dnik69 Δημ. September 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2007 Να υποθέσω οτι δεν μπορέι το κινητό με κάποιο τρόπο να πάρει παιχνιδάκια με εγκατάσταση απο καλώδιο ή αλλο τρόπο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξεκλειδώσουμε? Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juniorjack Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Να υποθέσω οτι δεν μπορέι το κινητό με κάποιο τρόπο να πάρει παιχνιδάκια με εγκατάσταση απο καλώδιο ή αλλο τρόπο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξεκλειδώσουμε? Σε ξένα φόρουμ βρήκα το παρακάτω,ίσως έχει ξανααναφερθεί κ δεν ξέρω αν δουλεύει (κάποιοι ισχυρίζονται οτι δούλεψε).. this is the way to instal java It is working Download: Samsung XXXX Java Uploader Softick PPP 2.21 Go to "Applications\Java world\Options" in the options menu go to the Network settings and fill in this: APN: internet Username: Password: Proxy: OFF Save settings. Install Softick PPP 2.21 but don't run it yet. Connect your phone with the USB cable to computer and run Samsung PC Studio to check if it is connected right. If yes, close Samsung PC Studio. Enter *#52828378# and select OTA Type Setting menu, switch from GPRS OTA to Serial OTA. Then start Softick (not active yet) and go to "Settings\Device" if "ss_mdm0" is enabled. Check it. Set Softick to active. Enter Serial Java menu #*5737425# and choose "PPP UP" and then "USB", load a JAD file in uploader and go in the menu to Serial download. Watch the download and launch the software. Switch back from Serial OTA to GPRS OTA to get WAP working. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juniorjack Δημ. September 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2007 Παιδιά, ξέρει κανένας να μου πει γιατί εικόνα και βιντεάκι απο Ν95 δε τα αναγνωριζει το κινητό? Δηλαδή πάω να το παίξω και μου λέει not supported content.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Tι μορφής είναι το βίντεο..; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisx Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Παιδιά, ξέρει κανένας να μου πει γιατί εικόνα και βιντεάκι απο Ν95 δε τα αναγνωριζει το κινητό? Δηλαδή πάω να το παίξω και μου λέει not supported content.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων nomizw file mou provlima ehoun ta programatakia auta pou ehei to kinito mas ,diladi auto to programataki pou anoigei ta video kai ta image den mporei na paixei tetoia arhia , pou einai akrivos to provlima den xerw (an einai diladi to arhio toy n95 poli megalo stin analisi i sto megethos tou arhiou kai adinati to programa na to dexei) diladi pistevw pos to provlima einai kati paromio me to provlima tou ipologisti otan eheis ena periergo video prepei merikes phores na allaxeis codex kai na mioseis analisei allios den tha pexei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. September 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2007 Σε ξένα φόρουμ βρήκα το παρακάτω,ίσως έχει ξανααναφερθεί κ δεν ξέρω αν δουλεύει (κάποιοι ισχυρίζονται οτι δούλεψε).. thanksss θα δοκιμάσω Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polonos13 Δημ. September 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2007 Geia xara se olous!!! Exo to Samsung SGH D900 kai thelo na sas rotiso an yparxoun modifes gia to sygekrimeno kinito.Genika otidipote allages emfaniseis(menu,themata) pou mporo na kano.Yparxoun mods gia ayto to kinito???Exei mono dyo themata kai to exo varethei ligo. Thanks!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deleeros Δημ. September 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2007 Παιδιά, θέλω να διαγράψω όλους τους αριθμούς από τη SIM, αλλά όταν πάω να το κάνω αυτό μου ζητάει έναν κωδικό. Ποιος κωδικός είναι αυτός; (δε βρίσκω και το manual :) Αναγκαστικά πρέπει να τους διαγράψω έναν-έναν Μήπως ξέρετε αν μπορώ να επιλέξω να φαίνονται μόνο οι αριθμοί που βρίσκονται στη μνήμη του τηλεφώνου κ όχι αυτοί της SIM; (για να μη χρειαστεί να τους διαγράψω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 δοκιμασε μηδενικα,εξι οχτω δεν θυμαμαι,οσα χωρανε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2007 δοκιμασε μηδενικα,εξι οχτω δεν θυμαμαι,οσα χωρανε! 8 μηδενικά νομίζω και εγώ Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juniorjack Δημ. October 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2007 Πήρα σήμερα καινούργιο το d900i..Πολύ όμορφο.Mε το που το άνοιξα κ το περιεργάστηκα,όντας κ 'υποψιασμένος' από το σχετικό βίντεο,παρατήρησα οτι έχει τζόγο,περισσότερο από τη δεξιά πλευρά..Όχι τόσο όσο στο βίντεο νομίζω.. Το γύρισα πίσω..Περιμένω να μου φέρουν άλλο (να δω πότε.. :rolleyes:) Έχετε παρατηρήσει το ίδιο..;Είναι όλα έτσι..; Άδικα τους έκραξα τους ανθρώπους..; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Απο την εμπειρια μου με το d900 αυτο που δειχνει το βιντεο ισχυει και δεν νομιζω και στο αλλο κινητο που θα σου φερουν θα δεις κατι το διαφορετικο Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chamelaion Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 τελικά αν και καλό το κινητάκι που πήρα (d900i) χάνει πολύ από την υποστίριξη του υπολογιστή. Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα όπως σε πολλές άλλες μάρκες κινητών που να επεξεργάζεσαι τον τηλεφωνικό κατάλογο, το ημερολόγιο, να φορτώνεις προγράμματα/παιχνίδια κα ? edit. To Samsung XXXX Java Uploader 1.1 to exei kaneis na mou to steilei? (ceruithar@hotmail.com) euxaristw ek twn proterwn Παράθεση Τα λέτε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Εγω παλι πιστευω οτι ειναι πολυ καλη υποστηριξη με τον υπολογιστη.τουλαχιστον στις εργασιες που χρησιμοποιω.ειναι απροσκοπτη(δεν μου εχει κολησει ποτε τιποτα) και ταχυτατη.ενταξει δεν κανεις τα τρελα πραγματα αλλα το λειτουργικο του τηλεφωνου ειναι ¨κλειστο"μην ξεχνιομαστε.τωρα για να περασεις java παιχνιδια εχει αναφερθει εκτενως σε προηουμενα ποστ του φορουμ.για τα υπολοιπα που ρωτας μπορει να ξερει καποιο αλλο παιδι εδω στο φορουμ Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 τελικά αν και καλό το κινητάκι που πήρα (d900i) χάνει πολύ από την υποστίριξη του υπολογιστή. Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα όπως σε πολλές άλλες μάρκες κινητών που να επεξεργάζεσαι τον τηλεφωνικό κατάλογο, το ημερολόγιο, να φορτώνεις προγράμματα/παιχνίδια κα ? Σου δίνει το PC Studio σε συνοδευτικό cd μαζί με τη συσκευή και από εκεί μπορείς να συνδέσεις το κινητό με τον υπολογιστή και να κάνεις αυτό που θες όπως είπε και ο zarow:) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chamelaion Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 μπορώ δηλαδή με το Samsung Pc Studio να περάσω εφαρμογές java στο κινητό? Παράθεση Τα λέτε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 μπορώ δηλαδή με το Samsung Pc Studio να περάσω εφαρμογές java στο κινητό?Αυτο δεν γινεται δεν προχωρησαν τοσο οι κορεατες:p Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 τελικά αν και καλό το κινητάκι που πήρα (d900i) χάνει πολύ από την υποστίριξη του υπολογιστή. Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα όπως σε πολλές άλλες μάρκες κινητών που να επεξεργάζεσαι τον τηλεφωνικό κατάλογο, το ημερολόγιο, να φορτώνεις προγράμματα/παιχνίδια κα ? Απ ότι κατάλαβα ψάχνεις κάτι σαν το MyPhoneExplorer για τα SE αλλά δυστυχώς το Samsung Pc Studio δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Και έχεις δίκαιο φυσικά για την υποστήριξη και επεξεργασία των δεδομένων του κινητού μέσω του υπολογιστή. Θα πρέπει να προσπαθήσουν λίγο παραπάνω οι Κορεάτες. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chamelaion Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 and the questions just keep coming. σήμερα παρατήρησα κάτι πολύ αρνητικό. Εκτός από το γεγονός οτι όταν τελειώνει η μπαταρία (φεύγουν τα κουτάκια και μένει το άδειο περίβλημα τις μπαταρίας στην οθόνη) αρχίζει να με ζαλίζει οτι θέλει φόρτισμα (ασχέτως αν αντέχει ακόμα 5-8 ώρες καλής λειτουργίας). Το πολύ αρνητικό που διαπίστωσα σήμερα είναι οτι την ίδια στιγμή (όταν μένει το περίβλημα της μπαταρίας στην οθόνη) δεν με αφήνει να βγάλω φωτογραφίες. Τι μλκ είναι και αυτό?? υπάρχει καμιά ρύθμιση ή έτσι είναι standar αυτό? edit: μέχρι πόσα mb/gb κάρτα υποστιρίζει το κινητό? Παράθεση Τα λέτε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2007 Αυτό -δυστυχώς- δεν αλλάζει!!! Είναι by default για εξοικονόμηση ενέργειας ώστε να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο η μπαταρία και δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Και για να μη σοκαριστείς(!!) σου λέω πως επίσης δεν μπορείς να κάνεις αποστολή/λήψη με ΒΤ και να ακούσεις mp3. Εγώ είχα 512 και ήταν ΟΚ. Και 1gb την αναγνωρίζει αλλά δεν ξέρω από ταζύτητα τι γίνεται. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quicksilver Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Βασικα. υπάρχει καποιος ο οποιος να έχει δει ή να ξέρει πως να δουμε στο d900i τετοιου είδους αρχεία *(Word, excel, ...) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:) O poio aplos tropos apostoli me BT. Tha to vreis (to arxeio) sto OTHER FILES menu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chamelaion Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 O poio aplos tropos apostoli me BT. Tha to vreis (to arxeio) sto OTHER FILES menu. kai pws to anoigei meta? xreiazetai na egkatastisoume kapoio programma? (i mipws eimai pali ektos kai den to anoigei katholou??) :stupid: Παράθεση Τα λέτε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 kai pws to anoigei meta? xreiazetai na egkatastisoume kapoio programma? (i mipws eimai pali ektos kai den to anoigei katholou??) :stupid: Το ανοίγει με πρόγραμμα που υπάρχει στο ίδιο το κινητό. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάτι άλλο. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chamelaion Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Το ανοίγει με πρόγραμμα που υπάρχει στο ίδιο το κινητό. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάτι άλλο. Μα έστειλα αρχείο word και δεν το ανοιγε. Κοινώς πήρα τα @@ μου. :D Παράθεση Τα λέτε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Μα αφου εχει το pixel viwer πως και δεν στο ανοιγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chamelaion Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος? Στέλνω με ΒΤ το *.doc στο κινητό, το βάζει στα "άλλα αρχεία", το βλέπω, πάω να το ανοίξω και τίποτα. Δεν ανοίγει. Έχει μόνο αποστολή, διαγραφή, μετονομασία κτλ. Παράθεση Τα λέτε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts