johnthegreek Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 @mariel19 Πήγαινε στην "Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων",βρες το "Windows Live Essentials" και πάτα το "Επιδιόρθωση".Μόλις ολοκληρωθεί η επιδιόρθωση ξαναπροσπάθησε να μπεις στο Windows Live Messenger.Αν δεν μπορείς να μπεις,ακόμα και μετά την επιδιόρθωση,στον Windows Live Messenger κάνε την παραπάνω διαδικασία αλλά αντί για το "Επιδιόρθωση" πάτα το "Απεγκατάσταση" και ξανακατέβασέ τον από το get.live.com/messenger.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Έκανα ότι μου είπες .. αλλά δεν βλέπω να λύνεται το πρόβλημα .. ευχαριστώ πάντως.. ! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Έκανα ότι μου είπες .. αλλά δεν βλέπω να λύνεται το πρόβλημα .. ευχαριστώ πάντως.. ! Τι κωδικό σφάλματος σου βγάζει όταν κάνεις "Sing in";:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Τι κωδικό σφάλματος σου βγάζει όταν κάνεις "Sing in";:worry: Συγκεκριμένα μου βγαίνει αυτό εδώ το alert από τη μέρα που ξεκίνησαν τα προβλήματα .. κ ό,τι κι αν έχω κάνει δεν το αποχωρίζομαι .. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Συγκεκριμένα μου βγαίνει αυτό εδώ το alert από τη μέρα που ξεκίνησαν τα προβλήματα .. κ ό,τι κι αν έχω κάνει δεν το αποχωρίζομαι .. Δες εδώ: http://social.microsoft.com/Forums/en-US/webmastergeneral/thread/6878a919-fb15-45d7-947a-0ea8c8c0da0a. "Κατέβασε" άλλη έκδοση του Messenger να δεις αν σου βγάζει ξανά το σφάλμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. July 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2009 Δες εδώ: http://social.microsoft.com/Forums/en-US/webmastergeneral/thread/6878a919-fb15-45d7-947a-0ea8c8c0da0a. "Κατέβασε" άλλη έκδοση του Messenger να δεις αν σου σφάζει ξανά το σφάλμα. Τόσο καιρό μας έσπασε τα νεύρα .. κ ήταν τόσο απλό;; Ευχαριστώ πολύ .. Να'σαι καλά! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriod Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Ερώτηση. Πως μπορώ να εγκαταστήσω 2η γλώσσα στο Live Messenger? Ρωτάω γιατί υπάρχουν σε ένα PC 2 users με διαφορετικές γλώσσες και από ότι είδα ότι εγκαθιστάς στο ένα γίνεται και στα 2 ίδια γλώσσα μετά. Παράθεση iPhone 4s (9.3.5) End of Time unfortunately :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Αν κάνεις δύο λογαριασμούς στο pc σου και την εγκαταστήσεις και στους 2 νομίζω οτι θα λύσει το πρόβλημα σου. Απλά επέλεξε να μην είναι η εγκατάσταση για όλους τους χρήστες, αλλά μόνο για τον εκάστοτε λογαριασμό. Έτσι ο καθένας θα μπορεί να έχει τις δικές του ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Από χθες το πρωί όσες φορές μπήκα στο msn μου εμφάνισε το παρακάτω μήνυμα: Λόγω ενός προβλήματος σύνδεσης, οι αλλαγές που κάνετε ενδέχεται να μην εφαρμοστούν στους άλλους υπολογιστές που χρησιμοποιείτε Σήμερα βλέπω συνεχίζει το πρόβλημα. Δε νομίζω να φταίει η έκδοση που έχω (8,1) γιατί και ένας φίλος μου που έχει την τελευταία έκδοση έχει το ίδιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiriod Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Αν κάνεις δύο λογαριασμούς στο pc σου και την εγκαταστήσεις και στους 2 νομίζω οτι θα λύσει το πρόβλημα σου. Απλά επέλεξε να μην είναι η εγκατάσταση για όλους τους χρήστες, αλλά μόνο για τον εκάστοτε λογαριασμό. Έτσι ο καθένας θα μπορεί να έχει τις δικές του ρυθμίσεις. Σωστό αυτό που λές, αλλά το θέμα είναι ότι δεν σου δίνει αυτήν την δυνατότητα για να εγκαταστήσεις το πρόγραμμα για τον χρήστη μόνο. Παράθεση iPhone 4s (9.3.5) End of Time unfortunately :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 ρε παιδια θυμηστε μου λιγο που παω στα options του msn η του plus! για να ρυθμισω να εχω την δικια μου scene σε ολα τα tabs και οχι οτι εχει επιλεξει η καθε επαφη! Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 ποια εκδοση του messenger λειτουργει αψογα σε xp και vista? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 ποια εκδοση του messenger λειτουργει αψογα σε xp και vista? Όλες σε όλα :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 ρε παιδια θυμηστε μου λιγο που παω στα options του msn η του plus! για να ρυθμισω να εχω την δικια μου scene σε ολα τα tabs και οχι οτι εχει επιλεξει η καθε επαφη! το βρηκα: tools-> use default scene δεν ειναι αναγκη να μπεις σε options!! ;) Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Όλες σε όλα :) μμμ, δεν θα το ελεγα. ειχα δοκιμασει κανα 2 εκδοσεις (δεν θυμαμαι ποιες, αλλα θα τις βρω) που ειχαν αρκετα προβληματα. την μια με εβγαζε offline μονο του, αλλες φορες δεν συνδεοταν, κλπ. για αυτο ψαχνω μια σωστη εκδοση.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Καλησπέρα παιδιά! Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσω τη φωτογραφία της επαφής που μιλάω στο Messenger; Ευχαριστώ! Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Ναι.. με το plus. Εφόσον το εγκαταστήσεις πηγαίνεις από το μενού plus -> contact information -> save this image. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Ναι.. με το plus. Εφόσον το εγκαταστήσεις πηγαίνεις από το μενού plus -> contact information -> save this image. Που μπορώ να βρω το Plus; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Κάνε μια αναζήτηση "plus messenger" και θα το βρεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Που μπορώ να βρω το Plus; Messenger Plus! Live :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 παιδια το msn μου στελνει στις επαφες μου ιους-διαφημισεις..πως μπορω να τα αφαιρεσω αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 παιδια το msn μου στελνει στις επαφες μου ιους-διαφημισεις..πως μπορω να τα αφαιρεσω αυτα? δοκιμασε να αλλαξεις κωδικο προσβασης ;) Ξερετε που μπορω να βρω περισσοτερα dynamic backgrounds???? Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Ξερει κανεις πως (και αν ) γινεται να μην βγαινει αυτο το παραθυρο με τα διαφορα νεα οταν συνδεομαι στο messengr???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Μέσα από τις ρυθμίσεις. εργαλεία -> επιλογές -> γενικά -> και ξετσεκάρεις την επιλογή για το windows live today. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychoz125 Δημ. August 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2009 καλησπερα εχω την τελευτεα εκδοση και τωρα τελευτεα αντιμετοπιζω το εξης προβλημα... 1. αν καπιος με κανει add αργει να ερθει η ειδοποιοιηση , μπορει και να μην ερθει και καν 2.αν κανω εγω add παλι το ιδιο 3. αν ανοιξω το κλασικο msn το πανπαλαιο που εχει απο μονος του ο υπολογιστης... τα add k accept ginontai kanonika....επεισης μπορει στο κλασικο παλιο μσν να εχω πχ 80επαφες και οταν μπαινω με το τελευτεο καινουργιο μσν να εχω 60 .... και τελος μολις μπαινω με το καινουργιο μσν μου βγαζει το παρακατω σφαλμα ...αμα πατησω να μην αποσταλη απλα με πεταει απο το μσν και πρεπει να ξαναμπω και αυτο ξαναβγενει παντα... αμα πατισω αναφορα σφαλματος παλι δεν αλλαζει κατι... οπιος μπορει ας με βοηθησει ...ευχαριστω!!! http://img140.imageshack.us/img140/4442/dasz.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts