MAD 13 Δημ. October 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2006 Ειχα ρωτησει και παλιοτερα.. Υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξει αυτο το απαισιο και δυσκολο στο χειρισμο menu? Γιατι αν υπαρχει τοτε θα συνεχισω για 4η συνεχομενη συσκευη σε Samsung. (e700, d500, d600) Απαραδεκτοι παντως! Καναμε αμαν να βαλουνε Μπλε δοντι πριν 3-4 χρονια,τωρα χαλανε το μενου:mad: Ωραιο αυτο για το theme... αλλα.... να φτιαξουνε τιποτα πρακτικοτερο και πιο χρησιμο για ολους και να βαλουνε πιο πολλα χαρακτηριστικα σαν τα Nseries της nokia δεν μπορουνε ρε γαμωτο? κριμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portman Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Ειχα ρωτησει και παλιοτερα.. Υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξει αυτο το απαισιο και δυσκολο στο χειρισμο menu? Γιατι αν υπαρχει τοτε θα συνεχισω για 4η συνεχομενη συσκευη σε Samsung. (e700, d500, d600) Απαραδεκτοι παντως! Καναμε αμαν να βαλουνε Μπλε δοντι πριν 3-4 χρονια,τωρα χαλανε το μενου:mad: Ωραιο αυτο για το theme... αλλα.... να φτιαξουνε τιποτα πρακτικοτερο και πιο χρησιμο για ολους και να βαλουνε πιο πολλα χαρακτηριστικα σαν τα Nseries της nokia δεν μπορουνε ρε γαμωτο? κριμα! ΝΑΙ το μενου ΔΕΝ γινεται αλλαξει παρα μονο στο χρωμα του... ευχυτως για πολλους και δυστυχως για αλλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakis Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 1. Παιχνίδια JAVA μπορείς να βάλεις στο κινητό από το PC. Αρκεί να έχεις 1 στοιχειώδη εμπειρία της κατάστασης.... Όποιος θυμάται την διαδικασία φόρτωσης JAVA εφαρμογών στα MOTOROLA V600,V525 κτλ ... γνωρίζει και για το D900. Απλά θέλει μια διαδικασία "μπακαλίστικη" μέσω του Bluetooth και ένα πρόγραμμα για να αφαιρεί το Licence από τα αρχικά αρχεία JAVA για πες μας και εμάς.. έχω το D-830 αλλα νομίζω ότι έχουν το ίδιο λογισμικό Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 ειδα κατι ωραιο και μου αρεσε τα φοντα αλλαζουν απο μερα σε νυχτα ? αναβουν και φωτακια??? αναλογα με την ωρα ζωνης?> ισχυουν αυτα? Ναι, το δικό μου επειδή βρίσμομαι στην Ολλανδία, έχει ένα Ολλανδικό φόντο με τους μίλους και τα σχετικά και ανάλογα με την ώρα έχει το αντίστοιχο φόντο...μέρα...νύχτα...σούρουπο. Επίσης έχει πουλάκια που πετάνε την ημέρα και αστεράκια που πέφτουν τη νύχτα. Καλά μπορεί να ακούγεται χαζό σαν εφαρμογή αλλά όταν το βλέπεις για πρώτη φορά σου τραβάει την προσοχή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Έχω να παραθέσω οτί στην περιοχή μου μέσα στο σπίτι που είναι δύσκολη η Vodafone, σε σύγκριση με το παλιό μου Χ70 (που όμως είχε κεραιούλα εξωτερική) το D900 έχει εμφανώς χειρότερη λήψη... Ρε παιδιά, σοβαρά μιλάτε οτι λαμβάνει υπόψην τον καιρό! Σε εμένα έχει πάντα ανοιχτό καιρό (τουλάχιστον μλεχρι τώρα δεν το έχω παρατηρήσει) και απλά αλλάζει με τις ζώνες της ημέρας. Αυτό για τον καιρό ή το σήμα πρώτη φορά το ακούω. Ισχύει όντως? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Ειχα ρωτησει και παλιοτερα.. Υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξει αυτο το απαισιο και δυσκολο στο χειρισμο menu? Γιατι αν υπαρχει τοτε θα συνεχισω για 4η συνεχομενη συσκευη σε Samsung. (e700, d500, d600) Απαραδεκτοι παντως! Καναμε αμαν να βαλουνε Μπλε δοντι πριν 3-4 χρονια,τωρα χαλανε το μενου:mad: Ωραιο αυτο για το theme... αλλα.... να φτιαξουνε τιποτα πρακτικοτερο και πιο χρησιμο για ολους και να βαλουνε πιο πολλα χαρακτηριστικα σαν τα Nseries της nokia δεν μπορουνε ρε γαμωτο? κριμα! Προσωπικά το μενού το βρίσκω ιδιαίτερα εύχρηστο, αλλά άποψη μου. Δεν με δυσκολεύει ιδιαίτερα και το συνηθίζεις εύκολα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bakis Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 αυτό με το θέμα που λέτε ακρόπολη big ben κτλ που βρίσκεται στο menu? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Καλημερα σε ολους! :yawn: Ειμαι ενας πανευτυχης κατοχος ενος Sharp GX30 εδω και 2+ χρονια..Μου εχει βγει πολυ καλο και γερο τηλεφωνο αλλα το εχω βαρεθει και θελω να παρω καινουργιο..Ειμαι μεταξυ του Samsung D900 (με το οποιο εχω παθει πλακα απο design) και του SE Κ800i (για το οποιο εχω καποιους ενδοιασμους, βλ. joystick).. Εχω ομως μερικες αποριες για το D900,στις εισερχομενες κλησεις εχει ΚΑΙ δονηση ΚΑΙ ηχο ή ενα απο τα δυο? Επισης αν βαλω ξυπνητηρι και το κλεισω το κινητο θα χτυπησει χωρις να το ανοιξω? Χαιρετω...Πανος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Καλημερα σε ολους! :yawn: Ειμαι ενας πανευτυχης κατοχος ενος Sharp GX30 εδω και 2+ χρονια..Μου εχει βγει πολυ καλο και γερο τηλεφωνο αλλα το εχω βαρεθει και θελω να παρω καινουργιο..Ειμαι μεταξυ του Samsung D900 (με το οποιο εχω παθει πλακα απο design) και του SE Κ800i (για το οποιο εχω καποιους ενδοιασμους, βλ. joystick).. Εχω ομως μερικες αποριες για το D900,στις εισερχομενες κλησεις εχει ΚΑΙ δονηση ΚΑΙ ηχο ή ενα απο τα δυο? Επισης αν βαλω ξυπνητηρι και το κλεισω το κινητο θα χτυπησει χωρις να το ανοιξω? Χαιρετω...Πανος Εχει και δόνηση και ήχο ή και τα δύο μαζί ,ότι προτιμάς. για το ξυπνητήρι δεν ξέρω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω ότι αυτό γίνεται σε όλα τα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Καλημερα σε ολους! :yawn: Ειμαι ενας πανευτυχης κατοχος ενος Sharp GX30 εδω και 2+ χρονια..Μου εχει βγει πολυ καλο και γερο τηλεφωνο αλλα το εχω βαρεθει και θελω να παρω καινουργιο..Ειμαι μεταξυ του Samsung D900 (με το οποιο εχω παθει πλακα απο design) και του SE Κ800i (για το οποιο εχω καποιους ενδοιασμους, βλ. joystick).. Εχω ομως μερικες αποριες για το D900,στις εισερχομενες κλησεις εχει ΚΑΙ δονηση ΚΑΙ ηχο ή ενα απο τα δυο? Επισης αν βαλω ξυπνητηρι και το κλεισω το κινητο θα χτυπησει χωρις να το ανοιξω? Χαιρετω...Πανος Έχει στις ρυμίσεις για το ξυπνητήρι auto power up. Οπότε όταν είναι κλειστό το κινητό ενεργοποιείται. Εγώ με αυτό ξυπνάω κάθε πρωί :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Ευχαριστω παιδες για τις απαντησεις..Και κατι αλλο που το διαβασα σε προηγουμενα post απο εναν φιλο και με ανησυχησε καπως... Οταν τραβηξω μια photo στην μεγιστη αναλυση δεν μπορω να την εχω φοντο και να πιανει ολη την οθονη? Και αν παρω μια photo απο αλλο κινητο (μεσω bluetooth) σε οποιαδηποτε αναλυση θα μπορω να την βαλω φοντο (σε ολη την οθονη)? Γιατι διαβασα οτι ΜΟΝΟ σε 600x800 παινει ολη την οθονη...ισχυει αυτο? Συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα κινητο δεν αλλαζω συχνα και θελω να μου βγει καλο..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Εχει και δόνηση και ήχο ή και τα δύο μαζί ,ότι προτιμάς. για το ξυπνητήρι δεν ξέρω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω ότι αυτό γίνεται σε όλα τα κινητά. Στις εισερχόμενες κλήσεις δόνηση και ήχος χτυπάνε ταυτόχρονα ή πρώτα η δόνηση και μετά αρχίζει να χτυπάει ο ήχος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Παιδιά 2-3 ερωτησούλες για το κινητό: 1.Δόνηση & ήχος ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ γίνεται ή ακόμα μπα???? 2.Η αναπαραγωγή mp3 είναι καλή από τα ακουστικά? Παίζει στο backround? 3.Λύση για τα java παιχνιδάκια βρέθηκε?? Ευχαριστώ.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 Ευχαριστω παιδες για τις απαντησεις..Και κατι αλλο που το διαβασα σε προηγουμενα post απο εναν φιλο και με ανησυχησε καπως... Οταν τραβηξω μια photo στην μεγιστη αναλυση δεν μπορω να την εχω φοντο και να πιανει ολη την οθονη? Και αν παρω μια photo απο αλλο κινητο (μεσω bluetooth) σε οποιαδηποτε αναλυση θα μπορω να την βαλω φοντο (σε ολη την οθονη)? Γιατι διαβασα οτι ΜΟΝΟ σε 600x800 παινει ολη την οθονη...ισχυει αυτο? Συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα κινητο δεν αλλαζω συχνα και θελω να μου βγει καλο..;) :O Ξεχασα να ρωτησω και αν μπορω εναν ηχο mp3 ή απο ηχογραφηση να τον βαλο ηχο εισερχομενης κλησης... Χαιρετω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Παιδιά 2-3 ερωτησούλες για το κινητό: 1.Δόνηση & ήχος ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ γίνεται ή ακόμα μπα???? 2.Η αναπαραγωγή mp3 είναι καλή από τα ακουστικά? Παίζει στο backround? 3.Λύση για τα java παιχνιδάκια βρέθηκε?? Ευχαριστώ.:) 1) Γίνεται 2) Είναι καλή και αν χρησιμοποιείς το media player ,ναι παίζει background 3) Προς το παρόν δεν νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 :O Ξεχασα να ρωτησω και αν μπορω εναν ηχο mp3 ή απο ηχογραφηση να τον βαλο ηχο εισερχομενης κλησης... Χαιρετω Ναι μπορείς να τον βγάλεις σαν ήχο εισερχόμενης κλήσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 paidia kalispera thelo na rotiso afto pou lete me tin akropoli einai theme diladi to exeis monima stin othoni kai otan sou erxetai minima pernaei aeroplano? episis eimai anamesa sto D900 kai sto E900, mporeite na mou peite poio theoreitai to kalietero? efxaristo poli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 An koitakseis ligaki poio pisw tha deis pws exei ginei h idia erwthsei kamia 5-6 fores.Uparxoun polles apanthseis pou tha se bohthisoun na pareis thn swsth apofash...einai kamia 2-3 selides pisw;) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dust83 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Καλημέρα.. Απο χθές δηλώνω και εγώ κάτοχος του D900.. Μέχρι τώρα εντυπώσεις, άψογο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 1) Γίνεται 2) Είναι καλή και αν χρησιμοποιείς το media player ,ναι παίζει background 3) Προς το παρόν δεν νομίζω. Thanks:) Ελπίζω να είναι ικανοποιητική η ένταση από τα ακουστικα.:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Θα σας παραθέσω και εγώ της δικές μου εντυπώσεις αφού έγινα και εγώ κάτοχος του d-900 πριν από λίγες ημέρες. Σας παραθέτω ότι από τότε που πήγα στην Samsung δεν έχω κοιτάξει καμίας άλλης μάρκας κινητά γιατί πολύ απλά είναι τα καλύτερα Κάτοχος d-500 d-600 και τώρα και d-900. Θα ξεκινήσουμε από τα καλά. 1. πάμε στο menu 2 όπου είναι οι επαφές (ο τηλεφωνικός κατάλογος δηλαδή). Προσθέσανε επιτέλους την λειτουργία να μπορείς να κανείς add ένα τηλέφωνο σε μια ήδη υπάρχουσα επαφή (δεν το είχε ούτε το D-500 ούτε το d-600). 2. Και βέβαια όταν χτυπάει κάποιος φίλος σου και τον έχεις πάρει video και το έχεις προσθέσει στην επαφή του τότε φορτώνει το video σε σχεδόν full screen. 3. Μπορείς να ψάξεις μια επαφή και με επώνυμο αλλά και με όνομα (όταν άφησα την νοκια δεν υπήρχε αυτή η λειτουργία) 4. μπορείς και βέβαια να στείλεις μέσω Bluetooth όλο τον τηλεφωνικό σου κατάλογο κατευθείαν από το ένα τηλέφωνο στο άλλο χωρίς να αναγκάζεσαι να περνάς μια μια την επαφή. (μιλάω πάντα από Samsung σε Samsung). 5. Και βέβαια μπορείς να δημιουργήσεις πολλές διαφορετικές ομάδες να περάσεις τους φίλους σου και όχι μόνο 5 που δίνουν ορισμένες άλλες εταιρίες κινητών. Επίσης μπορείς να τους κανείς να βαράνε με οποίο ring tone θέλεις ξεχωριστά τον καθένα. Στο menu 3 . 1. περάστηκε η εφαρμογή Bluetooth ενώ στο D-600 υπήρχε στο menu 9 δηλαδή στις ρυθμίσεις. Αν αυτό βέβαια μπορεί να θεωρηθεί καλό. Μεταφορά αρχείων Bluetooth πάντα πολύ γρήγορη σε σχέση με κάτι sharp που θέλουν συγκεκριμένο κωδικό να ξεκλειδώσουν 2. μπορείς να επεξεργαστείς κάθε εικόνα που τραβάς menu 4. καμία αλλαγή όπως και το 5 από τα προηγούμενα κινητά. Ούτε το μενού 6 έχει αλλαγές . μενού 7. Πιο εύχρηστο ημερολόγιο που βλέπεις την κάθε σημείωση η τα γενέθλια. Με πειράζει που δεν μπορώ να βάλω οχ ότι ο Γιάννης γεννήθηκε στις 15/9/1948 και να μου λέει πόσο χρόνων γίνετε. Πολύ απλά έχει ημερολόγιο από το 2000 και έπειτα. Μενού 8 φωτογραφίες και video. Δώσανε έμφαση σε αυτό το κομμάτι καλύτερη ανάλυση κτλ αλλά δεν ξέρω πόσοι από εμάς αγοράσαμε το d-900 επειδή είχε 3mega pixel σε σχέση με το d-600 που είχε 2. Μενού 9. και ερχόμαστε στις ρυθμίσεις. 1. φτιάξανε (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) το θέμα της δόνησης να χτυπάει μαζί με την φωνή. Ουααααουυ. Πιο συγκεκριμένα έχεις πια επιλογές να κανείς π.χ μελωδία και δόνηση, ή δόνηση και μελωδία ή μελωδία και μετά δόνηση η σκέτο δόνηση η σκέτο μελωδία. Μπορεί να αργήσανε αλλά τα καταφέρανε. Αυτά μπορώ να θυμηθώ ξεφυλλίζοντας τα μενού. Επίσης από ποιότητα κατασκευής ΑΨΟΓΗ όπως βέβαια όλα τα Samsung εκεί δίνει μαθήματα η συγκεκριμένη εταιρία. Design απλά τέλειο λεπτό και πάντα φοβερό. Δεν καταλαβαίνεις ότι το κινητό βρίσκεται στην τσέπη σου γιατί πολύ απλά είναι πααααραα πολύ λεπτό. Το theme της ακρόπολης αλλά και το αναλογικό ρόλοι όταν ανοίγεις slidαρεις το κινητό είναι το κάτι άλλο. Το βράδυ νυχτώνει και στο κινητό σου και την ημέρα το αντίθετο Αρνητικά. Η ακουστική του γαμώτο. Με το D-600 απλά το θέμα της ομιλίας ήταν τέλειο, μπορούσες να βρεθείς μπροστά σε ένα ηχείο νυχτερινού κέντρου και να κανείς κανονικά την συνομιλία σου με τον συνομιλητή σου, εδώ γυρίσαμε στα παλιά, δυσκολεύομαι να καταλάβω τι μου λέει ο άλλος και είμαι μόνος μου χωρίς φασαρία, αν βέβαια δυναμώσεις και την φωνή σε ένταση πάνω από το 2 μαζί με εσένα ακούει και ο διπλανός σου την συνομιλία, η μάλλον θα το θέσω καλύτερα, ακούει καλύτερα ο διπλανός σου παρά εσύ. Τα αυτιά μου ακούνε καμπάνα σε περίπτωση απορίας σας. Είχα ένα πρόβλημα στο D-500 ήθελα να γράψω ένα μήνυμα και να μην κοιτάω το πληκτρολόγιο (τ9) αλλά δεν μπορούσα να ξεχωρίσω τα κουμπιά ήταν όλα στο ίδιο ύψος και πάνω που το ξεπέρασα με το D-600 τσουκ ακόμα χειρότερα τα κουμπιά στο D-900 τώρα δεν τα ξεχωρίζεις καθόλου, άμα δεν τα κοιτάς. Θέμα μπαταρίας δεν είχε βέβαια