MSP Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Σήμερα θα σας πλημμυρίσω πληροφορίες... The standard security code on a Samsung = 00000000 (8x0) χρησιμεύει πχ στην αντιγραφή επαφών από SIM στο τηλέφωνο ή διαγραφές (αν και εγώ ο :O δεν είχα κρατήσει τις επαφές μου στη SIM)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Τα παιδιά που χρησιμοποιούν MMS, μπορείτε να μου πείτε, αναφορές παράδοσης και ανάγνωσης σας έρχονται? Ή μόνο εγώ έχω το πρόβλημα? Είναι ενεργοποιημένες κανονικά αλλά ποτέ δεν μου έρχονται αναφορές. Έχω Cosmote σύνδεση και από οτι ξέρω τα ΜMS φτάνουν κανονικά στον προορισμό τους απλά δεν παίρνω αναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Τα παιδιά που χρησιμοποιούν MMS, μπορείτε να μου πείτε, αναφορές παράδοσης και ανάγνωσης σας έρχονται? Ή μόνο εγώ έχω το πρόβλημα? Είναι ενεργοποιημένες κανονικά αλλά ποτέ δεν μου έρχονται αναφορές. Έχω Cosmote σύνδεση και από οτι ξέρω τα ΜMS φτάνουν κανονικά στον προορισμό τους απλά δεν παίρνω αναφορά. Δε φταίει το κινητό σε αυτό. Όταν ζητάς αναφορά παράδοσης σε MMS τότε ο παραλήπτης ερωτάται όταν ανοίξει το MMS σου, αν θέλει να στείλει μύνημα SMS το οποίο θα γράφει οτι παραδόθηκε το MMS σου. Φυσικά αν πατήσει OK, χρεώνεται με την αξία του SMS. Εγώ ποτέ δε πατάω ΟΚ πάντως... Παράθεση CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Νομίζω πως αυτό εξαρτάται και από τη συσκευή στην οποία πηγαίνει το MMS. Τουλάχιστον σε εμένα και πριν με το D600 στις περισσότερες περιπτώσεις δεν μου ερχόταν αναφορά ενώ από τον ξάδερφό μου με συσκευή Panasonic VS6 η ένα Siemens (δεν είμαι σίγουρη για το ποιόέίχε τότε) μου ερχόταν. Πρέπει να επιτρέπει και η άλλη συσκευή να σου έρθει αναφορά, αν δεν απατώμαι! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Δε φταίει το κινητό σε αυτό. Όταν ζητάς αναφορά παράδοσης σε MMS τότε ο παραλήπτης ερωτάται όταν ανοίξει το MMS σου, αν θέλει να στείλει μύνημα SMS το οποίο θα γράφει οτι παραδόθηκε το MMS σου. Φυσικά αν πατήσει OK, χρεώνεται με την αξία του SMS. Εγώ ποτέ δε πατάω ΟΚ πάντως... Νομίζω πως αυτό εξαρτάται και από τη συσκευή στην οποία πηγαίνει το MMS. Τουλάχιστον σε εμένα και πριν με το D600 στις περισσότερες περιπτώσεις δεν μου ερχόταν αναφορά ενώ από τον ξάδερφό μου με συσκευή Panasonic VS6 η ένα Siemens (δεν είμαι σίγουρη για το ποιόέίχε τότε) μου ερχόταν. Πρέπει να επιτρέπει και η άλλη συσκευή να σου έρθει αναφορά, αν δεν απατώμαι! χμμ...δεν το ήξερα αυτό ομολογουμένως... Δεν είναι σαν τα sms λοιπόν. Τώρα κατάλαβα γιατί δεν έρχονται...Thnx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 Δε φταίει το κινητό σε αυτό. Όταν ζητάς αναφορά παράδοσης σε MMS τότε ο παραλήπτης ερωτάται όταν ανοίξει το MMS σου, αν θέλει να στείλει μύνημα SMS το οποίο θα γράφει οτι παραδόθηκε το MMS σου. Φυσικά αν πατήσει OK, χρεώνεται με την αξία του SMS. Εγώ ποτέ δε πατάω ΟΚ πάντως... Είσαι σίγουρος ότι υπάρχει χρέωση??:wacko: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSP Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Ανακάλυψα από ένα φόρουμ του εξωτερικού (συγγνώμη αν μπαίνω και αλλού έτσι; :lol: ) ότι η μόνη λύση για το πρόβλημα της απότομης εκκίνησης ενός mp3 ως ήχου κλήσης (6-7 τόνους σχεδόν ανύπαρκτο και μετά φουλ) είναι να βάλετε επιλογή πρώτα δόνηση και μετά ήχο κλήσης....τότε ξεκινά αυτόματα στο φουλ. Επίσης είδα ότι ήδη στο εξωτερικό υπάρχουν 2 αναβαθμίσεις software... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Ανακάλυψα από ένα φόρουμ του εξωτερικού (συγγνώμη αν μπαίνω και αλλού έτσι; :lol: ) ότι η μόνη λύση για το πρόβλημα της απότομης εκκίνησης ενός mp3 ως ήχου κλήσης (6-7 τόνους σχεδόν ανύπαρκτο και μετά φουλ) είναι να βάλετε επιλογή πρώτα δόνηση και μετά ήχο κλήσης....τότε ξεκινά αυτόματα στο φουλ. Επίσης είδα ότι ήδη στο εξωτερικό υπάρχουν 2 αναβαθμίσεις software... Ρε παιδιά. το έχω πεί 100000000000 φορές. Αυτό ΔΕΝ είναι πρόβλημα. Γίνεται επίτηδες. Για να μην κουφαθείτε. Και η siemens ακριβώς το ίδιο πράγμα είχε. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.1.2818/hifi/timhellas/int; Samsung SGH-D500; en; U; ssr)) xrhsimopoiw to opera mini gia browser.exw omws parathrhsei oti otan eimai se selides me polles foto meta apo ligi wra to kin kanei restart.to kinhto exei to prob h einai moufa to opera kai frakarei h cache?me exei volepsei apeira pantws giati vlepw selides pou den mporei na anoiksei to openwave Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.1.2818/hifi/timhellas/int; Samsung SGH-D500; en; U; ssr)) xrhsimopoiw to opera mini gia browser.exw omws parathrhsei oti otan eimai se selides me polles foto meta apo ligi wra to kin kanei restart.to kinhto exei to prob h einai moufa to opera kai frakarei h cache?me exei volepsei apeira pantws giati vlepw selides pou den mporei na anoiksei to openwave Το κινητό πιστεύω φταίει. Γεμίζει η cache, αλλά η cache είναι του κινητού, όχι της εφαρμογής;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MSP Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Σε όλα τα φόρουμ που είδα λένε ότι είναι πρόβλημα και το αντίστοιχο D2 που κυκλοφορεί στην Κορέα δεν έχει αυτό το πρόβλημα. Επίσης αφού μετά από δόνηση παίζει νορμάλ κάτι άλλο συμβαίνει. Αλλωστε αυτό που λες αγαπητέ φίλε μου είναι λίγο άτομο, δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που έχει συνεχώς το κινητό ΠΑΝΩ στο αυτί του και μπορεί ξαφνικά να χτυπήσει και να τον κουφάνει? Δεν είναι λίγο παράλογο αυτό που λες? Απλά είναι time effect της εταιρείας στο θέμα αυτό. Αλήθεια δοκίμασες να βάλεις ήχο κλήσης ένα κομμάτι από τα προεγκατεστημένα? ή ένα αρχείο mid...? Δεν το κάνει αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 ρε παιδιά στο θέμα με την ακρόπολη γιατί μας το ``νυχτώνει`` από τις 4 το απόγευμα? σε όλους έτσι είναι? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 ρε παιδιά στο θέμα με την ακρόπολη γιατί μας το ``νυχτώνει`` από τις 4 το απόγευμα? σε όλους έτσι είναι? και σε μενα ετσι γινοτανε... μηπως θελει κανενα κολπακι??:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiKBeAsT Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 emena pali otan to eixa energo stis 6 nyxtwne...:rolleyes: LiK Παράθεση :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 likbeast για πες ρε φιλε πως το εκανες και νυχτωνε στις 6? ειχες αλλη ωρα αποθηκευμενη? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiKBeAsT Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 dn eixa kanei kati..th zwnh wras tn tn exeis balei swsta...? Παράθεση :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Αλλωστε αυτό που λες αγαπητέ φίλε μου είναι λίγο άτομο, δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που έχει συνεχώς το κινητό ΠΑΝΩ στο αυτί του και μπορεί ξαφνικά να χτυπήσει και να τον κουφάνει? Δεν είναι λίγο παράλογο αυτό που λες? Απλά είναι time effect της εταιρείας στο θέμα αυτό. Αλήθεια δοκίμασες να βάλεις ήχο κλήσης ένα κομμάτι από τα προεγκατεστημένα? ή ένα αρχείο mid...? Δεν το κάνει αυτό... Κατά τη γνώμη μου, ναι, είναι παράλογο, αλλά γιατί περιμένεις λογική από μια εταιρία που μέχρι πρότεινως εφοδίαζε τα κινητά της με υπέρυθρες που είχαν καθαρά διακοσμητικό χαρακτήρα:p Βέβαια, δεν έχω το κινητό για να δοκιμάσω όσα μου λές, αλλά από ότι έχω διαβάσει αυτό με τα Mp3 δεν συμβαίνει όταν αναπαράγεις μουσική.Μόνο όταν είναι ringtone. Το time effect που λές θα το δεχόμουν αν υπήρχε καθυστέρηση στην εκκίνηση της μελωδίας.Η χαμηλή ένσταση δεν πράπει να οφείλεται λογικά σε κάτι τέτοιο Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Παιδια κατι ασχετο.Μετα απο ποσους μηνες κ 50 σελιδες σχετικα με την ναυαρχιδα της εταιριας ,το θεμα δεν εχει γινει επισημασμενο.τι συμβαινει;:blink: Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 dn eixa kanei kati..th zwnh wras tn tn exeis balei swsta...? ε ναι σωστά νομίζω την έχω. αθηνα +2 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiKBeAsT Δημ. January 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2007 nai k egw ayto exw..dn 3erw file mou..ti na sou pw..:( LiK Παράθεση :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 πως θα τα περασεις στο κινητο τα java fotisbasm? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolfhawk Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Hello there! Έχω ένα πρόβλημα με το τηλέφωνο... Μπορώ να κάνω κλήση σε άλλο τηλέφωνο αλλά όταν με καλούν δεν μπορώ να απαντήσω! :( Σε άλλη συσκευή λέει ότι το κάνει απόρριψη! Τι φταίει? Επειδή είναι καινούριο δεν ξέρω και τι ρύθμιση πρέπει να κάνω (ίσως έχει να κάνει με τις φραγές)! Παράθεση History: 3210, 6210, t65, 7210, 7650, P800, 3650, 9110 Communicator, 7250i, z600, 6600, t310, k750i, qtek 9090, k800i, n95, n73, e52, Omnia Lite, iPhone... to be continued! :yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alienwho7 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Υπάρχει κάνα συγκριτικό μετάξύ d900 κ e900? Τα είχε κανείς κ τα 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicks_6 Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 gia pesmas kai emas fotisbasm pws na ta perasoyme kai tha soy kanw egw ena oraio paketaki me pollllla games!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 gia pesmas kai emas fotisbasm pws na ta perasoyme kai tha soy kanw egw ena oraio paketaki me pollllla games!!!!:) Δεν νομίζω να έχει βρεθεί τρόπος:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts