vakon_ Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Καλησπέρα , Εγώ θα έκανα unistall στο msn 2009 , θα έκανα restart τον υπολογιστή και θα ξανάκανα install μετά .Πιστεύω να μην σου ξανακολλήσει. καλησπερα εχω την τελευτεα εκδοση και τωρα τελευτεα αντιμετοπιζω το εξης προβλημα... 1. αν καπιος με κανει add αργει να ερθει η ειδοποιοιηση , μπορει και να μην ερθει και καν 2.αν κανω εγω add παλι το ιδιο 3. αν ανοιξω το κλασικο msn το πανπαλαιο που εχει απο μονος του ο υπολογιστης... τα add k accept ginontai kanonika....επεισης μπορει στο κλασικο παλιο μσν να εχω πχ 80επαφες και οταν μπαινω με το τελευτεο καινουργιο μσν να εχω 60 .... και τελος μολις μπαινω με το καινουργιο μσν μου βγαζει το παρακατω σφαλμα ...αμα πατησω να μην αποσταλη απλα με πεταει απο το μσν και πρεπει να ξαναμπω και αυτο ξαναβγενει παντα... αμα πατισω αναφορα σφαλματος παλι δεν αλλαζει κατι... οπιος μπορει ας με βοηθησει ...ευχαριστω!!! http://img140.imageshack.us/img140/4442/dasz.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Καλησπέρα , Εγώ θα έκανα unistall στο msn 2009 , θα έκανα restart τον υπολογιστή και θα ξανάκανα install μετά .Πιστεύω να μην σου ξανακολλήσει. Δοκίμασε και την "Επιδιόρθωση".:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychoz125 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 αυτα εινε τα βασικα και εχουν γινει πριν στηλω το προβλημα μου εδω :wacko: κατι αλλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 αυτα εινε τα βασικα και εχουν γινει πριν στηλω το προβλημα μου εδω :wacko: κατι αλλο ? Βάλε το Windows Live Messenger (έκδοση 2008).:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychoz125 Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 δεν θελω παλιοτερη εκδοση .... θελω να διορθωσω αυτη...ευχαριστω παντος edit: το πτοβλημα με το σφλαμτα το διορθωσα κανοντας διαγραφη το wblog.dll απο το c/programs files/windows live/contacts αλλα τωρα μου μενει ενα αλλο προβλημα... ενω εχω 180 επαφες οταν μπενω με το wlm-9 μου διχνει μονο τις 40 ...... ελεος ? τι θα κανω γιαυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estelle Δημ. August 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2009 Γειά σας θα ήθελα να με βοηθήσεται αν μπορείτε... έχω ένα μεγάλο πρόβλημμα με το msn 9 από τότε που το κατέβασα οτάν πας να γραψεις σε καποιον ξέρω εγώ γράφει αλλά δν βλέπω τι γράφω και ενα αλλα προβλημα καποιες φορες οταν κανω βιντεο κληση ο αλλος με βλεπει αλλα εγω δν μπορω να δω τον εαθτο μου και κατι αλλο ενω εχω το plus δν μου εμφανιζονται τα γραμματα τον επαφων μου με χρωμμα εμφανιζονται μια στο τοσο οταν του καπνυση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 προσφατα αγορασα ενα laptop με εγκατεστημενα vista, Εγκατεστησα το msn messeger που εχω στο σταθερο pc που εχει τα xp και δεν τα ανοιγει με τιποτα, δοκιμασα να τρεξω και το live messeger 8 αλλα μου βγαζει σφαλμα 8100030d , δεν ξερω τι αλλο να κανω, καποιος ποου να ξερει να με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 προσφατα αγορασα ενα laptop με εγκατεστημενα vista, Εγκατεστησα το msn messeger που εχω στο σταθερο pc που εχει τα xp και δεν τα ανοιγει με τιποτα, δοκιμασα να τρεξω και το live messeger 8 αλλα μου βγαζει σφαλμα 8100030d , δεν ξερω τι αλλο να κανω, καποιος ποου να ξερει να με βοηθησει? Ποια έκδοση του Windows Live Messenger εγκατέστησες στα Windows Vista;:worry:Όσον αφορά το πρόβλημα του Windows Live Messenger 8,μπορείς να δεις εδώ τι θα πρέπει να κάνεις ώστε να λυθεί το πρόβλημα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 Ποια έκδοση του Windows Live Messenger εγκατέστησες στα Windows Vista;:worry:Όσον αφορά το πρόβλημα του Windows Live Messenger 8,μπορείς να δεις εδώ τι θα πρέπει να κάνεις ώστε να λυθεί το πρόβλημα.:) αρχικα εγκατεστησα αυτη που εχω στο pc την 7,5 η οποια οταν παταω συνδεση μου βγαζει μηνυμα οτι η τρεχουσα εκδοση δεν υποστηρηζεται κ οτι για να αναβαθμησω σε νεωτερη να συνδεθω ως τοπικος διαχειρηστης που δεν ξερω πως γινεται. Εετσι κατεβασα την εκδοση live messenger 8.5 κ την εγκατεστησα.Οταν λοιπον παω να συνδεθω μου βγαζει error 8100030d .Οσο αφορα το site που με παραπεμπεις αν σου ειναι ευκολο να με βοηθησεις με απλα γιατι δεν κατεχω αγγλικα ουτε παρα πολλα απο υπολογιστες.Σε ευχαριστω για την κατανοηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 Για δοκιμασε να βαλεις την 9 που ειναι και η τελευταια. http://download.live.com/messenger Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkellis Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Παιδία έχω το live messenger to 9.0, γενικά δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα, αλλα τώρα τελευταία τα έχει παίξει... Συγκεκριμένα κάτι γίνεται με τις προσκλήσεις σε άλλα άτομα... Γενικά ΔΕΝ μπορώ να προσθέσω νέα άτομα πλέον είτε γιατι δεν παίρνουν την πρόσκληση που τους στέλνω είτε γιατί όταν μου στέλνουν αυτοί και ανοίγει το msn μου βγάζει το μήνυμα της πρόσκλησης πατάω να το ανοίξω αλλά ΔΕΝ βγάζει τίποτα.... δεν υπάρχει τίποτα νέο μου βγάζει... θα μας τρελάνει τελείως;;;;; Έχω απεγκαταστήσει κ εγκαταστήσει το πρόγραμμα αλλα τίποτα.. Καμια βοήθεια κάποιοοοοοοοοοοοοοοοοςςςς;;;;;;;;;;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2009 Δοκίμασες να βάλεις κάποια παλιότερη έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2009 Δοκίμασε την έκδοση 8.5 του Windows Live Messenger.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkellis Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Προσπάθησα να βάλω το 8.5 τώρα που το είπατε, αλλά δεν αφήνει να γίνει η εγκατάσταση. Μου βγάζει σφάλμα με κωδικό: Ox800ffff Ανεπανόρθωτη αποτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 βαλε amsn να βρεις την υγεια σου! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoNiCK Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 Παιδεια αποκτησα προβλημα απο το πουθενα....! χρειαζομαι βοηθεια! εχω πανω τα windows xp 64bit..... και σημερα με το που πας να κανω log in μοθ λεει οτι υπαρχει μια νεα version και πρεπει να κανω εγκαταστασι αλλιως δν γντ να συνεχισω....αλλα οταν παει να τελειωσει η εγκατασταση μου πεταει σφαλμα οτι δν ειναι συμβατο το λογισμικο μου....! καμια λυση υπαρχει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1200 Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Πια είναι η τελευταία έκδοση :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Πια είναι η τελευταία έκδοση :wacko: Η τελευταία έκδοση είναι η 9.0. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Όσοι έχετε προβλήματα με windows live messenger 9 πάνω σε XP SP3 , η λύση (σε μένα λειτουργεί 100%) είναι η παρακάτω: Aπό το search/αναζήτηση ψάχνετε το αρχείο wlcomm.exe, μόλις βγει στη λίστα, δεξί κλικ Ιδιότητες/Properties -> Compatibility / Συμβατότητα και τσεκάρετε το Run this ... for Windows 95. Στο display/settings τσεκάρετε την επιλογή Disable visual themes / Απενεργοποίηση οπτικών θεμάτων (έχω αγγλικά windows , αλλά υποθέτω κάπως έτσι είναι η μετάφρασή του..) -> Apply / Ορισμός - > ΟΚ .. και - λογικά - Voila θα συνδεθείτε στο msn.. ! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Πολύ κουλό... Πως βρήκες την λύση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Πολύ κουλό... Πως βρήκες την λύση; Τελείως κουλό θες να πεις ... !! 'Ηταν κάτω-κάτω σε μία από τις λύσεις που μου είχε δώσει ο johnthegreek εδώ. ήταν στα αγγλικά, κ είπα να σας τα μεταφέρω και στα ελληνικά σε περίπτωση που κάποιος δεν γνωρίζει καλά. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Έχω την έκδοση 8,1 και πλέον μου ζητάει να εγκαταστήσω την τελευταία έκδοση για να συνδεθώ. :mad: Εγώ δεν θέλω να βάλω την τελευταία έκδοση. Δεν υπάρχει τρόπος να παραμείνω με την έκδοση που έχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Ερώτηση, εδώ και 10 μέρες που έχω βάλει τα Windows 7 δεν μπορώ να συνδεθώ στον Windows Live Messenger (ex MSN). Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Στις ρυθμίσεις του Windows Firewall αφήνει το WLM να "περάσει" μιας και είναι τσεκαρισμένα και το "Home" και το "Public"! @navi55 Welcome to Windows Live Messenger Help August 25, 2009 - Install the latest version of Messenger. You need to install the latest version of Messenger. It includes security updates to help keep you and your friends safe online while you chat. Starting September 15, 2009, users are required to have the latest version of Messenger installed on their computer in order to sign in and continue using the Messenger service. To download the latest version of Messenger, go to the Windows Live Messenger website. Συλληπητήρια μας, θα δοκιμάσω μήπως φταίει αυτό και για την περίπτωση μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Ερώτηση, εδώ και 10 μέρες που έχω βάλει τα Windows 7 δεν μπορώ να συνδεθώ στον Windows Live Messenger (ex MSN). Έχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα; Στις ρυθμίσεις του Windows Firewall αφήνει το WLM να "περάσει" μιας και είναι τσεκαρισμένα και το "Home" και το "Public"! @navi55 Welcome to Windows Live Messenger Help August 25, 2009 - Install the latest version of Messenger. You need to install the latest version of Messenger. It includes security updates to help keep you and your friends safe online while you chat. Starting September 15, 2009, users are required to have the latest version of Messenger installed on their computer in order to sign in and continue using the Messenger service. To download the latest version of Messenger, go to the Windows Live Messenger website. Συλληπητήρια μας, θα δοκιμάσω μήπως φταίει αυτό και για την περίπτωση μου! Όντως, τελικά αυτό έφταιγε. Οπότε φροντίστε να κάνετε όλοι update στην τελευταία έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Και μενα αν δεν εβαζα την καινουρια δεν με αφηνε να μπω με την παλια. Πω πω και αυτη την καινουρια δεν την μπορω καθολου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts