Anthos Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Σοβαρά δεν γίνεται το 1??:mad::mad::wacko: Μα η κάρτα του κινητού είναι πολύ μικρή και θα γεμίσει αμέσως... Καμια ιδέα για το τι θα μπορούσα να κάνω γι'αυτό?... Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!:) Δυστυχώς για τη συγκεκριμένη ερώτηση είμαι σίγουρος. Είχα και εγώ D900i μέχρι που μου το κλέψαν. Είχα ψάξει και εγώ σε πολλούς τόπους και πάντα η απάντηση ήταν πως απευθείας δεν γίνεται. Το μόνο που μπόρεις να κάνεις είναι να κάνεις μεταφορά των φωτογραφιών απο το κινητό στην καρτά μέχρι να ξαναγεμίσει. Δυστυχώς είναι η μοναδική λύση. Κατα τα άλλα όμως είναι ωραίο κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pliktrasgr Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Δυστυχώς για τη συγκεκριμένη ερώτηση είμαι σίγουρος. Είχα και εγώ D900i μέχρι που μου το κλέψαν. Είχα ψάξει και εγώ σε πολλούς τόπους και πάντα η απάντηση ήταν πως απευθείας δεν γίνεται. Το μόνο που μπόρεις να κάνεις είναι να κάνεις μεταφορά των φωτογραφιών απο το κινητό στην καρτά μέχρι να ξαναγεμίσει. Δυστυχώς είναι η μοναδική λύση. Κατα τα άλλα όμως είναι ωραίο κινητό. Μαλιστα ευχαριστώ πάρα παρα πολύ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ultimus Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Έχω το d900 σχεδόν 2 χρόνια και τον τελευταίο καιρό αρχίζει να κολλάει (σβήνει ο φωτισμός, κολλάει το ρολόι, δεν δέχεται κλήσεις κλπ.) ενώ μετά απο 1-2 σφαλιάρες επανέρχεται σε λειτουργία στην κατάσταση αναμονής. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Η αληθεια ειναι οτι ακομα και να το πας για φτιαξιμο παιζει να σου παρουν περισσοτερα απο την αξια του κινητου.Καλυτερα να προσανατολιζεσαι για νεο κινητο Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pliktrasgr Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Γειά σας παιδιά!Θα μπορούσε κάποιος να μου πει κανένα site με θέματα για αυτό το κινητό?Ένας φίλος μου απο Λάρισα μου έβαλε ενα θέμα (δεν ξέρω αν λέγεται θέμα αυτό) που είναι στην αρχική οθονη (ταπετσαρία) και δείχνει τον παρθενόνα και όταν νυχτώνει στην πραγματικότητα νυχτώνει και ο ουρανός πάνω απο τον Παρθενώνα(με την ώρα αλλάζει).Αυτό θέμα λέγεται?Και που μπορώ να βρώ κι άλλα τέτοια?? Και αν μπορεί κάποιος να μου πει και πως θα το εγκαταστήσω θα του το χρωστάω- αλλα και να μη μου πει αρκούμε σε κανένα site:p:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 auto to thema to exei to kinito.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pliktrasgr Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Α!Που μπορώ να βρώ κι άλλα τέτοια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 Αναλογα με την χωρα προορισμου υπηρχε και αναλογο θεμα και ειναι ενσωματομενο στο firmware.Αν θυμαμαι καλα γιατι παει καιρος απο τοτε που ειχα το D900 Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalkida07 Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Α!Που μπορώ να βρώ κι άλλα τέτοια? Το D900 δεν παιρνει θέματα οπως πχ. τα Sony και τα Nokia....;) Οποιος θέλει πουλάω το D900 μου,μεταχειρισμένο 1,5 χρόνο σε καλή κατάσταση(120ε)!Δεν έχω βρει κάποιο topic που να αφορά την πώληση προιόντων γι'αυτό το λέω εδώ! Παράθεση ΚΟΥΒΑΝΟΙ!!Κάθε Παρασκευή 19:00-21:00,για στοίχημα και όχι μόνο... [sIGPIC][/sIGPIC] Oι προτασεις μας στο betradio.dom.gr football-manager.gr blog-->koubanoiradio.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Buy and Sell - Mobiles Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalkida07 Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Buy and Sell - Mobiles Γιατί δεν μπορώ να έχω πρόσβαση?:( Παράθεση ΚΟΥΒΑΝΟΙ!!Κάθε Παρασκευή 19:00-21:00,για στοίχημα και όχι μόνο... [sIGPIC][/sIGPIC] Oι προτασεις μας στο betradio.dom.gr football-manager.gr blog-->koubanoiradio.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Όπως αναφέρεται στους γενικούς κανόνες του Buy and Sell : "Η πρόσβαση στο Buy and Sell επιτρέπεται μόνο σε άτομα τα οποία έχουν δημιουργήσει ικανοποιητικό αριθμό μηνυμάτων." Οπότε γράψε μερικά μηνύματα ακόμα και θα είσαι ΟΚ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Παιδια αυτο εδω ειναι το παλιο το D900 ή το καινουριο D900i? Mε λίγα λόγια,αρχεια office ανοιγει? Επίσης τι sar έχει? Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Το thread ξεκίνησε από το παλίο κινητό και έχει συνεχίσει με το καινούργιο Αρχεία office ή pdf δεν ανοίγει. Το SAR όπως το δίνει η Samsung είναι 0.69 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Το thread ξεκίνησε από το παλίο κινητό και έχει συνεχίσει με το καινούργιο Αρχεία office ή pdf δεν ανοίγει. Το παλιο που ειχα εγω ανοιγε κανονικα doc,pdf στο 900i την βγαλανε την δυνατοτητα Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_K_054 Δημ. September 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2008 Το παλιο που ειχα εγω ανοιγε κανονικα doc,pdf στο 900i την βγαλανε την δυνατοτητα ευχαριστω παιδια.Στο παραπανω Link εννοουσα αυτο εδώ http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=190_337&manufacturers_id=52&products_id=8318 Σε μαυρο ειναι ιδιαιτερα ωραιο. Στην ιδια σελιδα εχει ακομα και το E900, με 132 ευρώ..Ενδιαφερον... Παράθεση If we don't need Walls and Fences, why do we need Windows and Gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dejan457 Δημ. September 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2008 καλησπερα παιδια:) πηρα και εγω το κινητο d900i ειχα το d820 και προσεξα τα εξης: Πρωτον: zoom σε εικονες δεν κανει σε καμια περιπτωση :(:wacko::confused::!: οσο και αν προσπαθησα οπου και αν τις αποθηκευσα (αλλα αρχεια, καρτα μνημης κτλ κτλ....) zoom κανει μονο στις φωτογραφιες που αποθηκευονται απο την φωτογραφικη μηχανη στον συγκεκριμενο καταλογο μηπως υπαρχει λυση????!!!???????:worry: και δευτερον προσεξα οτι οταν ανοιγω το πορτακι εχει ενα λιγακι μικρο "τζογο", πηγαινε-ελα μπρος πισω οταν το ακουμπω στο πανω μερος εκει που ειναι το φλας... , ή πχ οταν το βαζεις στο αυτι να μιλησεις κανει ενα πολυυυ μικρo "τικ" απο το κουνηματακι... Φυσιολογικο?? thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavlakas Δημ. September 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2008 Σας παρακαλώ, μπορει καποιος να μου πει πως μπορώ να κλείσω το gprs στο κινητό μου...Εχω μεγάλο πρόβλημα, επειδή τυχαίνει να παταω κάποιες φορές το κουμπί ''οκ/i'' και μπαίνω στο wap και χρεωνομαι συνεχεια...:( Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Το κουμπι δεν μπορεις να το απενεργοποιησεις.Απλα σβησε τα προφιλ που ειναι για wap,αν δεν σε ενδιαφερει ομως,αλλιως δεν γινεται τιποτα Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavlakas Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Το κουμπι δεν μπορεις να το απενεργοποιησεις.Απλα σβησε τα προφιλ που ειναι για wap,αν δεν σε ενδιαφερει ομως,αλλιως δεν γινεται τιποτα Και πως γινετα αυτο ρε φιλε?? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Αν μπεις στις ρυθμισεις δικτυων δεδομενων θα τα βρεις. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Υπάρχουν δύο θέματα που με απασχολούν με το κινητό. 1) Θέλω να βρω ένα software που να μου διαβάζει όλα τα , μηνύματα και να μπορώ να τα κάνω export σε word ή καλύτερα σε Excel. Μην μου πέιτε για το PC Studio γιατί δεν διαβάζει τα EMS (μηνύματα που αποτελούντε από πολλά μηνύματα, aka multipart). Για να τα κάνω backup 2)Μου έσπασε η οθόνη. Που και πόσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOMETHINGOOD26 Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΣΤΟ samsung D900i? Παράθεση ζήσε την ζωή σου σαν να ήταν το τελευταίο λεπτό γιατί είναι πολύ μικρή και δεν ξέρεις πότε μπορεί να τελειώσει και μην κολλάτε πουθενά γιατί σπάνια η μοίρα έχει αφήσει σε εμάς το προνόμιο της επιλογής. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmpatanis Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Παιδια χρειαζομαι βοηθεια. Εχω το D900i αλλα δεν μπορω να βαλω παιχνιδια. Πως μπορω να το κανω αυτο???? Συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη με το Samsung pc studio 3. Που να τα βαλω ετσι ωστε να τα διαβαζει???? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros89 Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Το πρόβλημα μου είναι ότι το λαπτοπ μου έχει windows vista κ το κινητό μου (Samsung SGH-D900i) δεν είχε μέσα driver για σύνδεση με vista αλλά μόνο με xp και 2000.Θέλω λοιπόν να το συνδέσω για να περάσω μουσική κ εικόνες και δεν μπορώ!!:( Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε λύση? Στη σελίδα της Samsung mobile δεν βρήκα κάτι Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts