Xourxoulitsos Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 ρε αγαπη χουρχουλιτσε , αν τον καω αντ παλι θα μου βγει και ας τον εχω κανει μπλοκ και ντελιτ ? σιγουρα? Α, εννοείς αν θα του εμφανιστεί εξ' αρχής να σε κάνει add? Θα το μάθουμε σε λίγο :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 ennow kai aytounou ti 8a tou emfanistei kai mena ti 8a mou emfanistei pw pw mperdemaaaaaa Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 λυστε μου μια απορια εστω οτι κανω μπλοκ σε καποιον δε με βλεπει αλλα τον βλεπω. Σωστα? Ετσω οτι θελω να μη τον βλεπω ΚΑΝ ποτε μπαινει και ποτε οχι. Τον κανω και delete. Σωστα? Σωστα.... Πως γινεται μετα αν το μετανιωσω να τον ξαναβαλω στη λιστα και να τον κανω unblock εφοσον αν τον κανω add το μσν θα βλεπει το μπλοκ και δε με αφηνει να τον βαλω παλι ? Για πέστε και σε μας να ξέρουμε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Αυτουνού δεν θα του εμφανιστεί τίποτα και σένα θα εμφανιστεί η επαφή του στην λίστα σου, μπλοκαρισμένη. Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIK_TAX Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 edw kai ligi wra den mporw na bw xwris na exw allaksei tipota... mou bgezei kwdikos sfalmatos 80048820 kai ektetemenos kwdikos sfalmatos 8004840f th na kanw??? please help me Παράθεση ))))))(((((( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 λυστε μου μια απορια εστω οτι κανω μπλοκ σε καποιον δε με βλεπει αλλα τον βλεπω. Σωστα? Ετσω οτι θελω να μη τον βλεπω ΚΑΝ ποτε μπαινει και ποτε οχι. Τον κανω και delete. Σωστα? Σωστα.... Πως γινεται μετα αν το μετανιωσω να τον ξαναβαλω στη λιστα και να τον κανω unblock εφοσον αν τον κανω add το μσν θα βλεπει το μπλοκ και δε με αφηνει να τον βαλω παλι ? tools > options > privacy Όσοι είναι στην allow list σε βλέπουν πότε είσαι online, τι pic βάζεις κλπ. Δεν σημαίνει ότι τους έχεις όλους στις επαφές σου. Εκεί μπορεί να είναι όσους έκανες delete χωρίς να τους έχεις κάνει και block. Κάνοντας δεξί κλικ σε κάποια από αυτές, α. αν ειναι ενεργή η επιλογή "add to contact list" δεν τους έχεις στη λίστα σου. β. η δευτερη επιλογή απλά είναι σαν να τους κάνεις block. γ. αν είναι ενεργή η επιλογή delete τότε σε έχουν κάνει delete (όχι απαραίτητα και block, απλά delete) Πάμε στην δεξιά λίστα. Εκεί φαίνονται όσοι έχεις κάνει block. α. αν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή "add to contact list", τότε εκτός από block είναι και delarismenoi από την λίστα επαφών σου. β. επιλογή "move to allow list" είναι ισοδύναμο με Unblock. γ. το delete ισχύει ότι και παραπάνω. Οπότε μπορείς να διαχειριστείς πλήρως τις επαφές σου, ακόμα και αυτές που είχες κάνει del παλιότερα από εκεί. Μπορείς να δεις ποιοι σε έχουν ακόμα στη λίστα τους (blocked ή unblocked). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Καλησπέρα σας.:) Τις προάλλες έφτιαχνα στο φίλο μου ένα λογαριασμό στο Hotmail.Όταν τον έφτιαξα μου ζήτησε να μπώ με το χρήστη του στο MSN Messenger για να του δείξω πως κάνουμε add.Κατά λάθος όμως έμεινε πατημένη η επιλογή ''Απομνημόνευση της ταυτότητας''.Μετά που του τα έδειξα έκανα log out και όταν κατάλαβα ότι είχε αποθηκευτεί το username του το διέγραψα.Όμως σήμερα το πρωί που άνοιξα τον υπολογιστή είδα ότι κάτω από το username που έχω βάλει στον υπολογιστή να λέει:''Έχετε 53 νέα μήνυμα''.Πάτησα πάνω στην ειδοποίηση να δω λεπτομέρειες και είδα ότι 1 μήνυμα είχα εγώ και 52 είχε ο φίλος μου''.Η ερώτηση μου είναι η εξής:Τι μπορώ να κάνω ώστε να μην βλέπω άν έχει εισερχόμενα μηνύματα ο φίλος και να βλέπω μόνο πόσα έχω εγώ όπως ήταν πρίν;;:worry::worry: Υ.Σ:Στο Messenger πλέον δεν υπάρχει αποθηκεύμενο κάποιο στοιχείο από το λογαριασμό του φίλου μου (username ή password).:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 μια που αναφερες απομνημονευση, πως γινεται οταν ανοιγω το msn να μπαινει αυτοματα χωρις να παταω εισοδος; για την beta2009 αναφερομαι. ή ειναι ενα bug που ξεχασαν; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 μια που αναφερες απομνημονευση, πως γινεται οταν ανοιγω το msn να μπαινει αυτοματα χωρις να παταω εισοδος; για την beta2009 αναφερομαι. ή ειναι ενα bug που ξεχασαν; Εφόσον έχεις απομνημονεύσει και τον κωδικό πρόσβασης μπαίνει χωρίς να σε ρωτήσει.Το ίδιο κάνει και όταν το έχεις και αδρανοποίηση και το ανοίξεις.Μπαίνει χωρίς να σε ρωτήσει εφόσον ξέρει το username και το password.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 το ειχα κανονικα, αλλα με το 2009 ειχε ενα προβλημα. το διορθωσα. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nimp Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Γεια σας. θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να αλλάξω το windowslive id μου ΑΛΛΑ να αλλάξει αυτόματα στις επαφές μου. με αλλα λογια να ''μετονομασω'' το id μου. ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση XGamers.gr :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Γεια σας. θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να αλλάξω το windowslive id μου ΑΛΛΑ να αλλάξει αυτόματα στις επαφές μου. με αλλα λογια να ''μετονομασω'' το id μου. ευχαριστω προκαταβολικα. Θα πρέπει να φτιάξεις καινούργιο email και να κάνεις πάλι add τις επαφές σου αλλά να ειδοποιήσεις και τις επαφές σου για την αλλαγή σου.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 :mad: παλι τα ιδια. ανοιγω το μσν ολα τσεκαρισμενα για αυτοματη εισοδο κ δεν κανει τιποτα ανανεωση: μετα απο ακομα μια απεγκατάσταση κ ολικο καθαρισμα οτι αφορα το μσν, διορθώθηκε. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Γεια σας.Μου εχει συμβει 2 φορες μεχρι τωρα να εχουν διαγραφει ξαφνικα ολες οι επαφες μου απο το messenger. εχθες διαπιστωσα οτι αυτο εχω αφου ελαβα καποια μυνηματα mail απο τον ιδιο τον δικο μου τον λογαριασμο.μηπως ξερει κανεις τι παιζει και πως μπορω να το ξεκανω αυτο το πραγματακι.υποψιαζομαι οτι κατι εχει να κανει και η υπηρεσια διακοπων της hotmail αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη.μου εχει παιξει τα νευρα.καθε τοσο και λιγο να ψαχνω να βρισκω τις επαφες μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Ύποπτο αυτό που λες ότι έλαβες mail από το λογαριασμό σου. Δεν αλλάζεις κανένα password καλού κακού... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 εγω να το αλλαξω, το αλλο ζητημα πως θα το λυσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Για αυτό ακριβώς λεω να αλλάξεις password. Με την υπόνοια ότι κάποιο ξένο δάχτυλο "παίζει" με τις επαφές σου (τραβηγμένο μεν, πότε δεν ξέρεις δε). Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 υπαρχει η δυνατοτητα στελνοντας μου email στην hotmail να μου σβηνονται οι επαφες μου στον live messenger?το εκανα παντως και θα δω αν εχει αποτελεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 http://download.live.com/messenger αυτό είναι ακόμη beta έκδοση ή βγήκε η κανονική? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 http://download.live.com/messenger αυτό είναι ακόμη beta έκδοση ή βγήκε η κανονική? Κανονική έκδοση του Windows Live Messenger.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 http://download.live.com/messenger αυτό είναι ακόμη beta έκδοση ή βγήκε η κανονική? Απ'οτι φαίνεται είναι η κανονική :) Αν και μπορώ να πω περίμενα πιο πολλές βελτιώσεις σε σχέση με τη beta :O Άντε να βγει και η τελική version του msg plus να βάλουμε κανα skin, γιατί τα ξεθωριασμένα χρωματάκια του δεν τη παλεύουν μία... :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 pedia exo to msn 2009 kai 8elo na sbiso apo to msn tin mpara pou iparxi apo kato tin diafimistiki mporo na kano kati? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sklivas Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Πριν λίγες μέρες εγκατέστησα την έκδοση 7.0 του msn messenger (είχα μια παλαιότερη , αλλά δεν ξέρω ποιά) Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: στην παλαιότερη έκδοση όταν ένας χρήστης δεν ήταν on line μπορούσες να του στείλεις άμεσο μήνυμα και να το λάβει οταν ανοίξει το msn του. Σε αυτή την έκδοση αυτό γίνεται μόνο σε όσους είναι on line για τους άλλους σε παραπέμπει σε αποστολή e-mail. Μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Πριν λίγες μέρες εγκατέστησα την έκδοση 7.0 του msn messenger (είχα μια παλαιότερη , αλλά δεν ξέρω ποιά) Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: στην παλαιότερη έκδοση όταν ένας χρήστης δεν ήταν on line μπορούσες να του στείλεις άμεσο μήνυμα και να το λάβει οταν ανοίξει το msn του. Σε αυτή την έκδοση αυτό γίνεται μόνο σε όσους είναι on line για τους άλλους σε παραπέμπει σε αποστολή e-mail. Μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω? Ευχαριστώ Βγάλε την 7 και βάλε την 8,5 η οποία κάνει αυτό που θες. Πάντως αν και δεν θυμάμαι καλά γιατί έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω την 7 λογικά μπορούσε να το κάνει και αυτή. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sklivas Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Βγάλε την 7 και βάλε την 8,5 η οποία κάνει αυτό που θες. Πάντως αν και δεν θυμάμαι καλά γιατί έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω την 7 λογικά μπορούσε να το κάνει και αυτή. Θα πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσω την παλιά έκδοση, για να βάλω την καινούργια? Μήπως μπορείς να μου πεις ένα ασφαλές site να το κατεβάσω.... θα χαθούν κάποια απο τα στοιχεία απο αυτήν που έχω τώρα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts