Jump to content

Windows Live Messenger

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εκανα backup με το msn backup τα emotions κτλ και τωρα μετα το φορματ που παω να τα επαναφερω,μου βγαζει να προσπαθησω σε λιγο..εχω την τελευταια εκδοση της εφαρμογης!

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οι νεότερες εκδόσεις τί παραπάνω προσφέρουν? Εγώ έχω την 8,1 και είμαι ευχαριστημένος. Είχα βάλει για ένα διάστημα την 8,5 αλλά είχα κάποια προβλήματα συμβατότητας με κάποιες πρόσθετες εφαρμογές, επίσης με ξενέρωσε που όταν πληκτρολογεί κάποιος ένα μήνυμα το γράφει εκεί που είναι το κείμενο.. και έτσι επέστρεψα στην 8,1 και είμαι ευχαριστημένος!

επίσης με ξενέρωσε που όταν πληκτρολογεί κάποιος ένα μήνυμα το γράφει εκεί που είναι το κείμενο..

Αυτό συνηθίζεται πολύ πιο γρήγορα απ' ότι φαντάζεσαι και μετά θα καταλάβεις οτι το στραβό ήταν πριν που το εμφάνιζε στο τέλος του παραθύρου.

μολις εβαλα το windows live messenger plus.Κατεβασα βεβαια και τον MessengerDiscovery.Μπορω να τον βαλω κι αυτον η 8α κρασσαρει?Αξιζει η ειναι πλεονασμος,αφου εχω ηδη τον PLUS?

thank you!!!

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Νέα έκδοση;

Ναι νέα έκδοση και είναι απίστευτη :D

Τώρα περιμένουμε apatch και plus ;)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Νέα έκδοση;

Ναι νέα έκδοση και είναι απίστευτη :D

Τώρα περιμένουμε apatch και plus ;)

Είναι νέα build της 9 BETA στην οποία αλλάζει ριζικά η εμφάνιση και 1-2 άλλα ψιλά.

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Είναι νέα build της 9 BETA στην οποία αλλάζει ριζικά η εμφάνιση και 1-2 άλλα ψιλά.

Favorites. (Αγαπημένες Επαφές)

Αν είστε σαν εμένα και έχετε αρκετές επαφές, εκ των οποίων με μερικές από αυτές μιλάτε περισσότερο ή είναι της οικογενειάς σας, ο καλύτερό σας φίλος ή κάποιος/κάποια που έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σας, τώρα μπορεί να έχει και μια ιδιαίτερη θέση στο messenger.

Groups. (Γκρουπ Επαφών)

Ο messenger είχε από παλία γκρουπ επαφών τα οποία ήταν απλά για να μας διευκολύνει στην κατηγοριποίηση των επαφών. Τα καινούρια γκρουπ επαφών δεν έχουν καμία σχέση με τα παλιά. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα γκρουπ το οποίο θα έχει το δικό του παράθυρο συνομιλιών μαζί με κάποιες ακόμα δυνατότητες. Έτσι θα μπορείτε να συνομιλέιτε με ολους τους φίλους σας από την ποδοσφαιρική σας ομάδα ή το Myphone.gr.

What’s New Feed. (Νεα)

Κάθε φορά που κάποις από τους φίλους σας ενημερώσει το Windows Live Space, αλλάξει τη φωτογραφία του ή το προσωπικό του μύνημα, λαμβάνετε μια γρήγορη ειδοποίηση στα "Νεα".

New Look and Feel. (Νέα εμφάνιση)

Επειδή ο καινούριος messenger δεν πρέπει να αλλάζει μονο προς το καλύτερο, πρέπει και να το δείχνει! Είναι το πρωτο πράγμα που θα δείτε από την πρώτη στιγμή της εγκατάστασης και αποτελεί μια ευχάριστη

Personalization. (Εξατομίκευση)

Ο Messenger πάντα σου έδινε τρόπους να τον φέρεις στα μέτρα σου. Η τελευταία έκδοση περιέχει περισσότερα πράγματα όπως δυναμικές φωτογραφίες του προφίλ, υποστήριξη URL στο προσωπικό μύνημα μας αλλά η πιό σηματική αλλαγή είναι τα Schenes (Σκηνικά κάτι σαν skins)

Sign in from multiple places at the same time. (Είσοδος από διαφορετικά σημεία)

Τώρα μπορείτε να εισέλθετε στην υπηρεσία από διαφορτικούς υπολογιστές! Αφήστε τον υπολογιστή σας στο σπίτι ανοιχτό και μπέιτε για μια στιγμή από τη δουλειά, το σχολείο ή ένα net cafe χωρίς να χρειαστεί να εξέλθετε από τον υπολογιστή του σπιτιού.

Photo sharing. (Ανταλλαγή φωτογραφιών)

H ανταλλαγή φωτογραφιών στις συνομιλίες στο Messenger τώρα γίνονται εντελώς διαφορετικά με τη διπλής κατεύθυνσης συγχρονισμένη ανταλλαγή φωτογραφιών!!!

Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine.....

παιδια εκανα backup με το msn backup τα emotions κτλ και τωρα μετα το φορματ που παω να τα επαναφερω,μου βγαζει να προσπαθησω σε λιγο..εχω την τελευταια εκδοση της εφαρμογης!

παιδια κανεις καποια λυση γι αυτο?

Παίδες μία ερώτηση.. Κατέβασα το msn plus και το ξαναέκανα install αλλά δεν λειτουργεί στην version 9 ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω?? ή μίπως στη version 9 δεν μπορεί να μπει msn plus.?.
.!.

