Jump to content

Samsung SGH-D900

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγω σκευτομαι να το παρω..μετα απο ολους τους μηνες που εχει βγει..τι λετε αξιζει?η να κοιταξω κατι αλλο?ειχα το κ800 αλλα το βαρεθηκα και δεν με βολευε το μεγεθος του..

Αξίζει, γιατί να μην αξίζει.

Αλλά το αν θα σε ικανοποιήσει ή όχι εξαρτάρται από το τι ζητάς.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αξίζει, γιατί να μην αξίζει.

Αλλά το αν θα σε ικανοποιήσει ή όχι εξαρτάρται από το τι ζητάς.

Ε ζηταω μια καλη οθονη μια καλη καμερα και ενα μικρο μεγεθος..

Ε ζηταω μια καλη οθονη μια καλη καμερα και ενα μικρο μεγεθος..

Για το μέγεθος,τι να πώ, το έχεις δεί φαντάζομαι το κινητό.

Δεν είναι μικρό σε διαστάσεις, αλλά είναι εξαιρετικά λεπτό και αυτό του δίνει 'πόντους" σε φορητότητα και εμφάνιση.

Η οθόνη είναι samsung, καλύτερη από του k800 με λίγα λόγια.

Η κάμερα είναι καλή την ημέρα, αλλά σε χαμηλό φωτισμό δεν έχει καλή απόδοση.

Για το μέγεθος,τι να πώ, το έχεις δεί φαντάζομαι το κινητό.

Δεν είναι μικρό σε διαστάσεις, αλλά είναι εξαιρετικά λεπτό και αυτό του δίνει 'πόντους" σε φορητότητα και εμφάνιση.

Η οθόνη είναι samsung, καλύτερη από του k800 με λίγα λόγια.

Η κάμερα είναι καλή την ημέρα, αλλά σε χαμηλό φωτισμό δεν έχει καλή απόδοση.

χμμ καταλαβα..8ελει σκεψη.. :p Ευχαριστω παντως.

χμμ καταλαβα..8ελει σκεψη.. :p Ευχαριστω παντως.

Ε, σκέψη.Καλά δεν είναι και εξίσωση.

Το d900 είναι γοητευτικό κινητό.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν του.

Αλλά θα νοσταλγείς το k800 σου σε βραδυνές φώτο.

Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση.

κάθε χρόνο τέτοια εποχή την με την αλλαγή της ώρας σε θερινή το Samsung μου παρόλο που έχει τέτοια επιλογή ( καθορισμός θερινής ώρας ) δεν αλλάζει την ώρα όπως πρέπει.

Γιατί ?

Στα δικά σας κινητά το έχετε καταφέρει?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679

Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία

Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση.

κάθε χρόνο τέτοια εποχή την με την αλλαγή της ώρας σε θερινή το Samsung μου παρόλο που έχει τέτοια επιλογή ( καθορισμός θερινής ώρας ) δεν αλλάζει την ώρα όπως πρέπει.

Γιατί ?

Στα δικά σας κινητά το έχετε καταφέρει?

Χωρίς να είμαι σίγουρος, έχω την εντύπωση ότι επιλέγοντας τη θερινή ώρα, το ρολόι πάει από μόνο του μια ώρα μπροστά.

Άρα, όταν έρχεται η στιγμή της αλλαγής της ώρας δεν πάς στο ρολόι και το βάζεις μια ώρα μπροστά ή πίσω, αλλά επιλέγεις ή δεν επιλέγεις τη θερινή ώρα και το ρολόι ρυθμίζεται μόνο του.

Σιγά τα ωα δλδ...αλλά και σε άλλα κινητά με την ίδια επιλογή, έτσι λειτουργεί.

Νομιζω εχω διαβασει οτι αν τραβας μια φωτο η βιντεο απο8ηκευ. στο κινητο και μετα τα μεταφερεις στην καρτα?ισχυει ακομα?Δηλαδη αν 8ελω να τραβηξω ενα βιντεο πρεπει να ειναι οσο ειναι η μνημη του κινητου? :wacko:

Νομιζω εχω διαβασει οτι αν τραβας μια φωτο η βιντεο απο8ηκευ. στο κινητο και μετα τα μεταφερεις στην καρτα?ισχυει ακομα?Δηλαδη αν 8ελω να τραβηξω ενα βιντεο πρεπει να ειναι οσο ειναι η μνημη του κινητου? :wacko:

Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά ακόμα και έτσι, η εσωτερική μνήμη των 60 mb αρκεί για πολλά λεπτά βίντεο(εκτός και να σκοπεύεις να τραβήξεις ολόκληρο ποδοσφαιρικό αγώνα.:p

Ετσι ακριβώς είναι. Αυτόματα αποθηκεύεται στο τηλ. και μετά εσύ χειροκίνητα

το μεταφέρεις στην κάρτα.Αυτό ισχύει για βίντεο , φωτο , ήχους κ.λ.π.