μόνο το d-900 αλλά και τα προηγούμενα μοντέλα της Samsung βέβαια αγοράζοντας Samsung δεν τον παίρνεις για την μπαταρία του αλλά για όλα τα παραπάνω θετικά που ανέφερα. Το μενού και εμένα με παραξένεψε αλλά υπάρχει και η θαυματουργή λειτουργία του βέλους προς τα επάνω με τις συντομεύσεις που απλά θα σε ηρεμήσει αν μπερδεύεσαι με το μενού. Αυτά έχω να παραθέσω μπορεί να ξέχασα και αλλά πολλά αλλά το σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο κινητό, δυστυχώς αντί να προχώρησε μπροστά κατά την άποψη μου παρέμεινε ανταγωνιστής με το D-600 τα 2 πιο βασικά πράγματα που έπρεπε να κρατήσει (δηλ να ακούς καθαρά τον συνομιλητή σου και να μπορείς να γράψεις ένα sms σαν άνθρωπος χωρίς να μπλέκεις τα κουμπιά) δεν τα κράτησε και με απογοήτευσε. Πήγα να πουλήσω το d-600 αλλά το μετάνιωσα. Θα κάνω πρώτα από όλα ένα δυνατό crash test πριν αποφασίσω να αφήσω την αληθινή voice clarity του D-600. Είναι βέβαια και ο πρωταρχικός στόχος ενός κινητού να μιλάς σωστά και καθαρά με τον συνομιλητής σου. Και τέλος έχει και χαμηλότερη ένταση και ακουστικότητα στην μουσική σε σχέση με τοD-600. Υ.Γ δεν θέλω να θίξω το κινητό είμαι κάτοχος και εγώ του συγκεκριμένου μοντέλου και fan της Samsung απλά στεναχωρήθηκα γιατί πρώτη φορά νιώθω ότι βιάστηκαν λίγο να βγάλουν ένα κινητό γιατί το θέλει η αγορά. Αντιγράψανε για πρώτη φορά την Motorola στο ότι πρέπει να βγάλουν λεπτά κινητά και χαλάσανε την ουσία. Αυτά έχω να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Αρνητικά. Η ακουστική του γαμώτο. Με το D-600 απλά το θέμα της ομιλίας ήταν τέλειο, μπορούσες να βρεθείς μπροστά σε ένα ηχείο νυχτερινού κέντρου και να κανείς κανονικά την συνομιλία σου με τον συνομιλητή σου, εδώ γυρίσαμε στα παλιά, δυσκολεύομαι να καταλάβω τι μου λέει ο άλλος και είμαι μόνος μου χωρίς φασαρία, αν βέβαια δυναμώσεις και την φωνή σε ένταση πάνω από το 2 μαζί με εσένα ακούει και ο διπλανός σου την συνομιλία, η μάλλον θα το θέσω καλύτερα, ακούει καλύτερα ο διπλανός σου παρά εσύ. Τα αυτιά μου ακούνε καμπάνα σε περίπτωση απορίας σας. http://www.gsmarena.com/samsung_d900-reviews-1587p3.php Για διάβασε το 4ο πόστ (από πάνω προς τα κάτω). Λέω, μήπως...:worry: :X :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyzhn Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Μία ακόμη ερωτηση ρε παιδια.... Στο ξυπνητηρι μπορεις να επιλέξεις ποιοες μέρες θα χτυπάει ή πρεπει να το βαζω καθε βραδυ για την επόμενη? αααα! έχει σημειώσεις? Μπόρω να ηχογραφήσω συνομιλία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2006 Μία ακόμη ερωτηση ρε παιδια.... Στο ξυπνητηρι μπορεις να επιλέξεις ποιοες μέρες θα χτυπάει ή πρεπει να το βαζω καθε βραδυ για την επόμενη? αααα! έχει σημειώσεις? Μπόρω να ηχογραφήσω συνομιλία? Tα δύο τελευταία σίγουρα υπάρχουν. Το πρώτο δεν ξέρω.Σίγουρα έχει επαναλαμβανόμενο ξυπνηντήρι(χτυπάει κάθε μέρα που θέλεις, την ίδια ώρα που θέλεις) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 An koitakseis ligaki poio pisw tha deis pws exei ginei h idia erwthsei kamia 5-6 fores.Uparxoun polles apanthseis pou tha se bohthisoun na pareis thn swsth apofash...einai kamia 2-3 selides pisw;) epeidi den vrisko kapoio post gia afto mporeite me liga logia na mou peite sas parakalo poli? endiaferomai kai ego kai eimai anamesas ta 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts