? Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν είναι δυνατόν ανα 5 λεπτά να κόβω την κλήση και να ξανακάνω πάλι από την αρχή.

1) Τα ακουστικά και το μικρόφωνο δουλεύουν άψογα σε όλα (μουσική,ηχογραφήσεις κλπ).

2) Ισχύει με όλες μου τις επαφές αυτό και όχι μονο με μία.

3) Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει ακόμη και αν κάνω "βίντεο κλήση". Η εικόνα παραμένει κανονικά,όμως ο ήχος παγώνει στο 5λεπτο.

4) Έχω 8mbps σύνδεση,εάν αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Αλλά νομίζω πως είμαι cool και σ'αυτόν τον τομέα.

If God is for us... Who can be against us?

Εφοσων λειτουργουν σωστα αρα απο μερια σου εκανες σωστα την εγκατασταση ... εγω στην θεση σου θα εκανα unistall και ξανα install το msn για να βγεις απο την απορια οτι δεν τρεχει κατι με το ιδιο το προγραμμα και μετα ψαχνεις να βρεις τι δεν παει καλα με το hardware μερος... εφοσον μικροφωνο και εικονα λειτουργουν σωστα με αλλες im εφαρμογες οπως yahoo skype κτλ κτλ ευχομαι να ειναι κατι απο το msn το ιδιο ...

καλο ψαξιμο

• 2 weeks later...
O Messenger η το Plus! κρατουν το αρχειο των συζητησεων για καποιο χρονο κ μετα το σβηνουν?? Ρωταω γιατι σε μερικες επαφες με τισ οποιες μιλαγα καποιο διαστημα πριν -οχι πολυ παλια- τωρα δν βρισκει chat log η history..
Shit Happens!!!

O Messenger η το Plus! κρατουν το αρχειο των συζητησεων για καποιο χρονο κ μετα το σβηνουν?? Ρωταω γιατι σε μερικες επαφες με τισ οποιες μιλαγα καποιο διαστημα πριν -οχι πολυ παλια- τωρα δν βρισκει chat log η history..

Οχι κρατανε ολα τα chat log χωρις να τα σβησουν, εκτος και αν εσυ εχεις σβησει τον φακελο που τα αποθηκευει. Επισης τσεκαρε μηπως εχεις αλλαξει καταλαθος φακελο αποθηκευσης.

Ναι εχεις δικιο τα βαζει το Plus! σε φακελους ανα μηνα και πρεπει να επιλεγεις τον μηνα που θες! Και σε καποιες αλλες επαφες ειχα ξεχασει οτι οι συζητησεις εγιναν απο αλλο υπολογιστη!! Χεχεχεχεχε!! Ενα μυαλο χειμωνα-καλοκαιρι.. Σε ευχαριστω για την απαντηση!
Shit Happens!!!

Καλησπέρα σας ,

Απενεργοποιήσα κατά λάθος το messenger live 2009 αλλά και το messenger το πρόγραμμα το αρχικό που υπάρχει μέσα στα windows xp και τώρα δεν με αφήνει να το κατεβάσω πάλι , υπάρχει τρόπος να το ξαναβάλω πάλι το messenger live 2009 .

Καλησπέρα σας ,

Απενεργοποιήσα κατά λάθος το messenger live 2009 αλλά και το messenger το πρόγραμμα το αρχικό που υπάρχει μέσα στα windows xp και τώρα δεν με αφήνει να το κατεβάσω πάλι , υπάρχει τρόπος να το ξαναβάλω πάλι το messenger live 2009 .

Μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα :

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Δοκιμάστε να επαναλάβετε την εγκατάσταση των προγραμμάτων του Windows live .

ΣΦΑΛΜΑ:OnCatalogResult:Ox80072ee6

ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ: Προέκυψε ένα άγνωστο σφάλμα

Απενεργοποιησες τι εννοεις?? Απεγκατεστησες?? μηπως κατι δν πηγε καλα τοτε? Κατεβασε καποιο προγραμμα "καθαρισμου" οπως το ccleaner και κανε ενα καθαρισμο στην registry και ξαναδοκιμασε να το κατεβασεις!!
Shit Happens!!!

Απεγκατάστησα το πρόγραμμα

Απενεργοποιησες τι εννοεις?? Απεγκατεστησες?? μηπως κατι δν πηγε καλα τοτε? Κατεβασε καποιο προγραμμα "καθαρισμου" οπως το ccleaner και κανε ενα καθαρισμο στην registry και ξαναδοκιμασε να το κατεβασεις!!