Παίδες μία ερώτηση.. Κατέβασα το msn plus και το ξαναέκανα install αλλά δεν λειτουργεί στην version 9 ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω?? ή μίπως στη version 9 δεν μπορεί να μπει msn plus.?.

Υπομονή,ακόμα όχι.

ναι ακομα δεν λειτουργει κατι,σε ενα αλλο φορουμ διαβασα κατι για apatch αλλα δεν το δοκιμασα ακομα.

Δηλαδή το msn plus θα λειτουργίσει όταν βγει το apatch? hmm...

Καμία σχέση όμως.

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Εμένα μου κάνει την εξής βλακεία η καινούρια ΒΕΤΑ. Όταν γράφω τη συντομογραφία ενός custom emoticon μου δεν μου το εμφανίζει ούτε πριν ούτε αφού στείλω το μήνυμα. Παρόλα αυτά ο συνομιλητής το βλέπει. Αν το εισάγω χειροκίνητα εμφανίζεται πριν στείλω το μήνυμα αλλά όταν το στείλω μου δείχνει μόνο τη συντομογραφία!! Διορθώνεται αυτό;

(Ελπίζω να καταλάβατε τι περιέγραψα :p)

Εμένα μου κάνει την εξής βλακεία η καινούρια ΒΕΤΑ. Όταν γράφω τη συντομογραφία ενός custom emoticon μου δεν μου το εμφανίζει ούτε πριν ούτε αφού στείλω το μήνυμα. Παρόλα αυτά ο συνομιλητής το βλέπει. Αν το εισάγω χειροκίνητα εμφανίζεται πριν στείλω το μήνυμα αλλά όταν το στείλω μου δείχνει μόνο τη συντομογραφία!! Διορθώνεται αυτό;

(Ελπίζω να καταλάβατε τι περιέγραψα :p)

Έχεις απενεργοποιήσει την εμφάνιση emoticons.

Έχεις απενεργοποιήσει την εμφάνιση emoticons.

Όχι ενεργοποιημένη είναι! Έχω τσεκαρισμένο και το "Εμφάνιση emoticon" και το "Εμφάνιση custom emoticon"! Τα custom των συνομιλητών τα βλέπω κανονικά!

ναι ακομα δεν λειτουργει κατι,σε ενα αλλο φορουμ διαβασα κατι για apatch αλλα δεν το δοκιμασα ακομα.

Λογικά θα αργήσει πολύυυυυυυυυυ το apatch....

Λογικά θα αργήσει πολύυυυυυυυυυ το apatch....

A-Patch (lite) for Windows Live Messenger 9 Wave 3

Praise be to God.

Due to the new protection in the new version of Windows Live Messenger, I can only bring you 7 options at the moment. The gurus in the Messenger community are working hard on bypassing this protection, and once it's done I will be able to bring you the normal 70+ options that A-Patch contains, God-Willing, please be patient and thank you all for your continued support :)

At the moment the current options available are:

Polygamy

Remove Advertisement (in IM window)

Remove Nudge Delay

Remove Nudge Shake

Remove Featured Content

Accept more than 3 files (transfers) at a time

Disable Windows Live Spaces Contact Card Integration

http://apatch.org/downloads.php

Όχι ενεργοποιημένη είναι! Έχω τσεκαρισμένο και το "Εμφάνιση emoticon" και το "Εμφάνιση custom emoticon"! Τα custom των συνομιλητών τα βλέπω κανονικά!

Από το mess.be

About the annoying custom emoticon bug in 9.0 Beta

About the annoying custom emoticon bug in 9.0 Beta

dwergs says ( 19 Sep 2008 ):

Everybody and their talking parrot is reporting the custom emoticon bug in this week's Windows Live Messenger 9.0 Beta. I could go on and repeat that betas "are pre-released versions of software" and that "you may experience problems", but everybody and their talking parrot already knows that.

So yeah, one of the disadvantages of using this fresh beta-build is that you cannot see some of your own custom emoticons. You can send them alright and your buddy will see them at the other end, but you might not even notice you sent one.

Possible scenarios:

- If you enter the keyboard shortcut for a custom emoticon, you will not (always) see a preview in the text input area until you hit space and/or type a letter afterwards.

- The preview will appear properly if you click on a custom emoticon from your pop-up list of emoticons. But...

- If you send a custom emoticon, it will not (always) appear in your conversation window, but it will in your buddy's.

While this happens to most custom emoticons some are spared the bug, like my "smoking squirrel with a bowhat" emoticon for instance. If we find out why this is the case, maybe we can find a workaround. But for now you and your talking parrot will have to cope with it!

PS: It's Talk Like a Pirate Day (see below), hence the parrot.

UPDATE: Messer scrtmssgs reports that emoticons listed first in your custom emoticon panel are more likely to show properly than those that follow after. Also, the required number of characters needed to make a custom emoticon appear seems to increase the later it is listed.

Ρε παιδια πως μπορω να κανω το κολπο να βλεπουν οι αλλοι το τραγοτδι που ακουω???

Τσεκαρω την επιλογη αλλα δεν γινεται μου λενε...

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Ρε παιδια πως μπορω να κανω το κολπο να βλεπουν οι αλλοι το τραγοτδι που ακουω???

Πηγαινε και στο Windows Media Player και στην καρτελλα Εργαλεια->Προσθηκες->τσεκαρεις την επιλογη που θα δεις Προσθηκη μουσικης του Windows Live Messenger και εισαι ετοιμος :cool:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Από μόνο του δείχνει μόνο για WMP

Για οτιδήποτε άλλο (π.χ. winamp) θέλεις add-on.

Αν έχεις last.fm μπορείς να το ενεργοποιήσεις κατευθείαν από εκεί.