ξερω οτι εχει υποθει πολλες φορες αλλα ειναι πολυ κουραστικο να διαβασω ολο το θεμα.μηπως μπορει καποιος να μου πει πως απενεργοποιειται το G,δηλ πως μπαινουμε στο κρυφο μενου.Ευχαριστω!

ξερω οτι εχει υποθει πολλες φορες αλλα ειναι πολυ κουραστικο να διαβασω ολο το θεμα.μηπως μπορει καποιος να μου πει πως απενεργοποιειται το G,δηλ πως μπαινουμε στο κρυφο μενου.Ευχαριστω!

+1

...........

+1

...........

*#4777*8665#

Μόλις πήρε η κοπέλα μου το D900 (σε wine red χρώμα!) και μας προέκυψε το εξής προβληματάκι... Στα προεπιλεγμένα θέματα φόντου στις ρυθμίσεις οθόνης, ενώ γράφει πως έχει 11 εικόνες καθώς τις γυρνάμε μετά την 6η κολλάει και επανεκκινεί!!! Εσάς πόσες εικόνες σας βγάζει...; Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Τί θα μπορούσαμε να κάνουμε...;

Μόλις πήρε η κοπέλα μου το D900 (σε wine red χρώμα!) και μας προέκυψε το εξής προβληματάκι... Στα προεπιλεγμένα θέματα φόντου στις ρυθμίσεις οθόνης, ενώ γράφει πως έχει 11 εικόνες καθώς τις γυρνάμε μετά την 6η κολλάει και επανεκκινεί!!! Εσάς πόσες εικόνες σας βγάζει...; Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Τί θα μπορούσαμε να κάνουμε...;

Περίεργο αυτό.:blink::blink:

Για πάρτε τις ανάποδα(από την τελευταία προς την πρώτη)

Πάλι κολλάει... Εμφανίζει το τυχαίο φόντο και από εκεί και πίσω επανεκκινεί...!

Αν κολλάει πάντα στο ίδιο, κάνε το εξής:

Πήγαινε στις εικόνες και επέλεξε να διαγράψεις πολλά αρχεία μαζί και τίκαρε μόνο αυτό το αρχείο στο οποίο κολλάει.

Αν είσαι τυχερός και μπορέσεις να το διαγράψεις φαντάζομαι ότι δεν θα έχεις άλλο πρόβλημα, αλλιώς, αύριο πρωι πρωι στο μαγαζί για αλλαγή συσκευής.

εχω το εξης προβληματακι.ανεβασα με το softpick και java uploader παιχνιδια στο κινητο.εβαλα κανονικα τους κωδικους #*536963# (serial java) και #*5737425# (ppp java serial) ολα καλα ολα οκ .Μετα βαζω τον κωδικό #*536961# για να ενεργοποιησω ξανα το wap και μου βγαζει wapsar enable

http disable.μπαινω στο tim plus κλεινω τον browser παω να ξανα μπω αλλα δεν φορτωνει και το κινητο επανεκινει απο μόνο του.Με το opera μινι δεν το συζητώ δεν μπαινει με τιποτα σε καμια σελιδα.εννοειται οτι έχω ενεργοποιησει ολα gprs ktl ktl .καμια ιδεα κανένας κωδικός για ολική επαναφορα του κινητού στις εργοστασιακές ρυθμισεις ?Πριν ασχοληθω με τα γ@#ω java ολα ηταν οκ και το οπερα μινι δουλευε και ο openwave.

Υπογραφή....

TELIKA BRETHIKE O TROPOS NA BALW STO D900 KANA PAIXNIDAKI ME BT H OXI
Δεςεδώ.θα βρεις ό,τι ζητας
Υπογραφή....

Ξερει κανεις αν στο Γερμανο ή σε αλλη μεγαλη αλυσιδα θα μπορουν να αλλαξουν τα καλυμματα του 900 και να βαλουν τα καινουργια το μπλε κ το κοκκινο κ ποσο περιπου θα στοιχισει η ιστορια αυτη;:blink:

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξερει κανεις αν στο Γερμανο ή σε αλλη μεγαλη αλυσιδα θα μπορουν να αλλαξουν τα καλυμματα του 900 και να βαλουν τα καινουργια το μπλε κ το κοκκινο κ ποσο περιπου θα στοιχισει η ιστορια αυτη;:blink:

Καλύτερα να πας στο σέρβις της samsung, θα το κάνουν προσεκτικότερα.

Υπάρχει η δυνατότητα όταν μια Φώτο μικρότερης ανάλυσης μπεί ώς φόντο να πιάσει όλη την οθόνη ?? Γίνεται δηλαδή stretch της Φώτο με κάποιο τρόπο ?

Έχω επίσης παρατηρήσει ότι δεν μου κάνει προεπισκόπηση των video που έχω στην καρτουλα μνήμης, σε αντίθεση με τα video που έχω στη μνήμη του κινητού. Υπάρχει ρύθμιση ?

• The title was changed to Samsung SGH-D900